Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mai vicces

Címkék: hülyék

2014.02.02. 11:32

Hello ...............
.
I will go to Budapest on February 09. I want a girl that night. 1 hour.
 
I try to contact girls and compare prices.
I did find a girl called ............. she gave massage per 45 Euros/Hour.
 
How much money (Euro/Dollar) for your time? Maybe 40 to 50 Euros?
I'm from ..............., I'm 23 years old and I'm handsome ;)
 
I wait your answer.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr955793875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathan Drake 2014.02.04. 21:01:13

Ezzel az a baj, hogy célzott rá hogy csak a magyar átlagárat hajlandó fizetni ?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.02.04. 21:09:25

@Nathan Drake: nehezen tudom elhinni, hogy ez nem érthető, de akkor leírom: nem, nem az a baj. Felőlem mindenki annyit fizet ezért, amennyit jónak lát, és ha egyszer majd a kínálat a tízszeresére duzzad és baromira lemennek az árak, akkor sem fogom azt mondani, hogy milyen szemétség ez már a többiektől, amiért olcsóbban vállalják, mint én, ugyanis elfogadom a piac működését. A baj azzal van, hogy alkudozni szeretne, amolyan "ő már vállalta ennyiért, nézzük meg, te mit mondasz". Úgy általában az emberek nem szoktak egy szimpla szolgáltatásnál alkudozni, ha nem tetszik az ár, elmennek egy olcsóbbhoz. (pont a napokban vágattam extraolcsón a hajam, mert egy kis igazításért nem megyek a középkategóriás fodrászomhoz. És fura mód utána nem fogom az illető fejéhez vágni, hogy bezzeg ha olcsóbban dolgozna...)

KondorL 2014.02.05. 15:35:34

A poén kedvéért ilyenkor mutass neki olyan pesti hirdetőt, akinél 1500 euró/óra a tarifa. Csak hogy mindkét irányban eligazodjon a számegyenesen:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.02.05. 15:44:23

@KondorL: őszintén szólva ilyet nekem is mutathatnál:DD
Mostanában gondolkozom azon, hogy annyira megemelem az áraimat, amennyire nem szégyellem, mert mostanában úgyse szándékozom nagyon dolgozni, elég, ha havi 1-2x beesik valaki.

KondorL 2014.02.05. 18:07:34

@Ivonn88: Jó, de inkább privátban. És majd estefelé, elő kell keresnem a pontos linket:)
Egyébként az ár-érték arány ezen a piacon nekem teljes homály, igaz, nagyon esetlegesek a tapasztalataim. Elméletileg azt látom, hogy a piac nagy része egy igen szűk ársávban működik (mondjuk 15-20k/óra), ott viszont a nagyjából egyforma ár mellett óriási (és éppen ezért érthetetlen) színvonalkülönbségek vannak külsőre és szolgáltatásban is - másrészt létezik a számomra teljesen abszurd 1000-1500 eurós kategória, főleg ún. pornósztárokkal, akiket gondolom a celebhatás miatt éri meg valakiknek megfizetni (van, akinek a pénz ilyen nagyságrendben nem tétel, viszont az adott körben értéke van annak, hogy megvolt XY)
Gyakorlatilag meg annyit tudok mondani, hogy amikor nagy ritkán igénybe vettem ilyen szolgáltatást, akkor ebben a bizonyos ársávban (utoljára kb. 60 euróért) találtam már olyan élményt, aminél jobbat fizetős körülmények között nem nagyon tudok elképzelni. Szóval, with all due respect, nekem az 1500 euró (per óra) tizede is pazarlásnak tűnik:)

Nathan Drake 2014.02.08. 23:28:18

Hát lehet hogy a te körödben nem szokás alkudozni, de amúgy nagyon is. Félreértés ne essék énis utálom ha valaki fixnek kikiáltott árakból próbál alkudni, de ha az ember a szürkezónában tevékenykedik ez velejár. Csodálkozom ha még soha senki nem próbálkozott nálad ilyennel.
Amúgy meg nemtudom mennyire van jelenleg össszhangban a kereslet a kinálattal árak vonatkozásában. Én csak magamat és a haverjaimat tudom leszürni. Mindenki kb évi 2x meg. De ha nem 15-20 lenne az ár, hanem 7-8, mennék én havonta kétszer is. Ami összeségében sokkal több költés lenne éves szinten és sokkal több bevétel a másik oldalon.
Amúgy tudom, nem magasak az árak, hanem mi vagyunk csorók. Sajnos ez van.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.02.08. 23:43:51

@Nathan Drake: " de ha az ember a szürkezónában tevékenykedik ez velejár"

Pontosan miért?

Az az igazság, hogy fogalmam sincs az alkudozás mibenlétéről, egyszer próbáltam meg egy utcai árusnál külföldön alkudni, mert a többieknek sikerült, nekem persze nem:D. Én nagyon nem szeretnék alkudozni, ha úgy érzem, hogy nincs nagy kereslet, vagy éppen túl nagy, akkor árat csökkentek vagy növelek és kész. Olyasmit esetleg el tudok képzelni, hogy valami olyasmiről, ami eredetileg nem szerepel az árlistámban, közösen megegyezünk (amiben akár lehet némi alkudozás is, talán, tényleg nem tudom), pl. egy hosszabb utazásról, de amúgy tényleg nem igazán tudom, miért kéne alkudozni. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a hozzám hasonló, saját honlappal hirdetők nem alkudoznak és érzékenyek is rá, legalábbis elég sok helyen szerepel "az árak nem képezik alku tárgyát"-kiírás, aztán mittudomén, lehet, hogy duma.

A kereslet-kínálattal kapcsolatban: na igen, csak az kétszerannyi idő is lenne ugyanazért az árért:), és ugye az ember szabadideje is értékes valami, hogy mennyire, az emberfüggő, az enyém például valami hihetetlenül az:). Na meg gondolom, így is megélnek a 15-20-as csajok, akkor meg minek?
Egyébként a piroslampa.neten van egy topic "igazán olcsó lányok" címmel, amit rendszeresen olvasgatok, és néha úgy tűnik, vannak néha teljesen okés szolgáltatók 7-8ezerért.

Egyébként utcán nekem úgy tűnik, hogy szokásos az alkudozás, monduk fele arányban be is szokott jönni. (Az utcai harcosok topicot is olvasgatom...)

Amúgy néha-néha van, aki próbálkozik, csak amióta aktívan írom ezt a blogot, szerintem ő volt az első. Kb ennyire gyakran szoktak:)
süti beállítások módosítása