Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kérdőív

2014.01.06. 23:00

Itt egy rövid (tényleg rövid:) ) kérdőív azzal kapcsolatban, hogy milyen témákat látnátok szívesen a jövőben a blogban:

Kérdőív

(megj: most vettem észre, hogy valamit elcsesztem és nem lehetett válaszolni, azóta a hibát helyrehoztam)


UPDATE:
durva, de már 19-en kitöltötték a kérdőívet - bár az egyéb netes kérdőíveimet töltenék ki ilyen gyorsan... ;)

Ezek szerint az első helyen az esetleírások állnak a szavazatok 30%-ával (nem vagyok meglepve, de azért mégis egy kicsit), utána holtversenyben 19-19%-kal a levelezés, általánosabb beszámolók (bármit is értsen NNB az utóbbi alatt), illetve a magánélet-munka viszony (ezzel kapcsolatban van egy postom, ami szerintem még nem ment ki), majd 17%-kal a vendégposztok más szolgáltatóktól, 13% pedig vendégposztokat vár kliensektől. A netes cikkek véleményezése, elemzése összesen 2 ember szerint érdekes, én esküszöm, csodálkoztam, hogy egyáltalán ennyi szerint az:D (én speciel ezeket nagyon szeretem olvasni, de valószínűleg azért, mert érintett vagyok).

Na, hajrá-hajrá:)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr565738408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mldrv 2014.01.07. 10:18:54

hja, én mindegyikre szavaztam most, kivéve a netes cikkek véleményezése :P

de persze az is jöhet!

álomkor 2014.01.07. 11:20:29

@mldrv: Én csak azt nem tudom, hogy 19 embernek mennyi a 13 százaléka. 2 ember az 10,5%, 3 ember meg 15,8%:)

álomkor 2014.01.07. 11:22:45

@mldrv: Illetve most már értem, pont a te hozzászólásodban van a magyarázat.

mldrv 2014.01.07. 12:29:56

@álomkor: ja-ja, gondolom úgy jön ki h többet is választhat 1 ember :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.07. 15:28:21

@mldrv: bizony:)
De mi a rossz a cikkek elemzésében???:) Vagyis mi az, ami nem valami érdekes benne?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.07. 17:34:03

Jelenleg egyébként még mindig az esetleírások vezetnek, második a magánélet-munka viszony, amiről nem tudom pontosan, miket lehetne írni (egy-két ötletem van, meglátjuk). Ezt viszont abszolút nem értem: "egyéb konkrétumok, pl levelezés kliensekkel, általánosabb beszámolók", legalábbis az 'általánosabb beszámolók'-részét, NNB, vagy aki arra szavazott, elmagyarázhatná:).

A kliensek, illetve más szexmunkások beszámolói már megint nagyjából egy helyen állnak:). Egyébként azon gondolkozom, hogy ha valaki, mint blogolvasó, aki amúgy szokott vendégként megfordulni, szerintem nyugodtan írhatna ide.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.07. 18:39:06

@Ivonn88: Általánosabbra: olyasmi, hogy mostanság így megy a meló, ilyenek a megkeresések, nincs kedvem, van kedvem, efféle.
Magánéletes: lehet párkapcsolat, vagy suli/meló időbeosztásos konfliktus, munkakeresés diploma után, ha esetleg egy vendég tud/akar segíteni ebben, vagy az én esetemben elszámolás ezekkel az évekkel, barátok, szülők viszonya a dologgal, vendégből lett barátok, efféle.

Playman123 2014.01.07. 20:32:17

"bár az egyéb netes kérdőíveimet töltenék ki ilyen gyorsan... ;) "

Ha legközelebb kérdőívezel, akkor ide is tedd ki, és ha egy címlapos postot is sikerül hozzá írnod, akkor akár ezres nagyságrendű válaszhoz is juthatsz ;)

Nathan Drake 2014.01.07. 20:38:03

Én pl. az altalánosabb leírásban olyan témákat várnék amiket korábban rpflora pedzegetett, ilyen hogy is működik ez a világ, stb dolgokat.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.07. 20:40:56

@Nathan Drake: mármint konkrétan mi hogyan működik? Azt tudni kell, hogy mi nem ismerünk olyan nagyon sok kollégát, és akiket igen, azok nagyjából hasonló helyzetben vannak, mint mi. Abban se vagyok biztos, hogy lenne valami nagyon egységes rétege ennek a melónak, amire nagy általánosságokat lehetne megfogalmazni.

Szóval ehhez konkrétabb kérdéseket kéne írni, mert egyikünk sem az a felhők között szálló regényíró-fajta:) (esetleg én egy picit, de szigorúan csak személyes témákban)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.07. 21:20:34

@Nathan Drake: Amit én csinálok az nem működik külön világként. Gondolom amit Flóra csinál, az igen, és ő le is írta a dolgokat elég jól. Én ebben soha nem voltam benne igazán, csak a szélét kapargattam amikor 2004-ben elkezdtem, aztán viszont gyorsan hagytam is a fenébe, nem passzoltam oda. Nem tudtam azonosulni a szereppel, nem éreztem magam a csoporthoz tartozónak. Egyrészt mert sokkal inkább lojális vagyok a vendégeimmel mint a kollégáimmal, másrészt mert általában nagyon különbözik a felogásunk ebben, harmadrészt mert a meló nem alkotja a személyiségem/ életmódom elsődleges részét.

Attól még szívesen írok mindenféle hogy-működik dologról, de mint Ivonn is mondta, szükségem van konkrét kérdésekre. És csak a magam nevében tudok nyilatkozni :)

mldrv 2014.01.10. 04:08:02

@Ivonn88: hát, először még érdekes volt, még másik blogon olvasva :) de utána már ismétlésnek tűnt az egész. legalábbis azok a cikkek arról, hogy milyen téves elképzelések vannak a szexmunkásokról, ill. a legalizálás kérdéséről. te gondoltál ezen túl másféle cikkekre is?

mldrv 2014.01.10. 04:10:22

@Ivonn88:
"általánosabb beszámolók": arra gondolok kb. amire Nathan Drake is. bár mondjuk furán hangzott eleve h a "konkrétumok" szóval van egy sorban :D levelezés kliensekkel, az tényleg konkrétum pl.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.10. 08:15:59

@mldrv: jó, de mire gondolt Nathan Drake?:) Mit értünk azalatt, hogy "hogy működik ez a világ?" Mondjuk arra, hogy mi történik konkrétan, miután megbeszéltük a találkozót, hogyan készülünk a vendég otthoni fogadására, illetve hogy megyünk szállodába? Tényleg jók lennének ilyesmi konkrétumok:), mert a "hogy működik ez a világ"-dologról nekem rögtön valami regényszerű kép ugrik be, és az, hogy valami ilyesmit várnak tőlem:)

A cikkekkel kapcsolatban igazából bármire gondoltam, ami cikk, ezzel kapcsolatos és reagálni lehet rá. Pl. volt olyan is, amikor más szexmunkások cikkes válaszára reagáltam, igaz, az tényleg kevesebb, és igen, eléggé önismétlés már. Majdnem teljesen írtam egyébként egy újabbat, de tényleg ugyanazt mondom el ott is - viszont azért tetszett, mert pontokba szedve leírtam nagyjából mindent, ami ellenérvként fel szokott jönni, és ilyen szépen még sosem szedtem össze:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.10. 08:57:32

Amúgy nagyon együtt mozognak a választható pontok, kivéve persze az esetleírásokat, ami elég sokkal vezet, illetve a cikk véleményezéseket, ami nagyon lent van.

Nekem majd lesznek esetleírásaim, mert mostanában lesz egy pár új ember, a tegnapi sztori meg ha nem lesz címlapos, akkor semmi:D
süti beállítások módosítása