Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pangás

Címkék: hétköznapok callgirl szexmunka NNB

2013.08.04. 21:01

Tegnap sem, ma sem volt munkám. Előző napokon volt szóval elméletben ez nem lenne baj, viszont voltam nyaralni és az járt némi bevételkieséssel. Ahhoz képest, hogy most bele akartam húzni, ez kevés. Visszatettem magam a hiretőoldalra, de alig csörgött a telefon: tegnap három hívásom volt, az egyiknek nem értem rá azonnal csak három óra múlva (fix magánprogram) szóval nem jött, a másik jó fejnek tűnt de nem mondta biztosra, végül nem is jelentkezett újra, a harmadik pedig olasz volt, minimális angoltudással. Elég rendesen felidegesített. Nem vagyok igazságos, végülis én sem úgy születtem hogy tudtam angolul (btw onnan tudok angolul az iskolás nyekegésen felül hogy sokat dumáltam vendégekkel, ez komoly előny. Ilyenje tuti nincs egy vendégjelöltemnek sem :) ), de akkor is nagyon zavar, ha valaki a nagyját nem érti a szövegemnek. Háromszor mondtam már, hogy nem szeretnék találkozni vele mert nem tudnánk kommunikálni és még mindig csak ott tartott, hogy oké, akkor mennyi egy óra. Végül nagyon  egyszerű szavakkal elmondtam hogy én+ő=nem találkoz <= nem beszélni angol. Ehh...

 

Nem tudom mennyire racionális hogy visszautasítottam, mennyire számít az én jóérzésem és mennyit az anyagi igény. Mondjuk ha tartós pangás lesz akkor majd visszaveszek. Amúgy sem a stílusom a telefonos találkaszervezés, jobb szeretem az e-maileket. Jobban is működnek, klasszikusan a hosszabb, escort jellegű találkozók e-mailen keresztül jönnek, ugyanez igaz a megbízhatóbb emberekre. Attól még motoszkál a fejemben az, hogy le kellene fogyni, akkor több ajánlatot kapnék mindenféle vonalon. Általánosságban elég az ami most van, de ha több ajánlat lenne, kevésbé érezném meg a pangási időszakokatat sem. Tényleg nem hülyeség és a lustaságon kívül más nem is tart vissza. Bár, mostanság más is visszaesést tapasztal, gondolom mindenki nyaral. Ősszel majd felpörög annyira, hogy jelentős részére nemet kell mondanom.

 

Közben biztos ami biztos, haptákba vágtam a lakást, hogy fél órán belül fogadóképes legyek. Semmi értelme nem volt, ma meg sem szólalt a telefon. Viszont jött egy darab e-mail, holnapra kért találkozót, összesen három óra hosszára. Késő estére már van egy másik találka is, alig pár hónapra előre lefixálva és pár napja meg is erősítette a pasi szóval rendben lesz. Ez a mostani találka kora este lesz, megúsztam az ütközést. Meg a Murphy-törvényt is, amely szerint ha van egy jó munkaajánlat, pl egész estés, 6-9 órás, éttermes, akkor ha jön másik, tutira ugyanannak a napnak ugyanazt a szakaszát akarja és semmi más nem jó neki. Ez főleg akkor van így ha amúgy nagy a pangás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr925445220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puncogó 2013.08.04. 22:31:08

Ebben az iszonyatos melegben mindenki elbújva lapul valami hűvös helyen és vissza tartja testnedveit. Nem értek hozzá,de szerintem augusztus végén szeptember elején felpörög újra. Az viszont igaz,hogy a forint ma kell nem holnap.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 22:41:14

@puncogó: Szerintem a nyaralások az oka, ilyenkor nem mondhatja az ember hogy túlórázik mert szemét a főnök. A nyaralások miatt a magyarországi konferenciákat sem mostanra szervezik, mondjuk csak tippelek, de logikus lenne. Nekem meg a nemzetközi konferenciák, akármilyen témában, egész jó bevételt jelentenek :)
Ősszel szokott nagyon durván felpörögni a dolog, pont akkor, amikor egyébként suliba kellene járnom, meg készülni órára, meg hasonlók.

puncogó 2013.08.04. 22:45:05

Na csak ráhibáztam,hogy ősszel jobban megy a munka. Azért csak ragadt itt rám valami ez a pár nap alatt.:) Milyen volt a nyaralás? (munka is volt benne vagy csak pihi) ? Gondolom mentek majd vagy voltatok Ivonnal is.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 22:51:44

@puncogó: Hátöö, az őszi pörgés konkrétan a bejegyzésben is szerepelt (" Ősszel majd felpörög annyira, hogy jelentős részére nemet kell mondanom.")

A nyaralás.. mondjuk jó volt. A vége felé volt benne egy izmosabb magánéleti dráma ami máig nem oldódott meg, azt inkább kihagytam volna, de egyébként rendben volt.
Munka, az nem volt benne, viszont volt benne annyi egzotikum, hogy Ivonn is ott volt, meg egy pasi, aki általában az én törzsvendégem, ők ketten kombinálva (Ivonnak ez részben munka volt), plusz én a férjemmel, külön párként. Erre mondja valaki, hogy nem keverem a munkát a magánélettel :D

Egyébként Ivonnal nem szoktunk eljárni nyaralni, ennyire nem vagyunk összeragadva.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 23:01:03

@puncogó: Amúgy a nyaralás ugyanaz volt, mint amiről Ivonn itt ír: suisseproject.blog.hu/2013/07/27/melo_az_elmult_honapban
bár csak pár sort, a vége felé.

puncogó 2013.08.04. 23:20:01

@noname.blogger: igen-igen, addigra megírtad,de pont ezen töprengtem,hogy mintha lett volna már róla szó. Nem akartam lépirítást ismét,hogy nem figyelek a tanítóm(imra).
Magánélet úgy jó ha zajlik, nem kell félni az ellaposodástól. Még mindig fent akadok ezen a férjes témán, így pedig Főleg ha találkoznak is :).

puncogó 2013.08.04. 23:24:34

ja és észrevettem ám az újításod. :)Viszont meglepett a múltkor is,hogy csak simán kiraktad a hirdetős oldalad, barátnéd pedig megcsodálhatatlan. Nem mintha kerestem volna, nem szereti(emlékszem erre is) :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 23:36:12

@puncogó: Az újításom? Az új blogom? Nem mintha sok infó lenne rajta, mert amint létrehoztam, kaptam egy meghívót ide is. Most az a terv, hogy minden bejegyzés megjelenik mindkét helyen, biztos ami biztos. Mondjuk ez nem óv meg a szolgáltató összeomlásától, max attól, hogy ennek a blognak a tulaja hirtelen rájön hogy utál és törli az összes bejegyzésemet. Ez meg azért nem valószínű.

A hirdetős oldalamat el lehetett érni a másik blogomról is, a b13-asról. Elég sokan tudják hogy az enyém volt, pl mert mondtam itt-ott, meg mert ugyanaz a nicknév, csak itt pont is van a közepén. Szóval sok újat nem árulok el vele.

Magánéletben ez több, mint ellaposodás-mentesség, sajna.. de azért lehet, hogy megoldódik. Amúgy semmi köze a munkámhoz.

Ez a kombó azért nekem is egzotikus volt. Mondjuk az illető bőven túllépte már a vendég státust és az a fajta aki képes nem féltékenykedni. Ugyanez a férjemre. Ritka az olyan ember aki képes hozzám annyira közel kerülni mint akár az illető vendég, ennek oka van, úgyhogy minden esély megvolt rá, hogy élvezetes lesz a nyaralás. Amolyan jófej emberek összehozása.

ranieri (törölt) 2013.08.04. 23:46:14

@noname.blogger: A b13-as blogjaid tartalma nem volt archiválva semmilyen formában?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 01:12:18

@ranieri: Az elején még mentegettem de pár hónap után abbahagytam.
Van egy vendégem, ő elég sok bejegyzést olvasott úgy, hogy lefordíttatta google translatorral, ehhez pedig letöltötte az adott bejegyzéseket. Ha megtalálja valahol az eredeti verziókat, azzal is sok bejegyzést visszanyerhetek. A translatoros visszafordítás értékében nem vagyok annyira biztos :) bár lehet vele próbálkozni.

puncogó 2013.08.05. 07:47:19

@noname.blogger: általánosnak mondható, hogy a vendég több órára szetetne bejelntkezni ,mert olvastam nálad is és baratnednál ezt a lehetőséget

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 09:36:04

@puncogó: ez inkább a külföldi vendégekre igaz, és én azt vettem észre, hogy ott mintha az első levélben is a 3-4 óra jelenne meg, mint általános kérés. Viszont meglepő, de én iszonyú sok levelet kapok arról, hogy x napot töltsünk együtt, akár másik országban. Nem tudom, ebből mennyi valós, mert hosszabb randira csak olyannal megyek, akit ismerek.

puncogó 2013.08.05. 10:27:48

Mindig érdekelt mi zajlik le benneteket egy sikeresen befejezett "találkozó" után? Pl. Férj, barátnak elmenybeszamolo, mely töprengés( ezt mondjuk Nnb-ről elképzelni sem tudom). Szóval callgirl munka után:

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 11:20:44

@puncogó: ..egy kis nyugizás (embertúladagolás kiheverése, mivel introvertált vagyok), hangulatfüggően élménybeszámoló, esetleges fura helyzetek kielemzése.

puncogó 2013.08.05. 12:20:34

@noname.blogger: hangulafüggő? Megfigyelésem szerint javarészt pozitív hangulatod van. A pangasi időszakra nem szoktal(tatok) "akciót" kifundalni, esetleg szolgáltatás kapcsolás ?

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 12:24:04

Nálam is pangás van egyébként, napok óta semmi levél :-/

puncogó 2013.08.05. 13:38:33

@Ivonn:mert titokzatos vagy,tessék példát venni a kolleginaról és felfedni Ivonn oldalát!!!!!!! Tudom-tudom... minnél jobban harcolók érte annál messzebb kerülök tőle. :-( Esélytelenek nyugalmaval küzdők. Végig gondolva nagyon kegyetlen dolog, hogy itt a mentális orgiat rendezel az olvasóknak és megfosztod őket a vizualistol .

HToma 2013.08.05. 17:45:55

@noname.blogger: b13-tól nem kaptál üzenetet, hogy szeptember 5-ig lehetőség van mindenkinek lementeni a blogja tartalmát. Adtak hozzá belépési nevet meg jelszót. Én legalábbis kaptam.

Playman123 2013.08.05. 20:01:50

@HToma: Off, de esetleg több embert is érint. Én sem kaptam üzit a B13-tól, de van esély a tartalom lementésére. Beírtam ide a teendőket, de úgy látszik, hogy a hivatkozás miatt nem engedi megjelentetni. Ezért, ha valakit érdekel a dolog, akkor írjon privit, és elküldöm neki, hogy mit kell tennie.
On
süti beállítások módosítása