Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Oké, szóval íme egy újabb blogos beszélgetés. NNB azt mondta, talán érdemes blogban megjeleníteni, úgyhogy íme.


Eredeti cím: Paranoid:P

Oké, én is elég ijedős tudok lenni, de ez azért túlzás... szóval a sztori: csaj megismerkedik valakivel azon a SB oldalon, ami kb a legnépszerűbb. elmennek egy étterembe, vacsoráznak, és a vacsora végén a pasi közli, hogy ő tudna segíteni a csajnak, hogy sok pénzt keressen, akár egy nap 5000-et, és csak öt pasival kéne lefeküdnie. Mire a csaj bepánikolt, az italát ráöntötte a pasira, megkérte az étterem vezetőjét, hogy kísérje a kocsijához, majd azt tanácsolta mindenkinek a bejegyzében, hogy 1.) semmilyen adatot ne adjanak ki magukról, 2.)legyen náluk valami fegyver, pl. paprikaspray.

Oké, az adatokkal egyetértek, bár nem azért, mert félek, hogy elrabolnak, inkább azért, hogy ne buktasson le senki. Viszont a többi? Most komolyan, szerinte a pasi arra játszik, hogy normális családi helyzetben lévő lányokat raboljon el, amikor megteheti ezt olyanokkal is, akiket a kutya se keresne? (legalábis gondolom pont semennyit nem tud a csajról, ez alapján feltételezhetően őt is keresnék, ha valaki elrabolná) Vagy csak én gondolom ezt mindig olyan furának? Mint amikor azt gondolták normális, tanult emberek, hogy engem a volt párom dolgoztatni visz ki egy másik országba- mert nyilván tökre megéri egy olyan lánnyal megtenni, akinek csak kb az egész családja és ismerősi köre tudja, hogy hol van.
Oké, a helyzet itt nem ugyanaz, de őszintén szólva szerintem a legrosszabb, ami történhetett volna a csajjal, az az, hogy elkezd neki dolgozni, és mégsem lesz annyi meló, vagy mondjuk több pénzt akar róla lehúzni.

Bejegyezte: Ivonn dátum: 18:44
28 megjegyzés:

NNB 2014. november 16. 19:15
fura a világ :O

Mármint a normális, tanult emberek azt gondolták hogy a volt párod ott majd bezár egy szobába és sorba küldi rád a pasikat, és ott tart fogva örökre?

Válasz
Válaszok

Ivonn
2014. november 16. 19:33
Valami olyasmi volt az elképzelés, hogy a volt párom lehet, hogy csak hazudik a munkájáról meg a családjáról, és aztán elkezdi a dumát, hogy jaj, kirúgták, most mi legyen, és így vesz rá arra, hogy dolgozzak egy kicsit, mert akkor nem kell búcsút mondanunk egymástól:D.
Egyébként most próbálom tényleg végiggondolni, hogy tegyük fel, tényleg ez a terve, hogy ezt mennyire lehetett volna kivitelezni. Mert most képzeljük el, hogy azt mondja, kirúgták, de ha ezt közölné otthon, akkor ugye rögtön haza kéne mennie, lőttek volna az együttélésnek. És mittudomén, nem tud hozzányúlni a pénzéhez sem, mert az feltűnő lenne (mondjuk mittudomén, ha a folyószámláján mindig csak annyi van, mint mésfél-kéthavi fizetés, akkor előbb-utóbb máshova is hozzá kell nyúlnia), ráadásul ha neki kell fizetnie a lakást (mert most a cég fizeti), az ugye drágább (bár gondolom, akkor az lett volna az első, hogy átköltözünk egy másik lakásba). Szóval nagyon elméletben el tudtam volna képzelni, csak az kb baromira nem érte volna meg nekem, szóval úgy kb max a felét fizettem volna annak, amennyibe összsen kerültünk volna.


NNB
2014. november 16. 19:41
Ömm oké de ehhez minek kellett volna egy másik országba menni? Itthon arányosan többet tudnál keresni (ha jól emlékszem elég drága az élet, ehhez képest annyival nem keresel többet), ráadásul oda tanulni mentél, egy intenzív nyelvtanfolyam mellett ha akarsz sem tudsz annyira sokat dolgozni, ha meg nem csinálod a tanfolyamot, az azért feltűnik a családodnak, pláne hogy ők finanszírozzák az ottlétedet. Szóval ha tényleg arra játszik hogy összeköltöztök és eltartatja magát veled, azt itthon szerintem jobban lehetett volna.

Perpill most nem jut eszembe más ellenérv, mindenesetre ez elég nyakatekert ötletnek tűnik így elsőre.

Válasz

NNB
2014. november 16. 19:43
Nem beszélve arról hogy valamiért feltételezik hogy feltételezi, hogy te, aki amúgy elég alacsony intenzitással dogozol és ezt évek óta így van, hirtelen intenzív melózásba fogsz csak az ő kedvéért. Mert máskülönben nem lehetne túl sok pénzt kihúzni belőled. Itt valami emberismeret hibádzik némileg. Szerintem.

Válasz
Válaszok


Ivonn
2014. november 16. 19:54
Arról lehet, hogy nem tudott, hogy én általában mennyit dolgozom, nem tudom. De ha valakit eltartanék, tuti nem kezdenék miatta eszelős melóba, és nem adnék neki pluszban, csak eltartanám. Ráadásul nem is vagyok az az ember, aki olyan nagyon költekezős és megérné velem eltartatni magát:D. Valahol elég sértő, hogy pusztán azért, mert szexmunkás vgyok, valahogy hirtelen hihetővé válik számára valami olyasmi, ami eléggé hihetetlenül hangzik, ha csak rámnéz valaki (nem volt túl értelmes ez a mondat most, azt hiszem...)


NNB
2014. november 17. 6:24
Igen, fura izé az emberek fejében hogy a szexmunkás az valami teljesen külön állatfaj, és onnantól hogy tudomást szereznek arról hogy valaki az, elvesztik a szokásos ítélőképességüket és moziklisékben kezdenek gondolkodni. Vagy tanmese-klisékben. Furika.

Nem tudom, hogy az hogy szexmunkás=hülyére melózza magát az most csak egy idétlen sztereotipia vagy inkább mi vagyunk kivételek. Kedvencem amikor egy vendég megkérdezi hogy mennyit melózok naponta :) amire egyrészt vissza lehet érdezni hogy órában vagy találkozószámban (mert ő persze abból indul ki hogy egy találkozó=egy menet = egy óra, mert az a minimum időintervallum), aztán némi gondolkodás után lehet azt válaszolni hogy úgy 0.3-at :D
(lehet hogy csak szerintem vicces)


Ivonn
2014. november 17. 11:09
Kontextusban valószíűleg viccesebb, itt csak szimpla, ámde tökéletesen adekvát válasznak tűnik:)
Lehet, hogy az, aki másik lakáson dolgozik, az annyit próbál dolgozni, amíg ott van, amennyit tud, de ez csak egy tipp. Valahogy azoknál, akikkel eddig találkoztam, így éreztem.


NNB
2014. november 17. 14:08
Valószínűleg én is így tennék, más kérdés, hogy ez mennyire jön össze. Ha pörög, akkor valószínűleg az ottlétemet csökkenteném egy idő után.
Mondjuk valahogy más, ha az ember tudja, hogy a pasi 1-1.5 óra után tutira távozik, de néha csak fél óra.

Én az elején szintén igyekeztem pörgetni, aztán 1-2 év után már kevésbé.
Érdekes, én úgy vettem észre, hogy a meló valami olyan erőforrását veszi igénybe az embernek, amiről előtte nem is tudta hogy véges. És csak lassan jön rá, hogy bizonyos fajta kedvetlenség, fáradtság az a melónak köszönhető. Én legalábbis így voltam vele. A meló előtt sosem volt elegendő sem a fizikai kontaktból, sem a személyes, intim jellegű beszélgetésekből, talán nem csoda hogy nem tudtam kezelni hogy most meg túl sok.

Hm, ezt a bölcselkedést ki lehetne tenni a másik blogba.... Vagy esetleg az egészet, mindenestül.


Ivonn
2014. november 17. 14:37
Na igen, vagy pl. van olyan is, aki nem ér rá mindig, csak akkor megy be, ha van is rá ideje, bár rájuk mintha szintén jellemző lenne, hogy ha dolgoztak már valamennyit, akkor hiába nincs más sürgős dolguk, idő előtt hazamennek (oké, most ugye konkrétan csak egy ismerősről beszélek, meg egy másikról feltételezve, hogy így dolgozik, és én is ilyen lennék). Gondolom, azért, mert nincs kifejezetten célunk a pénzzel, megélni akarunk és kész. Csakhát a prostikról feltételezik, hogy csak akkor éri meg ilyen szörnyűséget csinálni:D, ha abból rövid távon is valami nagyobb haszon realizálható. Pl. az escort lány, aki ott volt a bulin, ő ugyan rendben van a melóval,de egy ismerőse sem tud róla, és ha lesz párkapcsolata, abba is akarja hagyni. Na, neki fontos, hogy összejöjjön belőle valami nagyobb, így meg is nyomja a melót (de lehet, hogy amúgy is ezt tenné, mármint esélyesen pl. sokkal több ideig tud másokkal együtt lenni anélkül, hogy ez szenvedés lenne).

Hát, azon lehet, hogy nem gondolkodtam soha korábban, hogy a fizikai kontaktból lehet elég, de ha valaki megkérdezi, tuti azt mondom, hogy simán:). Az utóbbit se érzem annyira erősnek, talán azért, mert ezek a beszélgetések nem olyan mértékben személyesek vagy intimek, ahogyan én azt szeretném. Viszont ami tényleg nagyon fárasztó, az akár a beszélgetés fenntartása, akár a szex, ha épp nincs hozzá kedvem. Az elsőt már korábban is éreztem, kb majdnem minden beszélgetésnél, ahol próbáltam normálisnak tűnni (tudod, aki érdeklődik és általános témákról beszél), a másikat meg értelemszerűen nem, mert általában volt kedvem szexelni korábban, ha szexeltem, meg nem is volt olyan gyakori:). Mondjuk az első is - értelemszerűen - csak azután lett fárasztó, hogy átváltottam arról, hogy csak magamról beszélek.

Te milyen jellegű személyes, intim beszélgetésekre gondolsz?


NNB
2014. november 17. 15:59
Intim az, ami a pasi mélyebb érzéseivel, hozzáállásaival foglalkozik, azokat szedegeti elő. pl a tapasztalatain keresztül. Lehetőleg úgy hogy ne érezze magát kényelmetlenül a faggatózástól (és ne is tűnjön faggatózásnak), tehát erősen figyelni kell a hangulataira.
Úgy tűnik, a beszélgetések, együttlétek során én valamiféle "lényeget", okozatokat, miérteket keresek az emberekben (és úgy tűnik, gyakrabban megtalálom, mint mások, gondolom a törekvés miatt), akár véleményit, akár hozzáállásit vagy érzelmit, ha ilyenek nem kerülnek elő akkor értelmetlennek érzem az egészet és kényelmetlenül érzem magam. Csak hát ehhez koncentráció és önfegyelem kell. Meg persze kezelni is kell valahogy az előkerült dolgokat, mert ha az ember személyes dolgokat oszt meg valaki mással, olyasmit amit amúgy nem szokott, az elég intim viszonyt jelent, azt meg utána is kezelni kell, hosszú távon is figyelmesnek, megértőnek, nem ítélkezőnek kell lenni. Szóval fárasztó.

Magamról annyira nem szeretek beszélni mostanában, vagy mert nem tartom felvállalhatónak (mert lusta vagyok és elbaszom a dolgokat és szégyenlem magam érte), vagy mert jól mennek a dolgok de a lényeget úgysem értenék. De úgy általában sem kívánkozik ki.

 

Ivonn
2014. november 17. 16:14
Olyan fura nekem ezt, amilyen meló közben vagy (meg amúgy mondjuk velem is), összerakni azzal, hogy amúgy nem vagy egy nagy emberbarát.

Válasz

Ivonn
2014. november 16. 19:51
De lehet, hogy más országban akarná elkölteni, és akkor azért jobban jön a több pénz:). Egyébként szerintem ha rendesen hirdetek, akkor több melóm lett volna, az ár meg emlékeim szerint követte az ottani árakat.

Egyébként most nézem, hogy van nekem táblázatom arról, hogy mennyit kerestem és mennyit költöttem, és bár a költés kicsit torzított, mert ugye sokszor a volt párom fizette a kaját, de most ebből úgy tűnik, hogy ott arányaiban többet keresnek a szexmunkások. Bár őszintén szólva most lusta vgyok számolgatni:D. De igen,elég nyakatekertnek tűnik, és bár elvileg van rá esély, az a durva ebben,hogy valaki kapásból erre gondol:P

Válasz

NNV
2014. november 16. 19:53
...még gondolkodom hogy ez hogy jöhet ki, de szerintem csak úgy állna meg akár minimálisan is, ha te egy amúgy is milliókat kereső elit escort lennél. A mostani állapotodban csak egy csórónak éri meg az egész trükközés, de akkor meg hogyan bonyolította az amerikai meg az ottani útjait? A te fizudat még az elején? Vagy mindent csak hazudott, a te költségeidet meg kölcsönkérte a rokonoktól?

...szóval nekem is van néhány furcsaság a gondolatmenetben. Azért érdekelne, hogy az ötletgazdák hogyan raknák ezt össze :)

Válasz

IvonnC2014. november 16. 19:56
Jaaa, igen, azt el is felejtettem, pedig akartam írni, hogy jaja, nem tűnik túl megérősnek, hogy ő előtte pénzt és időt áldozott ara, hogy 1.) iderepüljön, 2.) egy-két heteket kifizessen az együttartózkodásért :).

Vannak emberek, akik összeesküvés-elméleteket gyártanak, őket kéne megkérni:D

Válasz
Válaszok

Ivonn
2014. november 16. 20:06
:D:D


Suisseproject
2014. november 16. 22:37
Hát, a kemtréleseket ne kérd meg, mert abból olyasmi születik, amit leírtál :D


NNB
2014. november 17. 14:09
De legalább össze lenne rakva rendesen. Hol egy kemtréles?! :D


Ivonn
2014. november 17. 14:47
Na jó, megpróbálom megerőltetni magam.... szóval korábban ugye fizetett nekem x összeget, bizonyítandó, hogy gazdag, megbízható, örök napfény és boldogság lesz az életem, amíg csak ismerem. Ezek után ravaszul elérte, hogy egy pár legyünk, és így már fizetnie sem kellett, ellenben egy lépéssel előrébb jutott abban, hogy magához láncoljon. Ezek után jött a terv, hogy elvisz engem egymásik vásorba, amit ugye részben fizetnek, de engem ez aggaszt, és én magam is gondolkodom azon, hogy dolgoznom kéne - más kérdés ugye, hogy honnan tudta, hogy ez engem aggasztani fog, de levezethető abból, hogy ahogy megismert, én mindig törekedtem az anyagi függetlenségre.
Szóval az biztos, hogy gondolkozom azon, hogy ott is melózzak legalább valamennyit, tehát csak nem lesz olyan nehéz, hogy rávegyen, melózzak még...és ugye az is fontos, hogy ő már korábban tudja, hogy ez így lesz, különben tök sok pénzt feccölt valakibe kb a semmiért.

Szerintem amúgy itt bukik meg a dolog, hogy bár valamilyen fokú manipulációra akár még esély is lehetett volna, de előre kitervelve egyszerűen nem éri meg. Nem vagyok ehhez túlságosan manipulálható, nem ő az egyetlen ember, akire számíthatok, még csak tisztességgel fenyegetni sem lehet, meg elrabolni sem. És persze, annyit esélyesen el lehetett volna érni, hogy a kettőnk által fizetett összeg valahogy felém billenjen és összességében én fizessek többet, viszont ez sem lett volna annyival több, hogy erre tudatosan építeni lehessen.


NNB
2014. november 17. 16:09
Általában nem vagy olyan aki hajlamos kihasználós kapcsolatokba belemenni, legyen az barátság vagy párkapcsolat. Ha úgy érzed, nagy rajtad a nyomás hogy adj többet, foglalkozz jobban a másik igényeivel, lehet hogy lelkifurkád lesz, de ennek hatásra sem változol sokat (kicsit esetleg), ha ennél többet akarnak, inkább kihátrálsz az egészből, összeveszel, nagyobb távolságot tartasz, ilyenek. Szerintem :) az egészen biztos, hogy nem lehet belőled kiváltani azt a kényszeres, függősséges érzést, hogy te felelősséggel tartozol a másik felnőtt ember jólétéért, boldogságáért. Nem is vonzódsz egyáltalán a neked kiszolgáltatott emberekhez, ha a volt párod ezt bejátssza, szerintem rövid úton kiábrándulnál belőle és szakítanál vele.

Legalábbis nekem így tűnik. Gondolom azért nem teljesen pontos... De ha nekem így tűnik, azok akik jobban ismernek, pláne láthatják, szóval már csak ezért is marhaság a dolog. Elég idióta az a manipulátor akinek ez nem tűnik fel.

Ehhez képest velem még egészen meg lehetne ezt csinálni. Nem könnyű és szerintem nem is menne hosszú távon, de egy időre igen.


Ivonn
2014. november 17. 16:18
Hááááát, lehet, hogy csak azért, mert szeretném azt hinni, hogy ez nem így van:), de én adtam azért egy esélyt annak,hogy kitartanék a párkapcsolat mellett akkor is, ha teszem azt, elveszíti az állását és nekem kell eltartanom egy pár hónapig. Ott mondjuk az zavarna igen erőteljesen, hogy nem igaz, hogy nem tudott félretenni, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, különösen, hogy tudom, mennyit keres és mennyit költ a házára, de ez ugye kivédhető azzal, ha teszem azt, nem tud észrevétlenül hozzányúlni. Akkor még akár azt is bejátszottam volna, hogy rendben, de ha lesz munkája, akkor visszafizeti a saját részét. És utána meg simán eltűnhet anélkül, hogy visszafizette volna:). Viszont ugye volt egy határozott időtartama az együttélésünknek, pár hónap ingyenélés miatt egyszerűen nem éri meg a dolog.

(Kieg később: Bár, ha jobban belegondolok, volt róla szó, hogy maradok még, aztán akár diploma után oda is költözhettem volna, de mégis mennyi ideig veszem be, hogy nem talált semmilyen munkát, és még mindig nekem kell eltartanom? És mennyire éri meg tényleg valakinek behálózni bárkit azért cserébe, hogy egy tökátlagos lakásban éldegélve átlagos körülmények között eltartsam? Azt meg sem említem, hogy ilyen körülmények között természetesen övé az összes házimunka+bevásárlás+főzés:D. Így még lassan meg is érné nekem... az meg a másik, hogy tényleg igen rövid távú lett volna így az együttélés. Ha független lenne, akkor nem, mert akkor lett volna esély valami jövőre, de akkor meg jön az, amit korábban mondtam, hogy mekkora gáz már, hogy nem volt képes félretenni a korábbi fizetéséből...

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr26915995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása