Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeptemberi melók

Címkék: escort Ivonn

2015.09.18. 18:49

Beindult a szeptember, én meg (magamhoz képest) dolgozom, mint az őrült, mert tudom, hogy lesznek még rosszabb hónapok (az augusztus pl. egészen szar volt). Sajnos ez persze úgy jött össze, hogy az első héten öt lett volna - lett belőle négy, az utolsót lemondtam, egyszerűen képtelen voltam rá (de legalább SP dolgozott, és a pasinak se volt gondja a cserével, szóval király). Aztán volt most még egy tegnap,a többi pedig majd később várható.

Igazából annyira nem hagyott bennem mély nyomot a melók többsége, hogy egy kicsit azért végig kell gondolnom, kik is voltak.

Az első egy pilóta volt:D, ami azért így vicces, csak azért volt Magyarországon,mert ugye hozta a gépet, aztán másnap repült is vissza. Amikor mondta a munkáját, megjegyeztem, hogy oké, így már értem, miért kell kipihentnek lennie másnap:). A második egy ír pasi volt, akinek az elején még nagyon értettem a kiejtését, később már kevésbé. De igazából az, hogy miről beszéltem ezzel a két emberrel, annyira összemosódik, hogy csak tippelek, hogy az elsővel is beszéltem a házasságáról,meg a másodikkal is, és hogy az egyiknél kifejezetten arról volt szó, hogy hiába jártak terápiára, nem nagyon használt, aztán most egy pár éve igazából nem is nagyon szexelnek, csak elvannak, illetve néha összevesznek. Komolyan nem tudnám megmondani, melyikükkel beszéltem erről.

A harmadikkal NNB-nél találkoztam, vele már pár hónapja beszéltünk már arról, hogy találkozunk, csak vagy NNB nem ért rá,hogy átmenjek, vagy én. A pasi elvileg az USA-ból jött, és a beszéde nyelvtanilag teljesen oké volt, viszont a kiejtése nem annyira, és etnikum tekintetében sem tudtam belőni. Kicsit sötétebb volt a bőre, de egyáltalán nem tűnt afroamerikainak, még fél vagy negyedrészt sem. Később kiderült,hogy egyiptomi-görög, és a szülei az USA-ba költöztek, de szerintem ő már ott született, szóval tényleg nem értem a nem annyira amerikaias kiejtést. Ebben a melóban az volt a poén, hogy egyszercsak megjelent a szobában NNB kutyája (van egy kutyabejáró az ajtón), a pasi reflexből odanyúlt,mire a kutya morogni kezdett, és mivel rám olyan nagyon nem hallgat, ezért hiába próbáltam szavakkal terelgetni, végül csak a nyakörvénél fogva sikerült. Egyébként tiszta mázli, hogy pont NNB kutyájától nem félek semennyire, pedig általában azért tartok a kutyáktól. (Ennél is viccesebb, hogy NNB kutyája nem túl barátságos az idegenekkel, de engem már azért ismer, igaz, szerintem még az elején se nagyon féltem tőle).

A negyedik egy indiai pasi volt, akin erősen gondolkodtam, hogy elvállaljam-e, mert elég rosszakat hallottam az indiaiakról. Ezzel szemben ő a második, akivel találkoztam, és teljesen rendben volt. Sőt, megkérdezte, hogy én most akkor mennyire vagyok benne a bdsm-ben, és mennyire vagyok jó a domináns oldalban? Háááátöööö, megpróbáltam övvel elfenekelni, de egyszerűen annyira féltem, hogy fájdalmat okozok, meg egyáltalán nincs benne gyakorlatom, hogy egy idő után inkább kézzel folytattam, de így se mertem olyan hatalmasakat ütni. Viszont amúgy kiderült, hogy ők elég aktívan gyakorolják ezt a feleségével, ez így eléggé poén:). Azt mesélte, hogy főleg a gazdagabb rétegeknél még mindig dívik az előre elrendezett házasság, de nekem eléggé úgy tűnik, hogy ő semmi ilyesmit nem tervez a gyerekeivel. Igaz, azt is mondta, hogy ő azért valamiféle kis lázadónak számít a családjában sok szempontból.
Azt is mesélte, hogy amúgy az egyik legjobb barátjával van itt,és ha van kedvem/időm valamelyik nap találkozni vele, akkor szóljak.
Meló közben hívott egy barátnőm, hogy találkozunk-e, és végülis odarendeltem a hotel elé, ráadásul pont lejött velem a pasi is cigizni, aki közben összefutott a haverjával:D. Végülis sietnünk kellett haza barátnőmmel, de ez így egy kicsit poén, még sosem találkozott senkivel, akivel melóztam volna.

Az ötödik meg egy pár nappal később történt, egy görög pasival. Igazából nem volt nagy kedvem dolgozni, azt hiszem, nem is nagyon adtam bele anyait-apait :-/. Viszont utólag megkérdezte, hogy 1.) szerintem mit kellett volna máshogy csinálnia, 2.) mit gondolok a méretéről? A második kérdést úgy vezette fel, hogy "ezt biztosan sokan megkérdezik tőlem", én meg közöltem, hogy igazából ő az első. Én néha megjegyzem, ha a másiknak az átlagosnál nagyobb a mérete, de ilyenkor is hülyén érzem magam,mert mi van, ha azt hiszi, csak bókolni akarok vagy ilyesmi? Mellesleg valami oknál fogva az elmúlt időszak embereinek mind nagyobb volt az átlagosnál. Pont a tegnapinak ráadásul kifejezetten, nem hosszban hanem átmérőben. Mondjuk kb mindenki kiderítheti, hogy hogy viszonyul az átlaghoz, ha ráguglizik.

Szóval eddig ennyi volt, majd lesz még néhány a hónapban, ha még nem felejtettek el:)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr547781972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása