Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Prostituáltakat látogattak meg a pénzügyőrök - Népszava online

Erotikus szolgáltatókat látogattak meg a közelmúltban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a Dél-Alföldön.


Internetes hirdetések alapján ellenőriztek erotikus szolgáltatókat a NAV munkatársai a közelmúltban, a Dél-Alföldön. A telefonon előre egyeztetett időpontokban és helyeken megjelenő pénzügyőrök röviddel a pénz átadása után - a felkínált szolgáltatás igénybevétele nélkül - igazolták magukat, és adóköteles tevékenység adószám hiányában történő folytatása miatt több adóigazgatási eljárást indítottak. Ezen túl az illetékes járásbíróságnál tiltott prostitúció miatt, valamint az egyik esetben fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés miatt tettek feljelentést.

A pénzügyőrök legénybúcsúkra és leánybúcsúkra megrendelt sztriptíz és chippendale szolgáltatásokat is ellenőriztek. A jó hangulatú baráti társaságnak álcázott ellenőrök előtti látványos bemutatókat követően a fellépők a szolgáltatások ellenértékének átvétele után egyetlen esetben sem állítottak ki számlát vagy nyugtát, ezért a NAV munkatársai adóköteles tevékenység adószám hiányában történő folytatása miatt adóigazgatási eljárást indítottak a szolgáltatást nyújtó urakkal és hölgyekkel szemben.



Egyébként a problémát egyszerű kikerülni: pénzügyőrök kizárólag kettesben járhatnak, amelyik egyedül van, nem jogosult ellenőrizni. Még egy ok, hogy ne találkozzak egy időben két pasival.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr205500741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2013.09.08. 20:29:51

Ez csak új vendég esetén jelent veszélyt, akitől egyébként is előre szokás elkérni az "ajándékot". A megoldás: az átvétel előtt meg kell kérdezni, kér-e számlát? Ha kér, akkor fajtót kell neki mutatni, azzal, hogy akkor rossz helyen jár. Mivel nem került sor szolgáltatásra, és nem történt fizetés sem, ezért semmit nem tudnak tenni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.08. 20:51:27

@Playman123: Nekem az egyszerűbbnek tűnik, hogy nem engedek be egyszerre két személyt és nem is látogatok meg egyszerre két pasit. Persze csak az én szemszögemből, a többieknek a te megoldásod a logikus.

Playman123 2013.09.08. 21:30:47

@noname.blogger: Igen, én csak egy személy esetében gondolkodtam. A szövegben pénzügyőrÖK szerepelnek, tehát valószínűleg ketten voltak.
Egyébként az előző javaslatomnál sokkal tisztább az, ha "Egyéb máshová nem sorolt szolgáltatás" alá egyéni vállalkozónak bejelentkezik valaki mellékállásként megjelölve a vállalkozást. Ha még tanul, vagy esetleg van valamilyen bejelentett munkahelye, akkor az Eü-járulékot nem kell fizetni. Ugyanúgy meg kell kérdezni mindenkitől, hogy kér-e számlát, és ha kér, akkor adni kell neki. A számla ellenértékét - mert nem lesz belőle sok :) - egészen biztosan le lehet írni költségként, például "iroda" bérleti díjként, vagy internet/telefon előfizetésként stb. Éves bevallás esetén ki lehet hozni 0 Ft nyereséget, és arra ugyanúgy nem kell adót fizetni.
Aki nem tanul, vagy nincs munkahelye, annak havi költségként jelentkezik az Eü-járulék, de az sem olyan vészes, hogy ne lehessen kibírni. Pontosan nem tudom, de havi 6-8000 forint körül van.
süti beállítások módosítása