Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2. nap

Címkék: svájc Címkék

2012.07.31. 12:17

Dél van, vendég nincs. Igaz, most, hogy megérkezett a tulaj, meg a másik lány, kiderült, hogy nem kapcsoltunk fel valai lámpát a bejáratnál, pedig az a lámpa jelzi, ha nyitva vagyunk. Viszont amúgy nem is telefonált senki, csak 10 előtt 10 perccel, arra ébredtem - a hely amúgy csak 11-kor nyit.

Tegnap is volt egy ilyen, miután a tulaj meg a lány lelépett, ugyanis ők nem alszanak itt. Kb negyed 2-kor csöngetett valaki, én kiszóltam angolul, hogy sjnos már zárva vagyunk, erre megköszönte és elment.

Azért poén, hogy csak ketten voltunk itt a házban:)

Egyébként a tulajékat 11-re vártuk, annál is inkább, mert a lány közölte velünk tegnap, hogy ők a tulajjal 11-től használni fogják az egyik szob át. Nem értettük pontosan, hogy milyen minőségben, megkérdeztem, nincsenek együtt, a csaj annyit mondott, hogy négy éve itt dolgozik. Ez főleg azért poén, mert még csak 21 éves, de ugye egészen idén májusig talán Zürichben 16 év volt a korhatár. Mi meg azon poénkodtunk Seppel, hogy ha lefekszenek, akkor tulajdonképpen a pasi is pénzt kap, mert neki fizeti a lány a leadót:D.

Szóval 11-re vártuk őket, de nem jöttek, és elkezdtünk azon poénkodni, hogy megszöktek, ami tökjó, mert így hozzájutottunk egy bárhoz:). És ha jönnének kiebrudalni minket, elég lenne annyit mondani, hogy szegény Kelet-európaiak vagyunk, sőt, mondhatnánk azt is, hogy menekülnünk kellett Magyrországról, és még csak hazudnunk se kéne, mert ők nem tudják, mit jelent nálunk az hogy fülkeforradalom:DD

Egyébként tegnap felregisztráltunk két ingyenes nemzetközi escort-hirdetőoldalra, ahol én már régóta fentvagyok. Az egyikről szoktak  is írni, nem túl gyakran, de azért írnak. Hátha így, hogy Svájcban vagyunk, gyakrabban.

Nagyon kíváncsi vagyok a mai napra, jó lene végre dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr544688431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása