Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kettős mérce

2014.10.30. 11:59

"Ha a prostikat nem vesszük figyelembe, akkor egy nő élete során összesen hány pasival fekszik le?" - gyakorikerdesek

(a többség nyilván nem arra válaszolt, hogy mennyivel KÉNE, hiszen nem erről szólt a kérdés)

Ez is változó..mindenkinél más. A normális erkölcsi max nálam 10-15 e fölött ribinek nézem..de van aki megvárja a herceget fehérlovon..:)

 

 

A 10-15 is ribi. Kb. 5-ig azt mondom párkapcsolati helyzetek, amik nem jártak sikerrel, de ha valaki ennyinél nem tanult az ribi. Egy-két pofonnál feláll az ember, de 10-15 az közel se mind párkapcsolatos...

 

Ezt a másodikat úgy igazán nem is értem. Szóval a nő természetesen csak párkapcsolatban szexel, és ha volt olyan hülye, hogy ötödjére is félresikerült a dolog, akkor bizony már ribi. Öööö.... persze ez lehet, hogy a válaszadó szerint a férfiakra is vonatkozik, erről nem tudunk semmit.

 

Gondoltam, poénból megcsinálom a következő kérdést:

Szerintetek hány nővel feküdhet le egy pasi maximum, hogy ne legyen túl sok?

A válaszok:

20+ után

 

 

Ha valaki 15-20-at mond nekem, biztos meglepődök. 
L

 

Ez fordítva szokott probléma lenni! 
Egy pasi minél több nővel fekszik le, annál menőbb! 
Ha egy nő sok pasival fekszik le a már riba**... 

így vélekedik a társadalom...

 

 

Egy fiúra soha nem néznek furán emiatt, még a lányok sem, hiába is titkolják. 
Ha van egy gyökér aki 2 lánnyal feküdt le, vagy pedig van egy intelligens, tisztelettudó, határozott férfi aki élete során már 1000 nővel volt és ebből nem csinál ügyet akkor a nők úgyis őt fogják választani. Még valahol imponál is nekik, hogy most ők vannak együtt azzal a férfival, tehát 1000 nőt maguk mögé tudtak utasítani.

 

Amennyi neki jólesik. 
Legfeljebb kevesebbet mondasz ha kérdezik ;) 

Baromság ez alapján eldönteni. Ott egy csinos fullextrás csaj félmeztelenül már, te meg "ja bocsi, de te vagy a 21. ez már gáz, inkább passziánszozzunk" ? Ugyanmár... 

És egy jó tanács: aki ez alapján ítél meg azt kerüld is el. Zárt gondolkodásra és könnyű ítélkezésre hajlamos, és abból még bajod lesz. Főleg azért mert szoros összefüggésben van az értelem nagyságával. 
Aki tényleg intelligens előbb gondolkodik aztán ítél.

 

Férfiaknál nincs felső limit mivel az eszköz nem kopik így nincs amortizáció. Na a nők esetében meg olyan mint a kocsiknál.

 

 

Itt is az utolsó viszi a pálmát. Nem tudom, ki mennyire tudja, de kb olyan gyakorisággal élek szexuális életet, mintha egy nagyon nem aktív párkapcsolatban lennék, viszont nyilván jóval több pasival voltam, mint az átlag. Viszont ez elég jó duma, majd egyszer bevetem egy aktívabb párkapcsolatban, hogy sajna ritkítanunk kell az együttléteket, nehogy elamortizálódjak:DDDD (ami egyébként nem egészen így működik...)

Azért jó lett volna több választ találni az első kérdésre, ha valakinek sikerül, linkeljen már.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr576846787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suisseproject 2014.10.30. 14:29:18

Szerintem az utolsó előtti viszi. Ez egész egyszerűen tökéletes. Kíváncsi vagyok, mi lenne a reakció, ha egy az egyben bemásolnád az első topicba (mondjuk a csajt nyilván átírnád pasira). Lol.

suisseproject 2014.10.30. 14:35:02

@suisseproject: Megjegyzem, szinte biztos vagyok benne, hogy azzal megsértenéd az eredeti írót, anélkül, hogy tudnám, milyen nemű. (Nem túl intelligens, aki ez alapján ítél)

SadRedBucket 2014.10.30. 21:41:03

Feminista blog lettetek? Hogy jutott eszedbe ez a kerdes? :-)

szombathelyi vitéz 2014.10.30. 21:59:39

Valamennyire tényleg létezik még ebben a kettős mérce, de azért nagyon meggyengült már. Főleg a te korosztályodban és társadalmi közegedben. Két generációval ezelőtt, a nagymamád fiatal korában még az volt a kérdés, hogy selejtesnek számít-e az a lány, aki nem szűzen megy férjhez. Most meg annyi a tét, hogy esetleg elcsattan egy beszólás, minden különösebb következmény nélkül, ha valaki feltűnően fűvel-fával. Téged meg, kicsit paradox módon, de végképp semennyire nem érint a kérdés:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.10.30. 22:09:13

@szombathelyi vitéz: a gyakorikerdesek inkább az én korosztályom játszótere, nem? Legalábbis ahogy nézegetem a különböző nem-kor aláírásokat, inkább hozzám hasonló korúakat (vagy fiatalabbakat) látok.

Engem elég keményen ribancoztak fiatalkoromban, mert kb minden bulin CSÓKOLÓZTAM valakivel:) (no jó, meg néha egy kis orális szex*) Talán annyival volt enyhébb a dolog, hogy akik bírtak, azok azért nem bírtak emiatt kevésbé, csak közölték, hogy ribanc szoktam lenni (aki meg nem bírt, az nekiállt pletykálkodni, volt egy nagyon jó, de sajnos nem írhatom le)

Na persze lehet, hogy ma már tényleg nem ciki a 10+ szám, ha mind párkapcsolatban történik ;)

*ami azért vicces, mert így visszagondolva egy kivétellel sosem én csináltam, hanem nekem csinálták:D

@SadRedBucket: ha rendszeresen követed a blogot, láthatod, hogy azért elég gyakran van szó hasonlóról, legfeljebb csak erről szóló post nem születik belőle:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.10.30. 22:10:11

@szombathelyi vitéz: jaja, az én esetem sajna egy picinykét nehezebb:)

szombathelyi vitéz 2014.10.30. 22:40:21

@Ivonn88: Tényleg, aki viszonylag jól ismer téged, de nem tud a munkádról, az tipikusan mit gondol rólad ezen a téren?
Mert amiket a blogon írsz, annak alapján 1) a szexuális életed jelentős hányadát munka közben abszolválod, arról tehát per def. nem tudhat 2) az elmúlt x évben (jóval) kevesebbet éltél párkapcsolatban, mint anélkül, továbbá a privát kapcsolataidban jellemzően sokkal idősebb és/vagy nős férfiak a partnereid, tehát ezek is (jelentős) részben "illegalitásban" zajlanak. Vagyis mittudomén, egy csoporttársad (vagy akár a családtagjaid) szemszögéből nézve, a manapság átlagosnál sokkal szűziesebb életmódot élőnek gondolhatnak. Vagy leszbikusnak:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.10.30. 22:48:13

@Ivonn88: Én inkább azt feltételezném hogy a gyakorikérdések az egyel alattad lévő korosztály játszótere, mondjuk tipikusan tizenévesek. Ők pedig úgy hallottam hogy sokkal konzervatívabbak, mint a te korosztályod.

SadRedBucket 2014.10.31. 00:27:57

Ugye, mint tudjuk, a fiuknal az a lany a K aki mindenkivel csak vele nem.
Erdekes lehet, hogy a nok mikor kezdik el meregetni a masikat... Aranyos intrikakat szoktam latni nok kozott ebben kerdesben.

szombathelyi vitéz 2014.10.31. 23:06:41

@noname.blogger: Tehát azt mondod, hogy a mai tizenévesek később kezdik a szexet, mint a mai huszonévesek tették, és/vagy aki már elkezdte, az kevesebb partnerrel teszi? Elég meglepő lenne, bár bevallom, nekem sincs túl sok megbízható, első kézből származó információm erről. De inkább olyanokat hallok, például tanár ismerősöktől, ami ennek súlyosan ellentmond. Kíváncsi lennék, mire alapozod ezt a "sokkal konzervatívabbak" dolgot.
Még egy gondolat, ez inkább módszertani: ha a válaszadók valóban tipikusan tizenévesek, akkor viszont ezt érdemes figyelembe venni a válaszok értékelésénél. Ha ugyanis pl. egy 15-16 éves azt mondja, hogy 5 vagy 10 abszolvált partner felett számít valaki ribancnak, akkor ezt a saját korosztályára fogja érteni. Akkor is, ha a kérdés nem pontosan így szól, mivel más aspektus nem érdekli, azt pedig értelmezni sem tudja, hogy "élete során". És ha valaki 15 éves korban tartja átlagosnak az 5 vagy 10 partnert az már nem is annyira konzervatív:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.01. 00:01:02

@szombathelyi vitéz: általában elég hamar eljön az a pont, hogy kifejtem azt a nézetemet, miszerint okésnak tartom, ha mindenki ide-oda szexel, mert úgy tartja kedve. Ennek eddig a legviccesebb folyománya az volt, hogy a srác elég udvarlásnak találta a "mi lenne, ha felmennék hozzád, vennék egy üveg bort, aztán..."-t, de ez annyira jó, hogy azóta mindenkinek mesélem:D

Szerintem most is elég "könnyűvérűnek" tart, aki látott már valamilyen buliban (bár ez az elmúlt években egyre ritkábban fordul elő), mert esélyesen minimum egy sráccal csókolózom, de ez a szám simán lehet több is. Jóóó, tudom, ez nem szex, de mégis így gondolják, bár az elmúlt években inkább csak tippelek, hogy így van. Középiskolában még egyértelműbb volt a vélemény. Mostanában inkább ami tuti, hogy a fiúk hamarabb próbálkoznak.
(Nemrég amúgy egy sráccal ittam, akivel korábban randiztam, és elmondtam neki a melót. Utána meg elkezdtünk csókolózni, én meg nem bírom kiverni a fejemből, hogy azért tette meg, mert feltételezte, hogy nem fogom visszautasítani)

Néha komolyan megfordul a fejemben, hogy talán a szüleim szerint leszbikus vagyok, és valami fura oknál fogva nem mutatom be a barátnőmet, bár ha lenne, bemutatnám, csakhát heteró vagyok.

Lehet, hogy szkeptikus vagyok, de én általában fenntartással kezelem azt, amit egy adott szülő vagy tanár lát a tizenéveseknél. Már "az én időmben" is nagyon ment, hogy mindenfélét mondogattak a mai tizenévesekről, én meg elég másokat láttam, bár nyilván kiket láthattam, az osztályomat meg néhány jobban ismert hasonló korút. Viszont ott is volt kiakadt szülő, aki valamiért nem akarta elengedni a lányát az osztálykirándulásra, merthogy mi miket művelünk ott, aminek nem volt sok alapja. (becsszó, pár osztálytársamon meg rajtam kívül senki nem művelt ott semmit) Szóval nekem van egy sejtésem, hogy a "mai fiatalok"-megszólalások általában az extrém esetekből lesznek.

Viszont ha tényleg tizenévesek mondanak 10-15 embert...:) Szerintem egyébként az mondjuk úgy 30 éves korukig terjed, mert úgy gondolják, hogy utána megházasodnak, és mind monogámok lesznek. Szerintem egyébként én is valami hasonló számot mondtam volna reálisnak tizenévesen, csak én nem gyártottam volna hozzá ideológiát.

Miket mondanak a tanár ismerőseid? Egyik nagy szívfájdalmam, hogy egy darab tizenévest sem ismerek már:(

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.01. 00:01:29

@SadRedBucket: van valami logikai összefüggés a két mondatod között?:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.01. 11:23:48

@szombathelyi vitéz: Ismerős véleménye, ismerősei alapján mondom, szóval annyira nem tudom megvédeni :)

De nem, semmi olyat nem állítok, hogy később kezdenék (azt sem, hogy nem). Nem is ez a téma. Amit próbálok állítani az az, hogy a mai tizenéveseknek van egy masszív csoportja, amely nagyon szeret megítélni másokat "erkölcsi" szempontból. Klasszikusan hagyományos erkölcs vonalon. Feltételezhető hogy ez azzal is jár hogy bizonyos dolgokat nem csinálnak, nem úgy csinálnak vagy később, de ebben nem vagyok annyira biztos, lehet, hogy csak kevésbé vállalják fel. Általánosságban igaz szerintem, hogy minél inkább konzervatív a szöveg, annál jobban el szokott válni a valóságtól, annál nagyobb helye van a rejtett, tagadott, relativizált saját dolgoknak

Igen, bennem már az elején volt egy olyan benyomás, hogy az ötpartneres hozzászóló nem igazán van képben azzal, amit mond. Valahogy a stílus nekem arra utal (talán tévesen, mert amúgy nagyon kevés a konkrét információm) hogy a kommentelő úgy veszi hogy a partnerkeresés 30 környékén, vagy akár alatta be szokott fejeződni. Illetve esetleg még lehet egy válás/megözvegyülés, de akkor is max egy plusz partner utána, de azzal is csak akkor fekszik le az ember, ha már véglegesnek érzi. Szóval a tizen-huszonévekre tesz az öt partnerből hármat-négyet.

De szerintem a másik hozzászóló is ilyen, ő is max 30 éves korig tudja embernek nézni az embert, szerintem számára utána már a szex az maximum valami ritka, egyszerű maszatolás a házastárssal és kész, különösebb szenvedély vagy igények nélkül.
Ezügyben a tizenéves húgomból indulok ki, hogy mekkorákat tud csodálkozni az emberek (férfiak) késői rádöbbenésein, szenvedélyein (késői az mondjuk negyvenöttől kilencvenig). Amelyek még véletlenül sem a konzervatívan bácsis kategóriába esnek, amire egy hozzá hasonló fiatal csak elnézően mosolyog. Amúgy a korosztálya konzervativitása tekintetében is részben belőle indulok ki, mármint abból amiket ő mond a többiekről.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.01. 11:47:44

@szombathelyi vitéz: Ja kieg: még a férjem egyes tizenéves, húsz körüli ismerőseiből indulok ki, amiket ők meséltek. Szóval ez a két forrásom van.

szombathelyi vitéz 2014.11.01. 22:38:48

Ezek jó kiegészítések mind a kettőtöktől, és az én tapasztalataimnak sem mondanak ellent.
Extrém esetek vs. tipikus helyzet: már az én általános iskolámban is volt olyan, hogy egy lány terhesség miatt maradt ki a nyolcadikból, el lehet képzelni az eset fogadtatását és utóéletét, apokaliptikus víziók a mai fiatalokról, stb. Ugyanakkor mondjuk két évvel később (pedig két év az itt rengeteg) a gimnáziumban 16 évesen az osztálytársaim legalább 80 százaléka szűz volt még. A fiúk között biztosan - egymás között erről a témáról a fiúk lehet hogy hazudnak, de nem ebben az irányban - de szerintem a lányoknál is megállt a 80 százalék.
A másik pedig: ez a fajta képmutató konzervség - ami nem kis részben a keresztény kurzus "kettős moráljának" felújítása - pedig tényleg nagyon elterjedt lett már a mostani harmincasok körében is, és simán lehet, hogy ez leszivárgott a fiatalok közé is. Olyasmire gondolok, hogy pl. ismerős pár hónapokig járt katolikus jegyesoktatásra, ami a szép fehér templomi esküvőhöz kellett, és közben még ismerősi körben is eljátszották, mintha komolyan vennék. Közben a pasi folyamatosan kurvázik, vőlegényként és most férjként is, de a csaj sem veszi túl komolyan a házastársi hűséget - erről, hogy is mondjam, szintén első kézből származó információm van:) Kifelé viszont ők erkölcsös, konzervatív keresztény emberek, akik mély felháborodással és megvetéssel tudnak beszélni a libsi fertőről. (Akkor is egyébként, ha a libsi akit gyaláznak, konkrétan monogám heteroszexuális kapcsolatban él húsz éve.)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.01. 22:53:49

@szombathelyi vitéz: ez most komoly??? Mármint a párkapcsolatos sztori??? Ez így nekem nagyon... fura. Valahogyan megmagyarázzák maguknak meg másoknak (akik tudnak a félrelépésekről), hogy miért? Nekem volt egy ismerősöm, akire szintén eléggé illett ez a meglehetősen konzervatív nézet, de ő jól elmagyarázta, hogy az miért oké, hogy ő félrelép. (megjegyzem, végülis csak egy emberrel tette, bár mondjuk hm, egyszer NNB-vel is találkoztak...)
Nekem is van istenben valamennyire hívős, jegyesoktatásra is járó ismerősöm, aki szintén folyamatosan félrelép, de nála legalább nem érzek semmiféle magyarázatot önigazolásra - pontosabban de, egyszer mondott valamit, amit egy kicsit annak lehet venni, de nem volt olyan erős.
Hm, én max abban vagyok eléggé biztos, hogy legalább a lányok fele szűz volt még 16 évesen, de akikről feltételezem, hogy nem, azok is szerintem 16-17 évesen vesztették el. Két emberről tudok, akik elég fiatalok voltak (ebből az egyik én vagyok), van egy pár ember, akinél nagyjából tudom, a többiről meg bevallom, el se bírom képzelni annyi idősen, de tudjuk, hogy a látszat csal:). A tendencia mindenképp a párkapcsolatban elvesztés volt, bár lehet, hogy ez a korábbinál tényleg korábban, illetve kevesebb együttjárás után történt meg. Össze-vissza szexelő osztálytársaim se voltak szerintem, gondolom, akkor nem lettem volna én ribanc a csókolózások miatt. Bár tényleg nagyon kevés osztálytársammal voltam beszélő viszonyban.
Azt egyébként tökre elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg, korábban kezdik az emberek kevesebb együttjárás után, de tényleg nem hinném, hogy az össze-vissza szexelés annyira jellemzővé vált volna.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.02. 01:04:26

@szombathelyi vitéz: A mostani harmincasok körében?! :O mikről maradok le... Amikor még tizenévesek voltunk, ilyen nem volt. Legalábbis az én osztálytársaim körében, ami egy viszonylagosan elit gimnázium. Rémlik, hogy talán harmadikban az osztály fele váratlanul a könyvtárban töltött egy lukasórát és kitalálták, hogy mindenki mondja el a szexuális tapasztalatai milyenségét. 15 emberből talán háromnak nem volt még semmi, az egyik én voltam. Kereszténységre senki nem hivatkozott.
Aztán emlékszem az én korosztályomra meg a valamivel idősebbekre egyetemen, ott sem nagyon láttam különösebben konzervatív embereket. Aztán van a férjem korosztálya, most késő huszasok, ők meg kimondottan nem voltak konzervatívak középsuliban, nagyon nem.

Szóval fura. Lehet, hogy más körökben mozgok, de az is lehet hogy ugyanazok az emberek hülyültek meg harmincas éveikre. Egyik említett csoport tagjait sem követtem mostanáig.

szombathelyi vitéz 2014.11.02. 19:24:33

@Ivonn88: Persze hogy komoly. De a te két embered is hasonlónak tűnik, akkor mire a nagy meglepődés?
@noname.blogger: Amit a harmincasok körében (szerintem) terjedő képmutató konzervativizmusról írtam, azt a mostani állapotukra értettem, és ők többnyire már felnőtt korukban vették fel ezeket a magatartásformákat. Az meg csak egy tipp, hogy a mostani tizenévesek esetleg már tizenévesen is mutatnak ilyen tüneteket (és éppen arra írtam tippnek, hogy szerinted ők konzervatívabbak a mostani huszonéveseknél)
Hogy nálatok pont fordítva volt a 80-20 százalék, arra nincs ötletem, ha jól számolom 6-7 évvel vagyok öregebb, az szerintem önmagában nem indokol ekkora eltérést. Bár te harmadik osztályt írsz, nekem meg egy másodikhoz kötődő helyzet ugrott be, és egy év ott nagyon sokat számíthat. De ennyit talán mégsem, szóval inkább úgy tűnik, valami miatt ezen a téren eltérő közegben nőttünk fel.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.02. 20:10:24

@szombathelyi vitéz: Azért tűnik meglepőbbnek a tiéd, mert ott ráadásul még "mély felháborodással és megvetéssel" is beszélnek "a libsi fertőről", az ismerősömtől meg azért ilyesmit nem hallottam. Szóval nála inkább azt érzem, hogy persze, vannak neki elvei, meg istenhívő, de ezeket az elveket leginkább úgy alakítja, ahogy neki kényelmes, pl. ebbe belefér hazudni a feleségnek.

Egy-egy osztályból azért ne vonjunk le hatalmas következtetéseket, szerintem még akár ugyanannak az iskolának a két párhuzamos osztályában is születhetnek ekkora eltérések. Érdekes, de én is a 10-11-ediket érzem valahol vízválasztónak. Szerintem a legtöbb ismerősöm úgy 16-17 évesen vesztette el a szüzességét. Na meg most látom, hogy NNB kb mindenféle tapasztalatról beszélt, és mivel ha jól emlékszem, annyi idősen NNB még nem is csókolózott senkivel, elég könnyű volt megugrani a határt. (de nem biztos, hogy jól értelmeztem a dolgot)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.02. 20:30:26

@szombathelyi vitéz: Igazad lehet.

Igen, az tényleg harmadikban volt. Azt hiszem. De ha tévedek és negyedikben, az már elegendő magyarázat lenne.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.02. 20:31:25

@Ivonn88: Szexről beszéltem, azon belül volt, akinek orális szex is volt, ilyenek. A csókolózás nem számított szexnek :)

prandelli 2015.01.21. 10:27:43

Mérföldkő a kettős mérce elleni küzdelemben, újabb bástya dőlt le a nemek közötti egyenlőség útjából:
sportgeza.hu/futball/2015/01/12/stephanie_roche_puskas_dijra_jelolt_golja/
Nekem mondjuk ez már sok egy kicsit, a választójognál még nem szóltam, az ellen sincs kifogásom, hogy a nők űrsiklót vagy kukásautót vezessenek, na de hogy legszebb gól:O Azért mindennek van határa, hová fog ez vezetni?:)
(Egyébként ez tényleg jó példa, eddig egyáltalán nem tudtam, hogy a Puskás-díjnál nincs külön férfi és női mezőny, hanem mindenki együtt versenyez.)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.01.22. 04:01:53

@prandelli: Miért, szerinted nem a legszebb gól?
Nem értek a gólokhoz :D

Nekem amúgy tetszik hogy együtt versenyeznek.

prandelli 2015.01.23. 21:28:48

@noname.blogger: Dehogynem szép, csak a foci az egy igazi szimbolikus macsó territórium, erre utaltam ironikusan. Érdekes hogy a világ egyik legsötétebb és legkorruptabb szervezete (a FIFA) ebben a dologban ilyen pozitív mintát mutat, mert szerintem is az. Egyébként végül nem nyert ez a gól - amint az várható is volt - de a legjobb háromba kerülés önmagában is szenzáció.

Az más kérdés, hogy a gála résztvevőinek anyagi megbecsülése még mutat egy árnyalatnyi eltérést (konkrétan a focistalány és CR7 vagy Messi havi fizetése között az arány kb. 1:2000), és a médiatálalásba is sikerült becsempészni bőven olyan elemeket, amiket ti valószínűleg szexistának minősítenétek, de a sztori összességében mindenképpen pozitív.
sportgeza.hu/futball/2015/01/13/roche_es_c._ronaldo/
Jó, egy kicsit én is szexista leszek, azok a lábak eléggé ööö... szóval meglehetősen:)Mellesleg Messivel pl. érdekes párt alkotnának, a lány jó 15 centivel magasabb, illetve a fotó alapján sokadszor merül fel bennem a kérdés: ezeket az csillogó és érdekes színű öltönyöket, amikben a gálákon szokott szerepelni, a sztájlisztja írja elő Messinek, vagy a saját ízlését fejezi ki velük?:)

prandelli 2015.01.23. 21:50:32

"a foci az egy igazi szimbolikus macsó territórium"
Ehhez érdemes annyit hozzáfűzni, hogy mifelénk - mert pl. az USA-ban meg kimondottan női sportágnak számít (kivéve a latino kisebbséget, hogy még egy csavar legyen benne). 10 éve még inkább annak számított, de még ma is eléggé.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.01.23. 22:50:24

@prandelli: Ha a srác annyival alacsonyabb akkor talán ennek is köszönhető hogy a képen olyan jó a rálátása :) szóval vannak pozitívumai.
De basszus tényleg mintha mindenki a nő lábát bámulná, mintha a fotósok is csak azt fotóznák :) (ők nem, tippre széles látószögű kamera ebből a szögből nagyjából az egész nőt mutatja)

Öltöny: tuti saját :D ha téged próbálna ilyenbe öltöztetni a stylistod, nem tennéd ki a szűrét pillanatok alatt? :P Amíg nem talál másikat, mondjuk kölcsönkérhetné Ronaldóét.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.01.24. 00:55:06

@prandelli: őszintén szólva elég sokat gondolkodtam azon, hogy ezt most szexistának gondolom-e, és gondoltam, inkább nem írok semmit, mert ha pl. azt írnám, hogy vicces a kép, az már egyfajta állásfoglalás lenne.

"Ehhez érdemes annyit hozzáfűzni, hogy mifelénk - mert pl. az USA-ban meg kimondottan női sportágnak számít "

Jó, de az USA-ban élők furák:), meg náluk nem ez a nagy sport, hanem az amerikai futball.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.01.24. 23:46:05

@Ivonn88: Mondjuk szerintem szexista, de nem az hogy ezt írták, hanem hogy pont erre pont csak ezt írták. Vagy mutatták.

Ugyanakkor a másik oldala a dolognak az hogy a lány mehetett volna hosszú ruhában vagy nadrágban is, és konkrétan ez a ruha pont arra való hogy a lábaira irányítsa mindenki figyelmét. Pl dekoltázsa egyáltalán nincs. És tényleg szép lába van, learatta vele az összes babért amit gondolom le akart aratni. Innentől kezdve nincs gond a cikkel. Esetleg írhattak volna mellé másikat is, a női fociról szóló tartalommal, ahol nem a lábakat hangsúlyozzák, lehet hogy írtak is, nem néztem. A női foci pont úgy nem érdekel mint ahogy a férfi foci sem, szóval passzolom.
süti beállítások módosítása