Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Munkát keresek

Címkék: prostitúció Ivonn szexmunka

2013.09.20. 14:08

Az elmúlt pár napban elég rossz volt a hangulatom, egyrészt az időjárás miatt, mert pocsék, másrészt mert úgy nézett ki, semmi sem akar összejönni - tudom, hogy türelmetlen vagyok, de ez azért túlzás: egyrészt eltűnt az az ember, akit már biztosra vettem, csak a találkozás nem akart összejönni, másrészt visszautasítottak egy ügynökségtől, egy másik már három napja ígérte, hogy felhív, de semmi, és egyébként is alig kapok leveleket, vagy kapok, de két levél után eltűnnek... elég frusztráló a dolog. Ráadásul tudtam, hogy más munkára meg esélyem sincs a jelenlegi nyelvtudásom mellett, hiszen még az állásajánlatokat sem értem.

Aztán tegnap megráztam magam egy kicsit, és nekiálltam állásokra jelentkezni: google translator be, kiválasztva az összes állást, ami sem képzettséget, sem tulajdonképpen nyelvtudást nem igényel (pl. újságkihordás), és elküldtem a standard kis levélkémet. Hát, mit mondjak, egyetlen válasz sem érkezett eddig ;), viszont elhatároztam, hogy csinálom minden nap, előbb-utóbb csak lesz valami.

Hogy miért ez, és miért nem a szexmunka? Hát pontosan azért, mert úgy tűnik, elég megbízhatatlan a dolog, legalábbis abban a formában, ahogyan én szeretném. Nem akarok ugyanis sehol sem regisztrálni, mert a későbbi jövőmet is ebben az országban képzelem el, és nem tudom, mennyire kezelik diszkréten a dolgot...  (na jó, ez ügyben még van egy köröm egy civil szervezetnél, ha ők azt mondják, hogy abszolút nincs mitől tartanom, akkor talán mégiscsak regisztrálok. Valami évi kétmillióig úgyis adómentes) Szóval egy klubban vagy önálló apartmanban dolgozás ki van zárva. Az escort határeset, de az meg ugye nem akar összejönni (bejegyzés később). Próbáltam itteni hirdetőoldalakra jelentkezni, de vagy kérték a valódi nevem és lakhelyem, vagy nem volt jó a magyar telefonszámom (a simkártya meg névre szól). Még saját honlap készítésével is próbálkoztam egy olyan site-on, ami ebben az országban népszerű, de egy nap után felfüggesztették, merthogy az oldal azért ingyenes, mert emberek hirdetnek rajta, és ők nem szeretik, ha valaki erotikus tartalmat reklámoz. Volt ugyan lehetőségem fizetni az oldal működtetéséért, nem is sokat, de az egyik menüpontban jeleznem kellett volna, hogy jogi személyiség vagyok - szóval gondolom, nehezen oldhattam volna meg, hogy csak úgy feketén dolgozzam (a levelet a párom fordította, szóval nem tudom, hogy pontosan mi állt benne).

És amúgy tényleg eléggé aggaszt ez a feketén dolgozás-dolog, nagyon nem szeretném, ha ebből valami problémám lenne. És itt érzem a leginkább azt, hogy mennyivel nagyobb biztonságban érzi magát az ember abban az országban, ahol felnőtt, amit ismer. Oké, meg aminek a nyelvét is ismeri:), de szerintem ugyanígy éreznék Angliában is, ugyanis egyszerűen tényleg nem tudom, hogyan is működnek a dolgok.

Mindenesetre a hirdetéseimet fenntartom, csak már kevésé aggódom azon, hogy hányan keresnek meg. Természetesen ha dolgozom, arról majd írok. Elvileg holnap lesz valami, amit már 3 hete lebeszéltünk, és pár napja megerősítette, hogy jön, de már semmit sem merek biztosra mondani ;

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr95525017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.23. 21:48:52

Khm, melyik országban is vagy éppen?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.23. 23:08:35

@Ivonn88: Válasz is. :).
A yahoos címem egy nagy katyvasz, ha privit írnál, a gmail-es címemet használd, kérlek. (peitschen33 kukac gmail.com)
süti beállítások módosítása