Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Komment - reag

2013.07.31. 11:59

Na, eldöntöttem, hogy mit teszek a kommentekkel. Rájöttem, hogy sem idővel, sem idegekkel nem bírom a dolgot, továbbá érzelmileg is elég megterhelő. Ráadásul meddő vitákat folytatok, amiknek nem lesz eredménye. Nem vagyok sem annyira türelmes vagy kötélidegekkel rendelkező vitázó, sem annyira kitartó, hogy egyedül válaszolgassak ennyi embernek.


Ha valakinek van kedve megismerni egy kicsit, hogy egy szexmunkasnak milyen élete, gondjai, munkából adódó előnyei és hátrányai lehetnek, és erről szeretne érdeklődni, annak nagyon szívesen válaszolok. Hogy önkényesen határozom meg a válaszaimat? Igen, még szerencse, hogy a saját blogomról van szó és nem vagyok semmilyen hivatalos szerv, viszont sajna nincs ehhez elég szabad kapacitásom vagy idegem.

Egyébként ezek a világról alkotott főbb elképzeléseim, csak hogy tisztázzam (azaz: a blog keretein belül felesleges róla vitázni, többet nem is teszem): megvalósult egyenjogúság nincs, rasszizmus és etnikai diszkrimináció van, szexmunkások stigmatizációja van, a magzat pedig nem ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr145435459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puncogó 2013.07.31. 16:14:46

Na, én is eldöntöttem, nagyon-nagyon érdekel a ti eletetek, vilagotok, szemleletetek (Te és Rpflora) kezdhetned a tanaros sztorival, illetve a jelenlegi munkán kívüli kukacoddal való megismerkedessel.

puncogó 2013.07.31. 17:23:47

Nem igaza értem a kérdőjeled

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 17:40:49

Nem értem sem azt, hogy milyen tanáros sztoriról, sem azt, hogy milyen kukacról van szó:O

puncogó 2013.07.31. 17:56:45

"egyszer egyébként volt egy afférom az egyik tanárommal, de ezerrel imádkoztam, hogy ne ő vizsgáztasson, mert ő sokkal szigorúbban osztályoz, mint a másik tanár." prosti-megítélés, a kukac: irtad többször,hogy parkapcsolatban éled színes életed ha jól emlékszem.

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 19:40:47

Az első: semmi különös, egyszer-kétszer egy buliban részegen smároltunk.
A második: munka közben ismertem meg, nagyjából fél év után vált munkából párkapcsolattá a kapcsolat, bár nyilván hamarabb elkezdtünk mindenfélét érezni a másik iránt.

puncogó 2013.07.31. 19:52:09

Azt hittem komolyabb tovább képzést adtál a rektornak :-( .A parod idősebb gondolom pár évvel,soha sem bírom felfogni, hogyan lehet hosszú távon kettevalasztani szakmatokban a kukacolast, illetve a love-at.

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 20:08:53

@puncogó: nagyjából úgy, ahogy olyan párok választják szét, akiknél szabad a szex mással is. Nem a szex a hűség fokmérője, és nálam nem csak a munkára vonatkozik. Én is szexelhetek mással - nem csak akkor, ha munka -, és ő is. Van olyan szexmunkás is, aki máshogy gondolkodik, aki esetleg emellett nem akar kapcsolatot fenntartani, vagy aki szerint a szexmunka munka, ezen kívül viszont tilos mással lefeküdni. Szóval:

- a szexmunkások véleménye sem egységes, hiszen
- az emberek különbözőek

puncogó 2013.07.31. 20:30:57

Jól atlepted a korra való tapogatozasom :-) értem a gondolat meneted, de velem van a probléma ezek szerint, ugyanis csak a szerelmi alapokra helyezett kulacolast ismerem. Na akkor ezen kell valtosztatnom mielőtt meg társadalmi kirekesztett leszek. Említetted vannak előnyei a munkatoknak, irnal erre példát (anyagiak, sűrűbb szexuális élet bár ez nem biztos igaz általánosságban) kívül milyen pozitívumokat rejt eme karrier.

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 20:47:11

Nem gondolom, hogy fontos kérdés a párom kora.
Nem hinném, hogy társadalmi kirekesztett lennél, ha csak szerelemből szexelsz, vannak ezzel így egy páran, különbözőek vagyunk.
Ennél a bejegyzésnél ajánlom a 4. kérdésre adott válaszokat:
suisseproject.blog.hu/2012/11/22/es_vegul_a_kerdesek

puncogó 2013.07.31. 21:17:33

Köszönöm, ennek felét megkérdeztem volna. Bár azt nem akarom elhinni, hogy nő letedre nem tudod magad meg szexin rázni sem ;-) ;-) . Jezuska elég jól a tenyeren hordoz ha csak ilyen kedves-arányos ugyfeleid vannak, persze ez maragyon is így. Azért lép ez meg,mert a másik blogos koleginad aki ( most sértődött sajnos) a kedvencem említett már gonoszabb vendégeket is. Mit jelent a nem merek kihivobban otozkodni sem ? Ismerek egy hasonló lányt szerintem, mint Te őt is csak az új helyzetek hajtják.

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 21:23:08

@puncogó: sosem gyakoroltam a dolgot, szóval én nem tartom furának:)

Nem csak kedves-aranyos vendégeim vannak, vannak/voltak egészen hülyék is:), de durván lekezelő vagy erőszakos vendéggel nem találkoztam, valószínűleg nem ok nélkül. Egy munka nem 100%-ban fantasztikus, egy munka esetében sem, de ha elég sok esetben viszont jó, akkor úgy érzem, hogy megéri csinálni.

Nem merek kihívóbban öltözködni: szoknyát és magassarkút pl. szinte sosem hordok együtt, mert nekem az már túl kihívó, és utálom, amikor ilyenkor megnéznek az utcán. Ezen kívül a mindennapi életben inkább a kényelemre helyezem a hangsúlyt és nincs időm/kedvem a külsőmmel sokat foglalkozni. Viszont a kissé kényelmetlenebb, ámde csinosabb ruhák meg jellemzőbben csinosabbá teszik az embert, ami jó érzés tud lenni, és mivel vagy a lakás négy fala közt maradok, vagy csak a taxi-épület távolságot kell megtennem, még csak meg sem néznek.

puncogó 2013.07.31. 22:00:43

nem is kell azt gyakorolni,véretekben van én még nem láttam botlábú leányzót csak férfit, azt elég sokat :) Azért az élvezhetőségét tekintve sokkal jobb munka tiéd, mint sok másik(nem szeretnék felsorolásba bele menni). Említettel vendég számot, majdnem kevesellem, laikus ként gondoltam napi 4-5-re mondjuk ez igen megterhelő lenne. Kerülőd a "tekinteteket" ,illetve ha megnéznek az utcán. Ez miért van? Tudtommal a nő egyik legfontosabb önbizalom növelője a fürkésző tekintetek a jó ízlés határain belül. Nem lehet mindenkinek megfelelni,szerintem elég vonzó nő vagy csak kevés az önbizalom, de nem szeretnélek elemezgetni. :) Elég jó bezárt életet élsz akkor ha taxi-épület távolságokat mozogsz.

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 22:20:08

@puncogó: állítólag a nők csípőmozgása pl. szex közben tényleg magától jön, mint ahogy a férfiak mozgása is, nem tudom, a nőké mennyire hasonló a táncban hasonlatos seggrázáshoz. Ebben az esetben módosítanék: lehet, hogy tudom rázni a fenekem, de az összkép nem lesz szexi.

Nem tudom, mennyire fogja zavarni a kolléganőmet, de belinkelem az ő cikkét, egyrészt mert jó, másrészt mert eszembe jutott, hogy annak a címe 30 vendég/hó volt. Itt van amúgy: divany.hu/intim/prosti-a-divanyon-30-vendeg-ho/

Fogalmam sincs, mennyi az átlag. Az egészen biztos, hogy az én példám nem tipikus, de szerintem a napi 4-5 is soknak tűnik, legalábbis hosszú távon, én inkább a havi átlagot nézném meg.

Az én példám azért érdekes, mert ezzel a havi pár vendéggel is tudok biztosítani olyan fizetést magamnak, amiből meg tudnék élni. Ha viszont tényleg 100%-ig magamat kéne eltartanom, többet doolgoznék, de biztos vagyok benne, hogy így se lenne több havi 15-nél, egyszerűen azért, mert nekem nem menne, baromira leszívja az energiáimat a meló, nem tudnék heti 40 órában ténylegesen dolgozni, még akkor sem, ha ez nem azt jelenti, hogy minden egyes percemben vagy vendégre készülök vagy vendéggel vagyok.
De ez persze ugye én vagyok. Aztán meg ki tudja, vannak speciális körülmények. A németországi FKK-ban, ahol tavaly nyáron voltam, például két nap alatt 11 emberrel feküdtem le - ott persze több volt a csak fél vagy egyórás vendég, mint itthon (mivel itthon nincs is ilyen rövid idő nálam). Viszont ez azt jelentette, hogy az első napon 9, a második napon 12 órát töltöttem a klubban (nem önszántamból, ez a szabály), és a kb délután 1-ig tartó pangást, meg a 20perces kajaszüneteket leszámítva folyamatosan beszélgettem, vagy egy szobában voltam valakivel. Viszont biztos, hogy ezt hosszú távon nem bírnám.

Hm, nem tudom, hogy objektíven nézve - tehát ha mondjuk csinálnánk egy kérdőívet -, mennyire számítana jobb munkának sok másnál, én jobban élvezem, mint sok más munkát, de ugye minden ember különböző. Tudnék ennél jobb meg rosszabb munkát is mondani.

"Tudtommal a nő egyik legfontosabb önbizalom növelője a fürkésző tekintetek a jó ízlés határain belül."

Na, ez az egyik pozitívuma a melónak. Kapok elég megerősítést onnan is:). Egyébként az én legnagyobb önbizalomnövelőm nem az, hogy minél többnek szépnek tartsanak, de szerintem a legtöbb nőnek szintén nem.

A taxi-épület arra a helyzetre igaz, amikor magamhoz képest kihívóbban öltözöm fel:).

puncogó 2013.07.31. 23:05:33

Micsoda linkeket rejtegetsz még a tarsolyban? :) Majd még a végén kiderül itt,hogy csak unaloműzésből kukizol :). Azt hittem 100%-ban magadat tartod el. Hallottam több helyről vagy olvastam nem is tudom már,hogy nyáron légiósként külfödiában teljesítettek szolgálatot. Miért van ez,ekkora a pangás itthon ebben az időben?
11 ez 2 nap alatt az nem semmi számomra!!!! -elég jól bírod megpróbáltatásokat :) Nálad miért nincs ilyen rövid idő? Nagy divatja van mostanság ha jól tudom az s.o.s franciának,de javíts ki ha tévedek. Kis naiv buksim világosítsd fel kérlek, mi a nőknek a legnagyobb önbizalom növelője,remélem nem valami közhely lesz. Vannak komoly hiányosságaim ezen a téren úgy látom :( . A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: mire gondolsz miközben teljesíted a munkaköri leírásod? Tudom,hogy ott kell lenni fejben is nem csak testben,de még is

Ivonn (törölt) 2013.07.31. 23:38:50

"Majd még a végén kiderül itt,hogy csak unaloműzésből kukizol :)" - ezt most őszintén szólva nem igazán értem.

Nem, én többé-kevésbé még támogatva vagyok a szüleim által, mivel még tanulok. Ez azt jelenti, hogy az alapvető szükségleteimet (étel, bérlet, tankönyv, lakhatás, új téli csizma, pipere) ők állják, az ennél extrább dolgokat (nem szükséges ruha, fodrász, smink, szórakozás, nyelvórák, külön albérlet) meg én. Úgyhogy nem keresek sokat, de elégséges összeget félre tudok tenni, és könnyebb spórolnom a kiadásaimon, mintha az egész életemet én finanszíroznám.

A nyári melónak talán az lehet az oka, hogy ha valaki tanul, nyáron ér rá, esetleg talán munkahelyen is könnyebb szabit kivenni, de szerintem év közben is mennek ki lányok. Ezen még sosem gondolkodtam, hogy esetleg pangás lenne nyáron, baromi jó kérdés.

"Nálad miért nincs ilyen rövid idő?"
Amikor amatőr szinten dolgoztam, nem mértem az időt, mindenkivel 2-3 órákat töltöttem együtt minimum. Amikor először felkerültem egy hirdetőoldalra, ettől akkor sem akartam megszabadulni, személyesebbé akartam tenni egy-egy találkozót, amire rövidebb időnél kisebb a lehetőség. Igaz, hogy a német klubban volt sok félórás vendég is, ott viszont a beszélgetős rész előtte történt - vagyis annak egészen pontosan a vendég felszedése volt a célja, én viszont valahogy meg voltam győződve róla, hogy ha valakihez odaülök, az engem fog választani, és nagyrészt így is lett. Persze az átlagnál biztosan többet beszélgettem a vendéggel, mint a többi lány, de nekem csak így megy, azt hiszem.

"Kis naiv buksim világosítsd fel kérlek, mi a nőknek a legnagyobb önbizalom növelője"

Nem tudok három és fél milliárd másik ember nevében nyilatkozni:)

" mire gondolsz miközben teljesíted a munkaköri leírásod? Tudom,hogy ott kell lenni fejben is nem csak testben,de még is "

Huhh.. baromi sokmindenre. Erről lehet, hogy inkább egy post kéne, de az egészen biztos, hogy most túl fáradt lennék megfogalmazni a választ, ne haragudj:)

puncogó 2013.07.31. 23:54:53

"Ha viszont tényleg 100%-ig magamat kéne eltartanom, többet doolgoznék....."- erre gondoltam az unalombol kukizassal. Akkor megyünk csicsikalni és holnap zaklatlak tovább ;-) 8888 kérdésem van meg.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 09:08:13

Ha jól értem, a moralizálásnak vége. Maradnak a száraz tények?

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 09:34:11

@agresszív kismalac: nem tudom. Az biztos, hogy ami a kommentek végén ment, annak egyszerűen már nem volt értelme, kivéve, ha az ember épp a vita öröméért vitázik. Másrészt még ha lenne is, én ezt nem bírom, és annyit nem ér semmi.

puncogó 2013.08.01. 10:13:21

@Ivonn:
" Nem tudok három és fél milliárd másik ember nevében nyilatkozni:) " -akkor elég lesz a sajatodban, sőt ez érdekel a legjobban. Beavatsz akkor, hogy mi jár buksidban munka közben? A másik amire nagyon kíváncsi lennék: kolleginakkal tartotok osszejoveteleket? Milyen témák merülnek fel? Stb.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 11:05:48

@puncogó: Hogy egy kicsit levegyem a terhelést Ivonnról, tőlem is lehet kérdezni :) egyébként a linkelt cikk az én gyártmányom volt, csak az azonosítás kedvéért.

puncogó 2013.08.01. 11:17:59

@noname.blogger: gyártmány mit jelent? Riport alanyt? Akkor a kérdések adottak fentebb, várom valaszaid. "kedves Ivonn pótló"

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 11:25:23

@puncogó: a kérdésedre válaszként ld a legújabb bejegyzést:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 11:47:53

@puncogó: igen, riportalany.

Nincsen buksim, fejem van, maradjunk esetleg ennél :)
A kérdés kissé túl általános. Ha munka közben elkalandoznak a gondolataim, az kb ugyanolyan mint amikor bármi más helyzetben kalandoznak el.

Összejöveteleket nem tartok senkivel, Ivonnal találkozom időnként. A témák egyrészt személyes jellegűek, másrészt munkáról is szólnak, kicsit úgy, mint ahogy itt a blogon is ír, csak konkrétabban. Mostanában szórakoztató téma pl, hogy több olyan vendégünk is van akik így vagy úgy de közösek, pl mert valamelyikünk egyszer nem ért rá egy visszatérő vendégre és a másikunkat javasolta maga helyett, vagy csak úgy maguktól megjelentek mindkettőnknél. Viccesek tudnak lenni a különbségek a kettőnk megítélésében.. pl egy pasitól mindketten elmenekültünk az idő (kb 4-5 órára hívott mindkettőnket ha jól emlékszem) lejárata előtt mert még a fülünk is csöpögött a nyáltól a működése hatására. De pl én előtte marhajót beszélgettem vele (én privátilag programozok/programozást tanulok és érdekelnek a különféle algoritmusok ő meg matematikusnak tanult, kompjutertudós (computer scientist, mi a magyar neve?) szakirányon, szóval a közös téma adott volt: programozás, matekhoz való viszony, minden szirszar elemezgetése, az emberek ehhez való viszonya... ) nagyon okos fickó volt. Ivonnal viszont szinte egyáltalán nem beszélgetett. Szerintem alapból jó arc lett volna, őszerinte nem annyira, viszont szerintem büdös izzadtságszagú is volt, annyira hogy alig tudtam vele egy szobában megmaradni, Ivonn szerint meg nem.

Vagy van valaki más, ő meg egy teljesen jófej figura volt (amúgy az ágyban is jó) csak folyton lemondta a találkozókat. Ivonn röptette, mire megjelent nálam. A névazonosságból jöttünk rá, kicsi a világ, Lol :)

Ha egyéb kérdésed van, tedd fel újra pls, hadd ne olvassak végig mindent... :)

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 11:50:51

Hopp, tényleg, van ez a kérdés is. Én kicsit több kolleginával kerültem kapcsolatba, NNB-n kívül hárommal. Persze, elég sokat beszélünk a munkáról, de vannak egyéb témáink is.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 13:08:34

@Ivonn: Akkor el kellene dönteni, mi is a blog célja, mert maga a témája is rengeteg vitát generál, ha ebbe belebocsátkoztok, noch dazu az ún. társadalmi megítélésen is szeretnétek változtatni (hm...), akkor nehéz lesz az eszmecserének előre határokat szabni. Nem is szükséges szerintem, hisz bármikor mondhatod, hogy "kösz, ebből most elég".

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 13:10:46

És most szólok, hogy egy blog, ha jól akarod/akarjátok csinálni, rengeteg energiát köt le.
...másképp meg valószínűleg nem érdemes.:-)

puncogó 2013.08.01. 13:14:31

@noname.blogger: nem tudom mi a bajod a buksival,ám de legyen :)Hogyan lettél riport alany? "kb 4-5 órára hívott mindkettőnket ha jól emlékszem"- egyszerre vagy külön-külön,mert nagyon nem mindegy!!! Ilyen hosszú munkakapcsolat alatt (4-5 óra) mennyi a munka rész? Nem a verbálisra gondolok. Meglep, hogy nem csak otthon fogattok vendégeket. Gondolom a közös érdeklődés miatt volt témátok,Ivonnal nem a modulokról kell beszélgetni eddigi meglátásom szerint. :) És lányok, hogyan sikerültek a vizsgák?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 13:55:41

@puncogó: "Hogyan lettél riport alany? " Nem emlékszem :( elég sokszor voltam már riportalany és összemosódtak. Tippre az volt hogy volt egy tematikus cikkük én pedig kommenteltem, mire megkerestek.

"egyszerre vagy külön-külön,mert nagyon nem mindegy!!! " Ha együtt mentünk volna akkor elég nehezen működhetett volna, hogy csak velem beszélget :)

"Ilyen hosszú munkakapcsolat alatt (4-5 óra) mennyi a munka rész?"

Egy ilyen kör általában pont túl rövid ahhoz, hogy legyen benne étteremi kaja, bár az is előfordul. Étterem nélkül mondjuk 2-3 együttlét. Ennél több amúgy sem szokott lenni, az ennél hosszabb találkáknál sem.

" Meglep, hogy nem csak otthon fogattok vendégeket."
Egy külföldinek gondolom egyszerűbb, ha a szállodába hiv, mert mindenképpen fizetne taxiért és így időt spórol. A lakásom pedig átlag lakótelepi darab, nem ér fel egy jobb szállodai szobával, nem is annyira nyugis.

"Gondolom a közös érdeklődés miatt volt témátok,Ivonnal nem a modulokról kell beszélgetni "
Modulokról?
A pasi nem matematikusként dolgozik és a foglalkozása közös pont lehetett volna Ivonnal, mert ő meg olyasmit tanul amit a pasi csinál. Illetve Ivonnt érekli a statisztika ami szintén lehetne közös téma :)

puncogó 2013.08.01. 15:50:28

@noname.blogger: "Ivonn máig szinte napi szinten ír a blogjaiba." -milyen blogjai vannak még?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 16:03:33

@puncogó: Van meghívós, meg egy angol nyelvű, meg talán mások is, nem követem már igazán. Volt blog.hu-n is másik, másik névvel, de szerintem törölte. Meg volt blog.hu-n privát is, ahol nem írt melóról. És nem fogom linkelni egyiket sem, majd ő megteszi, ha akarja :)

puncogó 2013.08.01. 16:16:24

@noname.blogger: gondoltam nem dobja be a kozosbe, főleg nem a privatat :-)

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 16:47:01

Az angol nyelvű: hungariansexworker.tumblr.hu
Ezen kívül van egy meghívós, személyes, és ennyi:). Szerintem nem volt más blog.hu-s blogom :O

@agresszív kismalac: azon nem lehet változtatni, ha az ember előre eldöntötte, hogy nem fog változni a véleménye. Vagyis dehogynem, kitartó vitával, remek érveléssel lehet vitát nyerni, de a nézőpontot az sem fogja megváltoztatni (egyszer az egyik ismerősöm két és fél óra vitatkozás után elérte, hogy az illető elismerje: nem tud indokot mondani arra, hogy miért rossz a melegházasság. Ettől még a srác nem lesz kevésbé homofób, szerintem). Cserébe viszont az én idegeim nem bírják, bár biztos van olyan, akinek ez nem okozna problémát, ez az ember nem én vagyok. Ráadásul elvesz egy csomó időt, valószínűleg feleslegesen, amit a képességeimnek jobban megfelelő tevékenységgel is tölthettem volna (pl. remek bejegyzéseket írok, haha).

"hisz bármikor mondhatod, hogy "kösz, ebből most elég". "

Pontosan ezt tettem ebben a bejegyzésben. Na persze szerintem ettől függetlenül még lesz egy-két vitatkozós komment, amivel egy bizonyos határig nincs is baj.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 16:54:27

@Ivonn: Volt egy, amivel először találkoztam, ott ismerkedtünk meg kb 3 éve, az is blog.hu-s volt szerintem. Meg az, amelyikre csak sulival meg ilyenekkel kapcsolatban írtál.

puncogó 2013.08.01. 17:48:15

@Ivonn: miben titkokat rejt a meghivos ? Általánosságban gondolom nem részletesen.

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 17:50:30

@puncogó: semmi különös, egy személyes blog, ismerősöknek.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 20:40:36

@Ivonn: "...hogy az illető
elismerje: nem tud indokot
mondani arra, hogy miért
rossz a melegházasság. Ettől
még a srác nem lesz kevésbé
homofób, szerintem..."
Ha másképp lát valamit, másként gondolkodik, az kezdetnek nem rossz. Az emberek nem egyik pillanatról a másikra változnak meg. Főleg nem gyökeresen.
Szerintem vitázni, érveket felsorakoztatni, más nézőpontot láttatni mindig érdemes. Akkor is, ha néha-néha van valaki, aki jottányit sem hajlandó változtatni a véleményén, bármit mondasz neki.

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 21:18:53

@agresszív kismalac: nem is azt mondtam, hogy soha nem fogok vitázni. Csak egy kicsit félek, hogy mi van, ha önkényes szempontok alapján határozom meg, mikor nem érdemes vitázni. Az biztos, hogy nekem most egy kicsit elég volt.
Ettől függetlenül bárki más megteheti:)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 21:41:51

Egy blog vezetése csupa-csupa önkényes szempont alapján történik.
Csaxólok.;-)

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 22:21:51

@agresszív kismalac: de ez nem jelenti azt, hogy innentől fogva minden belefér, és nyugodt szívvel tilthatok ki minden nekem ellentmondó kommentelőt. Persze, megtehetném, de az elég gáz magatartás lenne.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.01. 23:05:17

@Ivonn: ...hát elég kontraproduktív lenne, az biztos.
süti beállítások módosítása