Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nincs meló

2013.08.01. 23:02

Jó régen nem dolgoztam már: tulajdonképpen mióta hazajöttem a munka-nyaralásból (egy hete), egyszer sem. Ez nem is lenne gond, de napok óta levelet sem kaptam, úgyhogy kezdek kicsit aggódni.

Na persze mindig ez van: aggódom, hogy nem kapok levelet (pedig de, csak a legtöbbről megfeledkezem, mert akkorra kellettem volna, amikor nem érek rá), aztán persze kapok egy csomót, meg a régi embereim is bejelentkeznek, én meg megint elkezdek nyígni, hogy "de hát én nem akarok ennyit dolgozni". Nem vagyok egyszerű eset, na.

Ha minden igaz, szombat este egy angol emberkével találkozom, most kb negyedszerre. Kedvelem is meg nem is, de az utóbbi okára még nem sikerült rájönnöm, ha meg igen, akkor azt nem értem,hogy miért kedvelem közben mégis.
A jövő héten meg végre egy visszatérőmmel, és a napokban hazajön egy olasz ismerősöm. Ő jól eltűnt kb háromnegyed évre, és én teljesen azt hittem, hogy megsértődött vagy valami (hetekig nem tudtunk időpontot egyeztetni, mert épp elég sűrű volt az életem), de aztán kiderült, hogy csak barátnője lett. Ez olyan sajnálatos dolog, mármint tökjó, ha neki barátnője van, csak rossz, ha  ez azt jelenti, hogy nem találkozunk, mert amúgy nagyon bírom.

Szóval ha minden simán megy, a jövő héten is dolgozom hármat, ami nekem teljesen elég, csak mindig ideges leszek, ha nincs utánpótlás.

Azon gondolkozom, hogy írhatnék postot vendégekről, csak az a helyzet, hogy nem tudom, milyen formában. Szerintem ilyen "kategória"-postot nem tudnék írni, mert borzalmas a memóriám, ha valaki megkérdezné, kik voltak a legidegesítőbb vendégek, nem tudok felsorolni egyet sem, pedig azért biztos volt több is. Ha rágondolok egy vendégre, elég sokmindenre emlékszem mindenkiről, viszont egy szempont alapján nem fog eszembe jutni szinte senki.

Esetleg írhatnék élménybeszámolókat, amíg meg nincs új, volt egy-két egész jó a tumblr-n, ha valakit érdekel, lefordítom.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr25439106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puncogó 2013.08.01. 23:33:45

Egyébb újabb szakszo, engem érdekel. Ismerős a szituáció, mikor sírnak a melosok, hogy nincs munka a szoloben aztán mikor kell menni akkor" nagyon meleg van vagy mindjárt esik az eső" persze jönnek azért utána. Csak színészeknek.

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 23:40:11

@puncogó: mármint mi érdekel pontosan?:)

puncogó 2013.08.01. 23:49:40

" Esetleg írhatnék élménybeszámolókat, amíg meg nincs új, volt egy-két egész jó a tumblr-n, ha valakit érdekel, lefordítom." - fordithatod. Megfigyeltem milyen kis mosoly jeleket dobalsz éjszaka felé;-). Kiváltottó ők????

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 23:51:02

Ööö, én általában mosolyogni szoktam:)

Hm, lehet, hogy lefordítok egyet még ma. Mondjuk valamiért most csak egyet találok, a többi nincs sehol, pedig tuti, hogy még volt.

puncogó 2013.08.02. 00:03:59

@Ivonn: azért úgy emlékszem nagyon sokáig megvarattal az első mosoly odabigyesztesevel. Virtuálisan elég nehéz ellenőrizni az állandó vigyorgasod;-).
süti beállítások módosítása