Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jóóó munka

2014.11.08. 10:19

Nemrég találkoztam egy pasival, elég kellemes élmény volt, úgyhogy leírom. Budapesten először járt, illetve ha jól emlékszem, ez volt az első találkozása escorttal is. További érdekesség, hogy elvileg én tudok az ő nyelvén, kicsit jobban, mint angolul, úgyhogy ezt meg is írtam neki még egyeztetés közben.

A szálloda előtt találkoztunk, előtte küldtem neki egy smst, hogy mi van rajtam, stb. Ezt is a másik nyelven írtam, mégis angolul szólított meg, de aztán hamar átváltottunk. Kellemes jelenség a pasi, legalábbis az összkép nagyon tetszett, később pedig ezt is turbózta :) Beültünk a bárba, én egy kólát ittam, mert nem igazán szerepelt a terveim között az alkohol. Miután megittuk, kérdezte, hogy mit szeretnék, de újra meg újra elismételtem, hogy azt, amit ő, nyilván adott kereteken belül. Erről már többször is volt szó itt, nem fogom közölni vele, hogy akkor most inkább hazamennék, viszont azok közül a tevékenységek közül, amiket együtt csinálhatunk, nekem tényleg teljesen mindegy, melyiket választja.

Így hát elindultunk a városba nézelődni. Mondjuk elég furcsa, mert említette, hogy pont arrafelé sétált már korábban is, úgyhogy ezek szerint a városnak ez a része érdekelte csak. Vagy nem mert idegen helyre menni, pedig fel is ajánlottam egyet, mondjuk taxizni kellett volna hozzá.

Úgy alakult, hogy beültünk egy borozóba, ahol végül is megadtam magam és ittam két pohár bort. Eléggé be is ütött, a nyelvtudásom pedig az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan nőtt. Idegen nyelven ugyanis még nem sikerült egymás szavába vágós beszélgetést produkálnom, sőt, szerintem még vendéggel sem nagyon, maximum néhány olyan esetben, amikor nagyon jól kijöttünk és ismertük egymást. Szóval elég jókat nevettünk, közben kiderítettem, hogy szimpatikus a gondolkodása és ráadásul képben van az itteni politikai helyzettel, amiről el is kezdtem neki panaszkodni. Utólag elég valószínű, hogy ez is csak az alkohol miatt történt, már írtam korábban, hogy nem szívesen fecsegek politikáról. Viszont szerencsére egyezett a véleményünk, és az egyik mondatán könnyesre nevettem magam.

Aztán visszamentünk a szállodába. Szerintem valamikor ekkortájt járt le az idő, amit eredetileg megbeszéltünk, de nem igazán figyeltem oda erre, úgy tűnt, ő sem. A pénzt viszont egy borítékba tette némi ráhagyással, úgyhogy igyekszem nem arra gondolni, hogy esetleg visszaélt a jóindulatommal.

Szóval a szex… Hát, szex nem volt, viszont én nagyon akartam, hogy legyen, mivel az előjáték elég jól sikerült… Gondolkoztam is, hogy minek köszönhető ez a nagy kedv, és kétféle variáció van: vagy a pasi iránt érzett szimpátia, vagy pedig simán az ügyessége tette, de logikusan végiggondolva mindkettő kellett hozzá. Utána konkrétan kábé egy napig szenvedtem :D Ilyen mindenesetre nem gyakran történik, bár lehet, hogy a blog rendszeres olvasóinak erről más a véleménye (ugyanis előszeretettel osztom meg csak ezeket a történeteket).

Szóval mindösszesen kb. másfél órával maradtam tovább. Egyébként most nézem, hogy itt eléggé elszámoltam valamit, ugyanis van egy kis puskám, amit az árak megállapításánál használok, de itt nem igazán működik, majd ki kell javítanom. Ez egy kicsit ciki, pedig tényleg odafigyelek az ilyesmire, és ami azt illeti, biztos vagyok benne, hogy a lányok 99%-a nem használ ilyesmit, amiben persze az is közreműködik, hogy sokak szerint felesleges, mindkét oldalról. Na mindegy.

Most már csak az zavar egy kicsit, hogy neki talán nem egészen így jött le ez az egész. Mármint ha megpróbálok belegondolni, hogyan láthatott, néha elég rossz képeket is sikerül kialakítanom magamról, de máskor meg nagyon jókat, szóval nagyon széles a skála…

Hát, valami ilyesmi lehet, amikor egy estére vagy szerelmes valakibe. Aztán meg hazamész a párod ölelő karjai közé, és nagyon boldog vagy, amiért mindkettő megvan :)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr276857335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szombathelyi vitéz 2014.11.09. 18:55:41

Nekem ez még mindig eléggé egzotikus elem nálatok, ahogy a párod mindenről tud, mindenben támogat, örömmel olvassa a blogon, hogy a héten milyen munkasikereid voltak, melyik vendéggel hogy ment a szex, aztán boldogan a karjaiba zár. Baromira nehéz elképzelnem egy ilyen személyiség összetételét és működését, és akkor most tényleg a létező legpíszíbb fogalmazásomat vettem elő:)
De ha ez manapság tényleg ilyen simán megy, és mindegyikőtöknek ilyen simán megy, akkor ti itt valójában egyfajta (számotokra előnyös) szociális mutációnak vagytok az alanyai és a haszonélvezői egyszerre. Hiszen azt a fajta prostitúciót, amit ti űztök, nagyrészt azért fizetik aránytalanul jól más tevékenységekhez képest, mert olyan nehézségeket társítanak hozzá - részben közvetlenül a végzéséhez, részben az élet egyéb területeivel való összehangolásához - amit csak kevesen vállalnak, és azok is csak magas felárért. Ha viszont nektek nem csak maga a munka nem jelent gondot (sőt), hanem ilyen egyeztetési problémáitok sincsenek, akkor konkrétan nektek gyakorlatilag a semmiért hull az öletekbe ez a prémium. Ez kicsit olyan, mintha mondjuk a kockázatok miatt nagyon sok pénzt fizetnének egy sugárveszélyes területen végzett munkáért, amit mindenki jogosnak is tart. És akkor valaki észreveszi, hogy neki semmi baja nem lesz a sugárzástól, sőt a bőre még szebb is lesz tőle. (Csak ennél az esetnél biológiai eredetű a mutáció, de a működési mechanizmus, az áttétel és a hatás is ugyanaz.) És a társadalom lomha reakcióképességét ismerve, erre a prémiumra még sokáig számíthattok.
Egyetlen baj van ezzel: ha az összes lehetséges konfliktusforrás eltűnik a történetből, akkor sokkal unalmasabbá válik az egész:) És talán kevésbé számíthattok az olvasók szimpátiájára is: az még az ilyen dokumentum-műfajban is inkább a felfedező típusú hősöknek jár, akik a várható extraprofitért arányos rizikót is vállalnak. Ti meg egyre inkább a szivarozó, szelvényvagdosó finánctőkéshez hasonlítotok, aki kockázat nélkül zsebeli be a nagy hasznot:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.11.09. 19:05:34

@szombathelyi vitéz: Nem hülyeség amit írsz :)

Azzal még kiegészíteném, hogy a felár nem csak az extra bonyodalmak miatt járhat, hanem a kereslet/kínálat vonalon is. Amíg kevesen vannak az ilyen mutánsok és a kereslet ennyivel nagyobb mint a kínálat, addig simán megtehetik hogy sokat kérnek, így működik a piac.

Amúgy nem tudom feltűnt-e de ezt a bejegyzést nem én írtam :) nem tudom, SP írt-e már itt a párkapcsolatáról.

Egyébként annyira tökéletesen azért nem problémamentes a dolog. Nekem, most az, de ha szétmegyek a párommal (amit nem tervezek) akkor elég komoly szívás lesz találni másvalakit. Ezen kívül a társadalmi stigma még mindig ott van, én pl még mindig nem tudom, hogyan fogom elszámolni ezekkel az évekkel az önéletrajzomban. Nem beszélve arról ha valaki felismer. Nem nagy rá az esély de nem is lehetetlen.

szombathelyi vitéz 2014.11.09. 19:13:16

@noname.blogger: Most írt róla, éppen azt reagáltam le.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.09. 20:02:27

Ezt a puskás bekezdést nagyon nem értettem:D Hogy érted, hogy itt nem működik? Illetve hogy mindkét oldalról felesleges?

Én egyelőre igen nehezen találok így párt, mondjuk lehet,talán keresni kéne:D, de pl. az egyik randipartneremnek nem volt oké a dolog, még jó, hogy amúgy se illettünk össze. Ráadásul azt se tudom, hogy lehet egy ilyen témát bedobni, és mikor érdemes :-/

suisseproject 2014.11.09. 21:27:49

@Ivonn88: Például te is azt mondtad rá, mert nálatok sávosan megy az elszámolás, nálam meg szigorúbban.
A többit megírom privátban, ha gondolod, mert ha ezt most leírnám, egy szempillantás alatt megtalálna bárki. Bár már így is esélyes.
@szombathelyi vitéz: Azért nem volt túl egyszerű ilyet találni. Nem mintha az elején, amikor összejöttünk, ez szerepelt volna a kritériumok között, szóval nem célirányosan kerestem ilyen partnert. Ha így vesszük, akkor viszont bazi nagy szerencsém volt :)
Egyébként tényleg szívesen írok a jóóó munkákról :), de azért elég ritka eset, hogy ennyire jó legyen. Na nem mintha ettől függetlenül nem jártam volna baromi jól ezzel a munkával.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.11.09. 21:34:03

@suisseproject: oké, írd le privátban, mert még mindig homály:D
süti beállítások módosítása