Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

holtszezon

Címkék: hétköznapok escort levrov NNB

2015.01.27. 06:24

Sajna az van, nekem.  Egy jóideje már. Tényszerűen nem unatkozom, kitaláltam magamnak tanulnivalókat, a franciától a digitális áramkörök építéséig, hosszú távon hasznosak, de közvetlenül ezekért nem fizet senki.Fogyózok is, de ez a pár kiló egyelőre nem sokat számít.

Munka annyi van amennyi a törzsvendégekből összejön, plusz néha, minimálisan egy-két új arc. Nem tudom hogy ez miért van. Már az őszi csúcsszezon sem volt annyira pörgős mint előző években. Lehet, hogy kevesebb a külföldi, ezt hallottam innen-onnan. Az is bejátszhat, hogy felszedtem pár kilót, és ennek az új formának szűkebb a piaca, változás folyamatban.

Szóval úgy vélem, érdemes lenne új stratégiákat kitalálnom. Mik jöhetnek szóba? Lehet profilváltoztatás, bevállalósabbra, de ennyire azért nincs holtszezon. Oka van, hogy csak ennyi extrát vállalok.
Ami reálisabb: befektetni reklámba. Új fotók, profibbak, hátha. Hirdetés. Meg kellene próbálkoznom visszamenni egy-két magyar hirdetőoldalra. Hm, mi még... az ingyenes külföldi oldalakon lehet vásárolni kiemelést, ezt az ötletet elteszem tartalékba.

Ír időként olyan ember, akiknek számomra furcsa ötletei vannak. Pl:

Hi Honey,
How are you doing?
You are truly a lovely and decent lady.
May I know your terms and conditions in details if you can visit me in Bangkok during Feb 08-15?
I will pay for your air tickets separately.
Awaiting your earliest response!
<aláírás>
vagy
hi i am <név, kisbetűvel> 43 year old indian male and i want you in India Delhi for 10 days are u available? on 14 feb 2015 onwards.tell me your term and conditions
Nem tudom, van olyan nő aki egy ilyen írás hatására elrepülne a világ túlfelére, csak úgy? Kívül Európán, kívül az általunk ismert biztonságos világ keretein...  Ráadásul ezek a levelek nem tűnnek igazán komolyan vehetőnek, főleg a második. Mármint ahhoz képest hogy egy kockázatos dologra kér, amihez bizalom kell, nem viszi túlzásba a stilisztikát.
Mindkettejüknek írtam hogy nem utazok Európán kívülre olyanokkal akiket nem ismerek, szóval ha errefelé járnak, mondjuk Budapesten vagy Bécsben, szóljanak. Érdekes módon a második azonnal válaszolt is hogy oké, majd szól. Fura.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr177113785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittscards 2015.01.28. 07:58:56

Az indiai helyesírását ne vedd magadra, én még nem láttam tőlük teljes és helyes mondatot...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.01.28. 20:31:47

@pittscards: Nem vettem magamra, csak csodálkozom :) De nem is a helyesírást, abban én sem vagyok nagy májer, inkább a látható igénytelenséget. Nagybetűk használata, mondatok tagolása. Ez a szöveg olyasmi amit az ember hirtelen ötlet hatására üt be gyorsan a mobiljába és küldi el egy haverjának. Nem egy komoly üzleti vagy akármilyen ajánlat. A dolog kockázatos volta miatt ha tényleg akarná hogy menjek akkor pláne figyelnie kellene a stílusra.

pittscards 2015.01.29. 08:05:27

@noname.blogger: Munkában elvileg komoly szövegeket is így írnak. Az én elméletem az, hogy az anyanyelvükben nincs különbség a kis- és nagybetűk között, ezért ezt a koncepciót nem sikerült magáévá tenniük. De lehet, hogy egyszerűen igénytelenek, ahogy a munkában is.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.01.29. 10:55:17

@pittscards: Hm, az anyanyelvükre nem is gondoltam. És tényleg, belegondolva pl én is inkább a magyar kisbetű-nagybetű tradíciót követem, ha angolul írok. Túl nagy különbség nincs, de pl gyakran azt írom hogy english, nem pedig hogy English, mert nem tulajdonnév :). ugyanez sokkal jobban kifejeződik pl németeknél, ha nem gyakorlottak angol nyelvű üzleti levelezésben, mert minden főnevet nagybetűvel kezdenek (illetve elég sokat, gondolom kapcsolgat az agyuk az angol és német helyesírás között), ami nagyon viccesen tud kinézni. De legalább tudom hogy honnan származnak és a németek-osztrákok eddig a kedvenceim.

De köszi az infót :) ezentúl figyelembe veszem ezt az indiaiaknál.
Amúgy nem igazán szeretem őket, némelyik kifejezetten durva az ágyban, és ez független attól hogy amúgy mennyire jó fejek. Volt pasi akivel privátilag beszélgettem akár órákat (azonos érdeklődési kör, illetve az volt a munkája ami remélhetőleg majd az enyém is lesz, plusz jó fej volt), az ágyban viszont kb imádkoztam hogy fejezze már be.
süti beállítások módosítása