Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vicces vagy kínos esetek

Címkék: meló vendégek szexmunka

2013.12.18. 22:32

Tegnap alig tudtam elaludni, és közben valamiért eszembe jutott az összes - vagy legtöbb - eset munka közben, ami vicces, vagy meglehetősen kínos volt. Teljesen meglepődtem, hogy mennyit sikerült összeszednem:). Na, most ezekről írnék. A történetek nincsenek sorrendbe téve, ahogy emlékszem, úgy írom, esetleg utólag majd bővítem.


1.) A legenyhébb eset, még a melóba állás elején történt, hogy házhoz mentem valakihez, és elfelejtettem gumit vinni. Végülis, lemehettünk volna venni, de nem volt a közelben kisbolt, vagy nem volt valamelyikünknek ideje, nem tudom. Mindenesetre így csak francia lett a dologból és adtam 5000 Ft árengedményt. Az illetővel amúgy még azóta is találkozgatunk, szóval szerencsére nem rázta meg annyira:)

2.) A legeslegelső escort-élményemkor történt, hogy rossz szállodába mentem. Ha jól emlékszem, egyszerűen több ilyen szálloda van, én meg rossz címet néztem ki, bár ő is egyértelműen leírta, hogy melyik, szóval abszolút mea culpa. Végülis nem is késtem olyan sokat.
Viszont szex után sétálni mentünk, és úgy fél óra céltalan lődörgés után szegény tőlem kérdezte, hogy mégis, hova érdemes menni. Na, gondoltam, menjünk a Hősök terére, az jól néz ki, meg ismerem, jó választás lesz. El is mentünk, de úgy 10 perc ottani sétálgatás után pánikba estem, hogy engem itt biztos fel fog valaki ismerni, és fogalmam sincs, mit mondjak,miért vagyok ezzel a nálam legalább 20 évvel idősebb férfival? (azóta ha van ilyen, kitalálok valamit, de inkább nem vállalok városban mászkálást) Úgyhogy felvázoltam neki a helyzetet, és szóltam, hogy én most lelépnék, természetesen a maradék pénzt visszaadom. Azt mondta, hogy ugyan, hagyjam, csak hívjak neki egy taxit.
Később egyébként bocsánatot kért! e-mailben vagy sms-ben, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozott, én meg méginkább elszégyelltem magam, amiért úgy faképnél hagytam.

3.) Ez valamivel enyhébb, de azért vicces volt:). Szóval amikor volt saját lakásom, nem franciaágyam volt, hanem kihajtható kanapém. Na, ennek volt egy olyan tulajdonsága, hogy ha csak az egyik oldalára helyezkedünk, ledob magáról - meg is tette, még szerencse, hogy én a vendégemre estem ;)))

4.) Szintén ebben a lakásban történt, hogy valami gond volt a csappal, és alig lehetett kinyitni, végül már szinte egyáltalán nem. Én viszont megbeszéltem valakivel egy találkozót, úgyhogy meg kellett kérnem, hogy izé, légyszi, a konyhában végezze el a mosdást a csapnál, jobb ötletem nincs. (akkor volt nálam talán másodszorra vagy harmadszorra, így a végtelenül kínos helyzet helyett ez szimplán csak egy nagyon kínos helyzet volt)

5.) Na, szerintem ez a legdurvább: megbeszéltem a pasival, hogy találkozunk, NNB-éknél. Megadtam a házszámot, várom, de csak nem jön. Aztán felhívott telefonon, hogy ő nagyon nem találja a helyet, mi is a házszám? Megadtam a kapucsengővel együtt. Szólt, hogy hívja és senki sem veszi fel. Közöltem, hogy akkor rossz helyen jár, a házszám X, ő valószínűleg másik házszámnál van. Végül szóltam, hogy rendben, NNB lemegy, amúgy is kutyát kell sétáltatnia. NNB le is ment, és kiderült, hogy rossz házszámot adtam meg...
De oké, rendben, legalább megtaláltuk egymást. Be is mentünk a szobába, és minden nagyon szépen alakult, már az ágyon voltunk, amikor a kutyabejárón egyszer csak beugrott NNB kutyája, ugatott egyet, majd NNB gyorsan visszahívta. Hát, eléggé megijesztett, de még iszonyú kínosan is éreztem magam. A pasi ezek után közölte, hogy legközelebb csak nála találkozunk, és belementem, pedig már nem megyek olyan ember lakásába, akit nem ismerek.
Viszont a legjobb az egészben az, hogy ez már vagy másfél-két éve történt, és mi azóta is találkozunk;) (na jó, volt egy féléves kihagyás, amikor barátnője volt - egyébként róla van szó)

6.) egy vendágről találka közben kiderült, hogy vonzza a szubmisszív szerep, de annyira útközben, hogy nem szívesen hűtöttem volna le azzal, hogy én meg nagyon nem tudok domináns lenni, úgyhogy inkább megpróbáltam. Gondoltam, oké, játsszunk olyat, hogy ő nem érinthet meg engem. És amikor megtette, erősen lefogtam a karját, és igyekeztem nagyon szigorúan azt mondani, hogy "ezt nem engedtem meg!" Sep azóta is ezen röhög, valahányszor szóba hozom...:)

7.) ez inkább Sephez kapcsolódik, de szerintem vicces, vagy legalábbis aranyos élmény. Szóval akkoriban én mindig a zsebeimben tartottam az aprót, ami persze így mindig kihullott, amikor levettem a nadrágom, úgyhogy vendég előtt szedegethettük fel őket, amikor rendet raktunk a szobában. Egy idő után Seppel folyamatosan azzal viccelődtünk, hogy felvesszük a vendégek elől, nehogy ellopják azt a hatalmas vagyont:D

8.) Szintén Sephez köthető: ez nyilván akkoriban történt, amikor együtt laktunk, és ha egyikünk dolgozott, a másiknak a másik szobában kellett maradnia. Viszont neki lett volna egy vendége kb két órával az enyém után, úgyhogy elég szoros volt a beosztás, a srác, akivel találkoztam, meg kifejezetten komótosan öltözködött. Mindegy, végül indulásra készen állt, én meg úgy döntöttem, hogy lemegyek vele és bevásárolok a kisboltból. Benyitottam a másik szobába, és próbáltam Sepnek nagyon hangtalanul eltátogni, hogy most megyek, aki meg közölte, hogy amúgy a vendége lemondta a találkát. Amikor visszaértem, rájöttem, hogy nincs nálam kulcs, hát csöngettem, de Sep valamiért nem nyitott ajtót. Ezek után próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva a mobilom, és a melós simkártyám volt benne, aminek még nem emlékeztem jól a pinkódjára. Végül harmadjára sikerült eltalálnom, de amikor hívtam, Sep kinyomta a telefont. Végül nagy nehezen felvette és beengedett, és kiderült, hogy nem hallotta, amit suttogtam, és ő azt hitte, hogy én még mindig bent vagyok a szobában a vendéggel, ezért nem mert ajtót nyitni:)

9.) egyszer találkoztam valakivel, aki nagyon érdekesen beszélt, kicsit mintha színészként játszana, ami telefonban nagyon tetszett, de amikor élőben ez némi domináns magatartással párosult (egyébként semmi komolyabbal), kicsit megijedtem. Akkoriban valamiért ijedőssé váltam, talán azért, mert akkoriban egyszer éjszaka meg akartak támadni az utcán, mindenesetre én közöltem vele, hogy én most meg vagyok ijedve. Látni kellett volna az arcán a teljes megdöbbenést, és hogy próbálja összeszedni a logikus érveket, hogy miért is ne féljek tőle:). (gondolom, abból, hogy itt írogatok róla, kiderül, hogy egyébként nem is történt semmi)

10.) Ugyanígy tartottam egy kicsit egy másik embertől is, mert kicsit furának találtam a hangját, és szex közben is túlzottan átélt fejet vágott. Ő egyébként mára már egy nagyon kedves haver:)

11.) Egyszer húszperces telefonbeszélgetést folytattam valakivel (akkoriban még használtam a telefont is melóhoz), mert épp tanultam, és annyira kerestem minden kibúvót:D

12.) van egy NNB-vel közös, nagyon kedves német ismerősünk. Amikor először találkoztam vele, megkérdezte, hogy mit tanulok, és amikor közöltem, visszakérdezett, hogy rendben, és amúgy mi a véleményem a ............-ról? (szakmába vágó kérdés) Én meg hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, mert még csak elsőéves voltam, és rebegtem ugyan valamit, de teljesen azt éreztem, hogy ez most valamiféle vizsgáztatás, és jól megbuktam. Később, amikor említettem neki, azt mondta, ő simán csak próbált beszélgetést kezdeményezni;)
Egyébként amikor először találkoztunk, ő tudta, hogy ki vagyok, mert NNB által kerültem be a látómezőbe, viszont azt nem tudta, hogy én is tudom, hogy ő kicsoda:)

13.) Egyébként meglepően gyakran keres minket ugyanaz az ember, pedig rajtunk kívül egy csomó lány van azokon a hirdetőoldalakon, ahol mi is hirdetünk. Gondolom, azért, mert a.) beszélünk angolul, b.) válaszolunk az e-mailekre, c.) nagyjából hasonló a profilunk. Azért az vicces volt, amikor valamiért felhívtam NNB-t útközben valami házszám miatt, és kiderült, hogy ő is ugyanazzal a pasival találkozott az előző napon ;)

14.) Sepet látogatta meg valaki, aki már velem is találkozott egyébként, nekem viszont még az ő idejükben el kellett kezdenem készülődni, úgyhogy megkértem, szóljon az embernek, hogy majd kimegyek a fürdőszobába. Egyszer, amikor kimentem, azt látom, hogy nyitva az ajtó, úgyhogy azt hittem, hogy Sep már végzett. Be is néztem a szobába, és hm, a pasi ült ott meztelenül. Iszonyúan elszégyelltem magam;), de ő csak nevetett, hogy láttam már így, tökmindegy... ;)

15.) Volt egy hm, szerintem tisztaságmániás vendégem, aki valamiért még a törülközőimben sem bízott, pedig szép nagyok és TISZTÁK voltak. Úgyhogy egyszer hozott nekem egy 12 darabos csomagot azzal, hogy ezeket használhatom dolgozni. Kár, hogy kézi törülköző méretűek voltak...:)

16.) Volt egy vendégem, akivel mindig ugyanazon a napon reggel találkoztunk, és mindig hozott nekem egy csomó gyümölcsöt, meg valami édességet is. Sikerült is egy fajtát örökre megutáltatnia velem, úgyhogy megkértem, hogy legközelebb gumicukrot hozzon. Egyszer már elbúcsúztunk, de ő visszajött valamiért, és azt látta, hogy én meztelenül már tépem szét az ágyon a gumicukrot és tömöm a számba. Éhes voltam...:)
(Ahogy belegondolok az esetbe, ez csak úgy történhetett meg, hogy volt kulcsa, amit nem tartok elképzelhetetlennek, mert ő szerette, ha kvázi ő ébreszt fel engem úgy, hogy mellémbújik, és lehet, hogy adtam neki kulcsot. Vele elég közel álltunk egymáshoz, aztán jól összevesztünk. Megírtam ezt is, de nem tudom, hogy kitegyem-e)

Több már tényleg nem jut az eszembe, de azért ez is szép mennyiség:)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr465669656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.19. 14:42:14

Khm, a 3-as esetről eszembe jut egy régi bécsi élményem, amikor egy németül nem gazán tudó hölgy vitt egy vendéget egy olyan szobába, ahol két egyszemélyes ágy volt egymás mellé tolva ideglenes megoldásként. És hát rögzítve is, de az egyik rögzítő elem elmozdulhatott, mert egy idő után azt hallottam a szobából a hölgytől, hogy "nichts ballett! nichts ballett!" :D Én bekopogtam, de kiszólt, hogy minden oké. Miután elment a vendég, rákérdeztem az intermezzora. Kiderült, hogy az egyik ágy rögzítője kilazult, és hát a két ágy félrecsúszott, ők meg rövid úton a padlón találták magukat. De ez a vendéget nem zavarta, mert folytatta a tevékenységét ... :DDDD

suisseproject 2013.12.19. 19:10:25

A hatoson most is felröhögtem, akkor meg pláne, mikor megláttam a nevem :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.19. 19:13:43

@suisseproject: nem is tudtam, hogy olvasol:)) írni esetleg...?:)

suisseproject 2013.12.19. 19:15:15

@Ivonn88: Hogy a francba ne? :D Amúgy néha még a vázlatokat is elolvasom, "visszaélve a hatalmammal" :D
Szeretnék amúgy írni, csak félek, hogy nem ütöm meg a színvonalat, meg nem is nagyon van mit. De ha van ötleted... :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.19. 19:16:27

@suisseproject: élménybeszámolók esetleg, akár a kezdet, motivációid, ezek hogyan változtak. szerintem te ilyesmiről még nem írtál.

Playman123 2013.12.20. 13:02:09

@Ivonn88: Igen-igen. Sep is írhatna :) Hiányolom még Francia lányt is. Eleinte nagyon lelkes volt, azóta meg eltűnt... Nem tudtok róla?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.20. 13:44:49

@Playman123: Velem még tartotta kicsit a kapcsolatot, de később eltűnt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.20. 14:27:22

Hm, nekem is kellene írnom az ilyen jellegű esetekről, nekem is van néhány.

álomkor 2014.01.06. 20:53:12

@Ivonn88: "10 perc ottani sétálgatás után pánikba estem, hogy engem itt biztos fel fog valaki ismerni, és fogalmam sincs, mit mondjak,miért vagyok ezzel a nálam legalább 20 évvel idősebb férfival?"
+ máskor is írtál már ilyesmit, hogy valakivel egy bárban fogsz találkozni, de elfelejtetted megkérdezni a korát, és milyen gáz lesz, ha nem fiatal, stb.

Ez alapból egyáltalán nem lenne meglepő egy huszonkevés éves szolgáltatótól, de tőled mégis elég furcsa. Többször is írtad, hogy a magánéletben többnyire a nálad sokkal idősebb pasikhoz vonzódsz, és most is egy ilyennel élsz együtt. Nyilván vele (velük) is megjelensz nyilvános helyeken, az mitől más, mint ha munka közben történik? Mármint abból a szempontból, hogy valaki "felismer"? Sőt, valójában elég valószínű, hogy egy alkalmi vendég nem fog rád mászni látványosan a Hősök terén, míg egy privát partnerrel esélyesen leolvasható az intimebb kapcsolat. És ha mondjuk egy évfolyamtársad nem akad fenn az utóbbin, akor miért akadna fenn az előbbin?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.06. 21:03:02

@álomkor: a párommal itt Budapesten sosem sétálgattunk együtt nyilvánosan*, és amikor külföldön együtt éltünk, bevallom, én akkor is feszélyezve éreztem magam, nagyon ritkán kapott el az "és akkor kit érdekel?"-érzés.

*közben eszembe jutott, hogy pont a párommal, amikor legeslegelőször találkoztunk, elmentem várost nézni, és ki is találtam, hogy mit mondanék, ha ismerőssel futnék össze. Ráadásul rájöttem, hogy egy farmeres-pólós lány nem éppen egyértelműen escortozik, és csak én gondolom, hogy mások ezt gondolhatják.

Az is érdekes, hogy vajon miért zavar ennyire, hogy escortnak gondolnak, amikor egyébként nem szégyellem a dolgot vagy ilyesmi. Igaz, én már egy kivágottabb ruhában is kényelmetlenül érzem magam, pedig nem gondolom, hogy a kivágott ruha ciki lenne.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.06. 21:50:30

@álomkor: Tényleg, ha te látnál egy farmeres-pólós, elég natúr külsejű huszonéves lányt a Hősök Terén (nem összeborulva) sétálgatni egy ötvenes pasival, mit gondolnál róluk?

álomkor 2014.01.06. 22:15:42

@noname.blogger: Azt, hogy két lehetőség van:
1) egyikét látom annak a számtalan példás életű lánynak, akik ha úgy adódik, megmutatják Budapest emblematikus nevezetességét egy vidéki/külföldi rokonnak/ismerősnek/tanárnak/kollégának
2) már megint Ivonn kolbászol itt egy vendégével:)
Őszintén szólva, sokkal egyértelműbbnek érzek egy olyan jelenetet, amikor Daddy éppen látványosan átcsúsztatja a borítékot/bankjegyeket a hotel halljában (ilyen sztori is volt már)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.06. 22:44:49

Azóta már én is kevésbé vagyok parázós, igaz, nagyon nem tudok/szeretek hazudni, szóval ha ismerőssel futnék össze, az azért nem lenne kellemes.

@álomkor: nem mondtam, hogy az nem volt kínos:). Viszont egyrészt ugye én az ismerősöktől tartok leginkább, másrészt ha kint mászkálok, az konstans furaérzés, ezzel szemben a hotel halljából/bárjából x időn belül távoztunk. Azon kívül meg az is rohadt kínos volt:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.07. 01:35:18

@álomkor: @Ivonn88: Erről a hotelhallos dologról nem is hallottammég:) durva...

Magamnál is kíváncsi lennék néhány helyzetben, hogy milyen benyomást keltek, csak túl összetett szituációk és nem tudom jól leírni őket:)

álomkor 2014.01.07. 11:17:23

@noname.blogger: Megkerestem, Egy elhagyott vendég című poszt:
"Ugyanekkor történt, hogy ott, az előcsarnokban, kb mindenki előtt adta oda a pénzem, ami nem volt éppen diszkrét, eléggé haragudtam rá emiatt. Ráadásul - szerintem - baromi hangosan beszélt arról is, hogy menjek ki vele Németországba egy hétre, fizet x eurót.
Amikor felmentünk a szobába, később feljött egy srác egy üveg pezsgővel, és vigyorogva megkérdezte, hogy kitegye-e a "Ne zavarjon"-táblát. Mire a pasi közölte, hogy minek, ha zavarni akarják, nyugodtan:D"

Ebből nekem úgy tűnik, hogy ebben az esetben kb. az összes jelenlévő helyesen értelmezte a helyzetet:) Egyébként én dolgoztam hotelben, eléggé alkalmatlan az a személyzet, amelyik nem tudja pontosan, hogy a 218-as szobában éppen egy callgirl tesz látogatást. A fenti esetben ezen kívül tudta az összes szállóvendég is, a vakokat és a süketeket is beleértve. Esteleg ha valaki süket ÉS vak is, akkor nem:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.07. 15:30:29

@álomkor: szerintem max a személyzet tudta, mert csak ott dolgozók voltak a közelben, ha jól emlékszem, és ők max elmondták egymás között, de ez nem hinném, hogy akkora újság, hogy mindenkinek szétkürtöljék:D, mások azt hiszem, nem voltak közel. Vagy ha igen, nem sokan, szóval maximum ők tudhatták. De amúgy tényleg elég érdekes megnyilvánulás volt. Egyébként a Westend melletti Hiltonban történt.
süti beállítások módosítása