Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két nap után nagy nehezen ismét ráveszem magam, hogy válaszolgassak az e-mailekre. Semmi különös:

-          egy német emberke, akivel kb másfél hónapja találkoztam, és most érdeklődött, elérhető vagyok-e még

-          egy holland – nem túl jó angollal -, és a héten szeretett volna találkozni, de sajna nekem nem alkalmas

-          valaki, aki 4 napra szeretne találkozni Hamburgban:O – ezt annyira szeretem, tényleg. Egyrészt hogy nem olvasta el a honlapom, amiben leírom, hogy csak olyannal utazom, akit ismerek, és elsőre amúgy sem ajánlom a 4 óránál több együtt töltött időt – összesen négy sor az egész szöveg azorn az oldalon, két sor a taxiköltségnek, kettő ennek. Másrészt nem értem, hogy ő honnan veszi, hogy mi olyan jól ki fogunk jönni egymással négy napig? Na persze biztosan van olyan ember, aki annyira szociális és annyira tud igazodni a másik igényeihez, hogy meg sem kottyan neki. Na, én nem ez az ember vagyok, és azt hiszem, az ilyen szolgáltató egy nullával többe kerül.

 

Igazából folyamatosan vacillálok azon, hogy most kéne-e dolgozni még a nyáron, és ha igen, mennyit… elviekben persze kéne, mert utána pár hónapig lehet, hogy nem lesz lehetőségem dolgozni, ráadásul a szabadon elkölthetőnek nyilvánított félretett pénzből is le fogok nyúlni egy komolyabb összeget (viszonylag költséges hobbi, de egy régi álmom).

Másrészről viszont úgy érzem, hogy szeretném kiélvezni a nyarat és úgy eltölteni, ahogy én akarom. Igaz, miközben ezt csinálom, arra várok, hogy valami igazán tuti program jusson az eszembe, és mivel nincs ilyen, egész nap otthon kuksolok, és ez sem jobb.

Viszont mivel jelenleg nem tudok saját lakásban dolgozni, a magyar vendégekhez át kéne mennem a kolléganőékhez, akik valami elképesztő messze laknak tőlünk, rámenne a fél napom.

Úgyhogy szerintem maradok a külföldieknél, bár az elmúlt 2 nap alapján úgy érzem, egy kicsit fel kéne pörgetnem a honlapom látogatottságát. Szerencsére az oldalon össze van gyűjtve több mint száz nemzetközi hirdetőoldal, aminek a nagy része még ingyenes is. Gyorsan felregisztráltam még egyre – nem hiszem, hogy sokat segít, de legalább egy kicsit úgy érzem, tettem az ügyért (tudom, ha a lustaság fájna…).

Egyébként ez a lustaság-dolog egy kivételével mintha az összes kolléganőmre igaz lenne – igaz, a melón kívül mind suliba is járunk, tehát a nem munkával töltött napok nagy része nem csak láblógatás. Mégis:), mindannyiunktól többször is hallottam már a „dolgozni kéne”-mondatot, amit aztán nem követett komolyabb tett. Egyrészt úgy látszik, nem vagyunk önmagunk legjobb főnökei (többek között ezért is lennék inkább alkalmazott), másrészt többször megfigyeltem magamon, hogy mivel olyan könnyű megkeresni egy nagyobb összeget, nem igazán veszem komolyan, ha nem dolgozom egy-egy alkalmat. „Úgyis lesz következő” és hasonlók. Aztán a hó végén veszem észre, hogy bizony, Y helyett csak X összeget keresem és A helyett csak B alkalommal dolgoztam, holott simán mehetett volna több is. Ilyenkor csak legyintek, de aztán jön a következő hónap, amikor sok a tennivalóm, amikor meg nem, megjön, és még kevesebbet tudok dolgozni, és rájövök, hogy lassan megint többet költök, mint keresek, amit simán megakadályozhattam volna, ha sokkal nagyobb fegyelemmel dolgozom.
Na persze a költekezést sem árt visszafogni, pl. hülyén hangzik, de én a legtöbbet ételre költöm, mert a főzést hosszadalmasnak és unalmasnak találom. És ha az embernél van egy friss húszezres, hirtelen gazdagnak érzi magát, és mi ahhoz képest az a nyamvadt kétezer forint…? Na, ebben segít az excel táblázatom, ami szépen kiszámolja, hogy a bevételem hány százalékát költhetem el, és ebből mennyi maradt. És persze nem árt magamban tudatosítani azt sem, hogy lehet ez most nagy összeg, nem egy napra kell, hogy elég legyen.

Ez a post meglehetősen unalmasra sikeredett, ráadásul jól elkanyarodtam a tárgytól:), viszont a magam számára is hasznos volt végigjárni ezt az egészet. Érdekes, hogy még én is, aki a pénzügyeiben egyébként elég tudatos, szintén hajlamos vagyok a túlköltekezésre, amivel részben a munka jellegét okolom. Kevésbé tudatos embereknek meg gondolom, még könnyebb ilyen hibába esni.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr145433600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabephoto (törölt) 2013.07.30. 13:42:07

Ne haragudj de nyers leszek és egyszerű. Te nem okos vagy, hanem túl buta hogy észre vedd, hogy magad ellen beszélsz.

Az embereknek a túléléshez évezredek óta döntéseket kellett/kell hozniuk. Ezek a döntések határozzák meg a túlélési esélyeiket. Aki rossz döntést hoz régebben éhen halt, ma csak szegény lesz. Az összes döntés mögött normális esetben az érték, az értékesség összehasonlítása áll. Nyilván ezért tudnak elkérni több milliót egy Porsche-ért és ezért kérnek 3-5 milliót egy Suzuki-ért.

Tegyünk egyrészt különbséget szex és dugás között. Szexhez rengeteg minden kell bizalom, tisztelet, vágy, érzelmek stb. Egy dugás mindösszesen egy kis testmozgás (nyilván elég jó..). Az tény mindenki vagy majdnem mindenki vágyik a rendszeres és jó szexre.

DE! Ha nem lenne probléma a szex, a partnerek váltogatása stb, akkor valószínű olyan társadalomban élnénk, hogy sétálok az utcán meglátok egy lányt, akinek tetszik az arca, melle, feneke rábökök és azt mondom kellessz. Ő letolja a bugyiját és ott azonnal megkapom. Ebben az esetben a szex önmagában nem lenne érték, és te mint prosti éhen halnál. Te jelenleg azért tudsz pénzt keresni a munkáddal, mert a szex érték. Ha két ember között kialakul egy olyan viszony hogy lefekszenek, az normál esetben értékes. Te mindösszesen ezért tudsz pénzt keresni, cserébe vállalnod kell minden következményét. Nem fizettem még szexért, de nem mondom hogy soha nem fogok, én nem ítélem el amit csinálsz.

De, nyilvánvalóan a te értéked mint NŐ, jelentősen csökken azzal, hogy pénzért dugsz. Mondok egy egyszerű példát. Jelenleg a pénz az egyik legértékesebb dolog a világunkban. Ha van pénzed rengeteg dolgot megtehetsz, ha nincs akkor rengeteg akadályt kell leküzdened. Ha van egy zsákba 1 milliárd forintom akkor az nekem iszonyat könnyű életet jelenthet. De csak akkor lesz boldog és jó életem ha azt okosan használom fel. Az 1 milliárd semmit nem fog érni, ha pl a seggemet törlöm vele. Ha te egy dekoratív, szép nő vagy, akkor az emberek ha rádnéznek nyilván rögtön értéket látnak, mint egy Porsche esetében. De ha megismernek akkor rájönnek, hogy te az 1 milliárd forinttal kb a seggedet törlöd...

Szerencsére mostanában egyre több lány jön rá, hogy a menjünk el bulizni, basszunk be és dugassuk meg magunkat stílus nem menő. Egy lányt, nőt annyira lehet tisztelni, mint amennyire ő tiszteli saját magát és a testét. Ha minden jött-mentnek odaadja magát akkor annyit ér.

Ivonn (törölt) 2013.07.30. 14:05:23

@Gabephoto: miért küldted el két helyre a kommented?:)

RMan 2013.07.30. 16:38:25

@Gabephoto: Sikerült egy valóban nyers és egyszerű hozzászólást írnod úgy, hogy az egész dologról csak véleményed van, de a hátteréről semmit sem tudsz. Kifejthetnéd a véleményedet az emberes Mars utazásról is. Szerintem - bár Ivonn-nak nincs szüksége arra, hogy megvédje valaki - az írásokból látszik, hogy okos és művelt szerzőjük van. Ez nagyon jó, nekem legalábbis teljes mértékben szimpatikus. Az élet nem kell, hogy a túlélésről szóljon, lehet csak élni is. Ezt különféle módokon elősegítheted vagy hátráltathatod a saját értékrended szerint. Ha másra nincs befolyással az, hogy miként szerzed meg azt az összeget, ami az igényeidnek megfelel, akkor ahhoz mindenkinek semmi köze van. Szex és dugás között tegyen különbséget aki és ahogyan akar, ami nekem nem tetszik az a következő rész. Ha szerinted olyan társadalomban is lehet élni, ahol a nőket tárgyként kezelve amelyik megtetszik azt megb*szod, az elég szörnyű hozzáállás. Hogyan élhetnénk ilyen társadalomban? Így te árazol be egy olyan dolgot, amihez közöd sincsen. Itt emberi lényekről és szabad akaratról van szó. A természet úgy alkotott meg, hogy a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg nunijuk, de hogy azt ki mire használja, az mindenkinek a saját dolga. Te nem mondhatod meg, csak hogy a sajátoddal mit csinálsz. Persze a társadalom által elfogadott morális keretek között. Tehát ahhoz, hogy a te megítélésed szerint a "prosti" elértéktelenedjen, ahhoz az kéne, hogy a NŐket tárgyként kezelje a társadalom. Ez pedig normális értékrenddel megítélve egy elítélhető hozzáállás.
Olyan ember értékét meghatározni, akit nem is ismersz, szintén buta dolog. A munka és a magánélet nem feltétlenül függ össze. Szerintem a személyiség a fontos, számos lányt ismerek (nem láttam őket vagy hallottam róluk, hanem ismerem őket), akivel pénzért sem lennék/élnék együtt, tehát az hogy valaki mitől igazi NŐ, az nem ettől függ, hidd el. És abban is biztos vagyok, hogy Ivonn nem a seggét törli a pénzével, mint ahogyan azt te megtennéd. Az, hogy egyre több lány mire jön rá, az az itteni történések alapján teljesen irreleváns, egyszerűen nem összehasonlítási alap a tevékenységük. Összegezve tehát nagyon jó, hogy írtál ide valamit, de jobb lett volna, ha nem írsz semmit.

Gabephoto (törölt) 2013.07.30. 17:10:04

@RMan: Hát az tény, hogy személyesen nem sok olyan lányt/nőt ismerek, akik ezzel keresik a kenyerüket.

Az hogy utcán rábökök valakire, az egy lesarkított példa volt, hogy egy olyan társadalomban valószínű tökéletesen elfogadnák a prostituáltakat.

Ivon egy blogbejegyyzést írt, amiben kifejti, hogy nem érti miért nem fogadják el jobban az ő tevékenységét. Én nem az én véleményemet írtam, csak kerek perec leírtam hogy szerintem mi a véleménye az embereknek nem is igazán az ő tevékenységéről, sokkal inkább az ilyen emberekről.

Sajnos Magyarországon az utóbbi időben divat lett főleg a fiatal lányok körében ribancnak lenni, szinte erről híresek a magyar bulik világszerte. Erre vonatkozott kicsit elkanyarodva a témától ez az érték dolog. Ami jó, hogy azért talán javult valamit a helyzet. De aki fizetős, azt most mondhatod hogy nőként kezelik vagy kezeld, de Ivon pont abból keresi a pénzét, hogy úgy árulja a testét mint egy használati tárgyat. Tehát az érték és a megítélés az pont innen indul...

Az hogy ez a nyers megfogalmazás neked nem tetszik, ez a te véleményed, de ha Ivon ilyen kerek perec írt egy blogbejegyzést és nem érti az őt körül vevő társadalmat, akkor gondoltam leírom nyíltan a választ hogy ne kelljen ezen túl sokat agyalni és ne kelljen még 600 bejegyzést írnia arról hogy nem érti mi a gond a társadalommal. Mert alapvetően a társadalommal nem hiszem hogy gond lenne, minden nő és férfi helyén tudja kezelni a fizetett szexmunkásokat. Csak ne akarjunk többet gondolni erről mint ami valójában.

A legtöbb ember ha választania kellene párt egy prosti és egy átlagos nő közűl, valószínű az átlagosat választanák többen... Ezt akármilyen blogbejegyzés sem fogja tudni megváltoztatni.

Gabephoto (törölt) 2013.07.30. 17:11:14

@Ivonn: Bocsi, csak valamiért ide irányított először.

Sandokohn - a maláj jiddis 2013.07.31. 09:28:44

@RMan: megkapod 2013 "Bullshit" díjának arany fokozatát. Értem én, hogy a blog szerzője okos, értelmes és szép örömlány és védendő, mert az ipar tele van buta kurvákkal, gyöngyszem ő egy iszapos pocsolya mélyén, de ettől függetlenül Gabephotónak messzemenően igaza van.

RMan 2013.07.31. 21:55:40

@Sandokohn - a maláj jiddis: te a politikában is nagyon ott vagy és itt is megmondod a tutit. Ezennel megkapod 2013 "Fuckin'asshole" platina-gyémánt ötvözetű díjának széles masnival átkötött maximum fokozatát. Bizonyára annyira érdekel, mint engem a te sz*rod. Tehát a javaslatom, hogy menj vissza politikai témákban okoskodni (ezer bocsánat; kifejteni az építő jellegű kritikádat). És hogy én is belebeszéljek abba, amihez kevés közöm van: szerintem van aki beszél a politikáról, meg van aki csinálja.

@Ivonn Hát igen, sajnos gyakran eltér a kommentelés vonala az eredeti bejegyzéstől...

Sandokohn - a maláj jiddis 2013.08.01. 09:22:58

@RMan: Haver, mikor dugtál utoljára? Javaslom a problémád pénzügyi alapon történő megoldását! Hidd el, kisimítja homlokod ráncait és kevésbé leszel idegbeteg:-D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 11:28:57

@Gabephoto:
Azért bírom amikor valakiben beépített IQteszt van és csípőből tudják valaki értelmi színvonalát pusztán a véleménye alapján.

Nem tudom, milyen bejegyzésre volt válasz a szöveg hogy "Te nem okos vagy, hanem túl buta hogy észre vedd, hogy magad ellen beszélsz.", de általánosságban azért tudok válaszolni.
Szerintem Ivonn nem buta, hanem egyszerűen nem anyagias. A pénz jól jön, de simán lecserélné egy olyan világra, ahol bárki megpróbálhat pénzért szexelni és nem ítélnék el érte. Én biztosan így vagyok vele. Még azzal együtt is, hogy emiatt valószínűleg durván lemennének az árak, úgy nagyjából a fodrászok díjának szintjére. Lejjebb szerintem nem, végülis attól hogy valaki megtehet valamit anélkül hogy elítélnék érte, még nem biztos hogy akarja is. Kb ugyanazon a vonalon, mint bármi egyéb elfogadott tevékenységnél, amiért fizetést szokás adni.

...ez most marhára általános volt, tényleg nem ártana pontosan tudnom, hogy min is vitatkozunk.

"Ivon pont abból keresi a pénzét, hogy úgy árulja a testét mint egy használati tárgyat. "

Miért pont használati tárgy, miért pont árulja? Végülis attól, hogy lefekszik valakivel, még nem megy át az illető tulajdonába. Talán valami régi beidegződés, hogy amikor a férfi szexel egy nővel akkor "magáévá teszi".. ez megmaradt, mint kifejezés és szerintem abból az időből származik amikor a nőknek a legfőbb értéke a szüzessége volt. Fura.

A másik meg a tárgy-lét... szerintem Ivonn semmi pénzt nem kapna, ha annyit nyújtana, hogy ledöglik egy ágyra és szétteszi a lábát. Az ő értéke abban van amit csinál, aktívan, és ez nagyon nem ugyanaz. Kb mint a fodrász megvehető keze kontra fodrász tevékenysége :) de tőlem lehet betanított munkás is, ha valaki az előzetes tanulás mennyiségét kérné számon.

Gabephoto (törölt) 2013.08.01. 15:10:39

Amikor megnyitottam a blogot, mert kint volt index.hu főoldalon, akkor nem tudom miért erre a posztra irányított. A hozzászólás nem erre a bejegyzésre vonatkozott, hanem a prostik megítéléséről szólóra.

Most nem fogok újabb 600 oldalt írni mert ez a beszélgetés már lezárult, csak reagálok gyorsan és röviden.

Ha üzlet Ivonnak a pénzért szex, akkor azért buta, mert igen ha elfogadott, akkor 1.000 Ft-ért is megkaphatok szőröstül bőröstül egy full extrás szolgáltatást, ami most nem tudom mert nem járok ilyen helyekre, de benne van egy 30-300.000 Ft-ba. Tehát maga ellen beszél.

Ha hobbi a szexmunka Ivonnak, akkor meg azért rossz a megítélése mert ilyen alapon akkor adhatná ingyen is a szolgáltatásait...

Plusz ezekhez jön a magánélet, ami hangsúlyozom, az emberek többsége nem azért ítéli el a prostitúciót, mert pénzért szexel, hanem arra gondolnak hogy egy nő aki annyira nem tiszteli a testét, hogy mindenkinek odaadja, az sok emberben rossz érzést kelt. Tehát a magánélete fogja megsínyleni, mert kurva nehéz lesz párt találni, normális életet élni.

Persze ha Ivonnak tökéletesen jó, hogy egy nap 8-10 megdugják, majd utána otthon ücsörög a szobájában egyedül és olvasgat vagy tévézik, akkor persze neki ez az ideális élet.

Az meg hogy szüzesség elvesztése stb. Erre csak annyit mondok, hogy van/volt pár nő ismerősöm, barátnőm és azok akik 16-18 éves korukba kiélték magukat és lefeküdtek néhány faszival és megvolt a hírük a városban, azok egytől egyig bánják hogy ennyire "felvilágosultak" voltak... Nem tudom miért, én sem gondolom hogy egy nőnek vagy férfinak a házasságáig nem szabad szexelnie, de elég sokan, egyre többen gondolják úgy hogy lehet a régi rendszer jobb volt. Lehet benne valami, hogy egy nőt nem dugott halálra 30-40 faszi mire megtalálta azt akivel hosszabb távon gondolkozik.

Jó ez is kicsit hosszúra sikerült de elég kényes téma nem lehet röviden írni róla.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 15:34:01

@Gabephoto: Egy óra fullextra kb 15 000 Ft. Ha elfogadott lenne, akkor sincs ok arra, hogy 1000 Ft legyen, szerintem az elfogadottság mellett sincs annyi csaj ilyen hajlamokkal, hogy egy óra 5000 Ft alá menjen.

Ettől függetlenül amit próbáltam mondani: ha ez a helyzet, az ember kihasználja, ki nem akar sokat keresni, ha megteheti. Viszont így is szívesen venné, ha kevesebbet keresne vagy másból élne, ha ezzel együtt a világ normálisabbá válna. Igen, számomra ez lenne a normális

"Persze ha Ivonnak tökéletesen jó, hogy egy nap 8-10 megdugják, majd utána otthon ücsörög a szobájában egyedül és olvasgat vagy tévézik, akkor persze neki ez az ideális élet."

Nem olvastál figyelmesen. Nem ismerem Ivonn pontos statisztikáit, de az a szám nála inkább egy hónapra vetítve annyi, amennyi. úgy meg érdekes is, élvezhető is. Azt meg nem tudom, mitől lenne ettől egyedül. Még ha igazad is lenne és nem találna párt, nem látom be hogy miért ne lehetnének barátai vagy miért ne csinálna értelmes alkotó tevékenységet hobbiként.

Az emberek nevében beszélsz szóval nem akarok közvetlenül vitába szállni, de nem hiszem, hogy a tiszteletlenség jele lenne a testem irányában hogy több emberrel is lefekszem.

Ha egyszer így gondolom, nekem alapból kizárt hogy olyan pasival összejöjjek aki meg ezt gondolja. Azaz akár csinálom a szexmunkát, akár nem, mindenképpen leszűkül a választások köre.
Ivonnak amúgy van pasija és ahogy nézem, a párkapcsolatai nem sínylették meg, hogy belekezdett a dologba. Az enyém sem sínylette meg.

Eléggé irritál, hogy a nők szexuális életét úgy emlegeted, hogy "dugatja magát" meg hogy "halálra dugják". Te magad tárgyiasítasz, kb mintha a pasi csak használná a csajt, elhasználná. Nem látom be hogy egy nőnek miért lenne degradáló a szex a pasival.

Más nők nevében nem tudok nyilatkozni de én pl egyáltalán nem bántam meg, hogy annyi partnerem volt, amennyi. (31 vagyok). Szóval aki akarja, csinálja, aki meg nem az ne. Ésszel. Bármi tevékenységnek a megbánása elég nagy hülyeség, szerintem.
süti beállítások módosítása