Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Munka, minimális filóval

2015.10.22. 01:47

Mostanában nem igazán dolgoztam, a nyáron konkrétan 2 hónapig nem, és nem azért, mert nem akartam (bár nyilván volt olyan, amit nyilvánvaló okokból nem akartam elvállalni, és máskor se tettem volna). Addig még úgy voltam vele, hogy majd beindul, mert az ősz fasza szokott lenni, de ez se történt meg, melók jöttek, de mindegyik pocsék volt. Azokat most kivételesen nem is akarom részletezni, ráadásul egyre kevésbé tudom, mert mindig ugyanaz van: figyelmetlenség, valami elképesztő mértékben.

Na, a mai pasi viszont egy tök korrekt levéllel indított, írt pár sort magáról, meg hogy este szeretne találkozni, tudja, hogy későn van, de sajnos holnap lelép. Hát szívesebben megyek el így, mintha azt írta volna, hogy ráérek-e este, mert attól mindig bűntudatom lesz, ha nemet mondok... Amúgy azt elhiszem, hogy valaki nem tudja órára pontosan belőni mondjuk 1 héttel hamarabb, hogy mi legyen, de akkor is, írjon időben, adjon meg egy körülbelüli időpontot, akár csak azt, hogy délután vagy este, és mindjárt más. Vagy a fenti, aki legalább tudomásul veszi, hogy nekem is van időbeosztásom.

Amúgy 52 éves volt, de soha az életben nem mondtam volna annyinak. Egyedül a szerszám működéséből lehetett erre következtetni, de az alakja és az arca kb. 30-asnak tűnt. Ehhez amúgy rendesen hozzátett, hogy kopasz volt, és el is gondolkodtam ezen, mert a találkozó előtt valami bajszos, hosszabb hajú, kövérkés pasit képzeltem. Ja, a bajszáról is írt mailben, megkérdezte, hogy nem zavar-e, mert akkor inkább hagyjuk. Emiatt valami masszívabbra gondoltam, de kb. fel se tűnt.

Masszázzsal kezdtünk, én is kaptam, szóval eleve jobb hangulatban indultam neki az egésznek, persze semmi jó nem lett belőle... Próbálkoztunk egy darabig, aztán végül is átvette az irányítást és valahogy összehozta, de nagyon elromlott tőle a hangulat. Főleg persze az övé, de átragadt rám is. Viszont ő legalább odafigyelt, párszor pofátlan módon le is teszteltem: eddig 0% az az arány, aki megértette volna, hogy amikor orális szexnél elhúzódom, az azért van, mert valami nem stimmel. De komolyan, olyan is akadt, aki úgy tett, mintha nem venné észre, aztán egy idő után közölte, hogy látja, ehhez nincs most kedvem:P Na, neki sikerült, finomabbra vette, ennyi. Pedig még csak nem is azért húzódtam el, mert rossz lett volna. A másik jele meg az volt, hogy figyelmeztettem valamire, amit tényleg nagyon nem szeretek, és nem kezdett el faggatózni, hogy miért nem, meg boci szemekkel nézni, meg még csak meg sem próbálta közben csinálni egymás után nem egyszer, nem kétszer, hanem konkrétan sorozatosan, annak ellenére is, hogy közben egyre idegesebb mozdulatokkal lökdösöm odébb... Mindegyik megtörténik, bármilyen kedves és jóindulatú az adott pasi, egyszerűen fel nem fogom... És ez azért még durvább így.

Itt is végeztem egy kis eszmefuttatást, mert ettől – vagyis inkább attól, hogy ez ennyire rendszeres – elgondolkoztam, mitől lehet. Az a megfejtésem, hogy egyrészt a pasikba bele van nevelve az irányítási kényszer az ágyban is, és hiába mondja valaki azt, hogy ő odafigyel a nőre, mert lehet, hogy tényleg így is érzi, attól még baromira nem igaz. A másik meg az, hogy talán tudat alatt is gondolhatja valaki, hogy ő jobban tudja és kész. Na persze ez gonoszul hangzik és talán kicsit vádlón is, pedig nincs vele ilyen szándékom, még csak azt se mondom, hogy tutira ez van... Fura kicsit, hogy pont olyan pasinál jutottam el eddig, akivel szemben nem merült fel ilyesmi. Kicsit sajnálom, hogy emellett legalább a teljesítményét nem méltathatom, de hát ez van:P

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr58010981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bafana 2015.10.22. 13:35:02

"megértette volna, hogy amikor orális szexnél elhúzódom"
Nem azért kapod a pénzt, hogy elhúzódj. És nem is azért, hogy neked legyen jó.

tudjukkik 2015.10.22. 14:22:06

Ha kurva vagy, akkor szopsz, nem finnyáskodsz, nem hisztizel. A pénzt meg elrakod szó nélkül és nem próbálsz haverkodni, ha már zsebben a lé.

shred 2015.10.22. 15:09:35

Nyilván úgy gondolták, hogy ha fizettek, akkor többet megengedhetnek maguknak, mintha a párjukkal csinálnák, nem kell tekintettel lenni a másikra.

ezso1 2015.10.22. 15:19:31

@Bafana: Egyetértek.
Az én pénzemen ne élvezkedjen a ribanc...:)

El lehet menni dolgozni, ott nincsenek ilyen problémák!

SadRedBucket 2015.10.22. 15:26:26

Asszem felreértitek a bloggert, ő itt sztem passziv lehetett inkább...vagy tévedek?
Másrészt, nem hinném, hogy bárki bárkinek a szemére vetheti, ha élvezi a munkáját (vagy törekszik rá).
Sokan a fogorvos előtt elmennek fogat mosni, pedig annak is fizetnek - nem azért kapja a pénzt asse, hogy finnyáskodjon.
Harmadrészt Suisseproject, jól látod, a ffiak meg vannak arról győződve, hogy ők jobban tudják, és csak meg akarják neked mutatni, hogy lásd, te tudod rosszul. :)

suisseproject 2015.10.22. 15:39:17

Egyrészt, elég sok férfi igen is azt szeretné, ha az is élvezné a dolgot, akivel éppen aktuálisan van. Persze titeket nem hibáztathatlak azért, hogy nem így gondoljátok, szerencsére soha az életben nem fogunk találkozni. @SadRedBucket: igen, passzív szemszögre gondoltam :) tényleg félreérthetően fogalmaztam kicsit, de azért ki lehetett következtetni, asszem :)

bobslocum 2015.10.22. 16:11:23

Itt egy páran nagyon nem értették meg a lényeget. vagy nem vettek még igénybe ilyen szolgáltatást, vagy macsó parasztok, akik otthon a barátnővel, feleséggel is azok. Itt az illúzió a lényeg (persze ennek is van sok fokozata)és ehhez hozzátartozik, hogy a másik is élvezze adolgot (bár szerintem ez csak a legritkább esetben fordul elő), vagy legalább is ne legyen fájdalmas és kellemetlen neki.
Egyébként az, hogy elhúzódsz, az még semmilyen információt nem ad arról, hogy mi a baj. Metr pl lehet, hogy tül gyors, de az is, hogy túl lassú, lehet, hogy túl erős, vagy lehet lehet, hogy túl gyenge, stb.
Fontos lenne a kommunikáció, már amennyiben ilyen helyzetben lehetséges. Ne felejtsd el, hogy amit te nem szeretsz, azt lehet hogy más lányok pontosan úgy szeretik.

suisseproject 2015.10.22. 16:15:17

@bobslocum: Üdv itt, rég hallottam felőled :) Ha az ember fájdalmat érez, automatikusan a másik irányba mozdul, szóval mivel ez a legtöbb embernél így működik, rá lehet jönni. És amúgy nem is feltétlenül arra szerettem volna kilyukadni, hogy ettől mindjárt tökéletesre kéne javulnia a dolognak, de maga az észrevétel is hiányzik. Mintha mi sem történt volna.

Bafana 2015.10.22. 17:18:13

@bobslocum: @suisseproject: Akkor élvezzen, amikor a pénzt megkapja. Lehet, hogy azért veszi igénybe a szolgáltatást, mert otthon az asszonnyal nem lehet olyan "macsós" dolgokat csinálni. Ha lehetne, nem fizetne. Vagy ha olyan lenne, mint otthon, akkor miért fizessen?

suisseproject 2015.10.22. 18:45:47

@Bafana: Lány és lány között is van különbség. Hidd el, ha valaki ezt akarja, nem engem keres meg, vagy ha igen, nem is vagyok hajlandó találkozni vele (mivel általában már a legelső levélből kitűnik).

Bohócnok 2015.10.22. 19:04:56

Odafigyelni egy kurvára? Ugyan már, azért vagy, hogy szétkúrják a picsádat, tedd a dolgod, játszd el a jajjdejót,a faszom nem kíváncsi semmi egyébrem

Köldök_szösz 2015.10.22. 20:01:07

A lányokkal szépen kell bánni!

deflorator01 2015.10.22. 20:19:56

Abszurd humornak szerintem ez így gyenge, kellene hozzá valami plusz.

alfacharlybravo 2015.10.22. 20:40:03

Szerintem meg ha már örömlányhoz kell menni az már a vég. Mivel vannak tapasztalataim ebben a témában, nekem már végem van mint a botnak. Csak úgy szoktam kezdeni, hogy az utolsó barátnőm 2004 ben volt. Talán egyféleképpen lehet elviselni, ha egy jó viccnek fogja fel az ember egy hülyéskedésnek a szex karikatúrájának.

suisseproject 2015.10.22. 20:46:18

@alfacharlybravo: Őszintén sajnálom, hogy így gondolod... Bár nyilván a hozzáállásodból következik, hogy csak ilyenek jönnek össze.

deflorator01 2015.10.22. 20:48:33

@alfacharlybravo: Ne így fogd fel! Hanem egyfajta tréningnek, terápiának, hogy lám, milyen keveset ér egy nő, milyen könnyű megkapni. Akár az ánuszát is.
De a lényeg nem is ez, hanem hogy ideböfögött valami katyvaszt és máris majdnem 10 ezren látták.

alfacharlybravo 2015.10.22. 21:11:05

@suisseproject: Nem kell sajnálni koromnak megfelelő a dolog, állandó fizetett barátnőm van most, csak egy hagyományos normál szexre szokott jönni és ha kedve van hozzá és éppen maradt energiája hozzá akkor kölcsönös a kielégülés.

Előtte:
Olyan tök röhej az egész rituálé meg a program amitől nem lehet eltérni olyan idétlen az egész nincs benne semmi természetes és nem is érdemes mert megzavarodik a szolgáltató. Mivel ez valami színészi performansz ezért szellemileg fárasztó ez a munka.
A beszámolók kedvenc humor rovatom.

suisseproject 2015.10.22. 21:14:50

@alfacharlybravo: Most akkor ez a barátnő is a paródia kategóriába esik? Mert nem úgy hangzik.
Egyébként a beszámolós részt értem, ameddig így dolgoztam, nekem is kényelmesebb volt egy forgatókönyv, de simán el lehetett térni tőle, ha a vendég is olyan volt.

alfacharlybravo 2015.10.22. 21:45:34

@suisseproject: Nem tudom, szerinte már nem vagyok vendég,de van benne rengeteg mulatságos fordulat, a korkülönbség miatt nem szabad komolyan venni ami 43 év. Nem várok semmit, hagyom folyni a dolgokat a maguk útján. Néha eszembe jutnak benyőgések és hangosan felröhögök. Végül is így szórakoztató, de szerintem szerepjátékot játszunk komédiázunk, néha színészek is élvezik az előadást. Public nem illendő dolgok jutnak eszembe.

Helyszíni zsemle 2015.10.23. 01:19:36

Nekem szimpatikus ez a magabiztos, kritikus, buszke, prostitualt stilus.
Azert mert valakinek fizetnek a szexert, attol meg nem lesz rabszolga, nem a lelket adja el, csak engedi hogy szexeljenek vele.
Igy erdekesebb, ertekesebb, mint valami buta, szerencsetlen, kenyszerprostival szexelni.

s 2015.10.23. 03:14:08

Az igazán jó kurva el tudja játszani, hogy nem kurva. Egyébként nem is volna érdekes.

A másik: tanulj meg írni. Néha csak te érted, hogy miről hadoválsz. Vagy talán te magad sem.

tobias2 2015.10.23. 03:40:43

@suisseproject: "amúgy nem is feltétlenül arra szerettem volna kilyukadni" Akkormost merre szerettél volna kilyukadni? Nem világos...

2015.10.23. 07:34:24

sok a faszarcu gyoker a vendegek kozt akik azt hiszik hogy az oradijba minden belefer, dacara a fix szervizmenunek. Nyilvan ezek egy feher a4-es lap erzelmi szintjevel biro arcok, es jelentos reszuk valoban raszorulo (erzelmileg is punciilag is)
A legjobbak az ndk-s nemet stilusu arcok voltak akik mindig azt hittek hogu a rablott naci vagyont hagyjak ott egy oradij fejeben es hasra kell toluk esni mert havonta max 2x beneznek....

aztan lehetne folytatni azokkal akik menet kozben akarnak trukkozni es a gumi lehuzva elelvezni vagy a kicsipni a gumit...

A luxusszint sem jobb, keves kivetellel ezert jarnak a celebjeink inkabb zürichbe havi 1x bulizni mert ott meg meg vannak becsulve es a zseton se rossz 3:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.10.23. 10:14:50

Az a tapasztalatom hogy ha az ember szavakkal mondja amit akar (pl hogy "finomabban") akkor sokkal jobban átmegy. Az sem mindig, de az azért általában.
De amúgy egyetértek, a gesztusokat a legtöbben annyira nem értik hogy az már fáj.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.10.23. 10:23:01

...ami azért is érdekes mert én meg az elhúzódásnál, pláne ellökésnél sokkal finomabb jelekből is olvasok, ez nem valami prostifícsör, alapból így van/volt. Semmi misztikus, teljesen gyakorlati az egész, nem feltétlen tökéletes az értelmezésem de messze jobb mint a semmi. A férfiak viszont gyakran csak akkor értenek gesztusokat, ha megtanítja őket az adott csaj.
Hú, ezer éve nem volt egy éjszakás kalandom. Pedig most jó lenne ha emlékeznék néhányra, hogy akkor a pasik általában ilyenek, vagy csak fizetős talinál ilyenek.
Esetleg a nők is ilyenek, azt saját tapasztalat híján nem tudom.

suisseproject 2015.10.23. 13:11:36

@tobias2: Oda volt írva. Arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha valaki nem is érti meg egyből, hogy konkrétan mit szeretnék, legalább észrevehetné, hogy VALAMI baj van, de általában ez sem történik meg.
@s: Te meg előbb írd oda, hogy mit nem értesz, látszólag másnak ezúttal nem okozott ilyen problémát a posztom (meg a kommentjeim).
@noname.blogger: Nekem se nagyon, de emlékeim szerint (amik ugye elég csalókák) ritkábban fordul elő ilyesmi.

bobslocum 2015.10.29. 12:49:29

@Bafana: Hát nagyon mások vagyunk. A profilodat megnézve örülök annak, hogy nem vagyunk egy véleményen. Amúgy azt megértem, hogy az otthoni kussolás után titokban vágysz arra, hogy valakin uralkodj, illetve valaki(ke)t utálj. Van, akinek ez az egyetlen módja, hogy levezesse a frusztrációját.

Bafana 2015.11.01. 14:34:12

@bobslocum: Nem magamról írtam, csak üzleti oldalról próbáltam választ találni, hogy miért van igény erre az iparágra. Én magam nem veszem igénybe.
Most minden személyeskedés nélkül: mit szólnál hozzá, ha egy zenésznek adsz X Forintot, hogy játsza el a nótádat. Mire a zenész öntudatra ébred, és rájön, hogy az a nóta nem kedves a szívének. Majd szól, hogy azt nem játsza el, de valami hasonlót igen. A pénzt amúgy köszöni szépen.
És ilyenkor ne a fizetővendég lélektanát boncolgassuk, hogy miért épp azt a számot kéri, vagy hogy sírni akar, vagy boldog-e. Meg hogy az asszony nem engedi hallgatni se a kocsiban, sem otthon. Mert ez mellékes, nem erről szól a történet. Egy zenésznek semmi köze ehhez.
Ha érted...

Bafana 2015.11.01. 14:37:13

@bobslocum: Még annyit a példámhoz, hogy a zenésznek semmi köze hozzá, hogy a fizetővendégnek esetleg totál hamis a hangja. Ha a hátán föl is áll tőle a szőre, akkor is mosolyogjon, dícsérjen stb. Ha érted...

bobslocum 2015.11.02. 12:54:26

@Bafana: Nagyon sántít a példád.
1/ A zenésznek nem okoz fizikai fájdalmat, vagy kellemetlen érzést a hamis éneklés.
2/ Ha mégsem bírná és bunkón viselkedik a vendég, akkor ő is elküldheti a fenébe. (szerintem már előfordult a világtörténelemben)
3/ Nem mindig és minden megvehető. Ha valaki nem akarja, akkor nem csinálja.
4/ Ez egy intim, személyes dolog, kicsit más hozzáállást igényel, mint a zenélés.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.11.02. 13:38:13

@Bafana: "Akkor élvezzen, amikor a pénzt megkapja. Lehet, hogy azért veszi igénybe a szolgáltatást, mert otthon az asszonnyal nem lehet olyan "macsós" dolgokat csinálni. Ha lehetne, nem fizetne. Vagy ha olyan lenne, mint otthon, akkor miért fizessen? "

Te is pénzért dolgozol de nem vállalsz bármit. Nem fogod fényesre nyalni a főnök cipőjét csak mert ő fizet, hogy majd akkor élvezz, amikor a fizut megkapod. Ha egy melóhely rossz, otthagyod, ha egy megrendelő idióta, elküldöd a fenébe. Vagy nem küldöd el, de megjegyzed magadnak és a jövőben kerülöd, főleg ha van jobb ajánlatod is.

És pl blogot írsz róla.

Azt, hogy valaki mit vállal és mit nem, ő maga dönti el, nem egy Bafana vagy egy Kovácsbéla. Legyen az építési vállalkozó vagy szexmunkás.
A mitvállalást le szokták írni, a kedvesügyfél meg olvassa el.
Alázós ("macsós") stílus, fájdalomokozás, bunkóság - ennek is biztos van kereslete, meg kínálata. Ez utóbbi máshol.

Ha cigányzenekart hívsz, ne várd tőlük a kedvenc hörgős metálodat.
Ha elmész egy komolyzenei koncertre és nekiállsz hamisan kornyikálni az Örömódát a kórussal, nem mosolyognak, nem dicsérnek, hanem kivágnak a francba.
süti beállítások módosítása