Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3 nap, 3 meló

Címkék: esetleírás callgirl Ivonn

2015.05.13. 20:56

(ez egy több hónapos bejegyzés, csak valamiért elfelejtettem kitenni)

Az elmúlt időszakban eléggé elkényelmesedtem, de mostanában megint többet dolgozok, szerencsére van is mit. Most 3 egymást követő napon dolgoztam, ami esküszöm, tőlem fura, két nap mondjuk szokott lenni,három már kevésbé.

Az első a magyar vendégem volt, vele most amolyan tényleg, anno a különböző beszámolós oldalakon többször emlegetett "koleszos" élmény volt, mondjuk a koleszt leszámítva:), de kölcsönlakásban, amolyan igazi szexpartner-fílinggel.Jól összeszoktunk az évek alatt, na. Sima farmerben mentem, mert kényelmes vagyok, vazze:P

A második egy indiai ember volt, igaz, Dubaiban él. Vele NNB is találkozott az előző nap, ő szerintem többet tudna írni róla:), de én is jól éreztem magam. Kihozott belőlem olyasmit is, ami egyébként nem jellemző rám, és pl életemben először élveztem úgy igazán a szembekötést. Nála szoknyát húztam, mert az NNB-nek küldött levelekből tudtam, hogy bejön neki a csinosabb megjelenés. Tökjó volt benne 10 percet gyalogolni a helyig, ráadásul még el is tévedtem :-/.

A harmadik török volt, nála se vittem túlzásba a megjelenést, de felavattam a frissen vett blúzt+mellényt (2000 Ft volt összesen, van egy turkáló, ahol még nekem is sikerélményem szokott lenni.Amúgy általában nem szeretem, mert ha vásárolok, célirányos vagyok, tehát egy dologért járom körbe az összes üzletet, és még ott is bosszantó tud lenni, ha nincs méret). A hotelbe amúgy amint beléptem, köszöntek magyarul (ez nem újdonság, mindig magyarul köszönnek), továbbá megkérdezték, hogy segíthetnek-e, kit keresek:O. Ezen azért meglepődtem, ilyesmit azért sosem kérdeznek. Mondtam, hogy egy barátomat, és szerencsére rögtön ki is szúrtam a pasit. Aki, amint felmentünk, "nekem esett" (jó, nem, csak rögtön nekiálltunk csókolózni). A szex itt már nem sikerült olyan jól,én sem voltam olyan izgatott állapotban, meg nem tudom, valahogy nem éreztem azt a vonzalmat. Ez utóbbi egyébként teljesen kiszámíthatatlan, valakinél érzem, valakinél nem. Pedig a pasi eléggé bedobta magát, igaz, annyira nem sikerült eltalálnia, hogy mit szeretek, de még így is lehetett volna jó, de nem volt.

Miután végeztünk, gondoltam, oké, akkor ejtsük meg most a beszélgetést némi borozgatás formájában. Ezt amúgy eléggé élveztem, és adott is egy jó tippet valamivel kapcsolatban, szóval örülök neki. Ráadásul közben felfedeztem, hogy elég jó vele csókolózni, szóval végülis én is nehezen váltam meg tőle. Szimpatikus lett a végére, na.
Az azért furi volt, hogy szex után mondta, hogy oké, most akkor hadd intézze el a pénz-dolgot, mert addig nem érzi magát jól. Mondta, hogy nem működött valahol az ATM, vagy valami ilyesmit, ad X összeget, reméli nem gond.Én meg néztem hülyén, hogy oké, de ez amúgy több, mint ami járna,de leokézta:O. Végülis egyébként a beszélgetéssel együtt többet maradtam, mint kellett volna, de egyáltalán nem bántam.
Egyébként aranyos a pasi, egyrészt szemmel láthatóan is törődik az öltözködésével és bátran használ színeket, sőt kifejezetten szereti is az ilyesmit. Mondtam is neki, hogy legyen már a divattanácsadóm, rámférne:).

Most látom, hogy róla írtam a legtöbbet, de nála a legfrissebb az élmény.

 

Egyébként néha mindenéle random gondolatok jutnak eszembe szex közben, bevallom, sokszor azért, mert egyszerűen elkalandoznak a gondolataim, mert nem köt le igazán, ami történik. Eddig az a kedvencem, amikor valamiért elkezdtem a Babar király c. rajzfilm részein gondolkodni, de ma pl. csak úgy beugrott egy Jóbarátok rész, és először csak annyira emlékeztem, hogy Monica mond valamit Phoebe-nek, mire ő azt mondja, hogy "nekem most nem kell". Pár perc után rájöttem, hogy ez akkor volt, amikor Monica mindenkit az új lakásukba akar csábítani (amikor lakást cseréltek a fiúkkal, mert elvesztettek egy fogadást), és a lányoknak mondja, hogy nekik is vett pornót. Aztán jót mulattam azon, hogy vajon miért pont ez a rész jutott eszembe :D

De most alvás, mert korán kelek holnap...

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr67322124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása