Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nem megyek feleségnek Mexikóba ;)

Címkék: levrov

2014.04.21. 20:58

Szóval azzal kezdődött, hogy valaki azzal írt, hogy ő egy kanadai, aki a mexikói házában él, ne aggódjak azon, hogy mexikói, ő ott ideiglenes lakó, és amúgy is a turistarészen lakik. Namármost, ő ide vakációra hívna engem, mi lenne, ha megbeszélnénk skype-on?

Elég rövid választ adtam: bocsi, de nem utazom olyanokkal, akiket nem ismerek.
És erre a választ figyeljétek:)
We certainly can get to know each other first if you like? Here is how I suggest? I after your approval first I send you photos of me and my paradise after if you like what you see than off course we meet each other on Skype Web Camera once we get exited to see each other you come to paradise and I am quite confident we will fall in love with each other have a great time me showing you the sites, 
Playing, parting, Sex on the beach,
And before we know it we madly fall in love with each other.Oops have no 
Choice but to put a ring around your pretty finger in a white wedding gown and live happily ever after sipping more Sex on the beach ;-)) How is that for start? Now you know me more than yesterday.;-)) Yeh you are gorgeous Now will you ask me to send you my photos? You can send me yours too so I can pass a little time admiring, dreaming, till I meet you.;-)) Tell me you like me? Please .........kisses
.................

  

Azaz: persze, tökre megismerhetjük egymást előtte, és ő küld is nekem fotókat, és ha tetszik, amit látok, skypeolunk. Ha mindketten benne vagyunk, akkor meg elmegyünk szépen ebbe a nyaralóba, és ő biztos benne, hogy egymásba szeretünk, és remekül elleszünk.
És tényleg, mire ráeszmélnénk, már őrülten szeretjük egymást és gyűrű kerül a szép kis ujjam köré és lesz fehér ruhám és boldogan élünk...:D Hogy hangzik ez kezdetnek? Máris jobban ismerem, mint az előző nap, amikor először írt...:)
stb-stb.

 

Ez így most micsoda???:D

Talán ez a második alkalom, amikor valaki nekiállt ilyesmiket írogatni. Az első mondjuk direktebb volt, mert az az illető mintha tényleg komolyan tervezte volna, hogy hoz magának egy nőt Európából, cserébe meg ad zöldkártyát és élhetek az USA-ban, ő mindent megtesz, nekem meg semmi dolgom nem lenne az életben, aztán emlékeim szerint nem igazán akarta érteni, hogy ez miért nem olyan jó.

Viszont a fentinél kb nem tudom eldönteni, hogy viccel-e, vagy inkább hogy milyen mértékben viccel:D. Mindenesetre eléggé tiszta sor, hogy én nem hagyom el a kontinenst akárkivel. Na jó, mondjuk angol nyelvterületre simán elmennék, olyan helyen még úgyse voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr55872293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prandelli 2014.04.22. 10:34:55

Kellett nekem idekattintani elalvás előtt. Ez lett a blogról az első olyan bejegyzés, amiről álmodtam:)

prandelli 2014.04.22. 18:10:50

@Ivonn88: Sajnos csak töredékesen maradt meg, de a lényeg az volt, hogy rengeteg hozzászólás érkezett a poszthoz, és már kb. a fél blogszféra ezt a témát csócsálta, hogy akkor Ivonn menjen-e Mexikóba. Konkrétan emlékszem egy szőrszálhasogató jogász nickre (aki más blogokon szokott idegesíteni), ő azt feszegette, hogy a nemzetközi jog alapján lehet-e ilyenkor hatátozott időre szólóan férjhez menni. Aztán felmerült még az a kérdés, hogy Mexikón belül Acapulco vagy Yucatán (ezt konkrétan tőlem kérdezted meg, hogy melyik milyen), egyébként pedig leginkább az izgatott téged, hogy mindenképpen legyen külön hálószobád, és hogy van-e a bícsen óriáscsúszda:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.04.22. 20:42:50

@prandelli: hihihi:). És hogy rátapintottál a lényegre, ugyanis a külön hálószoba, meg az óriáscsúszda tényleg nagyon fontos fícsörök:))
Most amúgy elgondolkodtam ezen a "határozott időre szólóan férjhez menni" dolgon, hogy vajon lenne-e neki értelme, és ha igen, mi:). Ötlet?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.04.22. 21:03:03

@Ivonn88: A határozott időre férjhezmenés érdekes ötlet, és kb annyi értelme van mint a munkaviszony hasonló formájának: amíg van addig véd a jog, utána meg nem kell azon feszülni hogy hogyan vessen véget neki az ember, hanem a megújításba kell energiát tenni, amennyiben megvan a szándék. Szerintem lenne értelme bevezetni. (hm, lehetne pl 20 vagy 25 évre is kötni, amolyan gyereknevelési szövetség jelleggel)
Egy csomó más házassági formával együtt, én pl egy olyan típust szeretnék ahol a felek képviselhetik egymást külön meghatalmazás nélkül is, bármilyen helyzetben. Ügyintézésben hasznos, meg szimbolikusan sem utolsó.

prandelli 2014.04.22. 21:46:58

@noname.blogger: "utána meg nem kell azon feszülni hogy hogyan vessen véget neki az ember, hanem a megújításba kell energiát tenni, amennyiben megvan a szándék"
Kamaszkorom egyik kedvenc sci-fijében (Ogg második bolygója) volt ilyesmi intézmény. Pontosan nem emlékszem már, de pont ez volt a lényege, hogy alapértelmezésben magától lejár, de a lejárat előtt meg lehet újítani, és akkor érvényben marad.

prandelli 2014.04.25. 18:56:08

@Ivonn88: Amúgy jobban belegondolva, érdekes egy ilyen álom felépítése.
A határozott idejű munkaszerződés most éppen aktuális téma nálam; az Acapulco/Yucatán kérdés akkor merült fel, amikor egyszer nagyon készültem Mexikóba (sajnos egyelőre nem jött össze, de azóta van egy vastag Mexikó útikönyvem:D); az óriáscsúszda gondolom a trambulinos sztorid alapján jött, a külön hálószobáról meg szintén nemrég volt szó. A trigger ezek közül alighanem Mexikó volt, ha csak simán Kanadába készülsz, az egy fokkal kevésbé izgatott volna fel:) Ehhez kapcsolódva egy jótanács: mivel júniustól indul a hurrikánszezon (ez nem vicc!), most legfeljebb egy hónapra szerződj el:P

KondorL 2014.04.26. 08:38:52

Kanada és Mexikó is elég jó helynek tűnik, de a kettő között már jobb résen lenni, pontosan hova költözik az ember:) Pont nemrég olvastam a hülye amerikai törvényekről, amik egy-egy államban ma is érvényesek, pedig már azt is nehéz elképzelni, hogy eredetileg mi értelmük volt. Pl. "In California it’s illegal to wear cowboy boots unless you already own at least two cows." vagy "It is illegal to wipe one's car with used underwear." Itt van egy pár ilyen, képekkel: www.thebolditalic.com/articles/4008-beautiful-photos-of-ridiculous-state-laws
De tényleg, annak mi lehet a logikája, hogy két műpéniszt szabad otthon tartani, de hármat már tilos?

prandelli 2014.04.26. 10:55:01

@KondorL: De a törvény nem csak korlátokat szab, hanem védelmet is nyújthat. Csikiseknek például Maine állam lehet megfelelő hely a letelepedésre:)
m.cdn.blog.hu/di/disrupt/image/ifoughtthelaw3.jpg

dukeekud 2014.04.26. 13:43:57

Nahat most olvasom, hogy ez az Ivonn mekkora luzer, elpuskazni ket ilyen kivalo lehetoseget.
Mar lehetne ket ferje is. :))))))))))

KondorL 2014.04.26. 16:16:26

@dukeekud: "Szerintem a kurvasag eleve csak penz kerdese, ha eleg jol megfizetnek, akkor BARKI valalna. Nehezen hiszem hogy volna olyan ember aki visszautasitana, mondjuk aktusonkent 100 ezer, vagy akar 1 millio forintot"
Jó hogy itt vagy, így újra meg tudom kérdezni: neked mekkora összeg lenne a limit, amiért már vállalnád?

dukeekud 2014.04.26. 17:30:33

@KondorL: a valaszt az eredeti postba irtam

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.04.27. 15:22:08

@prandelli: @noname.blogger: na tessék:

"A Freakonomics ezért azt javasolja, hogy több értelme lenne, ha a polgári házasság átalakulna egy egyéni szerződéssé, amit inkább úgy kezelnének, mint egy személyere szabott, 3-5 évig tartó munkaszerződést, amit aztán meg lehet újítani – ha akarják."

index.hu/gazdasag/2014/04/27/marriage_market/

KondorL 2014.04.27. 19:54:13

@Ivonn88: Egész jó dolgok is vannak a cikkben, csak ahogy az indexnél lenni szokott, a számokkal nehezen boldogulnak. Szerinted ezt például hogyan lehet értelmezni:
"Etnikai megoszlás szerint egyébként a feketék házasodnak a legkevésbé: 45 éves korára csak minden negyedik fekete házas. Ugyanez a fehéreknél csak minden tizedik emberre igaz."

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.04.28. 00:18:22

@KondorL: igen, ezen a mondaton én is ledöbbentem, csak reménykedtem egy kicsit, hogy csak én értek félre valamit:D. Lehet, hogy azt akarták írni, hogy csak minden 10. fehér NEM házas? Mondjuk az meg túl magas szám lenne.
süti beállítások módosítása