Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az elmúlt két napban hármat dolgoztam, ami azért szokatlan tőlem, de a többé-kevésbé állandósult pangásnak köszönhetően muszáj rugalmasabbnak lenni. Igazából az első megbeszélése után írt valaki aznap, hogy ráérek-e este, végül némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy igen, így lett kettő. Aztán, mire hazaértem, láttam, hogy valaki e-mailben megerősítette a másnap találkánkat, hát, így lett három. Teljesen kiment ugyanis a harmadik a fejemből, bevallom, egy kicsit lusta voltam a találkák rögzítésével, talán azért, mert az előző hónapban a hónap elején még egy csomó ott virított, aztán szépen sorban mondta le mindenki.

Két svájciról meg egy Angliában élő Indiairól volt szó (ő mondjuk már inkább angol, 10 éve él ott), ebből két fiatalabb (késő húszas - kora harmincas), meg egy idősebb (60+). 

Az első fiatalabbal kezdtem, akivel picit akadozva ugyan, de elindult a beszélgetés. Munkáról volt szó, meg hogy mi érdekel minket, mivel szeretnénk foglalkozni. A második fiatalabb srácnál megjegyeztem magamban az elején, hogy utálom a fiatalokat, de ez a része jó, van kapcsolódási pont, vagyis hm, ez leginkább a bizonytalanság:), hogy mit kezdünk az életünkkel, legalábbis sokmindenkin ezt érzem, de rám biztosan igaz.
Ami nagyon durva volt, hogy az előjáték része iszonyúan bejött, tényleg,na, viszont a szex része olyan hihetetlenül mechanikusra sikerült, meg egyszerűen nem tudom,azon gondolkodtam közben, hogy ez akkor se lenne jó érzés, ha mindent "tökéletesen" csinálna, mintha így nem passzolnánk össze. Ami azért elég nagy kicseszés a sorstól, ha minden mást olyan jól csinált :-/.

Néha kicsit elegem van az airbnb-ből, mert sokan, főleg a fiatalabbak inkább lakást bérelnek, amit kevésbé tartok biztonságosnak, igaz, legalább bejutni diszkrétebb. Itt viszont már a végén hallottam, ahogy megszólal a kapucsengő, pont úgy, ahogy akkor, amikor valaki beütötte a kódot. Később meg mintha valaki matatott volna a zárral, és kiderült, hogy amúgy nem egyedül jött Budapestre, hanem egy baráttal, de ő elvileg később jön. Így utólag arra gondolok,hogy talán a haverja hazajött, megpróbált bejönni, nem tudott (ellenkező oldalról a zárban volt a kulcs), rájött, hogy nem is kéne, elment.

Ugyanezen a napon este az egyik Duna-parti hotelbe mentem, és bebizonyítottam, hogy akkor is eltévedek, ha taxival megyek. A taxis eleve egy kicsit bizonytalannak tűnt, és amikor kirakott és odasétáltam az épülethez, én más hotelt láttam kiírva, és végignéztem, és nem volt ott az, amit én kerestem. Úgyhogy továbbindultam, mert tudtam,hogy arrébb is van egy hotel, és átkoztam a taxist, hogy nem tudja, melyik hol van. Aztán kb 50 méter után láttam,hogy az a hotel is egy másik, úgyhogy felhívtam NNB-t, hogy segítsen már:). Ő mondta, hogy az általam keresett hotel az első mellett van, menjek vissza. Megtaláltam, az előcsarnokban is ott volt az ember, szóval remek volt.

Róla igazából nem sokat tudok írni.... aranyos volt, kedélyes, és nulla erotikát tapasztaltam az egészben:D. Kiderült, hogy a szex nem nagyon fog összejönni, viszont előre szólt, és nem kezdett el ezerrel próbálkozni a lehetetlenre. Őszintén szólva még kézzel is nehezen ment, de ebben lehetett része annak is, hogy kézzel nem vagyok olyan nagyon jó. A végén már úgy éreztem, hogy nem érdekel,én ezt addig fogom csinálni, amíg azt nem mondja, hogy hagyjam abba, látom, hogy nem hatásos, de jobbat úgysem tudok. Ráadásul kicsit nehezen abszolváltam azokat az elemeket, ahol inkább három kézre lett volna szükségem (üljek rajta, csináljam az egyik kezemmel, a másikkal masszírozzam a heregolyókat, és közben valahogy támaszkodnom is kéne). Mindegy, eltelt, reméljük, hogy elégedett volt.

A harmadikra pedig másnap került sor. Az elején volt egy kis fennakadás, mert csak akkor olvastam a "tudsz-e húsz perccel később jönni?" - e-mailjét, amikor már ott voltam. Ugyanis hiába kopogtam az ajtón, nem nyitotta ki senki. Kiderült, hogy még lent vásárolt. Ő is fiatal volt. Hozott nekem egy kis üveg pezsgőt, magának meg vodkát kólával. Töltött, aztán elindított valami zenét, de mindezt nagyon hangosan, én meg megkértem, hogy kapcsolja ki,mert így egyrészt a saját hangomat sem hallom, másrészt nem tudok koncentrálni, így nem tudunk beszélni. Ezen egy kicsit meglepődött, hogy ja, hogy mi beszélgetni is fogunk? Mondtam, hogy ihatjuk csendben is az italunkat, de beszélgetni kicsit nagyobb poén.
Őszinte leszek, fogalmam sincs, miről beszéltünk az elején, valami olyasmi rémlik, hogy ki mit dolgozik, ő miért van Budapesten, ilyesmik, de annyira nem mehettünk bele,mert őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit dolgozik, még a területben sem vagyok biztos (mintha pénzügy lenne, vagy azt hagyta ott...?). Akárhogy is, elmentem zuhanyozni, majd ő is, és az ágyon folytatódott minden. Itt jegyeztem meg, hogy nem bírom a fiatalokat, mert mintha rájuk inkább jellemző lenne az abszolút "guminőként" kezelés, igazából kicsit olyan érzésem volt, mintha a kisgyerek végre rászabadulhatott volna az édességboltra:D. 
Viszont később rájöttem, hogy lehet, hogy ilyen, de úgy tűnik, nem zavarja, hogy nem nyögök hatalmasakat a semmitől, szóval annyira nem is kerestem,hogy mégis mi az, amit élvezek a dologból. Biztosan találtam volna ilyesmit, ha nagyon koncentrálok, de mivel ezt szemmel láthatóan nem igényelte, nem fárasztottam magam. Elég hamar vége lett elsőre, úgyhogy tovább beszélgettünk.

Itt derült ki, hogy amúgy van barátnője egy pár hónapja, de elköltözik Londonból, úgyhogy ő szakítani fog vele. Nem igazán derült ki, hogy miért kell neki barátnő, ha utálja őket hallgatni. Először a szexre gondoltam, de aztán mondta, hogy a networking szempontjából is jó, ha az embernek van. Szóval gondolom, szex+networking ;). Meg azt is mondta,hogy a londoni lányok két és fél-háromszor annyit kérnek el, mint én, és az azért nagyon sok. Azzal próbáltam vigasztalni, hogy ő legalább el tud menni egy másik országba kevesebbet kérőkért.

Egyébként sokszor elég idegesítő volt, például megkértem, hogy ne csikizzen, de azért is (aztán megfenyegettem, hogy bizonyos esetekben ez nálam harapással járhat, aminek nem biztos, hogy örülne...), ezerszer megkérdezte, hogy másnap illetve egész éjszakára ráérek-e (mondtam, hogy egész hétvégén tanulni fogok), többször is megkérdezte, hogy na, akkor kipróbáljuk-e a "bds-t" (bdsm:) ), és tanítsam meg, amikor az elején mondtam, hogy én ezt olyannal, aki tapasztalt. Ettől eltekintve viszont jól éreztem magam vele, aki fiatal, azt egészen máshogy is kezelem, és tudok lazább is lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr658118114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása