Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

4. nap 1/x

Címkék: svájc

2012.08.03. 00:15

Még csak egy óra van, de már elég... Ivonn tegnap eljött, így egyedül maradtam.

Volt egy húsz perces vendégem, aranyos, meg jóakaratú, de borzalmasan idegesítő. Az a fajta, aki nekiáll nézelődni, meg mindent úgy csinál, hogy az sehogy sem jó. Te meg még az elején szólogatsz, de nyilván belefáradsz, főleg, ha többszöri utasítás ellenére is ugyanúgy folytatja a dolgokat.

De a vendég még egy dolog, hiszen ez a munkám. Viszont az, hogy a kolléganőm óra 33-kor BEKOPOG, hogy lejárt az idő (miközben papíron ráadásul óra 35-ig vagyunk), már nem a munkám része, hanem színtiszta piszkálódás.

A szobámba érve konstatáltam, hogy a százas, amit Ivonn itt hagyott tegnap, eltűnt. Végtére is persze, ezért hagyta itt, csak annyira gáz, hogy szimplán elvették. Még akár az enyém is lehetett volna, mert nincs messze a két ágy.

Ha ma még lesz egy fél órám, akkor meglesz a foglaló, és muszáj fizetniük. Ha Ivonnra vagy bármi másra hivatkozva ezt nem teszik meg, akkor ki kell hívnom a rendőrséget, de borzalmasan félek ezt tenni.

Este pedig valami 6 lány lesz itt. Ez egyrészt jó, mert jobban el tudok tűnni a tömegben, másrészt borzasztó, mert többen piszkálhatnak. Harmadrészt borzasztó, mert nyilván kevesebb vendégem lesz ezáltal, ezzel némileg ellentmondásban áll az, hogy negyedrészt is borzasztó, mert ha jobban nézek ki náluk, és több pénzt keresek, féltékenyek lesznek.

Érzem, hogy ennek a napnak lesz még folytatása, pláne, hogy este valami party lesz. Amit eddig megtudtam róla, az az, hogy jön egy pár ember, akik fejenként 300 frank belépőt fizetnek, azt meg elosztjuk egymás közt. Ez mondjuk oké, elég sok pénzt jelent, de elég sok embert is. Végül most belementem, ha nem jön be, legfeljebb legközelebb nem csinálom.

Néha úgy érzem itt, hogy mégis inkább a magyar helyek. Sokat segít, ha kristálytisztán értitek egymást, meg ráadásul nincs az, hogy hülye kelet-európai, aki még a zuhanyt sem tudja használni. Őszintén szólva, csak arra tudok gondolni, hogy ez akkor változna meg, ha jönne még egy külföldi, aki új, és lehet kioktatni, de erre nem sok esélyt látok.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr714692187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása