Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

vendégek, szűrők

Címkék: vélemény meló vendégek NNB

2013.12.17. 21:00

Az előző bejegyzéssel kapcsolatban akartam ezt írni kommentben, de kicsit hosszúra nyúlt, így inkább bejegyzést csinálok belőle.

Szóval. Többen írták, hogy nem értik, minek akarok/várok el kedvességet vagy személyes hangvételt. Hiszen ez csak meló, másokkal sem bánnak így más melókban, illetve azt is írták, hogy a vendégek többsége olyan, amilyet én tapasztaltam most, mint kivételt. Ezekre a kommentekre ott már  válaszoltam,  itt viszont leírnám, hogy eddigi tapasztalatom szerint milyenek is a vendégek ebből a szemszögből.

Először is, a szűrőim, amelyek miatt nem a tipikus kliensekkel  találkozom:

Nekem most elég jó honlapom van, és e-mailben veszem fel a kapcsolatot az emberekkel. Akikkel mostanában találkozom, nagyobbrészt több órákra hívnak és barátkozóak. Az e-mailt kb öt éve vezettem be és kb 3 éve használom kizárólagosan. Előtte telefont használtam.

A honlapom nem tudom, pontosan mióta van meg, sacc 3 éve. Előtte egy eléggé deszkriptív hirdetésem volt, annyi infóval ami egy szokványosabb honlapnak is elég lenne. Ez persze vonzotta azokat a vendégeket akiknek bejött  amit olvastak, meg persze volt olyan is bőven, aki nem olvasott semmit, csak tetszettek neki a képek és már hívott is. Az utóbbi fajta persze nem több órára hívott, és általában kevésbé voltak barátkozóak is.

Szűrőként működik még a fotóim stílusa is, úgy látom, hogy azok, akik a személytelenebb találkozókra buknak, jobb szeretik a tárogatósabb fotókat. Szerintem a teltebb lányokat sem szeretik annyira, de ez már csak tipp.

Körülbelül egy-két éven keresztül dolgoztam úgy, még a pályafutásom elején, hogy a fentiek közül semmi nem volt meg. Vékony voltam, és a fotóimat meg a hirdetésszövegemet egy lányos lakás tulaja készíttette és találta ki, sokáig használtam még őket azután is, hogy eljöttem onnan.  Telefonnal dolgoztam. Akkor dolgoztam a legtöbbet is, napi kettő-három alkalommal (nyilván hétvégével), általában egyórásakat, bár volt néhány hosszabb is.

Ezek alapján mondom azt, hogy a vendégek többsége nem a személytelen stílust igényli, és ha lehetőséeg van rá, ő maga is barátságos, barátkozó.  Talán egy a húszból olyan, aki nemcsakhogy nem barátkozó, de nem is reagál pozitívan az ilyen kísérletekre. Ennél sokkal több van olyan, aki alapból nem próbálkozik ilyesmivel, előzetes tapasztalatai alapján, de nagyra értékeli. Egy részük csak felszínesen szereti, megédesíteni a szexet, más részük  valamivel komolyabban, barátnő-fíling jelleggel. Náluk sokkal kevesebben vannak azok, akik fizetnének is a puszta társaságért (úgy, hogy van szex is, de kifizet mondjuk 9 órát úgy, hogy kétszer vagyunk együtt), Magyarországon szinte senki, ez gondolom az anyagi helyzetükből fakad. Az ide utazó külföldiek sokkal inkább megengedhetik maguknak az ilyesmit és igénylik is. Nem tudom, mik azok az árak amelyek mellett már nem hívnának escortra, a mostaniakkal szemlátomást nem érem el ezt a szintet.

Úgy vettem észre, hogy azok a külföldiek, akik olyan országból származnak ahol legális a szexmunka hajlamosak alapból nyersebbek lenni. Leginkább amiatt mert ehhez a stílushoz szoktak hozzá. Úgy tűnik, Magyarország még egy egészen barátnőfílinges ország mondjuk a németekhez, hollandokhoz, vagy britekhez képest (utóbbiaknál tudtommal nem legális, csak elterjedt). A svájciaknál viszont nem tapasztaltam ezt a viselkedést, pedig ott is legális, lehet, hogy mégsem ez a kapocs az országok között...
Érdekes, hogy gyakran még akkor sem hiszik el, hogy én máshogy szoktam, amikor olvassák a honlapon, mint egyértelmű preferenciát. Viszont ha szembesülnek vele, általában értékelik, pont, mint a magyar vendégek. Ezt jól illusztrálja az előző bejegyzésben szereplő fickó. Nagyon rég nem találkoztam olyan külföldivel akinek ez ne lenne pozitív, de ez nyilván a fent felsorolt szűrők miatt van, a régi tapasztalatokból kiindulva ebben nagyjából olyanok, mint a magyarok, még akkor is, ha náluk más a rendszer.  Emlékszem, Ivonn volt egyszer pár napot egy német szaunaklubban. Ő is olyan, hogy kedves és barátkozni próbál, akár 20 percben is, pedig ez ott nem szokás. Áradozó beszámolók születtek róla az erre használt honlapon, vagy tízszer annyi, mint amennyi normálisan szokott a lányoknál adott idő alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr725697097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.17. 22:02:00

A tízszer annyi lehet, hogy túlzás:), de a közös német ismerősünk kapásból négy beszámolót talált abból a 11 emberből, akivel lefeküdtem, mindezt két nap alatt, és az ismerős szerint ez nem semmmi.

(így belegondolva valószínűleg nem is túlzás a 0,4-es átlag/nap, bár nyilván "új hús" is voltam)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.18. 02:07:10

@Ivonn88: Ha jól emlékszem, más lányokoknak hónapok alatt nem volt ennyi beszámolójuk, és azok sem ilyenek. Mindenki totál érdektelen volt, kivéve téged. Meg egymást kérdezgették arról, hogy hova tűntél, mikor jössz vissza, és ez sem volt senki másnál.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.18. 10:24:55

@noname.blogger: ez nekem kicsit túlzónak tűnik, nem tudom, neked mutatta többször is a közös ismerős az oldalt? Az üzletvezető csajon nagyon látszott, hogy szeretné, ha visszajönnék, ő kérdezgetett, hogy mégis, mikor tudnék, a többiekről nem tudok.
Ami tuti, az a több beszámoló.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.18. 12:13:17

@Ivonn88: Egyszer sem mutatta, nem kértem, csak meghökkenve beszélt a számokról. A pontos számokra nem emlékszem, csak különbség mértékére. Pénteken találkozom vele és megkérdezem pontosan :)

Shopping 2013.12.18. 18:15:36

weboldal címe?
vagy azért meg kell "küzdeni"?
thx

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.12.18. 19:30:25

@Ivonn88: Láttam a képeit, eléggé ilyen elvált 2-3 gyerekes anyuka fazonja van a csajnak.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.19. 00:42:52

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: Nincs gyerekem és nem vagyok elvált.

Amúgy nem tudom, mi alapján tippeltél, de eléggé mellénézhettél, nagyon nem tipikus, hogy valaki gyereket tippeljen nekem a megjelenésem alapján.

vanderbilt 2013.12.19. 00:54:48

Szia, szeretnek kapni egy elerhetoseget , de sajnos sehol sem talalok. Tobbszor hivatkozol weboldalra, de nem talalok ilyet. Kernek szepen otletet, milyen forumon vehetem fel a kapcsolatot? Jovo heten Bp.-n leszek, es tervezgetek:). Ha nem ez a megfelelo felulet, akkor bocs,. Koszonom

mldrv 2013.12.19. 05:31:05

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: LOLL WTFFFFFF. ezt NNB-re írtad? :D

megerősíthetem, hogy nagyon nem néz ki gyerekes anyukának :P

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.19. 14:23:06

NNB tényleg nem a tipikus milf-vadászok célpontja... ez tényleg LOL! Bőven eladhatja magát fiatalabbnak is.
De ha nem baj, megpróbálom elmesélni, miért "hidegebbek" azok a kliensek, akik pl. Németországból érkeznek.
Itt ugye, legális, és üzlet, azaz, amit kifizettél, azt kapsz. Kifizettél teszem azt fél- vagy egy-két óra franciát, csókot, mellerotikát, dildo-játékot, láberotikát és szexet. Nos, ennyit kapsz, mint vendég. A pénzedért. Ha neked -mint vendégnek- pluszban barátnő-érzés is kell, azt fizesd meg pluszban. Adott 1-2 órában vagy fél napra vagy éjszakára, vagy több napra. Akkor megkapod.
Ennyi. Üzlet. Nem kell ezt túlmisztfikálni. A plusz barátnő-érzéssel, de egy extrát adsz ingyen.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.20. 13:08:37

@Hátrányos helyzetű kaviár:
A német vendégek általában nem hidegebbek velem. Otthon valószínűleg igen, de általában ügyesen elolvassák a honlapot és értelmezik az odaírtakat, és már aszerint működnek. Ez a fazon kivétel volt, nála az értelmezés mellément valahol.

Az a helyzet, hogy én pocsékul érezném magam, ha nem adnám ezt az extrát, és ahhoz képest, hogy kimondottan jól is érezhetem magam, nem éri meg. Ez csak annak éri meg, aki így is leszarja hogy mit csinál, lényeg, hogy ne fájjon. Esetleg utálja is minden verzióban.
De nyugodtan vedd úgy, hogy nem ingyenes, hanem bele van építve az árba az extra, végülis többet kérek, mint a legtöbb magyar lány.

Az a helyzet, hogy ez egy olyan extra, amit nem is kérnek, ha nem megy alapból. Fel sem merül a legtöbb németben, hogy a közönyös kurvát, akivel egy kupiban vagy szaunaklubban találkoznak, kitömjék pénzzel, hogy ne legyen annyira közönyös. Gondolom mert ha valaki az, akkor is az lesz ha pénzt kap, legfeljebb eljátssza hogy nem, az meg kell a fenének. Ha viszont valaki úgy viselkedik, mint én, hívni fogják hosszabb időre úgy, hogy az nem csak a szexről szól - mondjuk egész délután+este, szex összesen egy órában - és ki is fizetik az idejét.

mikeb 2013.12.22. 12:39:14

@Ivonn88: Sorry, this has to be in english :)

The 4 reports I found on you were quite unusually positive. There were things like: "...tall, slim, small beautiful breasts, sweet smile, a little bit timid - WOW" or "...Hungarian student, intelligent, beautiful, lovely, engaged, natural", "...never had a girl that was so passionate and natural", "... her kisses, her skin, her breasts, INCREDIBLE", "... girl to fall in love with", etc.

In these clubs about 10% of the girls who work there become "Top Acts", means they have some positive reports that are published and guests start to actively search for them. It is very unusual to reach that status after only 2 days! Having visited these clubs until about 4 years ago, I can also understand why. I had about 60+ girls and none of them was similar to you - or NNB :) - but I also doubt that it is possible to keep that passion and "girlfriend behaviour" when you work there 10 hours a day and 5 or more days a week...

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.22. 16:34:48

@mikeb: wow, good to know:). I thought getting some reviews is just usual, even if it's not as many as I got.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.22. 17:38:13

@mikeb: Thank you for describing it, it is much better than if I have to explain something what you told to me once :D especially because I forgot to ask you about it last time :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.22. 17:38:46

@mikeb: ...your comments are welcome here anyhow :)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.23. 23:54:34

@noname.blogger: Igen, ez igaz a klubos meg a szaunás vagy a laufthausos lányokra. De azokra nem, akik maguknak dolgoznak, egyedül, önállóan, vagy ügynökségnél/háznál, ahol részletesen le van írva, mit vállalnak mennyiért, és mit nem. Németországban gyakoribbak az utóbbiak, míg Ausztriában valóban a stúdiók, laufthausok, klubok az elterjedtebbek. Nem mondom, hogy itt nincsenek, de legalább olyan arányban vannak önállóan dolgozó lányok, lakásban, hotelban, vagy szabadúszó eszkortként ...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.24. 01:29:31

@Hátrányos helyzetű kaviár: Oké, a hozzászólásomnak nem volt túl lényeges eleme, hogy az adott lányok klubban vagy önállóan dolgoznak :)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.24. 06:39:38

@noname.blogger: Hm, pedig ez egy nagyon lényeges elem ... csak úgy mondom ...
süti beállítások módosítása