Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Voltam hármasban

Címkék: meló escort Ivonn

2014.03.15. 00:00

Hát, erről igazából nem tudok olyan sokat írni, meg őszintén szólva nem vagyok írogatós kedvemben, mindenesetre gondoltam, megjegyzem, hogy voltam hármasban.

Történt már egyébként ilyen, kétszer. Az első tulajdonképpen a legeslegelső fizetős élményem volt, és olyan gyorsan összehoztuk, hogy gondolkodni sem volt időm: előző este kezdtem el chatelni a nővel, és másnap már át is mentem hozzájuk.
A második alkalommal egy ismerősöm pár napig melózott, egy törzsvendégem meg kapva kapott az alkalmon, és kipróbáltuk a hármast. Az a dolog érdekessége, hogy számomra iszonyú izgató volt a dolog, pedig a nők nem vonzanak olyan hihetetlenül. Az is lehet, hogy csak a két ember tetszett, nem tudom, ki kéne próbálni két pasival az összehasonlításhoz.

Viszont ez most egy olyan eset volt, ahol a lány pár hónappal korábban rámírt, váltottunk egypár levelet, majd találkoztunk, és miután eldöntöttük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, a lány lebeszélte a találkozót a vendégével.

Bevallom, tényleg nem tudok túl sokat írni a dologról, hacsak azt nem, hogy kissé zavarban voltam, mert a másik lányhoz képest durván alulöltöztem (rajta csinos ruha, rajtam meg farmernadrág). Meg igazából fura volt, hogy én nem is ismertem a pasit, kicsit kívülállónak éreztem magam :(. 

Ami számomra érdekes volt, az a lány és az én különböző hozzáállásom. Ő nálam sokkal jobban elengedte magát, később azt mondta, hogy nem igazán gondolkodott semmin, csak csinálta, amit jónak látott. Én ezzel szemben baromira nem tudtam, hogy most mégis meddig mehetek el nála, úgyhogy ha valamit csináltam vele, azt akkor tettem, amikor a vendég is látta. Na jó, mondjuk az együtt töltött idő kezdéstől számított kétharmadában, utána már igazából úgy voltam vele, hogy kit érdekel? Meg igazság szerint ööö, rég voltam női nemi szerv közelében, és bizony baromi jó emlékeztető volt arra, hogy ez azért kva nehéz tud lenni (mármint ott bármit is megtalálni). 

Szóval, kb ennyit tudok erről írni. Azon még gondolkodnék egy sort, hogy vajon miért volt eltérő a hozzáállásunk. Nekem a lehetséges magyarázatom az, hogy én sokkal régebb óta dolgozom, mint a lány, és ez egyszerűen hatott rám. Az elején még feleannyit sem gondolkodtam, mint most, és bár ez a gondolkodás nagyrészt arra irányul, hogy a másiknak jobb legyen (egy részt meg arra, hogy tompítsa a negatív érzéseimet, ha hülyével találkozom, merthogy a kezdetek kezdetén az se zavart, most meg igen), el is vesz valahol a dologból. Szívás. Mondjuk ez csak azt magyarázza meg valamennyire tutira, hogy ÉN miért változtam, azt nem tudom, hogy a lány miért más, mint én, lehet, hogy nem ártana erről őt megkérdezni:)

Szóval, poén volt.

 

(Bevallom, nagyrészt az inspirálta a bejegyzést, hogy kva rég volt már új:), pedig van kettő is, amit megírtam, csak baromira át kéne nézni meg jobban ki kéne még fejteni őket, az viszont nagyobb energia lenne, mint a fentiek.)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr595860986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittscards 2014.03.15. 17:49:01

Ez érdekes volt, már meg is akartam kérdezni, hogy párokat fogadsz/mész hozzájuk? Jól sejtem, hogy magánéletben nem "játszol lányos játékokat", ez csak a munka része?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.03.16. 16:19:08

@pittscards: nem. A fenti két eseten kívül más páros élményem nem volt, gondolom, azért is, mert mindig úgy hirdettem, hogy ezt a lehetőséget kizártam.
Valamennyi érdeklődésem van a női test iránt, de nem olyan hű, de sok. Mondjuk kamaszkoromban több volt, meg több ilyen eset is, az elmúlt pár évben viszont tényleg szinte semmi (leszámítva EGY darab barátnős csókolózást), amit egy picikét hiányolok is, de itt sokkal fontosabb, hogy ki a másik személy, szóval magamtól csak úgy nem állnék neki próbálkozni, annyira azért nem hiányzik. Mondjuk évente egyszer poén.

pittscards 2014.04.05. 21:58:12

Azon gondolkoztam, hogy ha egy pár kíváncsiságból nyitni akar szexuálisan mások (nők, férfiak és/vagy párok) felé, akkor milyen lehetőségei vannak:
- kereshet az interneten szexpartnert. Férfiként nőt találni sem egyszerű, állítólag párként még nehezebb - azt nem tudom, hogy párt vagy nőt találni mennyire esélyes, de mindenképpen hosszadalmas és bizonytalan a folyamat.
- elmehet swingerklubba. Hallottam jót is, rosszat is erről a fajta szórakozásról, ez is kissé bizonytalan sikerességű és nem is feltétlenül olcsó. Valahogy úgy alakult, hogy szinte csak egyedülállók beszámolóit olvastam, párokét nem, hiába mondják, hogy a swinger párok szórakozása...
- elmehet egy hozzátok hasonló szolgáltatóhoz. Így ugyan szinte csak nőt lehet találni, de biztos a partnertalálás.

Ha jól értem, egyikőtök sem fogad párokat, de azért megkérdezem, hogy szerintetek melyik a legjobb ötlet?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.04.05. 22:33:57

@pittscards: szerintem az én véleményem nem releváns ebben a témában, mert én max bizonyos bdsm-játékokhoz keresnék párkapcsolatban harmadikat. Őszintén szólva fogalmam sincs, melyik lenne a legjobb ötlet:). Szerinted melyik?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.04.05. 23:01:27

@pittscards: Ha én akarnék ilyesmit, a swingerklub lenne esélyes (még nem próbáltam de tetszik az elképzelés), illetve a megánúton, ismerősök között keresgélés. Vagy ha alkalom van rá, elcsábítani valakit egy buliban. Profihoz én nem fordulnék.

De az én véleményem ezügyben pont annyit számít, mint egy magánemberé akinek kevés ebben a tapasztalata. Az a kevés tapasztalat leginkább ismerős elcsábítása volt.

pittscards 2014.04.15. 11:41:46

@Ivonn88: Én a szolgáltatót gondolom a legbiztosabbnak (és talán legbiztonságosabbnak is), mert ott tiszták a viszonyok, nem lesz "romantikus mellékszál", ugyanakkor az esetleges személytelenség hátrány. A swingerklub esetében és a magánúton keresésnél attól tartanék, hogy a "hódítási képességeim" (meg úgy általában a szociálisak) nem túl erősek és sok lyukrafutás lenne.

pittscards 2014.04.15. 11:42:32

@noname.blogger: Neked is köszönöm a választ.
süti beállítások módosítása