Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagyon rövid meló

Címkék: escort esetleírás Ivonn

2015.04.04. 00:50

Több nap semmi után végre jött egy e-mailem, valamikor este 6 körül. Pasi kérdezi, hogy találkozunk-e 23:30-kor. Mostanában valahogy mindig késő estiek a találkák, és sajna elég rövidek, általában egyórások, szemben a korábbi másfél-két órákkal. Nem tudom, hogy az áremelkedésnek tudható-e be, még egy darabig gyűjtöm az adatokat. 

 

Mindenesetre megbeszéltük a találkáz, aztán áttette 22:30-ra, aminek külön örültem. Elindultam, és sikerült összehoznom egy 15 perces késést... ebből egyébként minimum 5 perc azért volt, mert egy zebránál egy csomót kellett várnom, aztán rengetegen voltak a liftnél, nem is fértem be az elsőbe.

Később kiderült, hogy már akart írni, hogy jövök-e, vagy hogy hagyjuk, elmegy a szállodából. Eléggé égtem, írnom kellett volna egy sms-t, de bevallom, spóroltam, mert lassan lemerül az egyenleg, és uuuutálok egyenleget feltöltenii, mert ki kell hozzá mozdulni.

Mindegy, megérkeztem, próbáltam beszélgetésre bírni. Nem nagyon sikerült, de megtudtam, hogy norvég, és haverokkal van itt. Fiatal volt, a harmincas évei elején járt, és meglehetősen helyes, a macis alkatnál egy csöppet azért elhízottabb. Kimentem a mosdóba, és mire visszaértem, már a takaró alatt volt meztelenül:D. Elég kiszolgálós jellegű volt a dolog, bár nagyon sokat - és jól - csókolt, de elég durván ért hozzám, meg olyan nagyon nem izgatta magát, hogy amit csinál, az jó is legyen. Elég hamar vége is lett, én voltam felül, és elég nehezen tudtam mozogni, egyrészt a túlsúlya miatt, másrészt mert nem franciaágy volt, hanem két ágy összetolva. Mindenesetre miután vége lett, még rajta maradtam egy kicsit, aztán hívta a haverja, és mondta, hogy ő most megy valami klubba utánuk. Kifejezetten szarul éreztem magam a késés miatt, mert akkor több időnk lett volna:-/, bár végülis, amit akart, ahhoz nem kell olyan sok idő:P, de azért szégyelltem magam, ráadásul még az elején borravalót is adott. Mondta, hogy ne érezzem magam rosszul, meg amúgy is mindig ad borravalót... hát, oké.

Ez is érdekes, mostanában mintha mindenki adna borravalót,vagy legalábbis többen, ez azért nem annyira megszokott nálam. A másik közös meg, hogy mostanában mindenki nekiáll matatni a fenekemnél:P, tök fura, ezt ilyen mértékben azért korábban nem tapasztaltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr587337932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása