Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem tudom hogy én vagyok ideges típus, vagy ez tényleg fura.. valószínűleg a kettő között valahol.

Szóval van egy pasi, már háromszor találkoztunk, mindig rövid időtartamokra, mindig egy óráért fizetett, mindig outcall. Halványan rémlik hogy ki ő, de nem vagyunk személyes viszonyban. Annyira nem kedvelem, mindig mintha kicsit ápolatlan lenne a haja és olyan állott szagú, de semmi extra és amúgy tiszta és rendben van, csak személyes érzékenység. Meg persze nem a kedvenc stílusaim egyikét hozza, de ez többekkel előfordult már. Korrekt kliens, semmi más, találkozó ami után nem vagyok rosszkedvű.

Ma éjfél körül írt e-mailt, miszerint:

Hi Monica,

I hope, you are well.
I am in <helységnév>.
Do you have any good name there ?
Just in case I manage to stop by in Budapest tomorrow early afternoon, can you give me your address ?
How far is it from the airport ?
Regards
<név>

A stílus normális, csakhogy valamit nagyon félreért, az biztos. Ráadásul most érzelmesebb hangulatban vagyok, itt fekszik mellettem az aki elég közel áll hozzám ahhoz hogy már ne tartsam magam "single" státuszúnak, nem keresek párt, mert így vagy úgy de foglalt vagyok. Ugyanakkor még minden mozgásban van, még bármi lehet, akár valami jó is, de még magamon sem igazodom ki, túl közel van még a régi szakítás. Mindenesetre aki mellettem fekszik az már nem kliens hanem valami más, majd az idő eldönti, de nem valami futó kaland az biztos, évek óta kerülgetjük egymást, csak közben nekem párom volt. És most először fekszik mellettem a saját otthonomban, és holnap is ezt tervezi, egy hotel helyett, és én is így szeretném.

Ehhez képest jön egy valaki aki alig több mint vadidegen, soha nem hívtam meg magamhoz, és azt sem kérdezi hogy akarok-e találkozni, hogy van-e időm, de én azért adjam meg a címemet és talán kegyeskedik beugrani. Meg persze ajánljak egy "nevet" (?? gondolom szexmunkást)

Azt hiszem ezt kétféleképpen lehet értelmezni és én a rosszhiszeműt választottam a válaszomban. A jóhiszemű verzió az lenne hogy úgy kezeli a helyzetet mintha közeli haverok lennénk és teljesen természetes lenne hogy bármikor beugorhat (nem, az nem reális hogy a reptértől való távolságot akarja kiszámolni, ahhoz nem kellene a cím). Ami tévedés, de nem sértő.

Én viszont most féltem ezt a frissen kialakult, törékeny, idill-szerű, vagy azzá váló valamit itt nálam (bakker három napot takarítottam mielőtt jött, ha egy törzsvendég lenne, összesen egy óra lett volna optimista esetben, ez valamit jelent, bár még nem pontosan tudom, mit...) és különösen érzékenyen érint ez a tolakodás. Nem akarok most senkivel találkozni, outcallt sem, incallt meg végképp nem, akkor sem ha a szeretőm (?) csak délután ér vissza és nem vagyok biztos benne hogy ellenezné. Én most ellenzem és ez elég.

Szóval verzió kettő, a sértődős, erre válaszoltam.

Először is elmondtam hogy én nem járok lányokhoz szóval nem tudok segíteni. Ennél azért bonyolultabb mert ismerek konkrétan 4 másik lányt is, bár egyik sem ott van ahol ő. De azért fura hogy engem kér meg erre, vagy hogy így.

Aztán válaszként arra hogy adjam meg a címemet és talán beugrik majd valamikor:

Hozzám akkor lehet jönni, ha:

-megkérdezte hogy ráérek e aznap abban az időszakban

-akarok-e vele találkozni

-oké-e ha nálam, amennyiben a reptérhez elég közel vagyok

-megegyezünk egy időpontban, vagy valami protokollban, pl hogy de 11-ig értesít hogy mikorra jönne, ha jönni tud

-és akkor megadom a címet.

 

Itt meg mintha kimaradt volna néhány lépés.

 

Az a hely aminek csak úgy megadják a címét és ahova bármikor bejelentés nélkül be lehet ugrani azt úgy hívják hogy kupleráj. (meg gondolom a kivételek, de én nem beszéltem neki soha olyanról hogy hozzám csak úgy be lehet esni bármikor). Én meg nem azzal szoktam tölteni a napjaimat hogy full sminkben és lenge ruciban lakkozom a körmöm, bámulom a tévét és várom hogy valaki, bárki beessen valami gyors menetre.

Pejoratív vagyok mert ideges, amúgy egy kupiban, vagy klubban dolgozni kemény meló lehet és nagyon okos lányok is dolgozhatnak ilyen helyeken. Természetesen.

Túlspilázom, tudom, és talán a logikám sem az igazi most. Álmos vagyok, csak gondoltam ezt még leírom.

 

...azért érdekes, tisztára mint a régi idők. Nem szépek, de akkor még 10-15 évvel fiatalabb voltam, tele lehetőségekkel. Akkoriban volt mit mesélnem a barátnőimnek a magánéletemről, mert alakult és mozgásban volt. Aztán 11 évig nyugi, révbe értem, minden király, életre szóló kapcsolat. Aztán (lassan felépülő, de visszafordíthatatlan) tragédia, összeomlás, kiborulás. Most pedig megint van mit mesélnem a barátnőimnek*, akik érdekes módon most mintha lennének. 11 évig elvoltam rendes barátnők nélkül, nem éreztem szükségét hogy meséljek a magánéletemről.

 

*barátok is lehetnének, csak valahogy folyton úgy alakul hogy akit barátnak nevezhetek mert számíthatok rá ha baj van és szereti a társaságomat is, az valahogy hajlamos többet érezni irántam.. És így azért jó szívvel nem ecsetelhetem a dilemmáimat, pláne nem mesélhetek arról hogy a pasi mennyire aranyos.

 

 

update: harmadik verzió: állítólag egyszer említettem hogy nálam is találkozhatunk, amúgy meg sietve írt és ezért nem tartotta a formákat. Úgy tűnik, tényleg érzékeny vagyok mostanában. Írtam neki válaszként egy barátságos, magyaráz(kod)ós e-mailt.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr387390708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.04.24. 11:56:39

Háááát... egyrészt arra emlékeztet, amikor nekem volt egy érdekes telefonbeszélgetésem két napja, este 10 körül, és a pasi azzal kezdte, hogy "where are you based?", én meg visszakérdeztem, hogy miért kérdezi, mire elbizonytalanodott, hogy egyáltalán jó számot hívott-e, én meg próbáltam magyarázni, hogy nem, csak a stílussal van gond. Mondjuk így jobban belegondolva az én esetemben a kérdés viszont abban a helyzetben valid volt.

Viszont a "can you give me your address" nálam nem azt jelentené, hogy az illető csak úgy beesik valamikor, szerintem inkább megbízhatóbb tudni a pontos címet, és kiszámolni magunk a távolságot, mint a másikra hagyatkozni, hogy milyen messze van a repülőtértől. Az más kérdés, hogy valaki lazán kéri első kapcsolatfelvételnél a címet, amikor még egyáltalán nem tuti, hogy találkoztok:O. Viszont őt meg ugye ismered, szóval lehet, hogy úgy gondolta, hogy ez nem olyan sok infó.
(Bár asszem, neked inkább az érzékeny, hogy ő majd valamikor beesik csak úgy, nekem meg maga az, hogy tudja a címet)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.04.25. 19:50:49

@Ivonn88: Azt ő maga mondta hogy talán beugrik... nem mondta hogy szól előtte, tehát talán úgy gondolta hogy hozzám simán fel lehet csöngetni. Persze lehet hogy megint csak nem tartotta a formákat de azért úgy gondolta, szól előtte.

Ami inkább zavart az szerintem az volt hogy nem kérdezte meg hogy akarom-e ezt az egészet, jó-e nekem akkor, úgy, ott. Pedig ez nem magától értetődő, szerintem, mert én nem szoktam úgymond "szolgálatban" lenni mondjuk déltől este tízig vagy ilyesmi.

De maga a cím dolog is zavar. Egyrészt soha nem adom meg mielőtt nem beszéltünk meg minden részletet az illetővel, hacsak tényleg nem vagyunk kimondottan jóban, kb barátok. De vele nem. Pl megmondhatom az utcát, környéket, de a konkrét címet nem. Másrészt azzal, hogy így kérdezte meg, kényszerhelyzetbe hozott, mintha tényleg magától értetődő lenne hogy ő jöhet, amikor csak akar, és szerintem ez is frusztrált.

Persze reagálhattam volna máshogy is, ez nem volt profi egyáltalán. Voltaképpen az van hogy a frissen alakuló, törékeny magánéleti dolog miatt szerintem érzékenyebb voltam a "betolakodókra", úgy általában érzelmesebb, kevésbé profi. Szerintem egyszerűen féltettem az alakuló valamit, kb olyan stílusban mint a frissen kölykedzett kutya az almát :). Ösztönösen.
süti beállítások módosítása