Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vendégszerzőtől - Thai tapasztalatok

Címkék: Playman

2014.05.29. 22:46

Az alább következő írás Playman szerzeménye.

 

Egy munka kapcsán hosszabb időt töltöttem Thaiföldön. Az erről szóló élmányeimet egy – azóta megszűnt – blogon adtam közre. Itt most csak a lányokra vonatkozó részeket kivonatolom.

* * *
Útközben a reptéren kezembe nyomott prospektust lapozgatom. Nem csalódtam a tartalmában. Fényképes tájékoztató volt az éppen elérhető thai lányokról. Thaiföld világszerte a szexturizmusáról nevezetes, és ezt szabadon vallják magukról. Nem véletlen, hogy a „thai" szó „szabad"-ot jelent.
 
A 18-30 közötti lányok többségének fő kereseti forrása a szex. Egy thai családban nem az a „katasztrófa", ha lány születik, mint nálunk volt még a múlt században is, hanem az, ha fiú, mert az nem tud olyan jól keresni. Persze ezen sok fiú próbál segíteni, ők az ún. „ladyboy"-ok. Arcról nehezen ismerhetők fel, ezért óvatosnak kell lenni a lány kiválasztásakor. Persze a prospektusban fel van tüntetve, hogy ki a ladyboy, így az abból történő választás kevesebb veszéllyel jár, mint a parti sétányon történő ismerkedés.
Pattaya a szexturizmus Mekkája. A tengerparti részen kb. 500 méteres sávban egymást érik a sörbárok, a go-go táncos bárok, és a jakuzzis masszázsszalonok, a parti sétányon pedig kétféle embertípus látható: „üzletre" váró lányok, vagy kézen fogva sétáló „vegyes" párosok, azaz egy európai férfi egy thai lánnyal.
 
A szexpartnerség itt nem olyan formában történik, mint Európában. A lányok itt játéknak tekintik az egészet, és általában barátot keresnek, aki „zsebpénzt" ad nekik. Fontos számukra, hogy tetsszen nekik a partner (de azért annyira nem válogatósak, számít az is, hogy mit néznek ki az emberből). Ezért úgy érdemes választani, hogy bemenve egy ilyen helyre meg kell várni, hogy kik jönnek oda hozzád. A lányok - saját értékrendjük szerint - nem pénzért „dugnak", hanem „barátjukkal" eltöltenek néhány kellemes órát, napot vagy hetet, ami alatt úgy élnek, mintha párkapcsolatban lennének. Ha nemcsak egyszer alkalomra választ valaki egy lányt, hanem több napra, akkor a szokásos „tarifán" felül el kell látni minden olyannal, amivel az igazi barátnőjét látná el az ember. Az evés-iváson kívül illik neki megvenni azokat a bizsukat, ruhákat, amiket kinéz - de ha valaki nem akar „hülyeségre" pénzt költeni, akkor nem muszáj, ezen nem sértődnek meg. A „vegyespárosok" gyakran feltűnnek a közeli szigeteken, mint kirándulók. Ezek a szigetek nagyon alkalmasak arra, hogy csodálatos fényképek készüljenek fantasztikusan szép környezetben egzotikus barátnőnkkel.
 
A lányok „tarifái" attól függően változnak, hogy milyen helyen „dolgoznak". Egy sörbárban egy „menet", amit a bár egy elszeparált helyiségében lehet végezni 200 baht, amit a bárnak kell fizetni (1 baht=5-5,50 Ft). A „short time", amikor szobára mentek, akár a saját szállodai szobádba is, 500 baht - ilyenkor nem alszik ott, de addig marad, amíg akarod. Egy „long time" 1000 baht, ez akár másnap délutánig szól. Ha több napra „bérel ki” valaki egy lányt, akkor ezek az árak exponenciálisan csökkennek, egy hónap 10000 bahtból kihozható, ez kb. 50000 Ft. Ha belegondolunk, hogy Európában (például Amszterdamban) egy egyszerű „menet" kb. 10-15000 Ft-ba kerül, akkor érthető, hogy miért olyan népszerű Thaiföld ;) A go-go bárbeli lányok árai a fentiek 2-3-szorosa, míg egy jakuzzis masszázsszalonban egy „all inclusive" testmasszázs lányonként 1500 baht - annyi lányt lehet kérni egyszerre, ahányat akarsz - csak győzd őket ;) :)
 
Ha kiválasztasz egy lányt, az elköszön a barátnőitől: az elmenő csaj két öklét egymástól 10 centire tartja, a másik pedig beledugja a két mutatóujját a távozó tenyerébe, majd pacsival búcsúznak. Valami olyan a jelentése, hogy Happy Bum-Bum!;)
 
Pattayán egy szezonban legalább 100 ezer lány keresi ilyen módon a kenyerét, akik könnyen elvihetők, és kaphatók bármire, amit a saját barátjukkal megcsináltak már valaha :) Vannak „rendesebb" lányok is, akik nem vállalják fel a társadalmi elitélést, ezért nem dolgoznak bárban, hanem „rendes" munkahelyük van: hotelben recepciósok vagy takarítók, étteremben, McDonaldsban dolgoznak - de ugyanolyan könnyen „meginvitálhatók", mint bárban dolgozó társaik. Velük csak arra kell figyelni, hogy környezete, munkahelyén, lakóhelyén ne nézzék „kurvának", mert ez zavarja őt. Ha nem zavarná, akkor ugyanott dolgozna, mint 100 ezer társa.
* * *
A "lányos negyed" - én neveztem el így - a parti sétánnyal párhuzamos utcákon, és az azokat keresztező utcákban terül el. Van itt mindegyik fajta szórakozóhelyből, amit a prospektusban előzőleg olvastam. Valószínűleg szigorúan ellenőrzik őket, és a lányok legálisan csak nagykorúak lehetnek, mert az egyik sarkon leszólít egy "közepesen gyanús külsejű" helybéli, és suttogva-hadarva "lolitát" vagy heroint kínál nekem. Ezek egyikét sem kértem, elég "loliták" számomra a "nemtíltott gyümölcsök" is - mutogattam a mindenfelé magukat riszáló lányok felé. Nem tudni miért, az ismeretlen bizalmába fogad, és gyors "balesetvédelmi" oktatásban részesít: figyelmeztet arra, hogy a parton ne ismerkedjek, mert azokkal a lányokkal valami baj lehet: vagy nincs orvosi papírjuk, vagy loptak és ezért dobták ki őket a helyükről stb. Mindenesetre megtudtam, hogy a hivatalos helyeken dolgozó lányok mindegyike rendelkezik orvosi papírral! Anélkül nem is dolgozhatnak!
* * *
A kiválasztott lányt (azaz inkább ő választott engem :) ) Jeep-nek hívták. Vacsora helyett megmutatta, hogy melyik utcai árusnál mit érdemes venni: egy rákos salátára beszélt rá (tom tam vagy valami hasonló volt a neve), aminek van egy kis mellékíze, az első 2-3 falat nem is igazán ízlik, de utána meg lehet szokni, és egész finom. Persze erős mint a méreg, de ez köztudottan jó hatással van a szexre - ami pozitívumnak számított az adott helyzetben :) Később beszéltünk arról, hogy semmi értelme drága étterembe vinni, azt nem értékeli; számára az semmit nem ér, csak sok pénzbe kerül, és a feleslegesen kidobott pénzt inkább rá költsem, ha már úgyis el akarom költeni :)
* * *
Még elalvás előtt szóba hozta, hogy nem szeretnék-e róla hosszabb távon gondoskodni. Ez az itteni "üzleti" szóhasználat szerinti „take care", ami nem egynapos, hanem hosszabb távú „long time" üzlet. Tulajdonképpen semmi kifogásom nem volt ellene, és kis gondolkodás után bólintottam. Ekkor váltam „ügyfélből" (customer) „baráttá" (friend) :) Az anyagi részén hamar megegyeztünk: sosem voltam garasoskodó, és egyébként is piszok olcsónak tartottam a dolgot, ennyibe egy valódi barátnő is belekerül külföldön, ha csak azt számoljuk mennyi olyan kacatot vetet meg, aminek semmi értelme :) :) . Igaz, a kialkudott összeg nem tartalmazott egyéb „járulékos" költségeket, amik ugyancsak megjelennek egy „igazi" barátnőnél, mint az étkezések, az utazások költségei, apróbb ruhadarabok stb. - de ezt meg végképp nem szoktam számolni :) Néhány nap múlva megjegyezte, hogy esedékes az angol nyelvtanfolyama meghosszabbításának díja, és szeretné ha kifizetném, hogy „majd ha visszajövök legközelebb, akkor már jobban tudjunk beszélgetni". Olyan ennivalóan adta elő, hogy nem lehetett nemet mondani neki :) Másoktól is hallottam, hogy minden thai „barátnőnél" ez így működik. Ők valóban komolyan gondolják, hogy a „gazdag" külföldi barát nem azért fizet nekik, hogy kielégítsék a vágyukat, hanem azért mert ők az alatt az idő alatt együtt élnek, és akik együtt élnek, ott a férfi eltartja a barátnőjét. A szex  szerintük együtt jár az együttéléssel, és így az teljesen természetes velejárója a dolognak. Nem a szex miatt, hanem a "barátság" miatt élnek együtt. Ők - a saját felfogásuk szerint - nem prostik, hanem partnerei, de legalábbis közeli „kísérői" a férfinak. Valahogy a japán gésák is így működhetnek - őket sajnos még nem volt alkalmam közelebbről kitanulmányozni. (De még semmi sincs lefutva ;) )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr286230222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2014.05.29. 23:24:39

Az írás, amiből ezeket a részeket kivonatoltam, kb. 10 éve készült. Az árak azóta némileg változhattak, de szerintem nem jelentősen.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.29. 23:31:41

@Playman123: Amiket a lányok felfogásáról, életkörülményeiről, a társadalom hozzájuk való viszonyáról tudsz az az ottani barátnődtől van? Vagy többeket ismertél onnan? Van esetleg több, részletesebb információd a lányok életéről, szociális helyzetéről?

Arra van tipped hogy a katonai puccs hogy hat ezekre a dolgokra?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.29. 23:34:18

@Playman123: Enyhe ellentmondást érzek az említett társadalmi elítéltség és aközött, hogy "Egy thai családban nem az a „katasztrófa", ha lány születik, mint nálunk volt még a múlt században is, hanem az, ha fiú, mert az nem tud olyan jól keresni"
A legtöbben nem szeretik ha a gyerekük elítélt foglalkozást választ. Lehet, hogy ez társadalmi rétegenként eltér? Vagy?...

KondorL 2014.05.30. 08:54:48

Gyorsan egy pár kérdés, mielőtt kikerül a poszt a címlapra:)
"kaphatók bármire, amit a saját barátjukkal megcsináltak már valaha"
Valamit a szexuális kultúráról és praktikákról esetleg lehetne még? Nem naturalisztikus részletezésre gondolok, inkább az attitűdről (pl. mennyire várják el, hogy nekik is "jó legyen", és ez pl. különbözik-e az ilyen viszonyoknál és amikor a "saját barátjukkal" vannak).
Másrészt pont ez az, hogy a leírásod alapján - a "hosszú távú" kapcsolat révén - te magad is saját barát lettél, nem? Vagy azért ez mégsem olyan, mint a saját thai barátjuk? Illetve ez ott úgy megy, hogy két ilyen európai barát között "hazamegy" az "igazi saját baráthoz"? És ha igen, a thai pasi ezt az egész felállást (jellemzően) természetesnek tartja? Azért a sok idézőjel, mert elég bizonytalannak tűnnek nekem így elsőre a kategóriák.

Playman123 2014.05.30. 15:26:33

@noname.blogger: A társadalom hozzájuk való viszonyáról előzetesen is olvastam itt-ott, de leginkább személyesen győződtem meg arról, hogy egészen más, mint nálunk. Sokkal toleránsabb, sőt nevezhető akár teljességgel elfogadónak is. Az érdekesség azonban az, hogy ez az elfogadás azoknak a lányoknak az esetében igaz, akik "hivatalosan" dolgoznak, például bárban vagy ügynökség útján. Ezek a lányok, ahogyan írtam is, rendszeresen orvosi vizsgálatokon vesznek részt, és a társadalom szemében ők nem prostituáltak, hanem amolyan "személykísérő" feladatot látnak el. Nem véletlenül hoztam a gésa példát. A lányok is úgy tekintik, hogy az a feladatuk, hogy a vendég maximálisan jól érezze magát. Úgy gondolják, hogyha ennek része a szex is, akkor az is teljes természetességgel a feladatuk része. A szexhez a keleti országokban egyébként is másképpen viszonyulnak, mint nálunk. Nem véletlen, hogy a Kámaszútra is arról a környékről származik :)
Azok esetében, akik valamilyen oknál fogva kikerülnek a "hivatalos" formából (amire utaltam a "rokonszenves" lolita-ajánló "úriemberrel" folytatott beszélgetéssel), azoknak a helyzete viszont nagyon hasonlít a magyar szexmunkásokéhoz. Köztük is vannak olyanok, akiknek van papírjuk, de mivel a vendéghez jutási esélyük jóval kisebb, így a bevételük is, ezért nem biztos, hogy ezt rendszeresen intézik. Vendéget is legfeljebb a parti sétányon tudnak fogni, ott viszont mindig megjelennek az olyan (szerintem a bárok által is szponzorált) személyek, akik elriasztják tőlük a külföldieket.
A meghatározó dolog az a mérhetetlen szegénység, ami a lakosság túlnyomó többségét érinti. Ennek köszönhető az is, hogy szexparadicsommá váltak a külföldiek számára. Ezért öröm a családban, ha lány születik, mert az akár már egészen fiatal korban pénzkereseti lehetőséget jelent. Egy európai számára nehéz megítélni egy ázsiai életkorát, egyébként is fiatalabbnak látszanak, mint gondolnánk, de ha jól emlékszem, akkor már 14 éves kortól ott már hivatalosan is vállalhatnak "személykísérést".

Playman123 2014.05.30. 15:29:59

@noname.blogger: A katonai puccs az a keresletet csökkenti egy ideig, de a szemléletet nem fogja megváltoztatni. Ha normalizálódik a politikai helyzet, akkor újra virágzik majd az ipar. Egyébként lehet, hogy nem is jelentős a visszaesés most sem, mert zavargások inkább Bangkokban és a nagyobb városokban lehetnek, Pattaya az egy idilli paradicsom, távol a világ zajától :)

Playman123 2014.05.30. 15:59:52

@noname.blogger: A családi háttértől (anyagi lehetőségektől) nagyban függ, hogy kik azok, akik ezt a munkát vállalják a lányok közül. Mert az ott is igaz, hogy ezzel jobban keresnek, mint egy konzervatívnak számító munkahelyen, de azt ők is tudják, hogy ez csak addig jelent biztos és jó keresetet, amíg fiatalok és vonzók a külföldiek számára. Ezért van az, hogy akiknek van "jó" munkájuk, azok nem vállalják be nyíltan a család és a szomszédok előtt azt, ha időnként el-elvállalnak egy ilyen munkát. A jó kereset viszont már egy középosztálybeli, egyébként munkahellyel rendelkező lányt is rávesz arra, hogy bevállaljon alkalmanként egy-egy vendéget :) Számára ez - talán éppen a társadalmi - nem annyira negatív - megítélés miatt nem jelent lelki problémát.

Playman123 2014.05.30. 16:19:01

@KondorL: Az úgynevezett masszázsszalonokban nagyon értik és ismerik a testet, és annak különböző érzékeny pontjait. Erre azokat a lányokat tanítják is. Ott a férfi van a középpontban, és nehéz annál nagyobb gyönyört elképzelni, mint amikor a jacuzziban pezsgőt iszogatva 2-3 lány szakavatott kézzel lazítja el minden izmodat, és lassan, de biztosan egyre magasabb fokra ingerli a vágyaidat. A masszázsban itt a teljes test résztvesz mindkét fél esetében, nem kivételek ez alól az intim testrészek sem :)

A "barátnők" esetében szerencse kérdése, hogy mennyire ismeri a "mesterfogásokat". Előny, ha jacuzzis masszázsszalonban is szerzett már tapasztalatot. De ha nincs ilyen "szakirányú" rutinja, az sem különösebben hátrány, mert valahogy ösztönösen tudják, hogy mire van szüksége egy férfinak. A vendég az elsődleges, akinek a kedvéért mindent megtesz. Az, hogy ő is élvezi-e, az már a vendég hozzáállásától függ. (De ez azt hiszem, itthon sincs másként). Ahogy írtam, és tapasztaltam ott valóban úgy gondolják, hogy a barátjukkal vannak arra az időre, amíg együtt vannak a vendéggel, így azt, hogy unottan, rutinnal, "csak legyen már vége" hozzáállással csinálják én nem tapasztaltam. Ebben persze szerepet játszhat az is, hogyha a vendég reklamál, akkor nagyon könnyen az utcán találhatja magát abban a "kasztban", akiket szinte megvetnek.

Amíg egy lánnyal vagy - hosszabb idő, legalább 1 hét esetén - addig ha van is barátja, az ki van zárva az életéből. Nem is nagyon tudna vele találkozni, mert akik odajárnak, főként turisták, azok egész napos elfoglaltságot biztosítanak számukra. Kirándulnak, nézelődnek, segítenek vásárolni, együtt étkeznek, szórakoznak, és legtöbbször együtt is laknak arra az időre. Ez ugyan nem kötelező, de praktikus mindenki számára.
Azt nem tudom, hogy két európai "barát" között van-e thai barátjuk, biztosan van, akinek van. Nem kérdeztem ilyesmire, de feltételezem, hogy a thai barát szintén elfogadó lehet a munkával kapcsolatban, mert a "munka az munka", a "pénz az pénz", a szex pedig nem olyan különlegesen privilégizáltnak tekintett tevékenység náluk, mint nálunk. Az, ha a munkával ez jár, akkor abban nincsen semmi kivetni való.
Legközelebb, ha arra járok, rákérdezek erre ;)

Playman123 2014.05.30. 16:23:47

@noname.blogger: A társadalmi elítélésről csak annyit (hátha ezzel sikerül feloldanom az ellentmondást :) ), hogy azt tudják, hogy ez nem nyugdíjas korig végezhető munka. Azért ott is igyekeznek vagy annyi pénzt félretenni, amiből saját vállalkozást indíthatnak. Ez jellemző módon vagy egy bár, vagy egy jacuzzis masszázsszalon; vagy továbbtanulnak a vendégek segítsége révén, hogy aztán olyan állást találhassanak, ahol idősebb korukban is tudnak dolgozni.

KondorL 2014.05.30. 16:30:32

@Playman123: Köszi:)
Még egy dolog eszembe jutott: mi lehet az oka, hogy Thaiföld ennyire ráállt erre az "iparágra" (egész rendszer épül rá, a társadalomban és a gazdaságban is rendezett helye van a szexiparnak), más környékbeli országról nincsenek ilyen hírek. Van a thaiföldi embereknek, kultúrának valami olyan jellegzetessége, ami ebből a szempontból nemcsak Európától, de a szomszédaiktól is megkülönbözteti őket?

Playman123 2014.05.30. 16:48:36

@KondorL: Csak tippelni tudok, de talán nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy azért, mert a thai lányok a legszebbek Ázsiában. Annyira egyedien szép az arcuk, hogy egyből fel lehet őket ismerni akár többszáz maláj, fülöp-szigeteki, vietnami, koreai, kínai között is.
Amúgy a "pretty woman" álom ott is jelen van, és a világ más részétől eltérően sokkal nagyobb százalékban valósul meg. Sok thai lányt visznek haza magukkal Európába, Ausztráliába és Amerikába azok, akiket megigézett a szépségük :)

Playman123 2014.05.30. 16:54:48

@KondorL: Egyébként Magyarország sem véletlenül vált közép-kelet-európai központtá ;)

pittscards 2014.05.30. 17:35:34

@KondorL: Nézzük a szomszédokat: Malajzia iszlám ország, ott lehet, hogy kevésbé tűrik ezt (lehet pl. alkoholt fogyasztani?). Burma (izé, Mianmar) katonai diktatúra, elzárkóznak a világtól. Kambodzsában durva polgárháború volt. Laosz kommunista ország. Érthető, hogy nem annyira mennek oda a turisták ilyen céllal...

KondorL 2014.05.31. 10:29:37

@Playman123: @pittscards: Köszönöm, ezek elég meggyőző érvek:)
Egyébként mennyire kis termetűek a thai lányok, mondjuk a többi ázsiaihoz képest? (nemcsak magasságra, hanem alkatra is érdekel)

pittscards 2014.05.31. 12:23:23

Jut eszembe, van még egy eléggé meredek kérdésem :-) Mennyire is nyitottak ezek a lányok? Nem hiszem, hogy ebben az életben még eljutok Thaiföldre, de ha mégis, akkor azt feleségestül teszem. Ilyen esetben is "barátkoznak" ezek a lányok, azaz puncival is hajlandóak foglalkozni, nem csak fütyivel? Jobban belegondolva ekkor a "barátnőszerű" szolgáltatásra nincs annyira szükség, ott van az asszony shoppingolásra :-), szóval ilyenkor a masszázslányos megoldást lenne érdemes választani a helyi különlegességek kipróbálására...

Playman123 2014.05.31. 15:44:54

@KondorL: A többség 150-160 közötti, de vannak magasabbak is, úgy 170 centiig. Termetre inkább vékonyak, az elhízottság nem jellemző rájuk, bár állítólag mióta a mekik megjelentek, imádják a sültkrumplit :) A bögyös nagymellű lányok kedvelőinek inkább Brazíliát ajánlom, ha már egzotikumra vágynak :D

Playman123 2014.05.31. 15:49:48

@pittscards: A leszbi ott nem annyira népszerű, amennyire tudom, bár az igazság az, hogy ennek a kérdésnek nem jártam utána :D A feleség kényeztetésére ott vannak a ladyboyok, akik ugyanazt a szolgáltatást vállalják, mint a lányok :) De semmi sem lehetetlen, könnyen elképzelhető, hogy igazi lányok között is akad bevállalós. Egy jacuzzis masszázsszalonban például biztosan átgyúrják kézzel-lábbal őt is, aztán hogy meddig mennek, az egyénileg változó lehet...

Nathan Drake 2014.06.01. 00:16:49

hmmm, jokis irás+kommentek plusz infói. Egyszer el kéne mennem erre a helyre :)
Egy valamit nem értek, ha egy ilyen lány aki dolgozik jacuzzis bárban, mekiben, stb. barátot keres egy hónapra, akkor addig mi lesz a munkájával ? nem hiszem hogy a fönökség elnézné hogy addig nem dolgozik. Szóval ez még kicsit ellentmondásos kérdés nekem.

Playman123 2014.06.01. 11:12:00

@Nathan Drake: A bárokban, ügynökségeknél, jacuzzis masszázsszalonokban dolgozó lányoknál a hosszabb távollét a "munkaköri leírás" része :) Ezek a lányok az egész nap szabadidővel rendelkező turistáknak a legmegfelelőbbek.
A szállodákban, üzletekben, mekiben stb. dolgozó lányok csak a rendes munkaidejükön kívül érhetők el, ők azok számára megfelelőek, akik napközben amúgy is elfoglaltak, például munkavégzés miatt vannak ott hosszabb ideig. Ezekkel a lányokkal még inkább olyan a kapcsolat, mintha itthon egy olyan barátnőd lenne, aki dolgozik.
Ahogy írtam, van lehetőség egyszeri aktusra a bár hátsó helyiségeiben, vagy short time (több órás) együttlétre a szállodában vagy máshol. Ez azoknak, akik nem szeretnék lekötni magukat, vagy akik több lánnyal is szeretnének lenni az ott tartózkodás ideje alatt.

Egy dologról nem tettem még említést: a valódi thai-masszázst nyújtó hivatalos szalonokról. Ez a kézzel-lábbal teljes testet átgyúró masszázs inkább a gyógyító, orvosi kategóriába tartozik, mentes minden szextől és erotikától. Ezt valóban szakképzett gyógymasszőzök végzik. Ez ott rangot jelent, majdnem olyan, mintha itthon valaki orvos lenne. Náluk lehet próbálkozni, de kicsi az esélye, hogy egy ilyen helyen dolgozó lány vállalkozna "személykísérésre".

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.06.03. 02:11:16

@Playman123: "A sporteseményt több helyszínen rendezik, így a prostitúció és emberkereskedelem problémaköre az egész országot érinti. "

A prostutúció "problémaköre". Pedig ott legális. Csessze meg a szerző...

Playman123 2014.06.03. 09:06:38

@noname.blogger: A prostitúció és az emberkereskedelem az ott tényleg probléma, mert a legálisan dolgozók mellett tömegesen foglalkozn(án)ak ezzel a kiskorúak, akiket előbb-utóbb megtalálnak a "közvetítők", és hamis papírokkal Európába vagy a tengerparti nagyvárosokba viszik őket.
Brazíliában egyébként máshogy viszonyulnak a szexhez, mint nálunk. Az utcán lényegében szinte bárkit rávehetsz arra, hogy elmenjen veled, az ellenérték mértéke csupán a kiszemelt hölgy anyagi helyzetének függvénye. 100 dollárért már egy középrétegű tisztes családanya is hajlandó 1 órányi fizetéskiegészítő "munkára". A tinilányok ennek töredékéért is.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.06.03. 12:57:11

@Playman123: A cikk konkrétan a prostitúció problémájáról ír, nem a hozzá kapcsolódó negatív jelenségek problémájáról. Összemossa, azonosnak veszi, ez a problémám.

Playman123 2014.06.03. 14:41:08

@noname.blogger: Ja, így jogos a felháborodásod.
Amúgy ismerve az ottani helyzetet, nem is a prostitúciót, hanem a prostituálódást tartják az egyik legnagyobb társadalmi problémájuknak. Éppen azt a jelenséget, amiről írtam, hogy szinte bármelyik nő rávehető. Ennek nyilvánvalóan gazdasági okai vannak. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy pár hónapja az ottani szexmunkások nagy tüntetést tartottak, mert attól félnek, hogy a VB miatt jelentősen megnő az ideiglenesen szexmunkát vállalók száma, akik mindenféle orvosi felügyelet nélkül egyrészt elveszik a külföldi vendégeket előlük, másrészt rossz hírét kelthetik a munkájuknak, ami a későbbi külföldi látogatók számára is hatással lehet.

SpanyolKarcsi 2014.06.05. 19:01:42

Nem is kell emiatt kimenni, itthon is találsz egzotikus thai lányokat. Hogy csak egy példát emeljek ki a sokból:
www.szexpartnerindex.hu/Partner/1495?Nev=Lussy&Telefon=06204460789&Varos=Budapest-VI.ker%C3%BClet
süti beállítások módosítása