Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexturizmus:D

Címkék: levrov callgirl szexmunka

2013.07.28. 22:22

"Dear ...........,

My name is ......... and I'm a tourist from Russia whom went to Budapest for Formula 1. I"d really like to invite you to me today if you don't mind?

Best wishes,
............"

Este 8-kor mondjuk már kissé bajos e-mailt küldeni, mert valószínűleg úgysem érek rá, de gondolom, "jobb, mint a semmi, a telefonszám meg nincs kint a honlapon"-alapon történt a dolog.

Illetve kaptam még egy levelet, ami persze nem biztos, hogy a Forma1-nek köszönhető, mindenesetre még ha tudnék menni, sem tudnám meg soha, mert a levél, az egy kicsit, khm... íme:

"HELLO SEXY I WANT  HAVE A DAY WITH YOU BUT I WOULD LIKE TO KNOW FIRST HOW MUCH YOU WILL TAKE"

Lovely.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr975430463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nookedli 2013.07.30. 09:56:52

Mondjuk elég sok singli csajt ismerek, akik majdnemhogy naponta más pasit cipelnek fel a lakásukra. Azok mennyivel jobbak? Sőt, még pénzt sem kapnak érte, szóval még buták is. Egy családban is előfordulhat, hogy az asszony otthon van, a férj pedig eltartja és pénzeli. Akkor ő is prosti? Az biztos, ha nő lennék én is prosti lennék, mert a mai Magyarországon nagyjából csak így lehet nyugati mértékű fizetést keresni havonta. Vagy a másik, ha egy csaj elmegy gyárba havi 60 ezerért és 30 évesen ha nem veszi magához egy pasi sem, még a szüleivel él. Szánalmas, hogy manapság ennyire nincsenek lehetőségek. A férfiaknak meg muszáj minden fillért eltenni, ha tudnak, mert nekik kell biztosítani a lakhelyet, megélhetést.

Ivonn (törölt) 2013.07.30. 10:57:35

@nookedli: szerintem a két dolog teljesen más kategória, ajánlom neked ezt a bejegyzésem: suisseproject.blog.hu/2013/07/29/prosti-megiteles

Továbbá, az érdekkapcsolat is teljesen más téma, az eltartott nő is (aki legtöbbször szintén ugyanúgy dolgozik, csak otthon).
süti beállítások módosítása