Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meló - svéd

Címkék: escort esetleírás Ivonn

2015.08.15. 20:55

Ha találkozom még egy pár svéddel, esküszöm, csinálok valami jó kis sztereotípiát. Eddig összesen kettőhöz volt szerencsém, a mostani volt a második. Az egyikkel nem volt alapvetően semmi gond, csak ööö, mintha valami pornós performanszt várt volna el tőlem, legalábbis orális szex terén, ami biztos, a többire nem emlékszem (csak arra, hogy horkantottam egyet, amitől kínosan éreztem magam, mire ő is horkantot egyet, hogy ne:D).

 

A mostani... egészen jól kezdődött, ültünk, beszélgettünk, pezsgőztünk (erről jut eszembe, hogy a két nappal ezelőtti melómnál a pasi odavolt a francia pezsgőért, amit hozott vagy vett, nem tudom, és szörnyű íze volt, viszont ez Törley volt, száraz pezsgőhöz képest meglepően édes, ízlett). Jófej volt, jól beszélt angolul (szóval lehetett rendesen beszélgetni), keveset beszélt magáról, de sokat kérdezett, semleges dolgokat. Vagy éppen nekem volt nagyon beszélhetnékem, ez is igaz:), viszont amikor őt kérdeztem, közölte, hogy ő rólam akar hallani:O. Ez így érdekes volt, beugrott valami sorozat klasszikus jelenete, ahol a pasi közli a randin, hogy ő imádja hallgatni, ha a nő beszél, és ez valami csoda klassz pozitívum. Nem mondom, nálam tényleg az:D, csak tényleg hülyén éreztem magam, hogy kb. beszélek mindenfélét, ami csak az eszembe jut.

Aztán felálltam, hogy kimenjek a mosdóba, mire ööö, levette a ruhámat. Tetszett a helyzet, mert ööö....  na: egyrészt orvos, és nekem eléggé bejön minden olyan foglalkozás, ahol a másik valamilyen hatalmi pozícióban van (azzal együtt, hogy a gyakorlatban minden ilyen foglalkozású emberrel egyenrangú viszonyra törekszem): orvos, tanár, miegyebek). A másik, hogy az utóbbi időben nekiálltam a bdsm egyik "alcsoportjáról", ami a DD/lg, vagyis a Daddy Dom, little girl helyzetekről (persze ez ellentétes felállással is működhet, meg azonos nemű emberek között is). Valamennyire engem is vonz a dolog, szóval szerintem tetszene, ha ilyen elemeket is felhasználnánk egy bdsm-helyzetben. Neki meg nem tudom, olyan "apukás" feje volt, bár a saját apámra egyáltalán nem hasonlított, az elég fura lett volna:D. Inkább úgy nézett ki, mint az az apa, akitől elolvadnak a nők, ha kisgyerekkel látják. Nos,neki azért már ennél nagyobb gyereke volt, de hát ugye nekem az idősebb pasik jönnek be... mondjuk azért elég nagyot néztem, amikor kiderült, hogy 50 éves, én úgy 40-nek saccoltam volna, ha minden jóindulatot mellőzök, akkor mondjuk 42-nek.

Szóval jól indultak a dolgok, viszont utána nem igazán tetszett, amit csinál... erősen dominánsan viselkedett, és ezt egy darabig élveztem is, még azt is, amikor fájdalmat okozott. Aztán már inkább olyan érzésem lett, hogy a fájdalmas részeknél sokszor egyrészt ez nem tudatos, másrészt semmi élvezhető vagy izgató nem követi a fájdalmat, így meg inkább rossz volt :-/. Bár azon elég sokat gondolkodtam, hogy akár ennyit is engedtem-e volna neki, ha amúgy nem vonzott volna. Az biztos, hogy az egyébként határozott és domináns viselkedés az elején volt az oka annak, hogy egy darabig még élveztem a dolgot.

Mindenesetre utána nagyon nem, és eléggé élő maszturbációs eszköznek éreztem magam, ami már nem volt túl nagy poén. Ráadásul csak elég határozott mozdulatokkal lehetett megértetni vele, hogy ha elhúzódom, az azért van, mert nem, nem jön be, amit csinál, viszont legalább kellemetlen vagy fáj.

Az előítélet meg adná magát, ha azt mondanám, hogy feltehetően onnan ered az ágyban nem igazán partnernek (vagy embernek:P) kezelés, hogy a svéd férfiak már elég régóta hallják, mennyire szemét dolog szexet venni, mert az tulajdonképpen fizetett erőszak, onnantól fogva meg, ha már úgyse számítasz rendes embernek, nyugodtan viselkedhetsz is úgy. Persze nem kezdek el ilyen elméletet gyártani, mert két ember alapján nehéz lenne bármit is mondani. Mindenesetre sajnálom a dolgot, mert bejött a pasi, és lehetett volna ezt jól is :-/.

Most jut eszembe, hogy találkoztam már egy harmadik svéddel is, bár ő azt hiszem, fiatal felnőtt korától kezdve már egy másik országban élt.

Ja, amikor már csak dumáltunk szex után, nekiállt valaki kopogni-dörömbölni az ajtón. Közölte, hogy ááá, csak az egyik hülye haverja szórakozik. Bementem a mosdóba, addig ő kinyitotta és gondolom, dumált valamit, majd fel is hívta az illetőt, akit hallottam, ahogy közben az ajtó mögött röhög. Érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr877652990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása