Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Holtszezon II. + meló

Címkék: Ivonn szexmunka

2015.05.23. 10:36

(Avagy "Holtszezon Ivonnak")

Szóval az a helyzet, hogy lassan két hete semmi. Bocsi, ez nem teljesen igaz: jött két darab e-mailem, ebből az egyik két napra Belgiumba vitt volna, szóval ez talán nem is számít. Telefonok voltak - csak eddig nem vettem fel őket - , de az utóbbi pár napban már az sem. Bocsánat, de, kb két napja jött egy hajnali 2-kor, az mondjuk annyira nem számít. Meg kaptam egy sms-t is, ez volt benne: "How much do you want". Az e-mail, amire végülis válaszoltam, is olyan volt, hogy ha több e-mailem lenne, nem találkoznék vele, de nincs. Ilyen fokú pangással még SOSEM találkoztam, de soha. Sokáig az oldalamban kerestem a hibát, és valószínűleg ott is vannak gondok (nem vagyok maradéktalanul elégedett a képeimmel, de a hó végéig biztosan így marad*), utána azon is elgondolkodtam, hogy talán rossz látogatókat vonzok - ugyanis a látogatottságom nagyjából annyi, amennyi mindig is volt, még egy kicsit magasabb is. Lehet, hogy nem tudom, csak azok találnak meg, akik csak poénból nézelődnek. Vagy még az is megfordult a fejemben, hogy talán akik rákattintanak, nem azt a stílust keresik, amit én képviselek. Mondjuk azért a hirdetéseimből szerintem lejön, hogy milyen vagyok, a honlap már csak ennek a bővített változata. Igaz, elég sok a google keresős találat is, szóval... nem tudom. Ebben már csak az a szép, hogy akikkel viszont találkoztam mostanában, mind odavannak a honlapomért:O.

Nem sokmindent tudok tenni, várok. Végülis a májusom rendben van, lesz egy párórás, meg egy többórás találkozóm is, meg a fenti, akinek nem válaszolnék más körülmények között. Gondolom, nyilvánvaló, hogy ez a három találkozó négy napon belül lesz, mert Murphy.

Aztán jön még egy potenciális SD is majd a hónap közepén, Dom. Persze, angol, viszont két hozzánk közeli országban él, felváltva, vagy a fene se érti... havonta egyszer jön Budapestre is, szóval ismét nagy reményeket táplálok... viszont mivel anyagilag sem állok olyan jól, lehet, hogy most megerőltetem magam, és ha nem is tetszik, amit csinál, igyekszem hozzá jó pofát vágni. Kicsit tartok azért ettől... nem attól, hogy olyan fájdalmat okoz, amire nem vagyok felkészülve, mert olyasmit nem fogok neki engedni. Inkább attól, hogy meg kell játszanom magam, amit a bdsm-ben nem szeretnék. Mindegy. A SD-dolgokban annyira nem merek reménykedni, hogy ezen nem is agyalok túl sokat.

Viszont elmesélem a legutóbbi melómat, amin őszintén csodálkozom, hogy összejött. A pasival eredetileg vasárnapot beszéltünk meg, és már el is indultam, aztán 10 perc utazás után bepánikoltam, hogy nem fogok végezni az egyébként igen fontos tennivalóimmal, ha találkozunk, hát lemondtam sms-ben. Ő viszont nem kapta meg az sms-t, mikor hazaértem, láttam,hogy írt, úgyhogy megírtam a helyzetet, és persze srűn elnézést kértem. Visszaírt, hogy rendben, de még találkozhatunk egy másik napon. Erősen bizonytalan volt, hogy tudunk találkozni, mert tényleg sok volt a tennivalóm, úgyhogy megírtam, hogy csütörtökön TALÁN lehetséges, de majd még pontosítok. Végül jó is lett a csütörtök, és találkoztunk, és úgy látszott, nem zavarja olyan nagyon, hogy egyszer hiába várt rám. Jól elbeszélgettünk, a szex is elég jó volt, és azt hiszem, elég jó benyomást tettem rá. Ráadásul, amikor utána bevonultam a fürdőszobába sminket igazítani, szerintem akkor tett még bele pénzt a borítékba, ami így a 3 órai árat tartalmazta, ahogy azt otthon észrevettem. Két és háromnegyed órát voltunk együtt, eredetileg másfél-kettőt beszéltünk meg, kettőért kértem volna el a pénzt, szóval meglepődtem... nem tudom, hogy ez most borravaló volt-e, vagy azt gondolta, hogy a két és háromnegyed óra inkább három, de ez elég nagy jófejség volt tőle. Amerikai volt egyébként, és komolyan, azt hiszem, eddig csak jó tapasztalataim voltak amerikaiakkal. Viszont tényleg nem értem, ez rövid időn belül a második eset, hogy így elcseszem a másik programját, és simán túllépnek rajta.
(Egyébként amikor megbeszéltük a második találkozót, neki is jeleztem, hogy oké, ez esetben nem lesz taxiköltség, de ez akkor sem akkora gesztus)

 

*aztán lesznek új képek, és remélhetőleg addig még egy picikét sikerül leadni. Többek között ezért sem lettek jók az előzőek: annyira idegesítettek a felszedett kilók, és annyira rosszul éreztem magam a bőrömben, hogy a pózolás nagy részében próbáltam megtalálni azt a testhelyzetet, amikor nem érzem magam annyira rondának. Azt hiszem, ennek eredménye az, hogy keveset mutatnak a képek.

(Ez egy áprislisi bejegyzés, azóta úgy tűnik, alakulnak a dolgok)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr997430758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leany10 2015.05.25. 12:19:00

Szia! Nemrég tévedtem a blogodra. Őszintén szólva engem is érdekel a szexmunka, de van néhány dolog, amit nem teljesen értek ezzel kapcsolatban. Nagyon nagy segítség lenne, ha válaszolnál pár kérdésemre.

1.* A nagyon közeli ismerőseid, családtagok, barátok (akiket nem munkából ismersz) tudják, mivel foglalkozol?

2. Használsz álnevet a vendégeid előtt?

3. Oké, tudom, hogy ez egy vicces kérdés lesz, de tényleg nem tudom... A vendégeidet tegezni vagy magázni szoktad? Van, hogy az elején magázódtok, aztán áttértek a tegezésre?(Elvileg kortól meg a státusztól függ... szerintem engem az zavar meg, hogy végtére is fizikailag intim viszonyba kerültök, de gondolom, egy-két illetővel előfordult, hogy emberileg nem sikerült megfelelő légkört teremteni, mert pl. túlságosan távolságtartók voltak.)

4. Hogyan zajlik a pénzezés? Lehet, hogy már írtál erről, csak nem találom vagy hülye vagyok... Gondolom, négyszemközt, borítékban fizetnek, az útiköltséget külön, előre, és úgy tudom, hogy a borravalót a találkozó végén szokás odaadni, de érdekelne, hogy az alapdíjat előtte vagy utána szoktad-e megkapni. Illetve ilyenkor a kezedbe adják, vagy csak leteszik valami diszkrét, de jól látható helyre?

Ne haragudj, amiért rabolom az idődet, és előre is hálás vagyok a válaszokért! Szép napot!

*Kérlek, ne vedd rossz néven, hogy pontokba szedtem a kérdéseket, nem akarok bunkónak tűnni, csak az egyszerűség kedvéért írtam így.:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.05.25. 14:24:28

@leany10: Hárman írjuk a blogot, ez a bejegyzés pont Ivonné. Van egy tippem hogy nem csak tőle érdekelnek válaszok, szóval válaszolok én is :)

-a nagyon közeliek tudják. Sajnos azok a családtagok is akiket nem akartam beavatni - tanulság: néha olyasmiről is fel lehet ismerni az embert ami nem az arca, szóval óvatosan, ha valaki interjút próbálna veled készíteni, arc nélküli fotókkal. A hirdetésfotóknak ehhez képest kevés a rizikója, bár arcos fotókat én nem használnék a helyedben. Ugyanez diszkrécióra: ha elmondod valakinek, akkor mindig van esély hogy továbbadja.

-ez valamiért szokás, mindenki használ. Más kérdés, hogy ha már személyesen találkozunk akkor annyira nem tartom titokban a valódi nevem, persze embere válogatja. A keresztnevemet könnyebben elmondom, a vezetéknevemet nem jellemzően, csak ha már nagyon jóban vagyok valakivel, vagy speciálisan rokonszenves.

-mindenkit tegezek, mondjuk mostanában a legtöbb vendégem külföldi, angolul meg nincs ilyen. De elég idétlen lenne magázni valakit akivel nemsokára nagyon személyes kapcsolatba kerül az ember. Szóval én azokat is tegezem elsőre akik sokkal idősebbek vagy nagyon tekintélyesnek néznek ki. Ez, megfelelően közvetlen és barátkozós stílussal párosítva, segíthet a megfelelő légkör kialakításában.
(volt már olyan aki régimódi úriember stílusban magázott alapból, ott egy idő után megkérdeztem hogy tegeződhetnénk-e)

4: sok lány előre kéri a pénzt, én utólag. Volt már, hogy valahogy úgy ítéltem meg a pasit hogy előre kértem a pénzt (odaadta és nem volt vele gond amúgy sem), meg van, hogy a pasi rutinból előre fizet. Ilyenkor megnézem az összeget aztán az asztalon hagyom és csak a végén teszem el.
Nem jellemző hogy átvernének, 11 év alatt egy ilyen volt. Az utólagosságnak van értelme: egyrészt a találkozók ritkán olyan hosszúak mint ahogy megbeszéljük, lehet hosszabb, lehet rövidebb (azaz egy tervezetten 6 órából 3 lesz, vagy fordítva, én meg mindig az eltöltött időért kérem az összeget), plusz így van lehetőség diszkréten borravalózni ha valaki nagyon elégedett. Szerintem sokkal kevesebben adnának borravalót, ha előre kért fizetség után nekik kellene pluszban kezdeményezni a dolgot.

Ha "jónő" vagy, aki a fiatal, huszonéves srácoknak is kedvence lenne, és/vagy leginkább magyarokkal találkozol, és jellemzőbben rövidebb időtartalmakra, akkor lehet hogy van értelme előre kérni a pénzt, a rizikófaktor miatt. Bár ez lehet hogy nincs alapja a feltételezésemnek, mint említettem, engem csak egyszer vertek át. Ő mondjuk huszonéves volt és magyar.
Nálam nem különül el az utazási költség és a fizetségem, nem akarom hogy a dolgok a pénz körül forogjanak, így minden esetben egyszerre kérem a teljes összeget.
Ha külföldre vagy messzire megyek és olyannal találkozom akit nem ismerek (nem jellemző) az más kérdés, akkor az utazási költség előre, átutalással (vagy/és ő veszi a jegyet), és mostanában azt is kitaláltam hogy ha sokat kell utazni, időben, akkor van egy előleg, ami vissza nem térítendő. Már csak azért mert ha utazok 5 órát, odaérek, aztán a pasi közli hogy mégsem, akkor elvesztegettem 10 órát az életemből a semmire. Ezt a rendszert még nem volt alkalmam használni. Nyilván ez bizalmatlanná teszi a pasikat, hiszen ha eltűnök, oda a pénz.

Borítékozni nem szoktam, van, aki borítékban adja a pénzt és leteszi valahova, én meg általában kiveszem a pénzt, megszámolom és elteszem. A boríték nem kell :)
De úgy csinálod ahogy akarod, lényeg hogy ismerd a saját rendszeredet és elég kedves, ugyanakkor magabiztos legyél, amikor kommunikálod.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.05.25. 14:50:00

@leany10: 1. Családtagok között van ilyen, és a barátok közt is tudja mindenki.

2. Persze:), és néhány olyan ember, akit már régóta ismerek, az igazi nevemet is tudja, de a jövőben szerintem másnak nem árulom el.

3. Tegezem:), bár most már szinte csak külfldiekkel találkozom. A legidősebb magyar vendégem is csak ötvenes volt, de én is nehezen tudnám elképzelni a magázást egy ilyen intim helyzetben.

4. Nálam is együtt megy a taxiköltség+együttlét, a taxiköltséget sokszor előre is kiszámolom az illetőnek. Van, aki előre adja a pénzt, ilyenkor általában vagy valamilyen bútordarabon van egy boríték, vagy maga a pénz. Ha szimplán a kezembe adja, akkor is rögtön kiteszem valami bútorra. Utálom a borítékos rendszert:), mert olyan izének tartom kivenni és megszámolni, de még nem volt kevesebb benne,mint amiben megállapodtunk - olyan volt, hogy mittudomén, másfél órát beszéltünk meg, annyi volt a borítékban, tovább maradtam, de nem akartam elszámolni a plusz fél órát, mert jellemzően a nagy része beszélgetéssel megy el, én meg nem vagyok olyan szigorú a pénzzel. Egyébként általában azért belelesek a borítékba, ha egyedül maradok, pl. a másik kimegy a mosdóba:D. A volt párom, aki amerikai, mesélte, hogy náluk sokszor úgy megy, hogy a borítékot a pénzben a mosdóba kell tenni.Mondjuk ennek szerintem ott az is az oka, hogy mindenki ezerrel parázik, hogy lebukik, mert ott ugye tilos szexuális együttlétért pénzt elfogadni, de nálunk nincs ilyen.
Nem szoktam előre kérni a pénzt, és szerencsére még nem is vertek át. Egy ismerősömmel még nagyon az elején eljátszotta valaki, hogy közölte,nincs nála pénz, de elmegy az automatához és felveszi. A lány nem ment vele, bár nem tudom, hogy ért-e volna vele valamit:-/, viszont ilyen csak egyszer történt vele.

A borravaló most így hirtelen nem is tudom, hogy megy, ha utólag fizet, akkor egyértelmű, de ha előre... inkább az van, hogy eleve többet ad az illető.

leany10 2015.05.25. 18:53:00

Hűha! Köszi a gyors válaszokat, nagyon sokat segítettetek. Megnyugtató, hogy az emberek többsége megbízható a pénzzel kapcsolatban, én sem akarnám, hogy úgy tűnjön, mintha csak ezen pörögnék. De jobb volt megkérdezni.:)
Esetleg arra tudnátok valami tanácsot adni, hogy hogyan tartsam titokban az ismerőseim előtt? Értem, hogy ez nem fog teljesen sikerülni, álnév, elővigyázatosság, óvatos internetes megjelenés... van még valami, amiről úgy gondoljátok, hogy buktató lehet?
(Persze nem akarom erőltetni, csak ha esetleg van valami, ami még eszetekbe jut, akkor nagyon megköszönném, ha leírnátok.)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.05.25. 19:47:23

@leany10: Lehet, hogy bizonyos körök nem megbízhatóak, mi meg nem nagyon találkozunk velük. Ezért is írtam amit írtam :)

Buktatók:
Pl jelei annak hogy hirtelen sokkal több pénzed van. Ha előtte kétszer is meggondoltad hogy vegyél-e új farmert és hol, és évente csak egyszer-kétszer tetted (akkor is mert az előzőek már tönkrementek), most meg egy hónapon belül hármat is veszel, és nem turiban. És hirtelen abbahagyod a nyavalygást a barátnőknek hogy kellene már egy új farmer, de nem tudod, mikor fogod tudni megvenni.
Vagy hirtelen drágább piákat kezdesz inni és nem vadászgatsz a boltokban a már elfogadható, de még nem nagyon drága dolgokra, hanem mondjuk helyi márkás krémlikőr helyett gondolkodás nélkül a Baileys-t választod. Vagy nem alapozol otthon bulizás előtt, mert megengedheted magadnak hogy a szórakozóhelyen vedd meg a piát.
Vagy mentek valahova és hirtelen veszel egy kiló epret, mert szereted az epret.

Ilyenek. Ha az embernek van pénze akkor akarata ellenére felvesz bizonyos szokásokat, amelyek nem luxusdolgok, de zsebpénzből vagy alacsony fizetésből gazdálkodók egyszerűen nem csinálják.

Másik, hogy esetleg túl sok a szabadidőd vagy túl rugalmasan ráérsz. Dolgozó ember gondosan kalkulál azzal hogy mikor vegyen ki szabit, vagy ha rugalmas is a munkája, számol vele hogy megengedhet-e magának annyi jövedelemkiesést, hogy elmenjen valahova két hétre. Nem arra gondolok hogy a "nyaralás" a drága, de fizetés nélküli szabival az ember pénzt veszt, és hacsak nem keresel tényleg jól, ez számít.

Meg úgy általában, bármi olyan jele az életmódváltozásnak, amit nem tudsz jól alátámasztani egy fedősztorival.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.05.25. 19:59:25

@noname.blogger: hát, ehhez már nem nagyon van mit hozzáfúzni:).
Ja, még annyi, hogy ha hotelbe megyek, mindig szólok valakinek, hogy hol vagyok (pontosan, szobaszámot is), és hogy esélyesen mikorra végzek. Az a menetrend, hogy ha megadott időre nem jelzek vissza, megcsörget, majd 15 perccel később, aztán ha nem reagálok, szól a rendőrségnek. Ilyenkor persze figyelni kell, hogy ha hosszabbra nyúlna a találka, arról az ismerős is tudjon.
Viszont ebben az esetben legalább egy embernek érdemes tudnia a dologról. Van mondjuk egy kollegina, akinek tudomásom szerint egy ismerőse sem tudja a hollétét, ő nem tudom, hogy oldja meg, viszont ha jól tudom, ő teljes nevet is kér az emberektől találka előtt (bár ez nem tudom, mennyiben segít). Meg egy hotel azért nem akkora para. Én saját vagy bérelt lakásba amúgy inkább nem megyek, de erre is volt már azért példa.

leany10 2015.05.25. 20:51:45

@noname.blogger: Ebben a költekezés témában tényleg teljesen igazad van.

@Ivonn88: Nekem a hoteles megoldás a legszimpibb. Igen, mindenképpen lesz egy megbízható ismerős, akinél bejelentkezhetek.

Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.05.25. 21:08:33

@leany10: Gyakorlati tapasztalat :/ Erre tényleg figyelj, nem kell hogy te is elszúrd :/

Rahven 2015.05.27. 01:54:12

Lányok ha nem gond én is kérdeznék...
hogyan zajlott az első alkalom?
Bár semmit sem tudok erről a munkáról és a 40et is betöltöttem,de szívesen próbálnám ki magam ebben.Viszont fogalmam sincs hogyan szokták az ilyen munkát elkezdeni...:-)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.05.31. 15:19:47

@Rahven: na, hát nekem elég sok elsőm van a különböző típusú dolgokat tekintve, szóval...:)
A legeslegelsőnél 17 voltam, tök véletlenül ismerkedtem meg az illetővel, és nem volt jó élmény (nem feküdtünk le, csak ööö, minden más).
Aztán volt, hogy hosszabb távra két-három embert kerestem, és kölcsönös szimpátia esetén léptünk szexuális kapcsolatra. Ez egy ilyen szexpartnerkeresőnek a fizetős szekciójában volt.
Utána voltam ugye magyar hirdetőoldalon, majd áttértem a szállodai escortkodásra.

A hosszabb távú kapcsolatoknál a legelső pont olyan volt, hogy előtte nem leveleztem hosszan a illetővel (a többiekkel igen), hanem este rámírt egy nő, reggel erre járt a párjával meg a kisgyerekével kocsival és megmutaták magukat, az éjszakát meg velük töltöttem. Az igazából életem egyik legizgalmasabb eseménye volt.

A hirdetőoldalasnál az első igazából nem volt semmi extra, de emlékszem hogy be voltam sózva, hogy jó vendéglátó legyek, megkínáljam kávéval-capuccinoval-ásványvízzel meg ilyenek.
A szállodásnál meg az első olyan ember volt, akivel korábban már találkoztam, a legelső olyan szállodásra, ahol még nem találkoztam előtte az illetővel, nem emlékszem. Viszont a szállodás találkáknál még mindig parázok:), hogy megtalálom-e a liftet és nem fogok össze-vissza kóvályogni, hogy ha az előcsarnokban érkezünk és leülök várni, nem szúrnak-e ki meg ilyenek.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 20:57:34

@Rahven: Most akkor első alkalom, vagy hogyan szokták elkezdeni? :)
A második válasz kicsit bonyi, a saját verziómat ismerem csak, az meg régen volt.

Az elsőnél én egy némileg lepukkant lányos lakásban dolgoztam, főnöknőm volt, az árak előre meg voltak adva, az idő szigorúan számon kérve, a leadó az alap fele volt (egy óra 10 000 + 2000 csók + 4000 óvszer nélküli francia, szájban végződőset nem csináltam, a fél óra árára nem emlékszem pontosan, az egy óránál így 5000 volt a leadó... ez amúgy 2004 volt, azóta az árak inkább lefelé mentek)

Az első pasi fél órára jött, harmincas volt, szerintem helyes (szép sűrű sötét göndör haj, sötét öltöny, fehér ing, nyakkendő, amúgy némileg mackós alkat), igyekeztem nagyon-nagyon szolgálatkész és mosolygós lenni, kicsit beszélgettünk (azóta is emlékszem a pontos nevére és a pontos foglalkozására, amúgy meg azért fizetett szexért mert nem volt ideje barátnőzni a munkája miatt), zuhanyozott (én már szerintem előtte megtettem), 69-es pozícióban foglalkoztunk kicsit egymással, kicsi volt neki, nem túl kemény és túl hamar elélvezett.
Én meg folytatni akartam volna, rendes módon. Utána elég vicces módon azért szurkoltam hogy jöjjön már valami olyan pasi akivel rendesen szexelhetek is mert ez így nem fair hogy én úgymaradok... Meg eléggé tetszett a pasi (annak ellenére hogy pont az ágyban nem volt nagy szám) és úgy tűnt, én is rokonszenves voltam neki szóval gondolkodtam hogy esetleg visszajön-e és hogy lehet-e köztünk valami. Egyszer, egy évvel később még keresett, de akkor nem tudtunk találkozni.

...azt hiszem, ez most nem valami konkrét recept az elkezdéshez. Ha tényleg ilyesmit szeretnél csinálni, arról is beszélgethetünk. Plusz a reakcióm az elsőkre szerintem enyhén szólva nem tipikus, mert nekem kimondottan, hm, izgató volt az, hogy ismeretlenekkel szexelek. Egy idő után ez persze elkopott, meg előjöttek a dolog hátrányai is.

Rahven 2015.06.03. 21:27:48

Sziasztok.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat is,tetszett ahogy leírtátok hogyan is éltétek meg az egészet.
NNB igen, gyakorlati kezdéshez is szeretnék infót kapni ha lehet...
Azt eldöntöttem,leírtam magamnak pro és kontra hogy akarom,és hogy miért akarom ezt csinálni.
Szeretnék arról is több infót amit úgy említettél mint a dolog hátrányait...nem sokat tudok még a témáról csak amit a neten felcsipegettem,de nem lányregényként képzelem el azt hiszem úgy gondolok erre mint bármely más munkára...csak a kezdeti lépések ismeretlenek számomra,túl nagy baklövéseket meg nem szeretnék elkövetni..

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.03. 23:04:43

@Rahven: Oké... a kezdés attól is függ, mit szeretnél csinálni.

Egyrészt ugye lehet állni az utcán, erről gyakorlatban nem sokat tudok mondani, bár talán tudok kontaktot aki igen.

Ha nem az utcán szeretnél dolgozni, mindenképp szükséged lesz fotókra, előnyös, de azért realisztikus darabokra. Az is hasznos, ha kitalálsz valami imidzset, megfogalmazod hogy mi benned a jó és hogy miért pont téged érdemes választani. Szóval kb reklámszöveg kell.

A magyar lányok/nők legnagyobb része lakáson dolgozik, egyedül vagy másokkal együtt, saját vagy nem saját helyen, ők főleg magyar férfiakkal találkoznak. Ahhoz hogy forgalmad legyen, hirdetést kell feladnod 1-2-3 népszerűbb gyűjtőoldalon, ez bő 10 ezer Ft havonta oldalanként (hivatalosan ezek szexpartner-kereső oldalak). Ha leginkább magyar pasikkal találkoznád, mindenképp szükséged van egy saját helyre, ők elég ritkán hívnak házhoz. Ha nincs lakás ahol fogadhatnál vendégeket (nyilván bérelhetsz egyet egyedül, de az anyag befektetés, és nincs garancia hogy beválik), vagy félsz egyedül, akkor érdemes másokkal együtt dolgozni. Vannak akik üzemeltetnek lakásokat, különböző feltételekkel tudsz náluk dolgozni, klasszikusan melónkénti leadóval, azaz nem kell előre pénzt befektetned.
Szükséged lesz egy új simkártyára is, erre a célra, meg nyilván valami megfelelő mobilra. Persze elvben használhatod a már meglévő számodat is, értelemszerű hogy miért nem ajánlott.
Nekem erről 10+ éves a legfrissebb tapasztalatom, ha közelebbi érdekel, mások többet tudnak segíteni, SP dolgozott lakáson, meg vannak ismerősei. És persze ez már privát téma.

A külföldiek piaca jóval szűkebb (már meg sem lepődök, ha kiderül hogy a blog mindhárom szerzője találkozik ugyanazzal a pasival egy héten belül), ugyanakkor minimális befektetéssel el lehet kezdeni: vannak nemzetközi hirdetőoldalak, jelentős részüknél van ingyenes hirdetésfeladási lehetőség. Vannak olyan oldalak is ahol pár kattintással (ingyen) összedobhatsz egy saját bemutatkozóoldalt, ez azért hasznos mert néhány gyűjtőoldal csak úgy enged ingyen vagy prémium kategóriában hirdetni, ha a saját weboldaladon visszalinkeled őket. Meg amúgy is, egy saját oldalon ki tudod írni az áraidat, feltételeidet. Az árak kiírása Magyarországon nem legális (azt hiszem szabálysértés), de gyakorlatban nem foglalkoznak a témával, különösen ha csak külföldi gyűjtőoldalak linkelnek téged, meg amúgy is, egy szál ember vagy, nem nagy fogás. De pl a magyar gyűjtőoldalakon nem írhatsz ki árakat, őket szigorúbban ellenőrzik.
Külföldieknél előny, hogy egyrészt magasabb árakat kérhetsz, másrészt még ezek az árak sem feltétlen magasak nekik, azaz gyakran előfordul hogy hosszabb időre kérnek (magyar pasik magyar árakon sem szoktak több időt kérni 1-1.5 óránál, persze vannak kivételek), ezen kívül nincs szükséged saját helyre, a legtöbbjüknek oké, ha te mész el hozzájuk.
Plusz az ő esetükben tipikusan esti találkozók vannak - munka után egyedül vannak a hotelben, a magyar férfiak viszont munkaidőben inkább ráérnek mert munka után a családjukkal vannak. Kivéve persze a bulizó fiatalokat, de tippre nem ők fognak főleg keresni. Szóval a külföldiek esetében normál napi munka mellett is tudsz találkozókat lebonyolítani, azaz nincs szükség egyszeri nagy és kockázatos váltásra.
Ezen kívül külföldieknél nem jellemző annyira a telefonos megkeresés, az e-maileket jobban szeretik. Persze gondolom emberfüggő. A lakásos munka inkább olyan, hogy egy órával a találkozó előtt keresnek (vagy féllel, stb), a külföldiek van hogy hetekkel előre egyeztetnek. Azaz ha főleg magyarokkal találkozol akkor készenlétben kell állnod, teló bekapcs, lakás rendben, hajad belőve, stb, ha külföldiekkel akkor nem feltétlenül.

Értelemszerűen nyelvtudásra szükséged van, ha velük akarsz találkozni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.03. 23:11:23

@Rahven:
...dolog hátrányai: gondolom triviális a titkolózás, hogy esetleg nem tudsz elszámolni ismerősök vagy a család előtt a bevételeddel vagy a munkáddal, párkapcsolati nehézségek.
A kliensek persze nem feltétlen szőke hercegek fehér lovon és nem is mindig korrektek, de én pl kellemesen csalódtam a gyakorlatban, a meló híréhez képest.
A rendőrség sem szokott probléma lenni, kivéve ha az utcán vagy, mert akkor nagyon is az. Ezen kívül lehet hogy ha egy nagyobb, soklányos, nagyforgalmú lakásban dolgozol akkor lehet ilyen gondod, de ez sem tipikus. A jogi dolgokat esetleg mondhatom később ha érdekel, lényeg hogy amit csinálsz az alapból legális, viszont hirdetni nem és nem saját lakásban dolgozni sem. Az escort legális. Adózni elvileg kellene, gyakorlatban ezzel csak úgy találkoznál ha egyszerre két adóellenőr állítana be hozzád és a végén nem adnál számlát. Ja és persze adózhatsz is, csak kissé bonyolult de tudok adni kontaktot. Nyilván anyagi veszteség, ugyanakkor gondolom nyugdíjalaphoz hozzájárul.

Amire én hátrányként gondoltam az az, hogy ha nem vagy egyszerű eset az ágyban akkor egy idő után kellemetlenül érinthet, hogy a találkákkor nem nagyon vannak "jogaid", persze vannak, de a pasik nyilván nem azért fizetnek hogy másfél órán keresztül csak a te kielégüléseddel foglalkozzanak. Általában fontos nekik hogy neked is jó legyen, de nem bármi áron. Ha könnyen jó neked akkor király, ha viszont nem, akkor ez a kettős elvárás (legyen neked jó, legyél szenvedélyes, ugyanakkor ne is legyen veled sok vesződség és nagyrészt azt szeresd amit ő is szeret csinálni) egy idő után kellemetlen nyomásként csapódhat le benned, esetleg árnyékot vethet a magánéletedre is. Valószínűleg annál erősebben hat, minél fiatalabb vagy, az ember idősebb korában már stabilabb.
Persze ez személyfüggő, ez itt pont az én problémám, mivel amúgy meg nem szeretek színlelni, és nehezen választom szét a privát és a nemprivát alkalmakat.

Rahven 2015.06.08. 18:59:31

NNB,köszi a vàlaszt hasznos volt.Nem az utcàn szeretném csinàlni.
Jelenleg addig eljutottam hogy egy stúdióval Bécsben megegyeztem.
Remélem minden rendben lesz igyekszem nagyon odafigyelni és jól csinàlni
Ha van még jótanàcs örömmel veszem

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.08. 19:17:35

@Rahven: Bécsről sajna pont semmit sem tudok :(. Viszont volt egyébként egy kolléga, aki dolgozott ott, és AZT HISZEM, hogy neki az a hely be is jött. Ha esetleg nem lennél elégedett a hellyel, megkérdezhetem.
Nem tudom, Bécsben hogy működik, de Svájcban bele lehet futni nem igazán jó helyekbe :-/. Már a második olyan eset történt meg köreinkben, ahol ha szóltál, hogy idő előtt lelépnél (mert baromira nincs forgalom), megfenyegetnek. Engem anno azzal, hogy én akkor pénzzel tartozni fogok neki, egy másik lányt mással. Mindkét esetben lehetett persze szabadon távozni, és nyilván baromira nem tud behajtani semmit innen Magyarországról, ráadásul emlékeim szerint nem is igazán volt jogos a követelés. Amire én esetleg figyelnék, hogy ha lehet, az adott helyen senkinek ne legyen olyan fényképe, amin az arcom is látható, szóval képet mással csináltatnék és kipixelezném utána én magam az arcom.

Rahven 2015.06.09. 00:17:19

Svàjcba meg németbe nem igazàn szeretnék.Eddig semmi jót nem hallottam onnét.
Bécset a közelsége miatt vàlasztottam.
A fényképpel a tippet köszönöm,pont holnap fogunk képeket csinàlni a hirdetéshez.
A papírok rendben vannak.
Most amiatt izgulok nagyon hogy hogyan leszek túl az elsőn..:-)
Azt hiszem ez a legnehezebb..szàmomra.

suisseproject 2015.06.09. 13:12:40

@Rahven: Majd mindenképpen írd meg, hogy milyen volt "az első", meg hogy amúgy milyen az a bécsi hely.

@Ivonn88: ha ugyanarra gondolunk, szerintem az a hely nem éppen megfelelő... Mármint emlékeim szerint ott nem ilyen típusú lányok dolgoznak, meg talán elkezdeni sem a legjobb választás.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.09. 14:52:04

@suisseproject: hát, ha te is arra a bécsi helyre gondolsz, ahol egy kolléganőnk dolgozott, akkor egyre gondolunk:), de én erről tényleg csak annyit tudok, hogy neki bejött, vagy legalábbis így rémlik. Milyen típsú lányok dolgoznak ott és miért nem a legjobb ott elkezdeni?

Én alapból nehezen tudom mondjuk elképzelni, hogy így kezdjem el:), nekem valahogy sokkal kevésbé parás volt egyedül, leginkább azért, mert tényleg nem tudtam, hogy ez az egész hogy működik.

suisseproject 2015.06.09. 16:17:03

@Ivonn88: Hát, ott állítólag inkább ezek a... őő, hogy fogalmazzak :D szóval nagyon csinibaba lányok dolgoznak, szilikonmell, plasztika, stb. Plusz ugye Rahven azt írta, 40 feletti, és az szerintem nem az a korosztály.

Alapvetően arra gondoltam, hogy talán ehhez nyugodtabb körülmények és hosszabb idő kellhet, (mondjuk itt inkább arra gondolok, hogy ezeken a helyeken kintről is nézik az időt és esetleg sürgetve érezheted magad) de igazából fogalmam sincs.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.09. 16:30:48

@suisseproject: jaaa! Hát ja, akkor tényleg nem. Bár vannak negyvenes csinibabák is:).

Fú, emlékszem, hogy amikor elkezdtem NNB-éknél lakáson, hirdetőoldalról dolgozni, kb. a fejemben volt egy protokoll, hogy miken kell végigmenni, és még így is paráztam, nehogy valamit elrontsak:), pedig kb tök ideális körülmények voltak, egyrészt ha kiment a szobából, attól még nem találkozott senkivel*, és az időt se kellett nézegetni. De még az is para volt nekem. Ha most elkezdeném és nem lakásban dolgoznék, hanem hotelbe mennék, ahogy most, csak ötezerszer is elmondanám a pasinak,hogy most kezdtem. Az a vicces, hogy nekem úgy tűnik, szokták szeretni az ilyesmit, mármint ha kezdő vagy.

*Tudod, volt az a hely, ahol a nappaliban volt mindenki más, szóval először a csajnak kellett előremennie és ellenőriznie, hogy tiszta-e a levegő.

suisseproject 2015.06.09. 17:15:42

@Ivonn88: Arra gondolsz, ahol én dolgoztam?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.09. 17:25:46

@suisseproject: ja, itthon. Meg ahol én is úgy kb kétszer.

suisseproject 2015.06.09. 17:30:02

@Ivonn88: Mondjuk az az én emlékeimben már a nyugalom szigetévé változott, mármint kifejezetten kellemes visszagondolni rá. Amúgy pont ebből a találkozósdiból volt a legkevesebb probléma ott, mindenki figyelt, amennyire lehetett, és nem is volt kényelmetlen/megerőltető. Mondjuk a többi (hangok kintről - neadjisten másik szobából, időre figyelés) attól még zavaró volt.

Rahven 2015.06.10. 14:32:17

Sziasztok itt vagyok.
Túl vagyok az elsőn,nem volt kellemetlen de nem igazàn élveztem.Talàn túl feszült is lehettem.
Magánstúdiót vàlasztottam végül,hàrman vagyunk eddig kellemes.
Sok hirdetésünk van fenn tehàt főleg időpontra jönnek de bejönnek az utcàról is elég gyakran.Nem mondnàm hogy csinibabàk lennének a többiek de én sem vagyok az.Àtlagosak vagyunk.kb középkorosztàly...32-től 40-1-2-ig..
Egyedül nem mertem belevàgni ezért vàlasztottam ezt őszintén megmondom.
A bevétel 40%a a leadó a 60% és minden extra az enyém marad.A papíroktól kezdve az orvoson àt mindenben segítettek nekem,szavam sem lehet.Mivel g,akorlatilag gőzöm sem volt hogy vàgjak bele ez tűnt a leglogikusabb megoldàsnak...Később ha beletanulok ,persze jobb lesz egyedül addigra szeretnék kialakítani egy visszajàró vendégkört akikre lehet építeni.Most a biztonsàgot vàlasztottam.

szombathelyi vitéz 2015.06.14. 23:54:53

@Rahven: Írhatnál egy részletesebb beszámolót is, mondjuk az első hét benyomásairól. Engem pl. érdekelne.

Rahven 2015.06.15. 08:21:20

Rendben estére összekapom magam és csinàlok egy összefoglalót.Azt elmondhatom hogy néhàny dolog meglepett màsképp gondoltam hogy működnek.

franciaszeksz · http://alomlany.hu/ 2015.06.29. 11:22:51

Ez a sok bocsánatkérés... :D
Nem kell állandóan dolgozni sztem, az írásodból is kiderült, hogy kell az embernek szünet is.
süti beállítások módosítása