Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meló - izlandi

Címkék: meló escort esetleírás Ivonn

2014.01.25. 22:57

A pasiban igazából két poénos dolog van, az egyik az, hogy izlandi - ti hány izlandival találkoztatok már életetekben??:) -, a másik, hogy egyszer már találkoztunk, hm, úgy két évvel ezelőtt. Emlékezett, megkeresett megint.

Nem emlékeztem a találkozó részleteire, csak arra, hogy nem éreztem túl jól magam, és hogy maradhattam volna egész éjszakára is, de inkább hamarabb leléptem. Talán ennyi volt meg, illetve az még később beugrott, hogy sokáig tartott a szex.

Tegnap este 11-kor találkoztunk, mert későn jött a gépe.... hát, gondolom, ez sem segített hozzá ahhoz, hogy remek formában legyek.

Ami érdekes, hogy úgy emlékeztem, nem beszél túl jól angolul, ehhez képest most kiderült, hogy dehogynem, ráadásul a gyerekkora nagy részét Angliában is töltötte. Ez mondjuk egy kicsit fura nekem, nem olyan jó ugyanis a kiejtése... bááár, lehetséges, hogy ez az eltérő diealektus miatt van? (mondta, hogy az ő kiejtése eléggé különbözik pl a londonitól)

Akárhogy is, a szex elég sok bénázással kezdődött - találjuk meg a megfelelő poziíciót, ami kényelmes, megfelel a célnak, és közben nem fekszünk rá egymás végtagjaira -, ebből kifolyólag nevetéssel folytatódott a részemről, éééééés, utána nagyon hosszú, számomra unalmas és nem kellemes rész következett. Az az igazság, hogy egyszerűen nem izgultam fel, de egyáltalán, ami őszintén szólva rejtély számomra. Oké, fáradt voltam, oké, van kevésbé kívánós időszakom, oké, ő sem volt éppen olyan nagyon ügyes - viszont mondjuk ügyesebb volt, mint a legutóbbi angol pasi, aztán most mégse. És mivel nem tudok tettetni, ezért úgy éreztem, hogy persze, végigcsinálhatom a dolgot mondjuk annyira jól, mint az átlag szexmunkások 20%-a talán, de nem pont ezt szerettem volna nyújtani.... és hihetetlen, hogy mennyire vártam, hogy vége legyen :-/

Szóval csak azt szerettem volna kifjezni, hogy úgy látszik,van ilyen, az is lehet, hogy valamiért szexuálisan teljesen inkompatibilisek voltunk az illetővel, ez van, nem lehetek mindenkinek megfelelő. Viszont ezek után, amikor beszélgettünk, mesélte, hogy ő senkihez nem megy kétszer, és hogy milyen jó volt velem, meg milyen természetes vagyok:O. Wow. Ebben persze benne van az is, hogy főleg külföldön jár lányokhoz, és a sok utazás miatt nem biztos, hogy aki egyszer ott volt, az legközelebb is ott lesz. Aztán ott van még, hogy valószínűleg még nem tapasztalta meg, amikor tényleg OLYAN jó a dolog, ehhez képest könnyebb nagyon jónak lenni.

Nem tudom, tudjátok-e, de Izlandon a svéd modellt alkalmazzák, úgyhogy megkérdeztem, hogy lehet ott lányokhoz járni. Nem igazán tudtam meg a lényeget, illetve annyi megvolt, hogy olyan számot használ, amihez nem kapcsolódik a neve, a találka megbeszélése után rögtön kikapcsolja... de sajna nem sikerült megtudnom, hogy hogy szűri ki, hogy a lány esetleg nem beépített rendőr...? Egyébként én arra gondolnék, hogy úgy, hogy egyszerűen addig nem vetkőzik le, amíg a lány sem, mert ezt egy rendőr nem tenné meg. 
Na, ezt egyébként tökre sajnálom, hogy egyszerűen sosem a kérdésre válaszolt, valahogy nagyon fura volt a stílua ebből a szempontból.

Ja, meg azt is mondta, hogy igyekszik mindig olyan lányt választani, akin látszik, hogy nem kényszerítik, bár ugye ezt nem nagyon lehet megállapítani, de hogy az én honlapom olyannak TŰNT.... na, ezen kicsit megakadtam, mármint az én oldalamról szerintem elég személyes. Azok a lányok az oldalakon, akiknek mondjuk főnökük van, nem igazán törődnek ilyesmivel (igen, szerintem tényleg főnökük van és nem kényszerítőjük). Amikor Svájcban voltam, kitöltöttünk egy iszonyú hosszú listát arról, hogy mit csinálunk és mit nem - ehhez képest a profilunkon minden be volt jelölve....

Amikor fizetésre került a sor, valamiért úgy voltam vele, hogy csak a másfél órát kérem el, bár kettőt maradtam - szerintem azért, mert maga a szex nem volt olyan hosszú, és a beszélgetés utána engem is érdekelt, szóval magamtól maradtam. Mondjuk eredetileg két órát beszéltünk meg, szóval... akárhogy is, megmondtam az összeget, ő meg visszakérdezett, hogy biztos,nem ver át éppen? :)))) És adott borravalót, ami egyébként a plusz félórámnak felel meg, szóval sikeresen elérte, hogy mindketten elégedettek legyünk:). Igaz egyébként, a taxiköltég magasabb volt, mint ahogy számoltam, baromira idegesít, hogy még egy taxis társaságnál sem láttam új kalkulátort.... (igen, NNB, tudom, hogy az útvonalterven lehet, de ott az idő díját nem lehet belekalkulálni)

Viszont a taxis VÉÉÉÉGRE jófej volt, igaz, néha tökre olyan érzésem volt, hogy azért beszélget velem a témáról, mert látja, hogy az ENGEM nagyon érdekel. Viszont talán akart is beszélgetni, mert mindig megszólalt, ha 10 másodpercig hallgattam. Egyébként az időjárásról beszélgettünk - jó semleges téma:) (hááát, nem teljesen) végig, amiről szeretek is beszélni, szóval én sem éreztem magam rosszul.
A fuvar végén egyébként közölte, hogy egy élmény volt velem utazni:O. Arra is gondoltam, hogy csak úgy mondja, de mivel nem tudom kifejezetten őt hívni, ezért annyira előnye sem származik belőle.... bár, attól még monhatta jófejségből:). Akárhogy is, mostantól taxisokról fogok élménybeszámolót írni, nem vendégekről:D

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr85774756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2014.01.29. 10:03:06

Pár dologban hasonlít rám: például abban, hogy én is odaadom - borravalónak nevezve a többletet - ha az előre megbeszélt teljes összegnél kevesebbet kér valaki. Ritka eset, de éppen ezért különösen megérdemli :)
süti beállítások módosítása