Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

?

Címkék: hülyék

2014.01.12. 16:11

Na, ez jó, valami gond van vagy a blog.hu-val, vagy a böngészőmmel, mindenesetre egy bejegyzésemet nemhogy nem tette ki élesbe, de még csak el se mentette. Most már mindegy. Dióhéjban annyi a dolog, hogy elvileg ma találkoznék valakivel, csak valamilyen oknál fogva feltűnően kerüli azt a kérdést, hogy már ki tudja, hanyadszor kértem el a telefonszámát. Az előző bejegyzésemben már kidühöngtem magam, most úgy vagyok vele, hogy ha 4-ig megírja a telefonszámát, van esély arra, hogy találkozzunk - talán még oda is érek időben -, ellenkező esetben nem. Kiderült, hogy nem két, hanem egyórás vendég lenne, addig meg igazából bármilyen hülyét el tudok viselni, na meg élőben lehet, hogy nem is lesz nagyon az.

Viszont a leveleiről eszembe jutott az, hogy két véglet van a potenciális vendégek kommunikációjában, ami nekem nem tetszik különösebben. Az egyik az, aki még véletlenül sem hagyja, hogy akár egy percre is elfeledkezzünk a találkozónk természetéről. Ez kevésbé zavar, talán azért, mert ritkábban is találkozom vele.

A másik viszont az, amikor az illető valami nagyon különlegeset, nagyon speciálisat vár tőlem, mert ő valamiért más, bár még nem is találkoztunk, ráadásul arra sem képes, ami pedig elvárható lenne, ha nem egy gyors dugást akar. Például elolvasni azt a pár sort, amit a honlapomon írtam, vagy mondjuk megadni a telefonszámát, ha kérem. 

Ez utóbbi pontosan igaz a mostani emberre. Szeretne velem találkozni, és úgy látszik, fontos számára a GFE, de hogy számára ez mit jelentene, annál jobban nem képes megfogalmazni, mint hogy "nice sex", ellenben azt a négy sort sem hajlandó a honlapomon elolvasni, amit erről írtam. Ellenben azt írta, hogy 

I think you are very sexy and for me I incl sex in a GFE. Don\'t you? Am I including to much?

, ami nem tudom, pontosan mit jelent, úgyhogy rákérdeztem. A válasz:

Ok, I\'ll speak clearly: I would like to make love to you. Is that ok with you?

 

Illetve:

......... again :)
If you are willing to make love then I\'ll be waiting on ...th floor at 6pm. 

Megjegyzem, egy idő után minden válaszomba beleírtam, hogy örülnék, ha megadná a mobilszámát, és erre valahogy egyszer sem válaszolt, ami miatt kezdtem igencsak felhúzni magam, de azért szeretkezzünk.

Ahogy így olvasgatom, amit eddig írtam, egyrészt nem értem, hogy miért húztam fel magam ennyire, másrészt meg pontosan értem is a dolgot. Ugyanis ha valaki feltűnően nem válaszol valamire már ki tudja, hanyadik alkalommal, annak az az oka, hogy egyszerűen nem akarja megtenni a dolgot, de ezt nem szívesen írná le.

Úgyhogy most az van, hogy várok még egy kicsit, hogy találkozunk-e, aztán konstatálom, hogy nem. Helyette mondjuk leírhatta volna rögtön, és akkor nem raboljuk egymást idejét. A kerülésnek meg semmi értelme, mert telefonszám nélkül úgysem találkozom vele, viszont legalább fel is húzott. 

Nem állítom, hogy az én kezemben van az évezredes igazság, és hogy biztosan meg tudom mondani a korábbi tapasztalataim alapján, hogy ilyen hozzáállással milyen lesz az az ember, akivel találkozom, ahogy azt sem, hogy én annyira megfelelően kezelem ezeket a helyzeteket. Csak azt, hogy velem ez így nem megy.

Egyébként szerintem már egészen fejlődtem, mert tényleg úgy voltam vele, hogy ha időben válaszolt volna, találkoztam volna vele. Legközelebb meg még az is eszembe fog jutni, hogy azt is megmondjam, meddig érdemes válaszolnia:)

 

UPDATE: az utolsó üzenetemben már csak annyit írtam, hogy "kérlek, add meg a számod", szóval ha válaszolni akar, akkor bizony nem kerülheti ki a kérdést. Húsz perc után jött is a válasz, hogy:

 

"Hi,
Yes, but may I ask why you want my number?
Hug,

...."

 

A válaszom:

Dear .....,
in any case. To inform you if I\'m late or if we don\'t find each other for some reason. This is the part of my protocol. I never keep the number and use it later.
However, I\'m not sure I will be there in time as I was waiting for your answer. So if it\'s OK with you that I\'ll arrive around 6:30 or 7pm then I start preparing.
......

A válasz erre: 

Lets say 7pm and the there is no rush for you!! 7 is fine with me! (If you have a wine bottle opener to bring pls do)
Mmm,
.........

Ja, igen, még mindig nincs telefonszám. Még várok egy kicsit, hátha csak lehagyta, de ha nem írna 10 percen belül, ezt fogja megkapni:

Dear .......,

I have no doubt that you have not any bad intent of not giving your phone number. However, it is important for me and I can't deal with the fact that you just avoided it for a while and after I gave you the reason I asked it, you just avoided it again, did not react anything but still didn't give it. I totally understand if you don't want to tell your number, but I do not understand that you're expecting from me to just be totally OK with it. So I'm afraid we can't meet, I'm sorry.

.......

Őszintén? Olyan érzésem van, hogy az illető hülyére vesz, hogy kurvára mindegy, miről dumálok, ha neki az valamiért nem szimpi, arról nem vesz tudomást. Ha reagál rá valamit, ha megindokolja, hogy mitől tart, nem lennék ennyire pipa, neadjisten, ha nagyon nem akarja megadni, és kitalál valami alternatívát... de nem, kvázi igyekezett elsunnyogni a dolgot, aminek ráadásul semmi értelme nincs, hiszen világos, hogy anélkül én nem találkozom vele. Fogalmam sincs, mégis mire számított, de ma úgy látszik, nem jut lányhoz.

És hangsúlyozom, nem az a kérdés, hogy mennyire is fontos az a telefonszám, hanem az, hogy az illető törődik akár egy fikarcnyit is a feltételeimmel, vagy magasból tesz rájuk. 

Szerintem kiírom valahova a honlapomra, hogy telefonszám nélkül NEM. És annak a telefonszámnak bizony mobilszámnak kell lennie.

Egyébként nagyon egyszerű az oka: egyszer találkoztam volna valakivel, viszont útközben kiderült, hogy kártyával működik a hotel liftje, mi meg fentre beszéltük meg a találkozót. Próbáltam hívni, ki is csöngött, de senki nem vette fel. A telefonszám a hotelszoba száma volt, és azóta sem értem, hogy mi lehetett a baj, mert később lefényképezte a kártyáját, az a szám szerepelt rajta, amit hívtam. Viszont őszintén szólva nem szerettem volna kockáztatni, hogy esetleg mégis szórakozik velem, úgyhogy nem mentem vissza találkozni vele, viszont buktam 8000 ft taxiköltséget, plusz a készülődésem idejét (elég sokáig tartott, mert külön a kedvéért nagyon kicsíptem magam). 

Lehetséges, hogy túlzás részemről telefonszámot kérni még akkor is, ha megbeszéljük, hogy a 4. emeleten a liftnél találkozunk, de én fontosnak tartom, hogy legyen irántam ennyi bizalma, meg hogy tényleg, bármikor tudjak szólni, ha valami történik. 

UPDATE2:

Megírtam neki. A válasz:

I don\'t understand?
I haven\'t said no to give it to you and we have the same reason not giving to much info about ourself. 
I still would like to meet!
So if you can change your mind I will send a SMS to your number and then you will get mine!
As I said in my first contact I\'m not used to this kind of situation/meeting. Hope for understanding!!
Hugs,
........

És én:

Dear ......,
the differences are the following:
1.) I gave you my number. I did not ask for more information about you than I gave to you.
2.) You avoided answering this number question for a long time. Even after you said yes you did not send your number. I\'m not a predictor to find out that you will certainly give me your number after I agree on meeting at 7pm - as you were reluctant to give it earlier. Sorry, but now it\'s a little bit late, I just stopped trusting you. Maybe I should have informed you about this requirement. I learnt from this case and will tell it on my webite for the future
Best regards,
.......

(Ma úgy látszik, csak ilyen béna mondatokat tudok megfogalmazni. Néha úgy érzem, hogy az angoltudásom nagyon hullámzó, valamikor jobban megy, valamikor meg rosszabbul, pedig általában ugyanannyira koncentrálok)

És ő:

Dear ............,
I\'m truly sorry for this situation!
Now when you say you neglect seeing me I hasitate for a real reason giving you my number. 
I understand if its good to have a phone number if you are late - but I don\'t really understand why you feel more confident with me with a phone number (could be a Swedish cash card number!). You got my email, my hotel. 
I\'m not sure of whom I\'m meeting either - you don\'t show your face. 
Is I can see it we are trying to be safe the both of us. So we think the same in that matter. 
I feel sad that you are cancelling a meeting due to this. I have been looking fwd seeing you for over month! :( 
........

Majd én:

Dear ..........,
I didn\'t ever say that my protocol is totally reasonable or it\'s not overreacting. I had bad experiences when I didn\'t know the other\'s number. But I can be open for arguing about my protocol or making a compromise or anything but the fact you just avoid the question for a long time is really offensive.
By the way asking for a phone number is really common. I understand that you didn\'t know about that, so it\'s simply just a piece of advice for the future. If you\'re afraid of giving your number, you have to get a SIM card without giving your name (it can be bought in some bigger supermarkets).
I can do noting if you have trust issues. I asked for no more than I did for you. I don\'t want to argue who is in a more dangerous situation in your hotel room or who provided more information about him -or herself, because that would be pointless. What I say is the fact I have requirements. Not unbearable, I guess (many escorts ask also for your real name). However, it\'s not a problem if you are not OK with that. But if you avoid giving any answers is something unforgiveable for me.
..............

A poén az, hogy egyébként tök rosszul is érzem magam, mivel ő ugye bocsánatot kér... csak közben ugye b.szott válaszolni, meg meggyanúsít azzal, hogy én vissza akarok élni az ő telefonszámával:O (egyébként azt se nagyon tudom, hogy kell, eddig életemben szerintem egy darab telefonszámot találtam meg a neten, és annak is oka volt, hogy arra a számra egyáltalán rákerestem). 
Egyébként ez poén, hogy szerinte én összetéveszteném a svéd telefonszámot egy svéd bankszámlaszámmal:D. Ha nem létező számot ad meg, akkor minden telefon jelez, hogy nem sikerült elküldeni az sms-t. Mellesleg persze, adhat meg úgy számot, hogy létezik, csak nem az övé, persze. Meg igazából bárki megteheti, hogy megad egy telefonszámot, berendel egy hotelhez, én meg nem vagyok ott. Ezért van szükség arra, hogy bízzunk a másikban azért valamennyire. No meg, ilyen problémám nem volt, szám nem tudásából származó már igen. Ha majd sorozatosan csapnak be, elgondolkozom a dolog kikerülésén.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr655754374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása