Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Indiai nap

Címkék: esetleírás callgirl naplóféle NNB

2014.06.21. 10:57

Érdekesen hektikus mostanában a meló, szerintem sokkal inkább, mint amit a sima véletlen kidobna. De lehet, hogy csak én érzem így. Az a rendszer hogy egy-két hétig szinte semmi, a szokásos rendszeres találkozók kivételével, aztán viszont két-három-négy nap teljesen tele van.

Ezen kívül mostanában (Májusban is) nem annyira az escort a "divat", hanem a 2-3 órás, leginkább szexről szóló találkozók, kivéve persze visszajáró vendégek. Érdekes, hogy min múlik ez.

 

Szóval az elmúlt időszak megint csak a felpörgésről szólt. A tegnapi napot némileg kiemelkedett közülük egy érdekes koincidencia miatt.

Szóval tegnapi első találkozó egy indiai sráccal volt.  Hotelben találkoztunk, előzőleg megkért, hogy mindenképp fekete fehérnemű legyen rajtam. Ezzel okozott némi fejfájást mert az egyetlen normális nyári elmenős ruhám fehér, és átlátszik alatta a fekete. Végül úgy oldottam meg hogy a fehérneműt (bugyi+babydoll) a táskámban vittem magammal.

A pasi nálam kicsit alacsonyabb, enyhén pocakos (az a gömbölyű hasú fajta, máshol viszont egyáltalán nem kövér), egyébként szokásos kinézetű. Valahogy kedvetlennek, unottnak tűnt, nem tudom hogy általában ilyen vagy valami okozta. Talán a jetlag. Kissé kényelmetlenül éreztem magam tőle, nehéz úgy jót kihozni egy találkozóból hogy a partner már előre unja, de aztán nem volt gond.

Szex előtt csak minimálisan beszélgettünk. Félrevonultam a fürdőszobába "felfrissíteni magam", azaz átöltözni, a szettem kimondott sikert aratott, azt is mondta hogy jobban nézek ki mint a képeken. Mellesleg úgy tűnt hogy nincs nagy véleménnyel a fotóimról, utólag kiderült hogy azért mert szenvedélyes hobbifotós. No igen, a webkamerás képeim tényleg nem jók profi fotóknak.

Az ágyban rendben volt, annyi volt vele a gond hogy az a fajta aki kvázi vibrátornak képzeli magát: akár nyal, akár ujjazik. Gyors és erős rezegtetéssel, húzgálással operál, ami pont az ellenkezője annak amit szeretek ráadásul fájni is tud. Igyekeztem inkább vele foglalkozni de mindig félbeszakított és átvette a dolgot, tippre azért hogy el ne élvezzen túl hamar.  Egy idő után próbáltam óvatosan mondani hogy mit szeretek inkább ahelyett amit csinál. Csak abba szóltam bele ami fájt is, a többit nem variáltam, nem láttam túl sok esélyt arra hogy hirtelen gond nélkül megváltoztatja a stílusát. Hosszú ideig foglalkozott velem, aztán gumit húztunk és gyorsan vége lett.  Heverésztünk és beszélgettünk kicsit, hogy múljon az idő. Valamiért egyáltalán nem kérdeztem a munkájáról, de azt azért megmondta hogy egy bizonyos kongresszus kapcsán jött Budapestre. Kicsit beszélgettünk arról hogy hol lehet itt bulizni (fene tudja, én nem járok), kiderült hogy iszik alkoholt , noha az ő államában tilos az alkohol, nem vega és nem is különösebben vallásos. A bulizás kapcsán szóba került a kora, cikis módon sokkal többet tippeltem, pedig ahogy jobban megnéztem, nem is tűnt olyan soknak, talán a szokatlan bőrszíne tévesztett meg. Szóval csodálkoztam hogy ezek szerint egyidősek vagyunk, azon meg ő döbbent meg nagyon mert ő bő öt évvel fiatalabbnak gondolt a tényleges koromnál. A prostik kiélt arca, ugyebár :D
Imád utazni, erről is beszélgettünk kicsit. Őt inkább a városok érdeklik, én ha utazok, a természetet nézem. Ebbe is belementünk kicsit, mesélt Afrikáról, valamilyen ottani vadasparkról vagy természetvédelmi területről vagy miről, nem értettem pontosan, elég gyér volt a szókincse a témában. Azt mondta hogy ott tigrisek is vannak, én meg csodálkoztam, azt hittem azok csak Ázsiában élnek. Kiderült, hogy fél a hüllőktől, leginkább a gyík jellegű jószágoktól, de pl a kígyók vagy a krokodilok nem zavarják. Imádja a kutyákat, úgyhogy ezt a témát is rágcsáltuk kicsit. Labradorja van otthon. 

A második kör viszonylag gyors volt, azután pedig rövid idő után elköszönt.  Nem tudom, mennyire volt velem elégedett, szerintem nem annyira, de fene tudja.

Volt még két órám a következő találkozóig úgyhogy megvacsoráztam valahol és vettem egy könyvet hogy elüssem az időt. Amióta lecseréltem a régi laptopomat, nem hordom magamnál az újat mert nem fér bele a táskámba. Kellene új melóstáskákat vennem amelyek passzolnak a géphez.

Szokatlan módon egy percet sem késtem a következő találkáról. Kiderült hogy ő is indiai. Szintén nagyon keveset beszélgettünk szex előtt, viszont tőle is megkérdeztem hogy mit csinál itt. Kiderült hogy ugyanarra az eseményre jött mint a másik :O  :D. Amúgy ugyanannyi időre is hívott, két órára.
Ő ötven körüli volt, jól fejlett pocakkal. Csókolózás közben kellemetlen módon harapdálta a számat, igyekeztem nem hagyni, mert pár perc ilyen és eléggé kisebesedik. Sajnos erős izzadtságszaga is volt.

Valamennyit ő is nyalt és ő nagyjából úgy csinálta ahogy szeretem. Miután én is foglalkoztam vele, átértünk a szexre. Még az elején (épp ráültem) megállított és közölte, hogy 200 dollárt szán erre a találkozóra,  rajtam múlik hogy  ezért az összegért  meddig maradok. Akkor épp nagyon nem voltam pénzszámolgatós hangulatban úgyhogy simán rábólintottam. Megjegyeztem hogy szokatlan időpontokban hozza szóba a pénzügyeket, valami olyasmit válaszolt hogy végülis ez az egész csak a pénzről szól. Nem értettem pontosan a mondatot és nem akarta elismételni, mindenesetre ez eléggé kellemetlenül érintett. Ha szexelek, akár úgy is hogy egyoldalú, azzal szeretek foglalkozni amit csinálok, nem a matekkal. Feltételeztem, hogy a másik félnél ez még inkább így van.  Mondjuk a megjegyzés rövid volt és bárkinek beugorhatnak dolgok fura időpontokban, inkább a magyarázat nem tetszett.
Amikor végeztünk, egy darabig azon gondolkodtam hogy le kellene lépnem a fenébe, egyrészt a borzasztó izzadtságszag miatt, másrészt a magyarázat miatt. Aztán végülis nem tettem, az egy és a két óra között nincs akkora nagy különbség és nem akartam feszültséget. Hálistennek utána nem akarta még ragozni az anyagiakat hanem normálisabb témákról beszélgettünk. Magához ölelve tartott, én viszont inkább  távolodtam volna a szaga miatt, meg mert folyamatosan, lendületesen simogatott, reflexszerűen babrálta a mellbimbómat és a lábam közét, ami egy idő után szexmentes helyzetben eléggé zavaró. Szerintem nem tetszett neki a hárításom. Azért eltöltöttük az időt valahogy, némi beszélgetéssel, csendekkel, utána pedig kezdeményeztem a második kört. Aztán ő is elég hamar elköszönt. Szintén nem érzem hogy elégedett lett volna velem. Nem tudom, hogyan csinálhattam volna jobban, nem gondolom hogy elrontottam volna, inkább csak valami nem állt össze köztünk. Ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr966389983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása