Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

osztrák "buszsofőr"

Címkék: esetleírás callgirl NNB

2014.04.02. 03:41

Osztrák pasi, ötvenes. Nem részletezte hogy mit csinál, de valamiféle hotel management jellegűt, annál a hotelláncnál szállt meg amelynek dolgozik, ott találkoztunk.

Késő este találkoztunk, autóval jött Bécsből. Pár percet késett, én meg kivételesen pontos voltam úgyhogy vártam rá 10 percet.

Az e-mailjeiben sokkal kifinomultabbnak tűnik, mint élőben, és első benyomás alapján kissé egyszerű, nem túl okos és nehézkesen kommunikál. A megjelenése is erre mutat, az összbenyomás alapján olyan volt a dolog mintha egy vidéki buszsofőrrel randiztam volna. Aki az egyenruháját viseli: szigorúan poliészterből, olcsó bőrcipővel. Fekete volt, nem sötétkék, de még így is teljesen egyenes volt a hasonlóság. Egyébként az is lehet hogy egy ötezer eurós öltöny volt ezer eurós cipővel, nem értek hozzá, csak az általános benyomásról írok.

Az első (és sokadik) benyomás csalóka, egyáltalán nem buta, csak valahogy olyan a stílusa hogy nekem ez jön le belőle. Egyszerűnek viszont egyszerű. Nem az a fajta aki túlbonyolítja például a szexuális életét, teszi ami jól esik, ha pl az esik jól hogy belemarkoljon valamimbe (nem fájdalmasan), teszi, nem látszik tépelődni rajta hogy az vajon helyénvaló-e, mit gondolok róla ettől vagy hogy milyennek látszik kívülről. Ez valahogy összepasszol a kezdeti, kissé nehézkes stílusával, olyan pasis, nyersebb :)

Ehhez képest teljesen értelmesen is beszélgettünk, pl szóba került az aktuális kedvenc nerdkedésem, egy erősen teches téma. Ő kérdezett bele, de aztán  pont úgy bólogatott és hümmögött rá mint aki fel sem fogja hogy miről beszélek, meg persze nem is érdekli. Aztán elkezdett beszélni látszólag teljesen másról, amiről aztán kiderült, hogy erősen kapcsolódik az én témámhoz, konkrétan az én elméleti témám gyakorlati megvalósítása , tehát nemcsakhogy figyelt, de értette is amiről beszéltem. Durva, hogy mennyire más benyomást kelt.

A másik, ami meglepett az a teljesítménye volt: szűk két órán belül három kör, mindenféle erőlködés vagy rásegítés nélkül. Nála 20 évvel  fiatalabbak nem csinálnak ilyet. Az ágyban egyébként nem bonyolult, de nem is durva, bár elég lendületes, nem nyal de azért foglalkozik velem (nem pont úgy ahogy szeretem de most nem akartam variálni), a dolgok főleg róla szóltak de egyrészt jó volt így, másrészt szerintem hajtogathattam volna máshogy is, ha kicsit bedobom magam. 
Ja és eléggé nagy méret is.

Ezen kívül beszélgettünk még a sportokról amiket csinál, van egy pár, mutatott néhány alapvető aikidós nyújtógyakorlatot (állítólag segít, hogy a meridiánok csináljanak valamit, amitől aztán nekem jó lesz), lelkesen utánoztam, nagy röhögések közepette. Kérésre megmutattam a hason fekvős, emelgetős hátizomgyakorlatot amit szoktam csinálni esténként, az első után az egyik mellem alá tette a markát aztán közölte hogy akkor most még tizet :D úgyhogy megcsináltam :D, ő meg végig átszellemülten biztatott, hogy good girl, very sporty girl, goood :D:D Szóval majomkodtunk ezerrel. Bírom a pasit  :)

 

Összesen szűk három órát töltöttem vele, kétésfélért kértem pénzt, bőségesen túlfizette. Plusz bőségesen dicsérgetett, szóval szerintem látom még, mert rendszeresen jár Magyarországon.

 

 

ps, update: a hivatalos e-mailcímét használta, megtaláltam a neten. Kimondottan magas pozícióban van a cégénél. LoL...

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr335890033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.06. 17:31:41

@Playman123: Azért nem egyszerű ez az egész... én is, Ivonn is folyamatosan magyarázkodásra kényszerülünk. Két oldalnak is: az egyik arról magyaráz hogy micsoda borzalmas, testet-lelket kifacsaró meló ez, a másik meg arról hogy nem csinálunk semmit csak "széttesszük a lábunkat" és ezért a semmiért kapunk jósok pénzt, persze nem megérdemelten, mert az ápolónők/matektanárok. Meg persze ezeknek vannak enyhébb változatai is, lásd álomkor. Ha az egyiket cáfolja az ember akkor a cáfolatra azonnal rágerjednek a másik oldalról és fordítva.

KondorL 2014.05.06. 17:31:51

@noname.blogger: "ezek a folyamatos feltételezések az irányodban"
"feltételezik rólad mert mások általában ilyenek, vagy a saját értékrendjükből kiindulva úgy veszik, hogy ez a normális. Vagy esetleg abból indulnak ki hogy te prosti vagy azaz egy önző pénzéhes kis g.ci, azaz biztosan így gondolkodsz, hogy máshogy."
A te irányodban ugyanilyen folyamatosak ezek a feltételezések? Ez annyiból érdekes, hogy ha nem, akkor érdemes lehet megvizsgálni a különbség okát. Ha ugyanis valóban a felsorolt három motívum valamelyike áll a háttérben, akkor ezeknek a feltételezéseknek egyforma mértékben kell irányulnia mindkettőtök felé.

Másrészt ha irányulnak is, biztos hogy ez a jelentésük? Ebbe azért ugatok bele, mert korábban engem is hasonló rosszindulattal vádoltatok, ezért némileg érintettnek érzem magam. És szerintem itt olyasmit tulajdonítasz a feltételezett feltételezőnek, ami nincs benne a feltételezett feltételezésében:)
"Egyébként nem először merül fel az, hogy valamit nekem akarnom vagy nem akarnom kéne, mert hasznom származik belőle." (1)
"abból indulnak ki hogy te prosti vagy azaz egy önző pénzéhes kis g.ci" (2)
Tehát ha (1) valóban felmerül, szerintem akkor sem tartalmazza (2)-t ebben a formában. Az önzőt igen, a pénzéhest nem, a kis g.ci meg eleve csak hangulatfestő kifejezés:) Ezen kívül nem feltétlenül tartalmazza azt az oksági összefüggést sem, amit az "azaz" fejez ki a második mondatban. Akkor pedig annyi marad a mondatból hogy "önző" (a prosti voltától függetlenül), ami egyrészt önmagában nem sértő, másrészt akár igaz is lehet.

KondorL 2014.05.06. 17:33:14

@álomkor: Igen, magyar beszámoló volt, pont az összehasonlítás az érdekes benne a két ország között.
Cserébe érdekelnek az említett részletek, éppen csak támpontnak, hogy érdemes-e elkezdenem spórolni:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.06. 18:15:42

@KondorL: Nekem az a benyomásom hogy a blogos aktivitásunk arányában kapjuk mindketten ezeket a feltételezéseket. Lehet, hogy tévedek, még nem próbáltam megszámolni.

"Másrészt ha irányulnak is, biztos hogy ez a jelentésük?"
Nem, de nem is állítottam hogy biztos. Felmerül még az általános nemzetközi prosti-sztereotípia (bár abban szerepel ugyan a pénzimádat mindenek felett, de nem szerepel a társadalmi helyzetekhez való ilyen viszonyulás), kivetítheti valaki a saját különbejáratú keserűségét vagy lehet egyszerű félreértés is.
Én az utóbbit tartom legkevésbé jellemzőnek. Általánosságban. Ami kizárt az az, hogy valakinek ebben igaza legyen :)
Ivonn talán könnyebben félreérthető, lehet hogy ő tényleg több ilyen kommentet kap, mert ő soha nem tapasztalta a nyomort a saját bőrén, könnyebb őt kiskirálylánynak tartani, de attól ez még nem lesz igaz.

"Tehát ha (1) valóban felmerül, szerintem akkor sem tartalmazza (2)-t ebben a formában. Az önzőt igen, a pénzéhest nem, a kis g.ci meg eleve csak hangulatfestő kifejezés:) "
A hangulatfestő kifejezés nem véletlenül volt ott, Ivonn szövegében ugyan már nem szerepelt, de az eredeti hozzászóláás nem éppen egy semleges ténymegállapítás volt. Az, akiről feltételezzük hogy "Nyilván pont leszarod" azt hogy építő munkát végzők nyomorognak, azt akár önző kis g.cinek is lehet nevezni.
Szerintem a prostiság is benne volt áttételesen, mint oka ennek a mentalitásnak.

Nekem az a feltételezésem hogy ÁLTALÁBAN az ilyen feltételezések erősen összefüggenek a magyar önérdek-mentalitással, azok esetében is aki tipikus ebből a szempontból és azok esetében is aki nem ilyen, csak ezt látja maga körül.
Magyaros jellemzőnek tartom azt is, hogy nagyon sokan igyekeznek morális jelentést adni annak, hogy x-et keresünk és nem ostorozzuk magunkat miatta. Mintha a helyzet egyszerű elfogadása és a neki (azaz kb a mázlinknak) való örülés valami morális álláspont lenne, és aki beszól az ezt az álláspontot vitatja gyakran. Van ebben valami antikapitalista íz is, ami szintén magyaros jellemző, bár persze nem kizárólag. Máshol talán kevésbé foglalkoznak az emberek azzal, hogy szubjektív érdemek/társadalmi hasznosságok alapján fejben újraosszák az emberek keresetét.

De nem vagyok szociológus, csak tippelek illetve a benyomásaimat mondom.

álomkor 2014.05.06. 20:43:13

@noname.blogger: Megint olyan érzésem van, mint a múltkor, hogy Ivonn kevésbé érzi offenzívnek a megjegyzéseimet, mint a barátai. Ennek optimális esetben az is lehet az egyik oka, hogy ő talál bennük megfontolásra érdemes szempontot:)
Az a helyzet, hogy több évi blogolvasás után csakugyan elég határozott kép alakult ki bennem róla, anélkül, hogy elfelejteném egy ilyen nézőpontból alkotott kép szükségszerű hiányosságait. Ahogyan mondjuk egy publicistáról, akinek rendszeresen olvasom az írásait, amelyekben gyakran felhoz személyes témákat is. Ennek alapján pl. valóban önzőnek és egoistának látom őt, pénzéhesnek viszont egyáltalán nem. Ezzel szemben olyat megint csak látok nála, hogy az embereket szinte kizárólag a sikerességük, és így áttételesen sokszor a pénzük alapján ítéli meg. Ugyanakkor egyetlen tulajdonságának a magyarázatához sem veszem elő a "mert prosti" érvet.
Nem is lenne értelme, mert ez a mentalitás nem a prostikra jellemző, hanem általában azokra, akik valamilyen tehetségük és az annak kibontakozását lehetővé tevő közeg eredőjeként fiatalon ki tudnak lépni valamilyen alapértelmezett kényszerpályáról. Ezért jogos büszkeséget éreznek, "a magam útját választottam, és megcsináltam", viszont kissé elszakadnak a realitásoktól, hajlamosak túlértékelmi a sikert, és azt hinni, hogy nekik alanyi jogon mindig járni fog minden. Nem nézik le a szerencsétlenebb sorsú embereket, csak éppen nem nagyon érdekli őket az ilyenek sorsa. Meg általában, saját magukon kívül kevés dolog érdekli őket. És talán azért tűnik ez fel nekem jobban, mert bennem is van ilyenre hajlam, nekem is volt ilyen korszakom.
Nem azt mondom, hogy ez mind teljesen így van, csak szempontokról, felvetésekről beszélek. És mielőtt cáfolsz, gondold meg: ezeket nem rólad mondom, hanem Ivonnról. Bennetek nyilván sok közös vonás van, itt a blogon a tematika ezt tovább hangsúlyozza, és ehhez jön még az összezárás a vélt vagy valós támadások ellen. De azért a blogjaitok alapján nem mindenben vagytok egyformák, és olyan észrevétellel szemben nem kell őt megvédeni, ami rád nézve nem állna meg, de őrá talán igen:) Ennyivel szeretném ezt lezárni, és ha Ivonn azt mondja, hogy minden szavam hülyeség, akkor gond nélkül elfogadom. De ő mondja, ne más.

Viszont a sok idegesítő kommentért cserébe, ma este saját költségemre és kockázatomra hipotézisvizsgálatot fogok végezni Budapest belterületén a múltkor specifikált blogkonform témában, és ha tapasztalok valami érdekeset, akkor beszámolok róla:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.06. 21:01:47

@noname.blogger: Szerintem bennem is van egy jó adag önérdek-faktor, nem csak jófejségből örülnék a tanárok meg az orvosok magas fizetésének, hanem a fentebb leírt okokból is. Na jó, az egyenlő lehetőségek talán inkább a jófejség-kategória:), vagyis egyszerűen az, hogy így kell lennie, és nincs ok, amiért ne lehetne így (igaz, itt is eszembe jutott most egy anyagi érdek). A tanárok, orvosok fizetése kicsit más tészta, mert azt lehet akarni, csak ugye miből? Okés, állami pénzből, és ebből a szempontból inkább jobboldali vagyok, és az adóbevételekből történő finanszírozás helyett valami más megoldásnak örülnék. Valószínűleg egyrészt a helyzetemből adódóan (hiszen én meg tudnám fizetni), másrészt biztos rám is igaz, amit valahol olvastam, hogy a magyarok baromira nem elégedettek az adóért kapott állami szolgáltatásokkal (és ezt mennyire érzem az egészségügyben...). De ha megkérdeznének, biztos inkább az oktatást támogatnám, mint a magyar focit;), viszont olyan nincs, hogy a szexmunkások fizetése csökkenjen az orvosok meg a tanárok javára. Illetve van, adózásnak hívják, amit mellesleg baromira támogatok (mármint a szexmunkások adózását). Viszont ugye ez se úgy valósulna meg, hogy egy "szexmunkások a tanárokért/orvosokért" alapba folyna be az adó, amit aztán a tanárok/orvosok kapnak meg:D.
Szóval nemtom, ezen pont gondolkodtam mostanában, amióta kitöltöttem valami tesztet arról, hogy jobb -vagy baloldali vagyok-e gazdasági téren, és enyhén jobbra húzott a dolog, mert egyrészt támogatok szegényebb rétegeket érintő dolgokat (alacsony jövedelem adómentessége, progresszív adókulcs), másrészt viszont szerintem az átlagnál nagyobb hangsúlyt helyezek az öngondoskodásra.

Érdekesség, hogy sok ismerősöm mondott olyasmit, hogy ha szexmunkás lenne, akkor eléggé gátlástalanul húzná le a vendégeket, pl. többféle árképzéssel. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez a piac kevésbé szabályozott, és ezért meg lehetne tenni, vagy azért, mert valamiért a szexmunkás-lét velejárójának tartják.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.06. 21:25:01

@álomkor: őszintén szólva offenzívnek érzem, de úgy látszik, NNB jobban meg tudja fogalmazni a dolgot:). Mondjuk egyébként szerintem a fenti válaszában nem kifejezetten rád gondolt.
Csak azért igyekszem egészen finoman reagálni, mert kb olyasmiket tudnék, mint "ez nem is igaz, mert én ilyen meg olyan vagyok valójában". Egyrészt ennek nem látom sok értelmét, másrészt - és ez mondjuk inkább korábbi megszólalásokra vonatkozik, nem erre - úgy érzem, hogy baromira nem fontos a téma szempontjából, hogy én milyen vagyok. Ilyen pl. az, hogy miért anyázik annyi kommentelő - szerintem függetlenül attól, hogy milyen vagyok, anyázni és nem érvelni elég nagy baromság. Vagy ilyen az, amikor "én, mint prosti"-szerűnek érzem a megjegyzést, és nem látom értemét vele vitatkozni, mert úgy gondolom, hogy a téma szempontjából (ami ugye a szexmunkások megítélése és jogai) teljesen irreleváns. Ugyanis nem azért kell a szexmunkásokkal normálisnak lenni, mert a szexmunkások jófejek, hanem azért, mert úgy egyébként normálisan kell bánni az emberekkel, és szerintem a szexmunka elfogadott tevékenység, függetlenül attól, hogy a szexmunkások milyenek. Ha átverik az ügyfelet, akkor az átverés, és nem a szexmunka ellen kell tenni.
De most nagyon elkanyarodtam:)

" Ezzel szemben olyat megint csak látok nála, hogy az embereket szinte kizárólag a sikerességük, és így áttételesen sokszor a pénzük alapján ítéli meg. "

Na, erre pl. most mondhatnám, hogy "nem is igaz", de minek?:) Pontosabban de, a sikeres, és az életüket jól menedzselő embereket nagyra tartom, baromira értékelem ezt a tulajdonságukat, gondolom azért, mert én is ilyen szeretnék lenni. Csak a pénzük alapján úgy nem igazán szoktam megítélni embereket, de a sikeres és pénzes meg a sikeres és nem pénzes ember közt se válogatok, legalábbis nem nagyon vettem észre ilyesmit. (a sikeres, de nem pénzes embert majd esetleg eltartom, ha járnánk, csak akkor jó lenne, ha rugalmasabb lenne a munkája, és tudna gyereket nevelni:D)

Őszintén szólva nem nagyon van bennem "a magam útját választottam, és megcsináltam"-mentalitás, mivel egyelőre nem csináltam meg:D. A szexmunka a fiúk számára nem igazán elérhető (még), és más lányoknak azt mondani, hogy ezt ők is csinálhatnék, olyan lenne, mint azt mondani, hogy én is mehetnék modellnek. Hülyeség, nem mehetnék.
Sőt, igazábból az is benne van a pakliban, hogy "nem csinálom meg" soha, és nem is érzem úgy, hogy ezt feltétlenül akarnia kell minden embernek. Az általam elképzelt ideális világban a takaritó is rendesen megél a fizetéséből.
Ami viszont idegesít, az az, amikor mások azért vannak nálam rosszabb helyzetben, mert 1.) b.sztak bármit is tenni, 2.) nem tettek félre pénzt. Baromira nem érzem úgy, hogy alanyi jogon járna nekem valami (na jó, néha igen, amikor úgy érzem, hogy kva okos vagyok, és tessék nekem jó állást adni:D), a fenti két dolgot is azért utálom ennyire, mert látom, hogy én teszek azért, amit szeretnék (tanulok, dolgozom), a másik meg nem.

A szociális érzékenységem mondjuk tényleg nem a legmagasabb.
Viszont néha tényleg úgy érzem, hogy a blog alapján - úgy látszik - rólam kialakított kép erősen torzít egy irányba. Nem tudom, lehet, hogy az írásmódom vagy a választott témák alapján.

KondorL 2014.05.06. 21:51:26

Ez is egy cikk, egy csomó kapcsolódási ponttal az utóbbi időszak itteni témáihoz. Részemről most kommentár nélkül, csak a link: betyarvilag.hu/kurvajarat/

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.06. 22:17:50

@KondorL: @KondorL: ezt a cikket pár éve olvastam egy másik blogon. Bezzeg az én legjobb fizetésem hostesskedésért egy nap alatt csak 6000 ft volt, nem többet:).
Egyébként érdekes ez a hostesses rész, hogy kezdődik a sima hostesskedéssel,a ztán jönnek a jobban fizető munkák, majd a több pénzzel a több igény, kicsit úgy írja le, mintha ez valami általánosság lenne, miközben nekem olyan érzésem van, hogy a hostessek többsége ilyesmivel nem találkozik, de msot csak tippelgetek, életemben három napot dolgoztam hostessként. Velem valószínűleg nem történt volna meg, mert észre se vettek volna:D
Nehezen tudok ehhez az egészhez hozzászólni, mert egyrészt én ugye nem szépen lassan sodródtam bele ebbe, hanem kifejezetten ezzel kezdtem, másrészt mert nem nagyon költöttem diákéveimben (sem) drága ruhákra meg költséges szórakozóhelyekre.

Szóval izé, biztos ismer egy réteget, de az általa felvázolt gondolatok és életpálya egyik általam ismert kolléganőre, sem rám nem igaz. Azt el bírom képzelni, hogy a szexmunkásnak állt diákok jobb pénzforrásnak látják ezt a dolgot, de azt nem, hogy nagy részük ruhára meg szórakozásra költené ezt a pénzt.

Az a lány pl., akivel hármasban voltam, szintén nem csinált semmi extrát a plusz jövedelemmel, csak annyit, hogy végre el tudott költözni otthonról. Őt csak azért említem meg így külön, mert ő újonnan megismert szereplő.

(nademostmáraztán ténylegmegyektanulni)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.06. 22:22:53

@Ivonn88: meg itt emleget mindenféle szórakozóhelyeken begyűjtést meg iszonyú magas órabéreket, ezt megintcsak nem érzem olyan nagyon, minden diák szexmunkásra igaznak.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.06. 22:57:52

@álomkor: Ez a komment jóval összerakottabb volt, különösebben nem is akarok vele vitatkozni. Nagy vonalakban stimmel, a maradékot meg leírta ő. Az előző kommented viszont továbbra sem tetszik, nagyon erős és ilyen módon nem reális (mondjuk nem tudom annyira szétszálazni hogy mennyi volt benne a helyzet által generált indulat és mennyi vonatkozott Ivonnra). A "nyilván pont leszarod" + haszonélvezés meg a nem különösebben komoly szociális érzékenység nálam két külön kategória megítélés szempontjából. Az előbbi érzékenyen érint, egyrészt önmaga miatt, másrészt te vagy az x+1. ember aki ilyet mond, és a többség magasról szarik arra hogy hülyeséget mond vagy nem.

"olyan észrevétellel szemben nem kell őt megvédeni, ami rád nézve nem állna meg, de őrá talán igen:)"

Azt a kommentet akár én is írhattam volna. Talán óvatosabban fogalmaztam volna, tudom hogy az emberek kattannak a kereset témájára meg arra hogy egy prosti mit érdemel meg és mit nem, de nem érzem idegennek magamtól, és egy kis jóindulatot azért csak várhat az ember. Egy dolog hogy a matektanárok meg az ápolónők mennyit keresnek és hogy az szar (tényleg az) de azért eléggé béna hogy az ember egy pillanatra sem feletkezhet meg róluk. Néha szívesen nézném a dolgokat csak a saját rendszeremen belül, ahol a lehetőségek mondjuk az Ivonn-féle alkalmi működés, az enyém-féle lazán vett profizmus ahol a pörgős és fárasztó hónap az a munkanapontént egy meló (átlag pl 4 óra hosszúsággal), vagy pl a klubos lányok szétterhelődése és nem kell belevennem a gondolatmenetbe és a scale-be az ápolónőket, a matektanárokat, nem kell mindig magyarázni hogy tudom-hogy-ez-a-pénz-sokaknak-egy-vagyon-és-ők-jobban-megérdemlelnék-mint-én plusz afrikai éhezők, hanem lehet kicsit nem mindig a teljes képet nézni, mert az olvasó képes és hajlandó jóhiszeműen értelmezni.

Nem szoktam, de azért bennem van néha az inger hogy nyafogjak kicsit mondjuk egy gyenge hónap miatt, amikor persze még mindig a magyar átlagfizetés felett kerestem bőven, de szerintem kinyírnának egyes kommentelők :) úgy általában én, mint prosti nem nyafoghatok semmi miatt, nem lehetek szubjektíven elfogult, vagy irigy, szóval ember, mertnekemkönnyű szóval kuss. Azért ez nem feltétlen jó érzés.

Amúgy azt mondod hogy amit írsz az rám nem feltétlen igaz. Hogyhogy? Mi a különbség?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.06. 23:01:27

@álomkor: Tényleg, korábbi blogokat említesz. Olvastad az én régi blogomat is?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.06. 23:21:42

Támogatója vagyok az Igazgyöngy alapítványnak (Ritók Nóra vezeti), szóval egy abszolút szociálisan érzékeny csoportosulásnak. Semmi földhözverős összeg, egy vagyok a tízezerből, többet kellene adni de valahogy mindig akad más, amire költhetek vagy spórolhatok. A nyomorszéleblogot is szoktam olvasgatni, és ott sajna az van, hogy amikor családok segítéséről beszélnek és ebből automatikusan kizárják a bűnözésből élőket, ebbe a csoportba gondolkodás nélkül beleveszik a szexmunkából élőket is. Pl aki a párjával kijár Hollandiába, kirakatba. Csak mint bűnözésről, egy abszolút elítélendő dologként ír róla, nem számít hogy eseleg legális, vagy hogy ténylegesen fellendítheti egy család anyagi helyzetét (a segítés nem feltétlen anyagi segítés hanem pl közösségépítő, nevelő jellegű, ami nagyon is fontos lenne a kirakatozóknak is), azaz így az anyagi támogatás mehet máshoz . Gondolkodtam rajta hogy nekiállok vitázni a blogon, de nem látom hogy lenne értelme. Azért kíváncsi vagyok hogy milyen lelki zűrt okoznék Nórinak azzal, ha valahogy informálnám, hogy amúgy a támogatásuk egy része szexmunkából származik :)

álomkor 2014.05.07. 08:26:38

@Ivonn88: NNB-nek fogom címezni a választ, mert ő jobb végszót adott fel:) De természetesen legalább félig neked szól. Viszont ezzel akkor én is befejezem, elfogadva az álláspontodat, hogy baromira nem fontos a téma szempontjából, hogy te milyen vagy. Bár nem értek egyet vele:)

álomkor 2014.05.07. 08:31:29

@noname.blogger: "A "nyilván pont leszarod" + haszonélvezés... érzékenyen érint"
Akkor ezekért elnézést kérek. A PLSZ (pont leszarom) nálam nem indulati kifejezés vagy trágárság, és magamra is gyakran használom. A haszonélvezés pedig szintén egyszerű ténymegállpításnak volt szánva. Ahogy mondjuk egy focista él azzal, hogy valakik milliókat fizetnek azért, mert bele tud rúgni egy egyeneset a labdába. Hülye is lenne, ha nem élne vele, pedig az is igazságtalan a matektanárokkal szemben:)

"Olvastad az én régi blogomat is?"
Az egész úgy indult, hogy valamikor 2011-ben egy indexes fórumon olvastam Ivonn hozzászólásait, és ő ott betett egy linket a blogjához. Elkezdtem olvasni, közben ugyanazon a tárhelyen megtaláltam a te blogjaidat is, mivel egymásnak kommenteltetek, meg ott volt oldalt az ajánlóban is. Ivonn angol nyelvű blogját is ismerem, és aztán most ezt. (Sőt, két további ottani szexmunkás-blogot is olvastam, és nem lepne meg, ha az egyik SP lett volna)

"Amúgy azt mondod hogy amit írsz az rám nem feltétlen igaz. Hogyhogy? Mi a különbség?"
Például az Igazgyöngy alapítvány, pontosan ezt a példát hoztam volna fel. Nehezen tudom elképzelni, amint Ivonn rendszeresen érdemi összegeket utal át egy szociálisan érzékeny csoportosulásnak:) És tudok más "filantróp" tevékenységedről is, ezek fontos elemei az általam összerakott képnek rólad. (Amúgy ha jól tudom, Ritók Nóra kimondottan szexmunkaellenes, szóval tényleg pikáns a dolog)
Fura helyzet ez, én éppenhogy elsősorban nem prostiként, hanem emberként tekintek rátok (elvileg ezt tartom helyesnek, gyakorlatilag meg az teszi lehetővé, hogy a sok blogolvasás miatt egy csomó személyes mozaikdarabka is összerakódott), ti viszont - amúgy érthető módon - hajlamosak vagytok összezárni: mi vagyunk a prostik, akiket támadnak, és ezért meg kell védenünk magunkat és egymást. Ahogyan azt egyébként bármelyik kisebbség teszi, ha diszkriminációt érzékel, meg néha akkor is, amikor nem. Tehát a külvilág ellenség, azért támad minket mert prostik vagyunk, csak egymásra számíthatunk (na meg Playmanre:D) - és ilyenkor paradox módon önként magatokra húzzátok a prosti-identitást.
Szóval én egyrészt emberként, másrészt két külön emberként tekintek rátok, és hosszú távon az jött le, hogy a sok hasonlóság mellett vannak dolgok, amikben jelentősen különböztök. Az egyik ilyen a pénzhez való viszony. Nálad a pénz alig kerül elő (ritkábban, mint egy átlagos civil embernél, ennyit a "pénzéhes prosti" vonalról), akkor sem értékmérőként, hanem megkerülhetetlen technikai kategóriaként. Amit az ember megkeres a munkájával vagy éppen elkölti valamire, ezért nélkülözhetetlen, de nem áll a középpontban. Ivonnak viszont minden második bejegyzésében van hosszas eszmefuttatás a pénzről, néha egészen vicces módon. Például amikor képes volt részletesen elemezni, hogy Magyarországon 1 euró a kávé, a külföldi állomáshelyén meg 2, és hová fog ez vezetni, miközben éppen egy melóból jött, ahol 200 eurót kapott egy óra munkáért:) De NEM pénzéhesnek tartom őt sem, hiszen egy csomó példa van arra, hogy a mostaninál még többet is kereshetne, de más szempontokat favorizál.
Viszont úgy látom, hogy nála a pénz a legfontosabb értékmérő - akkor is, ha ő maga éppen nem hajhássza - tehát pl. más emberek értékét közvetlenül vagy közvetve ennek alapján méri. Ezért rá "veszélyesebb", ha a pénz mint értékmérő torzít - márpedig sajnos erősen torzít - mert mindent azon mér, és nincs, ami korrigálja a torzításokat. Nálad meg a pénzen kívül más értékmérők is vannak, sőt azok dominálnak. Ezért ha a pénz mint indikátor "rosszul" méri az értéket, az nálad csak egy tényező, amit az egyéb tényezők tudnak korrigálni. Szóval ilyenkor inkább érte aggódom, nem ellene, mert amúgy egy csomó szimpatikus vonást találok benne (is). És csak annyit tartanék kívánatosnak, hogy ő is annyira gondolja át legalább ezeket az érték/díjazás arányokat, és az általuk hordozott feszültségeket, amennyire te láthatóan megteszed. Azt egyikőtöktöl sem várom, hogy minden este rituálisan arra gondoljatok a jacuzziban a Dom Perignont szürcsölgetve, hogy szegény matektanárok ma megint töpörtyűt vacsoráztak:)

(Egyégbként látok még más különbséget is köztetek, de az megint új frontot nyitna, és most összességében szerintem is jobb, ha ezt az egész személyes vonalat én itt nem feszegetem tovább. Térjünk vissza a szakmához;)

Playman123 2014.05.07. 08:59:24

@álomkor: Nem tudom, mit szólnál ahhoz, ha azt írnám itt le, hogy az a zárójeles megjegyzésed, hogy "na meg Playmanre:D" nagyon jól rámutat a jellemedre.

Ennyit arról, hogy milyen felületesen ítélsz meg embereket, akikkel nem is találkoztál. Mindeközben gúnyolódsz valakivel, aki máshogy látja őket, mint te.

álomkor 2014.05.07. 09:27:34

@Playman123: Ez még csak nem is volt gúnyolódás, hanem ténymegállapítás. Tényleg az van, hogy bármilyen vélt vagy valós támadás éri a lányokat, te ott teremsz, és jól megvéded őket. Vagyis tényleg mindig számíthatnak rád. Ha gúnyolódni akarok, akkor virtuális stricinek neveztelek volna, de én ilyet soha nem mondanék:)
Egyébként is, eddig én egyetlen személyeskedő megjegyzést nem tettem rád, te meg már első jellemtelennek neveztél. Pedig nem is találkoztál velem, ugye. Amúgy azt nem lehetne, hogy mostantól inkább nem szólunk egymáshoz? Szerintem mindketten elég jól meglennénk a másik nélkül.

álomkor 2014.05.07. 09:29:28

Javítás: "te meg már első alkalommal jellemtelennek neveztél"

Playman123 2014.05.07. 09:57:08

@álomkor: Most is csak azért nem neveztelek sunyinak a zárójeles megjegyzés kapcsán, mert nem akartam személyeskedni. Észre vehetnéd már magad, hogy igazából te hozod elő mindig a személyeskedő hangot.

Ivonnal kapcsolatban meg annyit, hogy amiket írsz róla, azok nagyon bántó megjegyzések, ráadásul olyanok, amik ellen meg sem tudja magát védeni senki, mert furcsán hangzana valakinek a szájából, ha saját magát próbálja védeni olyasmikkel szemben, amik nem fedik a valóságot.

Szerintem is jobb, ha nem szólunk egymáshoz, mert ha így folytatod, akkor én sem tudom megállni, hogy ne használjak keményebb kifejezéseket veled szemben. Amik lehet, hogy felületesek, de legalább a saját bőrödön érzed, milyen az, ha valakit alaptalanul jellemeznek valamilyen negatív tulajdonsággal.

KondorL 2014.05.07. 10:04:02

@álomkor: Egy fontos érdemi megjegyzést szeretnék fűzni a fejtegetésedhez: a matektanár vacsorája legyen inkább bundáskenyér. A jó minőségű töpörtyű ugyanis lassan kezd luxuscikké válni, mind az árát, mind a beszerzés nehézségeit tekintve:)

Amúgy a beszámolót köszönöm, érdekes volt. Az akkori árakon simán éltem is volna vele, kár, hogy nem tudtam a lehetőségről. A mostani áron nekem már nagyon határeset lenne, akármilyen jó is a szolgáltatás. Ráadásul nagyon fárasztana, hogy szex közben is folyamatosan angolul beszélő német üzletembert kellene alakítanom:)
A cseh sztorinak meg közben kicsit utánanéztem, és tényleg úgy tűnik, hogy az árszínvonal valamivel alatta marad a magyarországinak, különösen hosszabb időkre. Tehát az itthon szokásosnál degresszívebb az árlista: akinél félóra 7, annál az óra 11, a másfél óra 14, az egész éjszaka 40. A konkrétan leírt eset pedig nagyon kedvezőnek tűnik, főleg hogy a cseh keresetek majdnem duplák a magyarhoz képest. (Mellesleg azt is most tudtam meg, hogy Csehországban van Debrecennél vagy Szegednél jóval nagyobb város Prágán kívül is)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.07. 11:11:45

@álomkor: "Viszont úgy látom, hogy nála a pénz a legfontosabb értékmérő - akkor is, ha ő maga éppen nem hajhássza - tehát pl. más emberek értékét közvetlenül vagy közvetve ennek alapján méri."

Ezt már másodjára említed, én meg nem tudom, hogy miért. Nem igazán tudom, hogy lehet levezetni abból, hogy sopánkodtam a kétszeres kávéárakon. Nem tudom, mennyire volt tiszta, de én külföldön nem voltam valami gazdag. Baromi ritkán tudtam dolgozni, és nagyob bizonytalannak éreztem a helyzetem, ráadásul a szüleim támogatták anyagilag, hogy kimenjek, úgyhogy próbáltam az ő költségeiket is csökkenteni. (nem tudom, mennyire ismert tény, hogy a kávé számomra a mindennapi túlélés eszköze) Igen, fontos számomra a pénz, de nem tudom, miért válna ettől értékmérővé.

Egyelőre ennyi, a többi egy másik megjegyzésben, illetve egy része privátban.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.07. 11:13:53

" Nehezen tudom elképzelni, amint Ivonn rendszeresen érdemi összegeket utal át egy szociálisan érzékeny csoportosulásnak:)"

Nem tudom, a TASZ annak számít-e, mert nekik pölö utalok. Volt egy hozzászólásom erről, csak baromira úgy éreztem, hogy elegem van abból, hogy nyilvánosan bizonygassam ezt az egészet. Nem azzal van bajom, hogy erről beszélünk, de idiótán érzem magam, mert tényleg nem érzem úgy, hogy a téma szempontjából fontos lenne a személyiségem, viszont természetesen szeretném érteni, hogy mi a francért gondolod azt, amit gondolsz. A mostaninál azért ragadtam billentyűzetet, mert ez már a sokadik "nem tudom Ivonnról elképzelni, hogy..." volt. Lehet, hogy érzékenyen reagálok, de úgy érzem, hogy borzasztó egyoldalúan látsz, valamiért, és az esetleg általam kidomborított tulajdonságaimat is folyamatosan egy irányba torzítod. Én meg nem igazán tudok mit csinálni, legfeljebb bizonygatni, hogy igenis ilyen meg olyan vagyok valójában, miközben mondjuk mittudomén, tényleg nem vagyok igazán szociálisan érzékeny, viszont mondjuk baromira az igazságosság mellett vagyok, sajnálom a kóbor kiscicákat meg szelektíven gyűjtöm a szemetet. Na, kb ilyesmiket tudtam volna írni, ezt meg így elég bénának éreztem volna. Csak ugyanúgy, ahogy úgy érzem, nem adtam alapot az általad rólam kialakított képhez, annak sem lenne értelme, ha olyasmiket sorolnék, mint a fentiek, hogy jóságos filantrópnak gondoljanak, mert nyilván nem vagyok az. Szerintem NNB nem csak azért ír ilyenkor, mert mind a ketten szexmunkások vagyunk, hanem azért, mert ő személyesen is elég jól ismer, és gondolom, ő is úgy érzékeli, hogy a kommentjeid félrementek, nagyon.

A másik része priviben. És szerintem is zárjuk le. Ha legközelebb lenne valami véleményed rólam, azt kérlek, privátban intézzük el, és akkor tényleg nem fog senki más hozzászólni, csak én.

álomkor 2014.05.07. 12:30:55

@Ivonn88: Válaszoltam levélben.

álomkor 2014.05.07. 12:32:05

@KondorL: A cseh árak engem is megleptek. Mondjuk Prágában valamivel magasabbak, ott kb. megfelelnek a pesti áraknak, de én is kb. másfélszeres szorzót tippeltem volna Prága javára. Az is érdekes, hogy nyíltan kiírható az árlista, nyilván más a jogi szabályozás.
A másik érdekes dolog, ez egy jó példa arra, hogy nyelvtudás és helyismeret nélkül is könnyen lehet találni felár nélküli, angolul vagy németül valamennyire beszélő lányt. Ami meg azért érdekes, mert akkor ez valószínűleg Pesten is így van egy külföldi számára. (Nyilván nem az NNB/Ivonn szintű kommunikációról beszélek, hanem arról a szintről, aminek a hiánya már zavaró lehet a normál szolgáltatásnál is). Vagyis önmagában a nyelvtudás nem indokolja, hogy helyből a külföldiekre specializálódott (és drágább) lányok között kezdjen keresgélni valaki. Bár az lehet, hogy sokan elvárják, hogy maga a honlap is angol nyelvű legyen.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.07. 13:15:47

@álomkor: Értem, köszönöm :)

Ivonn-t tekintve szerintem továbbra sincs igazad, bár érdekes a kép amit összeraksz.

Én talán azért nem emlegetem annyit a pénzt, mert az én köreimben valahogy cikinek számít a pénzzel való foglalkozás.

Nem érzem, hogy beletenném magamat egy skatulyába, csak akkor beszélgetek onnan, amikor más annak vesz. A személyemnek elég kicsi része a prostiság, szóval amúgy nem veszem magam annak. Itt legfeljebb az van, hogy néha félreértjük egymást.

"Amúgy ha jól tudom, Ritók Nóra kimondottan szexmunkaellenes, szóval tényleg pikáns a dolog)"
Nem tudtam... :( én ugyebár csak azt látom hogy erősen összemossa más, tényleg nem kívánatos jelenségekkel, a gyerekprositúcióval, a felelőtlenséggel, kitartott, striciskedő pasikkal, és mivel az ő környezetében ezek tényleg csak együtt fordulnak elő, megértem, ha ez alapján a látószög alapján az egészet elítéli. Azt nem tudtam/feltételeztem, hogy végiggondolt elvek is vannak a dolog mögött, persze erről nem írt a blogban, szóval akár lehetnek is. Mindenesetre úgy vagyok vele hogy amit csinál az általában jó, hasznos és szükséges, és ott, abban a környezetben nem árt a szexmunkának különösebben, szóval továbbra is megy az összeg a bankszámláról.

@Ivonn88: Nekem úgy tűnik, hogy elég sok, amúgy valóban jogosan igényelt dolgot csak szolgáltatásként veszel igénybe. Mondjuk amikor még csóróbb voltam, fel sem merült bennem hogy kávézóban igyak kávét, egyszerűen dobtam az opciót is, hogy ilyesmire szükségem lehet. Illetve még most sem merül fel hogy kozmetikushoz járjak arctisztításra, ha magamnak is meg tudom csinálni. Innen az ex-proli szemszögéből ezek a szükségleteid eléggé luxusnak tűnnek :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.07. 13:19:13

@noname.blogger: hát én nem tudom magamnak megcsinálni az arctisztítást:), de még a szemöldökszedést sem, viszont az arbőröm elég gáz ilyen szempontból sajnos (más kérdés, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ezen a kozmetikus tényleg olyan nagyon tud segíteni). Valóban eléggé kávézóba járkálós vagyok, már amikor van időm:D, de úgy egyébként ha úton vagyok, akkor érthető módon veszem a kávét (pl. pékségben), ez külföldön ilyen volt.
Na, de nem magyarázom tovább a bizonyítványom.

álomkor 2014.05.07. 13:41:33

@noname.blogger: Semmiképpen nem akarlak lebeszélni LRN támogatásáról, szerintem összességében nagyon jó az, amit csinál.
Igazából csak olyan forrást találtam most, ami közvetetten utal az általános szexmunka-ellenességére. Van egy cikke, ahol nagyjából olyanokat ír, amit te is idéztél, szerintem vállalható módon: nyomorszeleblog.hvg.hu/2012/03/30/284-prostitucio/
Viszont van egy durvább komment alatta - pl. "a prostitúció a világon a legnehezebb, legundorítóbb, legalantasabb, legkiszolgáltatottabb helyzet (én az előbbiek miatt munkának nem is nevezném, hiszen a munka alapvetően valamilyen értékteremtő dolog kellene, hogy legyen)" - ő pedig azt válaszolja rá, hogy ugyanazt gondolja a témáról. De azért ez más, mintha maga szedte volna össze. Illetve ha tényleg így gondolja, az sem írja felül amit csinál. Meg nála ha a gyakorlatban érintkezik is a témával, az mondjuk olyasmire irányul konkrétan, hogy ne legyen a 14 éves gyerekből prosti, vagy hogy a 17 éves ki tudjon szállni, az meg szintén oké.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.07. 14:06:24

@álomkor: Elolvastam a blogját :)
Amúgy egy csomó más bejegyzésében is előfordul a téma és mostanság egyre inkább.

Igen, valahogy így látom én is. Abból a szögből ahonnan ő látja a dolgokat, nehéz látni a dolog pozitív oldalát.

Gyakorlatban nem csak ezt csinálja a témával, mint említettem, az alapítvány támogatási köréből (akár az általuk szervezett közösségi programokból is) tudtommal kimaradnak a bűnözésből élő családok. Amit értek mondjuk ott, ha lopásból élnek, de nem értek ott, ahol prostitúcióból élnek Kivéve kiskorúak, persze, meg mondjuk nem poén ha egy fiatal lányt kvázi erre nevelnek. Ugyanakkor ezt a "rituális kiközösítés" dolgot ebben az esetben nem helyeslem.

Mindegy, mert a munkásságuknak ez nagyon kis részét képezi. Én maga konkrétan iskolai "ösztöndíjra" adok pénzt, szóval nem támogatom a dolgot.

@Ivonn88: Nyilván megtanulható, senki nem így születik :)
Csak annyi, hogy nekem ezek nem férnek össze a csórósággal, semennyire. Max empátiából tudom sajnálni azt akinek az a kényelmetlen, hogy ezeket kevésbé engedheti meg magának, átérezni egyáltalán nem tudom. Mondjuk beleélem magam hogy mi lenne ha nem engedhetném meg magamnak a gyümölcsvásárlást :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.07. 14:13:03

@noname.blogger: jaja, de egyrészt szerintem megtanulni nem érné meg anyagilag - idő, eszközök -, másrészt nem is bíznék a saját szakértelmemben, hiába tanulom meg valamennyire.
Ha belegondolok, én eléggé kilennék szerintem, ha semennyire sem tudnám megengedni magamnak, tehát pl. félévente sem, szóval szerintem megérteném, ha valaki hasonlóan gáz arcbőrrel nem engedhetné meg magának és szar lenne.
Én azt nem értem meg, ha valaki az x-edik kozmetikumot vagy sminkeszközt nem engedheti meg magának, és érdekes, ha belegondolok, nem is tudom most így hirtelen úgy gondolni, hogy ez a második is megérthető, ha már az első is az szerintem.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.07. 17:29:21

@Ivonn88: Hátöö én most el nem tudom képzelni hogy milyen eszközökről van szó, meg időben is... nomindegy. Nem fogom én ezt megérteni :)

Részemről a napi legalább fél(de inkébb egy) kiló eper/cseresznye/barack/dinnye az ami alap, én meg emiatt nyígnék ha kevés pénzem lenne Németországban, mondhatni mindenkinek a maga kattanata.

álomkor 2014.05.09. 10:17:45

Közben gondolkoztam, hogy a tapasztalataim közül a fizetős szex terén mi lehet elég érdekes és speciális ahhoz, hogy megérje írni róla. Figyelembe véve azt is, hogy miről esett eddig kevesebb szó a blogon. Kettő ilyet találtam: az utcai történeteket és a Pesten kívüli tapasztalatokat. Ami az utóbbit illeti, az részben külföld, részben a magyar vidéki városok.
A külföldi tapasztalatokat nagyjából megírtam egy hosszabb komment méretben, de nem szeretnék tolakodni vele. Ezért legalább egy bloggazda jóváhagyását kérem a közléshez:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.09. 11:50:46

@álomkor: mit szólnál ahhoz, ha post lenne belőle?

álomkor 2014.05.09. 20:50:23

@Ivonn88: Szerintem nem ér annyit, bár az is igaz, hogy kommentként meg kilógna mindenhonnan.
Végül is nekem mindegy. De ha véletlenül címlapos lesz, és csapatostól jönnek rá a mentally challenged hozzászólók, akkor velük te foglalkozol:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.09. 20:56:01

@álomkor: hát csak íg idedobnád a címlapra kerülés legszebb részét???:D.
Amúgy írd meg kommentben, aztán majd én jó gátlástalanul kiteszem postba, ha úgy gondolom:DDD (kivéve, ha kifejezetten megkérsz rá, hogy ne)

álomkor 2014.05.10. 08:27:48

@Ivonn88: Hát jó, átadom az összes szerzői jogokat, de így minden felelősség is a tiéd:)
Akkor először a külföldi élmények, ami egyébként összesen három darab:D Aránylag kevésbé vagyok nyitott a témára a külföldi útjaimon, ami annyiból érdekes, hogy sokan meg pont olyankor "engedik el magukat", amikor más országban járnak. Én viszont üzleti utakra főleg Németországba járok, és eddig nem nagyon adódott semmi különleges alkalom. Az meg nem vonz annyira, hogy magyar lányokkal szexeljek háromszoros áron egy német klubban:) Nyaralni meg általában nem egyedül megyek, és ha mégis, akkor külföldön inkább civil lányokkal szeretek ismerkedni. Eddig három kivétel volt - a negyedik előbb-utóbb valószínűleg Prága lesz;) - abból egy csalódás, kettő viszont nagy élmény volt. A csalódás egy bécsi próbálkozás volt egy ázsiai lányokat kínáló házban. Nem volt kimondottan rossz, egyszerűen csak semmi különös, viszont jó borsos áron. Hagytam magam rábeszélni haveroktól, nem kellett volna. Amúgy is, nekem a legkevésbé az a műfaj jön be, hogy akár klubban, akár lakáson sok lány egy helyen, találkozás más vendégekkel a lépcsőházban, "bocs, de 10 perc múlva itt a következő vendég, és addig még le kell tusolnom", stb. A különleges helyszíneket vagy koreográfiákat viszont kedvelem. (Persze attól is függ, ki mit ért ez alatt. Mondjuk egy Ivonn által megénekelt szaunaklub a tömegesen meztelenül grasszáló szolgáltatókkal, akik két menet között néha zuhanyozni sem érnek rá, az például nem annyira tetszik. De én amúgy is sokkal inkább izgalomba tudok jönni egy szexisen felöltözött szép lánytól, mint egy nudista felvonulástól.)
A pozitív élmények közül az egyik Szófia volt, ahol elsősorban azért tettem kivételt, mert a lány, aki a szálloda bárjában megkörnyékezett, egy az egyben úgy nézett ki, mint Monica Bellucci a Malena című filmben:) Erre a legendás megjelenésre gondolok: prolog.rs/upload/article/8564_Malena%20%282000%29.jpg Ráadásul akkoriban (2008) ott minden nagyon olcsó volt, így a szex is. Ez a nagyon szép, kulturált, szállodában dolgozó lány 50 dollár volt egy órára, 150 az egész éjszakára. A beszélgetésnél kiderült, hogy ebből a felét le kell adnia, a fele marad meg neki. Egy sugallat hatására felajánlottam, hogy tőlem 200 dollárt kap - ami a nettó bevételét majdnem megduplázza - viszont szeretném, ha ezért cserébe tényleg különleges élményben lenne részem:) Úgy is lett, az első perctől az utolsóig működött a dolog, talán a műfaj kereteit egy kicsit feszegető módon is. A reggeltől tartottam egy kicsit, mármint hogy illúzióromboló lesz, de tökéletes volt az is. Talán a vonzó egyéniségem, talán a plusz ötvenes miatt, ezt most ne feszegessük:) Egyébként a lány kimondottan jól beszélt németül, angolul olyan középfok körül, és valamilyen bölcsész végzettsége volt.
A másik pozitív történet Kuba, amit viszont alig lehet az Európában szokásos szexmunka-fogalmakkal leírni. Ez egyébként aránylag friss élmény, 2012-es. A lényeg az volt, hogy ha az ember nem nagyon öreg és valamennyire elfogadhatóan néz ki, akkor gyakorlatilag csak ki kell sétálni az utcára vagy a tengerpartra. És akár egy éjszakára, akár hosszabb időre lehet találni helyi "barátnőt", lényegében rezsiáron. Tehát egy jó vacsora, néhány koktél, reggel meg mondjuk egy kis ajándék, vagy esetleg, ha nagyon jó volt minden, akkor 20-30 dollár készpénz. Ami ott kb. a havi átlagjövedelem... Szóval ha valahol van értelme a GFE kifejezésnek, akkor az Kuba:) Először volt három ilyen egyéjszakás kalandom, aztán sikerült khm, összebarátkoznom egy nagyon szép táncoslánnyal, aki egyrészt fantasztikus volt az ágyban, másrészt végre beszélt egy keveset angolul. Vele lényegében együtt éltünk egy hétig, és az egész történet ahogy volt, simán belefért az útra eredetileg szánt költségvetésembe.
(Ha valaki esetleg kételkedne a sztori hitelességében, az olvassa el ezt a cikket, és úgy próbálja meg elképzelni, mit jelenthet mondjuk 20 dollár ilyen körülmények között: english.ahram.org.eg/NewsContent/3/12/43876/Business/Economy/Cuban-salaries-rise-to--a-month-.aspx )

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.10. 11:10:03

@álomkor: ehhehe, oké, Kuba az új Thaiföld.
Köszi a sztorikat:). Én sose gondoltam arra, hogy esetleg a "nyaralok, szabad vagyok"-érzés miatt látogatnának ilyenkor gyakrabban lányokat a emberek, meg se fordult a fejemben, viszont az igen, hogy egyszerűen más országokban ez egyszerűen olcsóbb, tehát aki mondjuk Németországban nem akar 200-300 eurót elkölteni egy lakásos élményre, az más országban szívesen elkölti ennek a töredékét.

KondorL 2014.05.10. 13:49:31

@álomkor: Nemrég olvastam Kubáról egy cikket, abban is voltak érdekességek, és sok mindent hasonlóan lát: naughtynomad.com/2013/10/26/sex-in-cuba-5-tips-for-hooking-up/
Amit a rendőrökről és a szállodai bejelentkezésről ír ez a cikk, az mennyire valós probléma? Ezen kívül érdekelne még az etnikai megoszlás, és esetleg ha volt valami jellegzetes vagy szokatlan dolog a szexuális szokásokban.
Ez a "gyakorlatilag mindenki kurva" felállás meg elég érdekes lehet mindenféle szempontból. Kicsit hasonlít Magyarország fejlődési pályájára, csak ők már előrébb tartanak:// De azért júzerként nem lehetett rossz átélni, bár az eddigi infók alapján ha egyet lehetne választani, akkor én a szófiai lány számát kérném el:)

Amúgy érdekes, hogy én is relatíve keveset próbálkoztam külföldön. Igaz, hogy itthon se sokat, de még ahhoz képest is:) Összesen 2+2 fél esetem volt. Az egyik Amszterdamban, tipikus "impulzusvásárlás", a piroslámpás negyed kötelező meglátogatása során megláttam a 25 éves Naomi Campbellt egy kirakatban:D És még soha nem voltam fekete nővel, szóval lépre mentem. Nagyon nem jött be, kifejezetten kellemetlen tapasztalat volt. A másik Krakkóban, klasszikus szállodai szituáció, és egyszerűen megtetszett a lány. Jó is volt vele, kellemes emlék, de amúgy semmi extra. És elég drága is volt, 80 euró egy óra. A két fél meg azért fél, mert az egyik külföldön volt, de magyar lánnyal, a másik Pesten, de külföldi lányokkal:) Illetve a külföld is relatív, de hát Kassa momentán Szlovákiához tartozik. Ott egyébként nekem is egész éjszakás kalandom volt, az egyetlen ilyenem a fizetős szex terén. És nagyon jó.
Az még érdekes, hogy ezek szerint a pozitív tapasztalataink Magyarországnál szegényebb, vagy max. egy szinten levő országokból származnak, a negatívak meg gazdagabb országokból. Ebben az áraknak nyilván nagy szerepe van, de nekem úgy tűnik, hogy ennél többről van szó. Aztán lehet, hogy az a minőség meglenne a gazdag országokban is, csak ott a közelébe sem jutunk, mert értelmetlenül drága.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.10. 15:07:29

@KondorL: amúgy a szállodában hogy kell kiszúrni a dolgozó lányokat?

álomkor 2014.05.11. 09:17:08

@Ivonn88: Vannak párhuzamok, de azért nem egészen.
Thaiföldről nincs tapasztalatom, de két különbséget látatlanban is tudok mondani. Kuba az euroatlanti civilizáció része, az alapvető kulturális és szociológiai sémák megegyeznek az általunk megszokottal. Léteznek ismerős minták és közös gyökerek, "van miről beszélnünk egymással". Thaiföld pedig az ázsiai civilizációhoz tartozik, és egy ottani emberrel a tapasztalataim szerint egy Európában szocializálódott ember bizonyos határokat nem tud áttörni a kapcsolatteremtésben. Ha igazi bennszülöttről van szó, aki mindig ott élt, akkor még inkább így van. (Ez nem rasszizmus, hanem kultúrantropológia. Ismerek olyan ázsiai rasszhoz tartozó embert én is, akivel nincs ilyen akadály, mert pl. civilizációs értelemben inkább amerikai, mint ázsiai, hiába kínaiak a szülei és az arcvonásai is.) Egy thai lánnyal pl. nem tudom, mihez kezdenék egy teljes héten keresztül. Maximum egy éjszaka érdekelne.
A másik - inkább gyakorlati - különbség, hogy Kubában sokkal szélesebb a választék. Mondjuk pont ázsiaiak alig vannak, és a szőke kék szemű az ritkaság, de amúgy nagyon sokféle ízlésnek megfelelő lányokat lehet találni.

álomkor 2014.05.11. 09:22:32

@KondorL: "Amit a rendőrökről és a szállodai bejelentkezésről ír ez a cikk, az mennyire valós probléma?"
A szállodában a megfelelő embernek 30 dollár (három részletben, hogy végig motiválva érezze magát), és az egész kéthetes tartózkodásom lement minden súrlódás nélkül. A "hosszú távú kapcsolatom" kvázi odaköltözését is beleértve. A rendőrök valóban elég sokszor igazoltattak, feltűnően többször, mint más országban. És tényleg csak akkor, ha nem egyedül voltam. De ebből összesen egyszer volt olyan, hogy a velem lévő lánnyal valami verbális konfliktusba keveredtek, amiből nem sokat értettem, de annak is úgy lett vége, hogy még fizetni sem kellett nekik. Pedig lélekben már kikészítettem a tíz dollárt:) Én ennyivel megúsztam, de lehet, hogy szerencsém is volt.

"Ezen kívül érdekelne még az etnikai megoszlás, és esetleg ha volt valami jellegzetes vagy szokatlan dolog a szexuális szokásokban"
Általában ahogy írtam, szinte minden típus előfordul. Még szőke csajok is vannak (persze nem skandináv, hanem inkább szőkésbarna változatban), inkább a kék szem a ritkaság. Ami konkrétan az én "portfóliómat" illeti, volt egy majdnem fekete lány, egy kb. félvér és egy teljesen fehér bőrű is köztük. Erre nem tudatosan gyúrtam, de talán bennem volt, hogy minél többfélét kipróbálni. A táncoslány pedig szintén fehér volt, de azon belül latin, olyan Jennifer Lopez típus. Ami még érdekes lehet, hogy a szilikon/plasztika lényegében ismeretlen - persze ugyan ki tudná megfizetni - ami nekem egyáltalán nem okozott hiányérzetet.
A másik kérdésnél csalódást fogok okozni: a szexben egyénileg elég nagy különbségek voltak, viszont valami nekem szokatlan, és őrájuk meg általában jellemző dologról nem tudok beszámolni. Viszont kivétel nélkül teljesen barátnősen viselkedtek, ami egyébként az egész koreográfiából szükségszerűen adódott. Nagyon más helyzet az, amikor egy egész esti-éjszakai műsor úgy zajlik le, hogy előtte vagy közben egyetlen szó nem esik arról, hogy itt esetleg valamilyen pénzmozgás fog történni az eseményekkel összefüggésben. Egyébként ha jól tudom, ez is egy különbség Thaiföldhöz képest. Ott is keveset kell ugyan fizetni, de a biznisz rész előre le van tárgyalva, úgy tudom. Ezt a történetet pedig egy másik blogon talán úgy meséltem volna el, hogy milyen jó, több lánnyal is sikerült összejönnöm Kubában. Mellékesen megemlítve, hogy mivel ott borzasztó a szegénység, örömmel jeleztem feléjük a rokonszenvemet egy-egy ajándékkal vagy egy jelképes összeggel. Tényleg csak nézőpont kérdése:)

"Ez a "gyakorlatilag mindenki kurva" felállás meg elég érdekes lehet mindenféle szempontból. Kicsit hasonlít Magyarország fejlődési pályájára, csak ők már előrébb tartanak"
A múltkor volt egy ilyen gondolatmenetem itt, le is lettem hülyézve miatta. Csak a kubai lányok legalább otthon maradnak + van rum, salsa és tenger:) Amúgy igen, nagyon is hasonlít, és a lényeget tekintve olyan nagyon nem is tartanak előrébb. És szerintem ez nem jól van így. Próbáltam erről már beszélni itt, de a fejtegetésem jó esetben értetlen, rosszabb esetben ellenséges fogadtatásban részesült. Mintha minimum egy anti-sexwork érvelés lenne, meg még személyes támadás is, pedig egyáltalán nem az. És egyébként a látszat ellenére nem is hipokrita érvelés tőlem, aki ugye élek ilyen szolgáltatással. De ennek a megvitatására nem ez a blog a megfelelő hely, és pl. most éppen nekem sincs kedvem a témát boncolgatni.

"Az még érdekes, hogy ezek szerint a pozitív tapasztalataink Magyarországnál szegényebb, vagy max. egy szinten levő országokból származnak"
Kubában én voltam az, aki Pesten az NNB-t vagy Ivonnt felkereső menő amerikai üzletember. Hevenyészett számításaim szerint, mindent figyelembe véve az a 20-30 dollár Havannában kb. 100-150k magyar forintnak felel meg Pesten. Annyiért pedig itt is sokan velem töltenének egy éjszakát. Ha hinni lehet az árlistának, akkor még maga NNB is, és Ivonn is inkább csak azért nem, mert már ismer:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 11:28:36

@álomkor: na ja, a párom utólag mondta, hogy szerinte iszonyú alacsonyak az áraim:D, miközben ő egyébként szerintem nem olyan nagyon gazdag ottani mércével, simán középosztálybeli, talán egy kicsit jobb helyzetben lehet, mint mondjuk az én családom. No de ez a szép ebben az egészben, ő is jól járt és én is:) (márint még vendég-szexmunkás viszonylatban).

Kubáról nem tudok olyan sokat, de nekem van egy olyan tippem, hogy ott azért nem pont olyasmire megy el az átlagosnál jobb fizetése, mint mondjuk nekem vagy NNB-nek, hanem ennél kevésbé "luxus" dolgokra (és a luxus most nagy idézőjelben van, mert ami meg nekünk az, gazdagabb országokban baromira nem).
Egyébként emlékeim szerint inkább a matektanárok fizetéséről beszéltünk, nem arról, hogy minden magyar lány kimegy szexmunkásnak, főleg azért, mert ez szerintem eléggé nincs így:D, de legalábbis az arányuk valószínűleg elenyésző az egyébként kivándorló magyarokhoz képest, és valószínűleg kevésbé fájnak az országnak, mint a kivándorolt orvosok vagy mérnökök (meg szerintem egyébként a magyar szexmunkkások többsége nem is költözik ki végleg)

Playman123 2014.05.11. 12:27:00

@álomkor: Thaiföldi tapasztalatokról írtam a régi blogomban, NNB-ék talán emlékeznek rá.
Ma is mosolygok rajta, mert szó szerint barátnői szerződés volt, menet közben felmerülő különleges igényekkel, mint nyelvtanfolyamra befizetés, vagy a szülői házban bekövetkezett csőrepedés költségeinek kifizetése :) A mosoly azért van még mindig az arcomon, mert még ezekkel együtt is - még a magyar árszínvonalhoz képest is - nevetségesen kevésbe került egy állandó barátnő az ott tartózkodásom ideje alatt.

KondorL 2014.05.11. 12:30:40

@Ivonn88: Fogalmam sincs, hogyan "kell":) Nekem sokszor teljesen nyilvánvaló, máskor meg nem látok senkit, aki prostinak látszana. De lehet, hogy az utóbbi esetekben is ott vannak, csak diszkrétebb formában. A krakkói esetnél három fiatal lány nevetgélt egy asztalnál, aztán az egyik felállt, és odament egy bárvendéghez. Addig nem, de onnantól már elég egyértelmű volt a helyzet. A másik kettő közül az egyik nagyon tetszett, rámosolyogtam, amire ő meg hozzám ült át. Húsz év körüli kis fruska volt, kimondottan bájos, és a stílusa is nagyon bejött.
Máshol volt már ennél nyilvánvalóbb helyzet is, amikor kb. olyan leszólítós szinten nyomultak a lányok, mint mondjuk Pesten a Dunakorzón. Bukarestben és Harkovban emlékszem ilyenre, az előbbi ráadásul egy négycsillagos nemzetközi hotelben. Na ők például közönségesek és indokolatlanul drágák voltak. Mármint Bukarestben, mert a harkovi lányok olcsók és csinosak voltak, de akkor nekem nem volt alkalmas a helyzet. Csak beszélgettünk kicsit egy ital mellett, már amennyit az én orosztudásom és az ő angoljuk együtt lefedett, ami nem volt sok:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 12:43:20

@KondorL: Értem:) Csak azért kérdeztem, mert én tényleg el nem bírom képzelni, hogy lányok ott üldögélnek egéz este egy hotel bárjában és próbálnak valakit felszedni, ráadásul úgy, hogy még az is egyértelmű legyen, hogy nem ingyen, de valószínűleg csak azért, mert számomra ez elég ijesztően hangzik.

Nem tudom, melyik a Dunakorzó, de a sofitel illetve az Intercontinental előtt tényleg elég feltűnően sétálgatnak a hotel előtt, illetve elég élénknek tűnik az ilyen célú éjszakai élet. Én először egészen meglepődtem.

KondorL 2014.05.11. 12:59:32

@Ivonn88: Az pont a Dunakorzó:)
A másik felvetésed kicsit furcsa, mert nekem sokkal meredekebben hangzik egész este meztelenül üldögélni egy klub bárhelyiségében, mint ugyanezt tenni felöltözve egy szállodáéban. Azt a produkciódat amúgy se nagyon értettem soha, nekem az introvertált személyiség nehezen fér össze ilyen mértékű exhibicionizmussal.
Tudom, hogy ezek nem egymás ellentettjei, de így is szokatlan kombinációnak érzem.

KondorL 2014.05.11. 13:02:49

@álomkor: Köszönöm a részletes és informatív választ:)
Próbálgattam én is a konverziót, és bármilyen hihetetlen elsőre, de tényleg nem irreálisak a számaid. Sima vásárlőerő-paritáson kevesebb jön ki, de ha minden tényezőt megpróbálok figyelembe venni, vagyis hogy "mit jelent" x összeg az adott helyen, akkor tényleg ilyesmi az eredmény.

A "mindenki kurva" témához: szerintem Magyarországon az igazi baj nem a szexmunkát űzők arányával, vagy akár a kivándorlásukkal van. (A jelenlegi kivándorlási tendenciákkal mondjuk általában van baj, de ez most nem ide tartozik.) Az igazi probléma az, ha mondjuk egy teljes generáció 80 százaléka már abban nő fel, hogy alapértelmezésben a szex áru, amiért mindig ellenszolgáltatás jár, legfeljebb nem mindig készpénz. Ez a két folyamat egyébként nem ugyanaz, bár mind a kialakulásában, mind az érintett személyekben jelentős átfedés van. Tovább rontja a helyzetet, hogy aki nem így gondolkozik, annak a jelentős része meg vallásos, prűd, stb. Vagy éppen khm, excessively challenged in appearence. Vagyis nehéz a sorsa a magamfajta "liberális konzervatívnak":/ De a témához szerintem sem ez a legalkalmasabb fórum.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 13:46:49

@KondorL: Annyira tudtam:D, mármint a Dunakorzót.
Hát, ez amúgy tényleg érdekes kérdés, ugyanis kapásból azt mondtam volna, hogy a szállodában üldögélés azért nem, mert az nagyon ilyen "egyértelmű, de mégsem"-helyzet a számomra, azaz: egyértelmű, hogy mit csinálok ott, de az nem, hogy hogyan. Nem tudok ott minden, a munkámról tudót meggyőzni arról, hogy mi a személyes véleményem a szexmunkáról, és zavar, hogy esetleg olyannak gondolnak a munkám miatt, amilyen nem vagyok. Miközben egy német klubban kb pont ugyanez áll fenn, és nem tudom, mi lehet a különbség. Talán - de ez most csak tipp - az, hogy ott az ember inkább érzi magát dolgozó embernek, mint egy szállodában. De ez adódhat abból is, hogy úgy gondolom, az ilyen országokban, mint Hollandia, Németország vagy Svájc, jobban elismerik munkának. Miközben pölö az NNB által linkelt blog alapján mégsem ez a helyzet, Igaz, szerintem egy fokkal még mindig jobbnak érzem, mint a magyart, de ez szubjektív érzés.
Tesztek alapján introvertált vagyok, de nagyon közel vagyok a középhez, bizonyos helyzetekben kifejezetten exhibicionista vagyok, pl. blogos felületen, esetleg ittasan, vagy pl. tök józanon egy német klubban vagy egy naturista strandon:)

Hm, szerintem a "szex, mint árucikk" hozzáálláshoz hozzájárulhat az is, hogy a nőket nem igazán arra tanítják, hogy pusztán saját örömre szexeljenek, ehhez most így ennyit tudok hozzáfűzni. Szerintem amúgy a te véleményed teljesen valid, a liberális gondolkodásnak pont az az egyik alapköve számomra, hogy attól még, mert valamit mi nem tennénk, még tarthatjuk okésnak, és nem akarjuk megtiltani csak azért, mert mi magunk nem tennénk meg.

KondorL 2014.05.11. 14:23:52

@Ivonn88: Azért ne dicsérj korán, szerintem az álláspontom egyik elemét félreérted:) Van ugyanis a felmerültek között olyasmi, amit nem tartok okésnak, mégpedig ezt: "hogy alapértelmezésben a szex áru, amiért mindig ellenszolgáltatás jár, legfeljebb nem mindig készpénz." (1)
"Megtiltani" ezt sem akarom persze, nem is lehetne. Most nincs időm részletesen kifejteni, de nem véletlenül hangsúlyoztam, hogy "Ez a két folyamat egyébként nem ugyanaz, bár mind a kialakulásában, mind az érintett személyekben jelentős átfedés van." És ez ráadásul oda-vissza igaz: tehát az sem elképzelhetetlen, hogy valaki a munkájára nézve prosti, és ugyanakkor mentalitásában nem osztja (1)-t. A blogon olvasottak alapján pl. NNB nekem ilyennek tűnik, és ebben tényleg lehet része annak, hogy ő felnőtt fejjel kezdte el ezt a munkát. Más szerkezetű az ember személyisége 22-23 évesen, jobban tud viszonyítani, ismer már alternatívákat, más alapokra épül rá ugyanaz az élményanyag, ha akkor éled át. Viszont okulva a korábbiakból, ne tereljük ezt személyes vonalra, meg most amúgy is mennem kell:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.11. 14:31:43

@KondorL: " A blogon olvasottak alapján pl. NNB nekem ilyennek tűnik"
Ivonn is elég egyértelműen ilyen, meg SP is. Ha jól látom (ezügyben némileg homályosak az infóim), mind a hárman "könnyűvérű lányok" vagyunk, akik már a meló elkezdése előtt is hajlamosak voltak hirtelen felindulásból, csak az élmény kedvéért lefeküdni valakivel. A gazdag hapsi viszont egyikünkre sem jellemző. Azaz a szex alapértelmezésben nem volt áru nálunk.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 15:02:17

@KondorL: Nem vagyok benne olyan biztos, hogy félreértettem. A "nem így gondolkodik"-nál őszintén szólva az ugrott be, hogy te nem szexelsz mással, ha kapcsolatban élsz, igaz, nem erről írtál:), de azt se nagyon tudom elképzelni, hogy be akarnád tiltani azt, hogy a szex árucikk legyen, attól függetlenül, hogy te nem értesz vele egyet. Szóval jár a dicséret:D (bár nem tudtam, hogy ez az)
Igazából mondjuk ez se volt tiszta, mert néha vendégként ezt magad is igénybe vetted, tehát nekem úgy tűnt, hogy amúgy sincs ezzel gondod, de most már látom, hogy erre - a szex árucikként tekintése -, illetve a szexmunkásokra értetendő, hogy nem ugyanaz a két folyamat. Az én értelmezésemben a szex árucikként tekintése igaz minden szexmunkásra, hiszen jórészt szexet adunk el (meg mást is, de szerintem elég fontos része a szex). Esetleg az nem, hogy más téren is igaz, pölö a párkapcsolatunkban. A magántermészetű szexuális kalandjaimban egyébként eléggé adok-kapok-jellegű vagyok, de törekszem arra, hogy minden "csere" az együttlétnél történjen meg, ne legyen pölö olyasmi, hogy valami nem szexuális célú dologért lefekszem valakivel. Igaz, azt is érdekes lenne végiggondolni, hogy miért törekszem erre, mert most így nagyhirtelenjében csak valami általánosat és nem végiggondoltat tudnék erre írni.

KondorL 2014.05.11. 15:16:51

@noname.blogger: Azért Ivonnra mintha inkább jellemző lenne, csak mondjuk a gazdag helyett eufemisztikusan a sikeres jelzővel leírva:) Arról meg tényleg nem tehet, hogy azzal pont mindig együtt jár a (relatív) gazdagság is. Nem vitatom egyébként senki elvi álláspontját, de vagyok annyira tapasztalt és egyben rosszmájú, hogy az ilyen álláspontot könnyebben fogadom el attól, aki egy csóró egyetemistával jött össze 10 éve, és még mindig együtt vannak. Akkor is, ha ezzel esetleg igazságtalan vagyok.
(Ennek a verziónak egyébként az lehet az egyik plusz előnye - nem kötelező fícsör, csak fringe benefit - hogy ha a csóró egyetemistából lesz később menőcsávó, akkor sem kell magyarázkodni:) Tudom, tudom, egyikőtök se akar senkinek semmit magyarázni, de ezek sokszor így működnek.)

KondorL 2014.05.11. 15:18:00

@Ivonn88: Arányok kérdése az egész. Ha egy generáció lányainak döntő többsége a szexet alapértelmezésben ellentételezendő árualapnak tekinti, a férfiak döntő többsége pedig olyan partnert szeretne, aki nem így gondolkodik, akkor sokan fognak hoppon maradni, vagy csalódni. Ez egy egészen más dimenzió, mint hogy van pár százalék szexmunkás a nők között, ezért gondolom ezt sokkal súlyosabb ügynek. De ahogy azt figyelmeztetően jeleztétek, ez nem szociológia blog, így aztán itt most be is fejezem a témát.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 15:24:53

@KondorL: okés, így már értem:). Viszont a dicséret még mindig jár, nehezen képzelem el, hogy mindenféle tiltásokat alkalmaznál, hogy az általad helyesnek vélt iránba tereld a gondolkodást.

Most egyébként pont egy csóró - nem egyetemista - pasinál játszom el néha a közös családalapítás gondolatával, ami egyébként azért lenne többek között a számára hasznos, mert jelentősen csökkennének az anyagi gondok (már ha azt is feltételezzük, hogy a számomra idális gyerekvállalási korba érkeztem, ergo nem veszi el jó sok időmet a suli). Igaz, párkapcsolatban pl. nem élnék vele, ahhoz túlságosan mást akarunk egy kapcsolattól, meg tényleg csak játszadozom a gondolattal, hiszen még nem is aktuális. És az egyik számomra vonzó tulajdonsága pont az, hogy jól tudja azt, amit csinál és ebben sikeres is:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.11. 15:26:02

@KondorL: "csak mondjuk a gazdag helyett eufemisztikusan a sikeres jelzővel leírva:) "
Szerintem a sikeres az itt tényleg valódi jelző, nem pedig eufemizmus. Egyrészt. Másrészt pedig a szex itt sem áru, Ivonn hangsúlyozottan nem hagyja magát szupportálni.

"aki egy csóró egyetemistával jött össze 10 éve,"
Az nem én vagyok, én egy középiskolással jöttem össze :) csak a pontosság kedvéért. És én is vonzódom a sikerhez, kimondottan lenyűgözött azzal hogy a választott szakmájában már akkor is kiemelkedő volt. Nem tudnék mit kezdeni egy olyannal aki csak úgy van az életben, boldogul, esetleg pénzt keres (esetleg sokat), de nem igazán jó valamiben, olyasvalamiben amibe bele is van bolondulva.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 15:35:46

Egyébként ez nekem egyre inkább többrétű dolognak tetszik, mármint hogy pontosan hogy is áll össze az én párválasztásom. Azon pl. gyakran elgondolkodom, hogy mit kezdenék a sikeres egyetemista sráccal, és arra jutok, hogy tökre frusztrálna, hogy ő az, én meg nem:D, és hogy szerencsére ezzel nem kell foglalkoznom, mert az idősebb embereket szeretem - mondjuk lehet, hogy pont azért is, mert nehogy már egyidősként sikeresebb legyen nálam.
A másik az anyagiak. Számomra hihetetlenül fontos az anyagi biztonság - nem tudom, miért -, tehát baromira értékelem, ha az emberek megfontoltak az anyagi döntéseiket illetően, és anyagilag függetlenek is, ugyanis ez utóbbi ugyan sajnos részemről még nem valósult meg, de rajta vagyok az ügyön. Ez nem feltétlenül jár együtt ugye gazdagsággal, de tudatos anyagi tervezéssel igen.
Aztán ott van ugye a sokszor emlegetett sikeresség, ami szintén fontos a számomra. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, de jó, ha az illető jó abban, amit csinál, mert én is ilyen munkaerő szeretnék majd lenni, illetve igyekszem a jelenlegi munkámban is ezt csinálni.
Ja, meg egyébként biztosan az is közrejátszik, hogy bizonyos helyzetekben meg szeretek többet költeni, mint ami indokolt lenne, ld. kávézók és kajarendelés:), vagy pl. néha megvenni a nagyon drága élelmiszert, mert szeretem (ez utóbbiban amúgy kimondottan nem vagyok jó, ha magamra vásárolok, szinte sosem veszek semmi finomságot, mert pazarlásnak tartom, miközben tökre örülnék neki:D). Ehhez meg nem árt egy olyan társ, aki átlag-átlag feletti fizetéssel rendelkezik. Vagy nekem kell ezt biztosítani, de az, hogy sikerülni is fog, még nem biztos, szóval a legbiztosabb talán az, ha legalább egy "jó" fizetéssel rendelkezünk (ami azt jelenti, hogy beleférnek a fentiek és még félre is tudunk tenni)

Na, ha valaki a fentieknek megfelel, az általában egy középosztálybeli idősebb, sikeres pasi:D, illetve a sikeresség miatt lehet, hogy még az elvártnál is jobban keres.

(És természetesen van egy sor egyéb dolog, amiben érdemes hasonlóan gondolkodnunk, pl. feminizmusm de mivel a sikerességről és a pénzről volt szó, csak erre a részére reflektáltam)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.11. 15:42:02

@Ivonn88: Itt nem annyira a párválasztásról, inkább csak a szexről van szó. Amibe beletartozik a párválasztás téma is, meg más is... jól értelmezem hogy
-a szexpartnereid tekintetében az illető anyagi helyzete nem különösebben játszik
-nem szereted meghívatni magad, meg úgy általában valahogy behajtani a szex árát

?

KondorL 2014.05.11. 16:15:59

@Ivonn88: Ezekből elég sok dolgot nem értek, de most csak egyre kérdezek rá:
"játszom el néha a közös családalapítás gondolatával, ami egyébként azért lenne többek között a számára hasznos, mert jelentősen csökkennének az anyagi gondok (már ha azt is feltételezzük, hogy a számomra idális gyerekvállalási korba érkeztem)"
Ha számára azért lenne hasznos összeállni veled (többek között), mert csökkennének az anyagi gondok, akkor ez gondolom azáltal valósulna meg, hogy a kereseted megdobná a családi kasszát. De ha éppen gyereket akarsz válallni, akkor ez a kereset erősen megcsappanna. Legalábbis előrehaladott terhesként és aztán egy újszülött anyukájaként gondolom nincs betervezve intenzív szexmunka. De akkor miáltal csökkennének jelentősen az anyagi gondok?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 16:17:35

@noname.blogger: nekem úgy tűnik, hogy párválasztásról, párkapcsolatról is volt szó, és esetleg az ott szexet árucikként kezelő lányokról...? Nem tudom, őszintén szólva nem tudom követni, mert úgy érzem, tök másra reagálok, mint amit KondorL ért alatta.

Amúgy nem, gondolom, nem játszik szerepet. Bevallom, ez így, ebben a kontetusban meg sem fordult a fejemben a beszélgetés során, hogy a csak szexben ez hogy játszik szerepet. Ha pénzt akarok keresni szexszel, akkor dolgozom:D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 16:21:28

@KondorL: Egyrészt mire gyerekem lesz, a fő bevételi forrásom esélyesen nem a szexmunka lesz, és most azt tartom ideálisnak, hogy viszonylag hamar visszamenjek dolgozni, legalább otthonról, esetleg hogy ne én maradjak otthon x évig, hanem a másik, de akárhogy is, nekem legyen időm dolgozni, és legyen lehetőség, hogy ő többet foglalkozik a gyerekkel, mint én*. Másrészt egyébként szülés után fél évvel gondolom, már nem lenne akadálya, hogy visszamenjek szexmunkásnak. Harmadrészt az anyagi biztonságba a félretett pénz is beletartozik, illetve esetleges befektetésekből származó jövedelmek, nem csak a munka.

*Aztán persze lehet, hogy ha megszületik a gyerekem, pont máshogy akarom, nem tudhatom.

KondorL 2014.05.11. 16:40:30

@Ivonn88: De te MOST játszol a gondolattal, hogy családot alapítasz vele, nem amikor már a befektetéseidből fogsz élni. És az egészet ráadásul párhuzamosan említetted a gyerekvállalással. Egyébként viszont oké, nem kell nekem ezt feltétlenül megérteni.

Inkább itt egy sztori, az első felét neked már elmondtam, de most lett hozzá pluszpoén. Ahogy korábban írtam, felvettem a kapcsolatot három prágai escortttal, hogy kicsit jobban képbe kerüljek az ottani helyzetről. Ezeket a levélváltásokat próbáltam most lezárni, és az egyiknél lett egy olyan hülye helyzet, hogy sehogy nem sikerült elmagyaráznom az "extraball" szó jelentését, és folyamatosan újra megkérdezte. Rutintalan olvasók kedvéért: ez azt jelenti, hogy a szexuális aktivitásnak csak az idő (és persze a megbeszélt keretek) szabnak határt, de azon belül többszöri akciókra van lehetőség. Közben valakitől megkérdeztem, hogy szerinte ezt mégis hogyan lehet félreérteni, mert egészen furákat kérdezett vissza a lány. Az illető pedig - aki nálam kevésbé tud angolul, de a jelek szerint jobb a képzelőrereje - faarccal közölte: "szerintem azt hiszi, hogy három golyód van":)
(Megintcsak magyarázat: a balls angolul a heregolyókat is jelenti, tehát akkor az extraball...:D)

KondorL 2014.05.11. 17:14:02

@Playman123: Ezt az írást Thaiföldről nem lehetne itt közzétenni? És engem érdekelne egy holland piroslámpás beszámoló is. Ahogy írtam, én ott nagyon melléfogtam, szóval már csak ezért is.
A lányok biztos helyet adnának neki.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 17:59:40

@KondorL: Persze, hogy most játszom a gondolattal, de van annak egy csomó oka, hogy most mégsem valósítom meg, az egyik pölö a nem megfelelő anyagi hátterem:), ráadásul a befektetés az EGYIK tényezője, megélni nem fogok belőle valószínűleg soha, kiegészítés lehet. A hangsúly valószínűleg a fizetésemen lesz az életemben, illetve ha épp gyerekezem, a megtakarításaimon.

Extraball: poén:D. Nekem amúgy valamiért mindig a hógolyók jutnak az eszembe, de mintha valami mást tényleg hógolyónak hívnának (Stopshop-nézőknek: habcsók:D )

KondorL 2014.05.11. 19:52:41

Na kérem, végül sikerült célba juttatni az üzenetet, csak meg kellett találni a megfelelő kifejezéseket. Nagy fellélegzés mindkét oldalon, és a lány válasza még szellemes is lett, pedig egy kicsit be is szólt vele:) Végül is egyébként a korrekt, részletes tájékoztatást mindenkitől megkaptam, és a háromból két lánnyall egész jól eldumáltunk. Kicsit szégyellem is magam a kamu érdeklődésért, de a sors útjai, akár még el is vezethetnek egyszer Prágába:)

Playman123 2014.05.11. 23:23:18

@KondorL: Megpróbálom előkeresni. Egy többrészes történetről van szó, aminek az első része ismerteti az ottani lehetőségeket, az árakat és a körülményeket. Az a rész talán még valóban beleillik ennek a blognak a profiljába is.
Lehet, hogy külön holland beszámolót is írtam, vagy ha külön nem is, de egy nemzetközi kitekintést egészen biztosan adtam. Ha már úgyis benézek az archívumomba, akkor megnézem azt is.

rupertmaci 2014.05.12. 19:42:02

Elnézést, nem egészen világos nekem, hogy itt melyik fórumnak pontosan mi a témája. Nincs időm mindent elolvasni, de látom, hogy sok szó esik Prágáról. Ha valaki tudna nekem küldeni linket megbízható prágai lányokhoz, nagyon megköszönném. Én is hallottam már sok mindent, meg is találom a neten a 40-50 eurós bombázókat, de fogalmam sincs, ki a valós és ki nem. Nem vagyok nagyon tapasztalt ezekben. Köszönöm előre is!!

álomkor 2014.05.13. 11:27:09

@KondorL: "a lány válasza még szellemes is lett, pedig egy kicsit be is szólt vele"
Ezt esetleg még megosztanád? Érdekelne:)

álomkor 2014.05.13. 11:31:15

Akkor megszületett a kompromisszum: utcai téma nem lesz, de a vidéki városokban szerzett tapasztalataimat még megírom:) Az elmúlt években a legtöbb magyar városban megfordultam, és 11 helyet tudok felidézni, ahol találkoztam fizetős lánnyal. Ez azért már a külföldinél jóval nagyobb minta, de persze általánosításokra ez sem alkalmas. Viszont magam is meglepődtem, ahogy néhány dolog most összerakódott a saját emlékeimből. A legfurcsább az, hogy a nagyobb városokra esnek a rossz tapasztalatok, a jók pedig a kisvárosokra. Ezt most először gondoltam így végig, és eléggé meglepett. Amúgy a kisvárosok helyből előnnyel indulnak, ott ugyanis szignifikánsan alacsonyabbak az árak (átlagban) mint Pesten, az arány kb. kettő a háromhoz, vagy gyakorlatiasabban 10:15, ami már elég jelentős különbség. A választék nyilván sokkal kisebb, viszont egészen meglepő gyöngyszemek foghatók ki. Ezzel szemben a nagyobb városokban az ár/érték arány gyengének tűnik: az árak majdnem vagy egészen pestiek, a szolgáltatás viszont gyengébb, vagy egyszerűen nincs megfelelő lány. Mármint az én tapasztalataim szerint, de ezt többször már nem fogom külön leírni:)
Oké, tehát a nagyobb városok közül Győrben és Miskolcon a próbálkozásig sem jutottam el, az előbbiben inkább az árak, illetve az ár/érték arány, az utóbbiban inkább a választék miatt. Debrecenben egy alkalom volt: átlagosnál rosszabb szolgáltatás pesti áron, Pécs pedig a fekete lyuk: két próbálkozásból kétszer vertek át, ami pedig elég ritka dolog nálam. Az egyiknél csak bosszúság volt, a másikat némi pénzem is bánta. Nem akarom emiatt lehúzni a várost, talán csak pechem volt. Szeged viszont a kivétel a nagyobb városok közül: ott két alkalomból egy átlagos és egy jó élmény, aránylag kedvező áron. De ez akkor is öt kísérlet, amiből mindössze egyet neveznék pozitívan emlékezetesnek.
A kisebb városokban igazi melléfogásom nem volt, viszont 3 átlagos mellett (ezek Szombathelyen, Ajkán és Kecskeméten), öt egészen színvonalas vagy éppen különleges élményt nyújtó lányt is sikerült találnom, ami ráadásul ennél jóval több alkalmat jelent:) Az öt várost szerintem nincs ember, aki látatlanban meg tudná tippelni: Kaposvár, Tatabánya, Nyíregyháza, Eger és Balassagyarmat:) Az egyik tartalmilag kissé kilóg a többi közül, és inkább a különlegesség kategória, de nagyon is pozitív és emlékezetes az is. Egészen pontosan ezt itt nem szeretném leírni, az egyik speciális vonzalmamhoz kötődik, és a várossal együtt eléggé beazonosítható lenne:) A másik négynél most belegondolva mintha lenne egy közös pont: az illető hölgyek az adott városban egyfajta legendának számítottak, aminek nagyon is a tudatában voltak, és igyekeztek megfelelni ennek az imázsnak. Sőt, még egy olyat is éreztem, hogy a nem helybeli vendégnek, aki előlegezett bizalommal közelített feléjük, különösen meg akarták mutatni:) Egyiküket külön kiemelném, ő ugyanis szerintem az egész magyar mezőnynek egy legendás alakja: kb. 15 éve van a szakmában, és nem emlékszem olyanra, hogy rossz szót vagy negatív beszámolót olvastam/hallottam volna róla. Pedig az érintettek közül egyedül, róla sok publikus beszámoló van, és ő jelenleg is aktív. (Illetve ez úgy igaz, hogy klasszikus beszámoló csak róla van, mert különböző fórumokon több másik lányról is esik említés.) Ezen kívül ő volt az első szolgáltató, akinek a blogját olvastam, még a tiétek előtt. Sajnos már nem elérhető a blog, pedig az én egyik látogatásomról is volt benne írás:) Amúgy a 8 kisebb városban a többség az említett vidéki átlagáron dolgozott, egy még onnan is lefelé lógott ki, egy pedig pesti átlagáron, de egészen kivételes teljesítménnyel. Sajnos vele csak egyszer tudtam találkozni, abba a városba utána hosszabb ideig nem jutottam el, és mire igen, addigra eltűnt a lány... Hát, ennyi, remélem volt benne érdekes. Nekem az alltime legjobb élményeim közé is befér némelyik, szóval jó volt felidézni ezt is:)

álomkor 2014.05.13. 11:32:00

Borzasztó ez a blogmotor, kb. harminc próbálkozással sikerült elküldenem ezt a három hozzászólást://

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.13. 21:46:58

@álomkor: érdekes volt abból a szempontból, hogy én bunkó pestiként (aki számára ugye csak Budapest létezik, és az egyéb nagyobb magyar városok is vidéknek számítanak) tök nehezen képzelem el, hogy kisebb városokban is vannak lányok:), mondjuk ez inkább engem minősít:D. Azt még megírnád, hogy mennyi a nem pesti ár?
A blogoló lány mikről írt? Kár, hogy már nincs meg.

álomkor 2014.05.13. 23:04:00

@Ivonn88: Árak: én ma úgy látom, hogy Pesten egy óra, amibe a csók és a natúr francia beletartozik, és aki vállaja, annál a CIM vagy COF is, a popó viszont nem, tehát egy ilyen óra árcentruma 15k. Ennek megfelelően ugyanez a kisvárosokban 10k. Részletesebben: a szegedi jócsaj 12 volt, az öt kisvárosiból három 10, az egyik 6 (ezt én se nagyon értettem, főleg a szolgáltatás minőségével összevetve, de nyilván nem tiltakoztam), egy pedig elkérte a 15k-t, de nála a gyakorlatban másfél óra volt ezért. A 15 amúgy a többieknél a 2 óra ára volt, ezzel is éltem néhányszor (illetve a nagyon olcsó lánynál a 2 óra volt 10k).
Blog: van egy hirdetőoldal, ahol külön rovata volt a lányok blogjainak már 2010 körül. Sajnos az érdekesebb blogok azóta megszűntek, ami maradt, az tipikusan gagyi, és mondjuk egy bénább facebook oldalhoz hasonlít, hetente postolt Coelho-idézetekkel a szeretetről:) Talán egy maradt köztük, ami érdekesebb lehetne, de ott meg évente egy-két bejegyzés születik csak. Ezt megmutatom, csak érdekességnek: szexxx.com/szexpartner-blog/14144-Silky-blogger-szexblogja Pár éve találkoztam vele is, kellemes lány volt, jó szolgáltatással. Úgy tudom, hogy ő most külföldön dolgozik.
A vidéki bloggerlány blogja felépítésében eléggé hasonlított a tiétekhez, fele-fele esetleírás, illetve elmélkedések, akár heti több bejegyzéssel. A stílusa más volt, mivel ő sokkal "nőiesebb" nálatok, a szó sztereotip értelmében. Szintén különbség, hogy az olvasók gyakran magukra ismerhettek az esetleírásoknál:) Kommentelni egyébként direktben nem lehetett (egyik blogot sem az oldalon), a hozzászólások az adott lány hirdetésének a fórumában jelentek meg, ami elég nehézkes volt. Hogy az övé miért szűnt meg, esetleg elérhető-e máshol, azt nem tudom. Maga a lány ma is aktív, csak a beszámolós oldalon van róla 38 beszámoló, elsöprő többségük nagyon pozitív. Őt magát természetesen meg tudom mutatni, ha érdekel. Csak döntsd el, hogy linkeljem ide, vagy privátban mutassam meg, vagy egyáltalán ne.

álomkor 2014.05.13. 23:14:20

Egy helyesbítés: pont akiről a legtöbb szó esett, őnála nem 10, hanem 12k volt az óra. De a 10k/óra átlag nagyjából így is megvan.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.13. 23:31:30

@álomkor: köszi a linket, majd ránézek:)
Az mit jelent, hogy "nőiesebb" volt?
Most azon gonodolkozom, hogy rólad írtam-e a blogban:), de szerintem nem, tekintve, hogy gondolom, tudtam, hogy olvasol.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.13. 23:33:18

Amúgy számomra ez az egyik legfurább dolog ebben a munkában, hogy emberekkel lefekszem, és egy idő után kicsit olyan, mintha mi sem történt volna. Mondjuk ez a személyes kapcsolataimban is mindig fura volt. Mármint pont az, hogy nem éreztem, hogy ettől olyan hú, de nagyon közel kerültünk volna egymáshoz, az valami mástól történik.

Playman123 2014.05.14. 00:20:36

@KondorL: A thaiföldi beszámolót megtaláltam. Hogy külön posztként jelenik meg, vagy hozzászólásként, ezt a blogerinákra bízom :)

Amszterdamit egyelőre nem találtam, de azt emlékezetből megpróbálom reprodukálni :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 01:21:49

@Playman123: szerintem valamikor a napokban kiteszem, de tuti lesz utána egypár kommentben:) (az alapján, amit most olvastam belőle)

álomkor 2014.05.14. 08:14:47

@noname.blogger: Azért ezzel a beszámolóval linkelem, mert a rá adott reakciójáról nagyon ráismerek:) www.beszamolok.com/lap/beszamolo/index.php?bid=57006&c=szexpartner&l=Tatab%C3%A1nya&btelefon=%2B36306808849
Abban egyébként hasonlít hozzátok, hogy adott esetben nyitott a vendégekkel a "barátkozásra", és az egész melóhoz való hozzáállásában is látok párhuzamokat. Viszont amennyire meg tudom ítélni, a személyisége ezzel együtt nagyon eltér a tiétektől. Nehéz ezt megfogalmazni, de például harcos feminista bejegyzést, vagy grafikonokat a vendégek statisztikáiról nehezen tudtam volna elképzelni a blogján:) Ezzel egyben Ivonnak is próbálok válaszolni, hogy mit értettem az idézőjeles "nőiesebb" jelzőm alatt: tehát a hagyományosan nőiesnek tekintett tulajdonságok inkább jellemzőek rá (a privát személyiségére), és ez a blogon is átjött. Viszont a melónál, az "involvement" jellegében meg éppen hogy hasonlít hozzátok, szerintem.
Az adatlaphoz annyit tennék hozzá, hogy a csók/extra kitétel kissé félrevezető, mert nem pluszpénz kéréséről van szó, hanem szimpátia kérdése nála. Vagyis ez a pont csak azt jelenti, hogy fenntartja a jogot, hogy ezt ne lehessen "követelni" rajta:) Ezen kívül, bár Tatabánya neve jól mutatott a városlistámon, de valójában ő a legkevésbé tipikus "vidéki szolgáltató" a listán abban az értelemben, ahogy azt az eredeti hozzászólásomban próbáltam fejtegetni. Ugyanis a vendégei nagyobb része pesti, ami nem meglepő: Gazdagrétről például könnyebb elugrani Tatabányára, mint Soroksárra:) Kaposvárra vagy Nyíregyházára viszont nehezebb (ezt Ivonnak üzenem, aki láthatóan most hallott először ezekről az egzotikus településekről:D).
Még talán annyit, hogy a jó szolgáltatás (és az én ízlésem) egyáltalán nem korfüggő: az öt lány közül kettő 25 év alatti, kettő 35 feletti, egy pedig 30 körüli volt.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 11:02:12

@álomkor: mi az a beszamolok.com gokartozása?? Ezen most egy kicsit megakadtam:).
Nem viccelek, tényleg pocsékak a földrajzi ismereteim:) Valamelyik osztályban egyébként egyszer nagyon bevágtam Magyarországot, kentem-vágtam a megyeszékhelyeket és bányászott ásványi anyagokat, de aztán nyilván elfelejtettem. Éljen a google:)
Egyébként a google szerint Soroksárra hamarabb odaérsz, bár gondolom, a dugók miatt nem biztos. Viszont szerintem nincs olyan sok soroksári lány sem:), inkább a belváros jellemző.

álomkor 2014.05.14. 11:45:15

@Ivonn88: Mindig öröm, ha egy reakcióból az látszik, hogy mennyire átment a hozzászólásom érdemi mondanivalója:P
A gokartozás ügyében mindketten a képzelőerőnkre vagyunk utalva, nekem is ennyi információm van. Amúgy a potenciális szexpartnerek ilyen ismerkedése, első csók a bukósisakon keresztül, végül is érdekes és eredeti felállásnak tűnik:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 11:53:05

@álomkor: ha az érdemi mondanivaló a lány blogolási stílusa, illetve az adatlapon megtévesztő csók, mint extra, azokat is felfogtam, csak nem nagyon tudtam, mit reagálhatnék rá.

álomkor 2014.05.14. 12:18:27

@Ivonn88: Inkább arra gondoltam, hogy mivel egy tatabányai lány elérése a főváros egyes részeiről félóra ajtótól ajtóig, és akár átutazóban is sokaknak útba eshet - itt nem nagyon érvényesül az a korábban említett faktor, amit az egyik kulcsmozzanatnak írtam le a kisvárosi szolgáltatással kapcsolatban. És ami szerintem az egyik varázsát adja. Így aztán ez a lány ebből a szempontból pont nem tipikus eset, bármilyen vadregényesen is hangzik az, hogy Tatabánya. Ezzel szemben Kaposvár vagy Balassagyarmat, na az igen:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 12:28:15

@álomkor: okés, akkor erre valóban nem figyeltem:). Bár számomra még mindig nehezen elhihető, hogy Tatabánya olyan nagyon gyorsan megközelíthető, oké, egyes helyekről mondjuk, de a város másik feléből átrándulni már nem az az "útba esik"-kategória.

álomkor 2014.05.14. 12:45:36

@Ivonn88: Amikor Gazdagréten laktam, kb. 25 perc alatt értem le Tatabányára. A Keletihez sokszor kétszer annyi idő kellett eljutni, ugyanazzal a kocsival.

álomkor 2014.05.14. 12:48:23

@Ivonn88: Viszont írtam egy ilyet az eredeti hozzászólásomban, amit én fontos szempontnak tartok, de ha jobban belegondolok, ez így olvasva eléggé megfoghatatlan és általános lehetett:
"az illető hölgyek az adott városban egyfajta legendának számítottak, aminek nagyon is a tudatában voltak, és igyekeztek megfelelni ennek az imázsnak. Sőt, még egy olyat is éreztem, hogy a nem helybeli vendégnek, aki előlegezett bizalommal közelített feléjük, különösen meg akarták mutatni."
Megpróbálom elmagyarázni, hogy is volt ez. Az egyik helyen például explicite kiderült, hogy gyakorlatilag a városkában mindenki ismerte azt a két lányt, aki minőségi szolgáltatást tud nyújtani, és ők is kb. név szerint ismerték az összes szokásos vendégüket. Mármint úgy, hogy egy kisvárosban mindenki ismer mindenkit, ugyanabba az egy bevásárlóközpontba, moziba, piacra, okmányirodába jár mindenki. Konkrétan azt mondta a lány, hogy hetek óta nem volt új vendége (elég komolyan szűrt amúgy, ami szerinte ott nagyon fontos dolog, ha "akárkivel" lefeküdne, az rontaná az imázsát). És függetlenül az én kvalitásaimtól, már abban volt neki valami érdekesség, hogy nem a jegyzőt vagy az állatorvost vagy a plébánost fogadta harmincötödik alkalommal:) Így aztán volt motivációja, és pusztán emiatt már különleges vendégnek érezhettem magam. A kaposvári történet meg még ennél is érdekesebb volt, talán később még leírom azt is röviden

álomkor 2014.05.14. 12:50:13

@álomkor: Ja, az útba esik pedig arra vonatkozott, hogy az M1-est rengetegen használják, rendszeresen vagy alkalmilag.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 12:52:43

@álomkor: viszont Gazdagrét Budapest egy pontja, annak is a külső széle. Gondolom, a Velencei-tóra is hamarabb kijutottál:). Máshonnan az egész komoly túra tud lenni (oké, főleg bkv-val ismerem a dolgot)

Hű, el sem tudok képzelni egy ilyen kisvárosi környezetet:). Erről még szívesen beszélnék, de már 10 perce el kellett volna indulnom :-/

álomkor 2014.05.14. 12:58:20

@Ivonn88: Gazdagrétről eljutni oda, ahol te rendeltél egykor, na az lett volna komoly túra:P Pedig az egy városon belüli látogatás:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.14. 23:27:28

@álomkor: nem mondom, hogy Budapesten belül nincsenek távolságok:). Én már csak tudom, a fél életemet utazással töltöm... :-/ (valamilyen oknál fogva minden számomra fontos helyszín a külvárosban van, csak sajna egyik sem ugyanott)

álomkor 2014.05.15. 08:52:55

@Ivonn88: Olyat is hallottam már, hogy Budapest városnak kicsi, falunak nagy:)
Amúgy nem tudom, hány olvasó járt itt tegnap óta, de az is jellemző, hogy ezt a mondatomat senki nem találta meglepőnek: "hogy nem a jegyzőt vagy az állatorvost vagy a plébánost fogadta harmincötödik alkalommal":)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.15. 14:34:17

@álomkor: Én a plébánoson jól szórakoztam de aztán végül nem akartam rákérdezni :)

álomkor 2014.05.15. 15:38:36

@noname.blogger: Igen, erre gondoltam:) Az illető még valami rangot is viselt, csak nem jut eszembe a szó (nem püspök, annál kisebb rang volt, de a plébánosnál nagyobb). Évente néhány alkalommal járt a lányhoz, legalábbis ő ezt mesélte.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.15. 16:31:23

@álomkor: No igen, ők is emberek. Ezer bajom van az egyházi emberekkel, ez pont nem tartozik közéjük, bár ha az illető másokkal kevésbé elnéző mint saját magával az már kevésbé rokonszenves.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.16. 01:57:02

@álomkor: én azt hittem, ez csak valami szófordulat:). Másrészt meg úgy voltam vele, amit NNB írt, mármint arról, hogy ők is emberek.

KondorL 2014.05.16. 13:29:12

@álomkor: Elküldtem neked a levelezésnek ezt a részletét privátban. Egyébként tőle először sablonválaszt kaptam, de utólag vettem észre, tisztességgel oda van írva, hogy a menedzser írta. Aztán jöttek a keresztkérdéseim, és vagy mert a bonyolultabb esetekkel maga a díva foglalkozik, vagy csak mert unatkozott vasárnap délelőtt, később már ő maga válaszolt:) Szerintem elég jófej módon, és meglepően jó angolsággal.

Amúgy a vidéki leírásodból a nyíregyházi leányzóra lenne egy tippem: F. A., ahol az A. egy nevet, az F. pedig egy állandó jelzőt takar:) Volt ott egyszer egy nagyobb melóm, többször heteket töltöttem el a városban, és hát...:)

KondorL 2014.05.16. 13:29:58

@Playman123: Oké, engem továbbra is érdekel:)

álomkor 2014.05.17. 09:10:38

@noname.blogger: @Ivonn88: Gondolom gyónás előtt szokott menni, aztán másnap egyben letudja az összes aktuális bűnét:)
@KondorL: Igen, ő az:)) Azóta úgy tudom befejezte a fősulit, és visszavonult a civil életbe. Emlékét kegyelettel megőrizzük:)
(Az F betűs szó itt amúgy a főiskolás, mielőtt valaki másra gondolna:D)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.17. 10:57:22

@álomkor: most lesz egy hülye kérdésem: plébános csak a katolikus egyházaknál van?
Miért, mire gondolhattunk volna??:) Nekem még a főiskolás sem jutott eszembe:D

kispolgár 2014.05.17. 14:57:12

@Ivonn88: Igen csak a katolikusoknál van. A protestánsoknál lelkész van és plébánia helyett parókia.

prandelli 2014.05.18. 09:48:22

@Playman123: Thaiföld veszélyei:)
imagestore1.luzer.hu/63_1_20435_ab95baf378bd5b9ef3f43ef0af8d48d7_45468c_204.jpg
Amúgy az írásod érdekelne engem is, néhány ilyen közhelyes poénon kívül nem sokat tudok Thaiföldről.

prandelli 2014.05.18. 09:49:38

@álomkor: Ebből engem érdekes módon most a szófiai történet fogott meg jobban, van neki egy hangulata. Valószínűleg az is benne van, hogy Bulgáriához sok jó emlékem kötődik, gyerekkori nyaralásoktól egészen két emlékezetes, amúgy teljesen privát (mármint nem fizetős) kalandig. Az utóbbiak közül mindkét lány nagyon szép volt, de egyik sem hasonlított Monica Belluccira, tehát akkor a legóvatosabb megközelítéssel is állíthatunk annyit, hogy létezik legalább három nagyon szép bolgár lány:)
süti beállítások módosítása