Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Munka ismét

2016.10.12. 00:36

Na, most én valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy folytatgatom itt ezt a blogot. Lehet, hogy már mindenki itthagyta, de nem is ez a lényeg. Viszont mostanában elég sokat dolgozom. 

Például ma, egy német pasival találkoztam, valamilyen tudós, elvileg számítógépes-matekos, de ahogy leírta, ennél azért összetettebb a dolog. Valami nagyon nagy létszámú konferencia miatt jött ide, úgyhogy ha látok mást is a héten ugyanabból a szállodából, tudni, fogom, miért jött (van is 1-2 egyébként, ráadásul ma annyira sokan hívtak, hogy az sem lehet a véletlen műve, úgyhogy talán ez a megfelelő alkalom, hogy megszedjem magam). 

Egy étteremben találkoztunk, a viszonylag drágább kategóriából, elképesztően jó volt, jót is beszélgettünk, megkedvelt a pasi. Utána a szobában is igyekeztem odatenni magam, még jobban, mint ahogy szoktam, be is jött - csak aztán ebben annyira elfáradtam, hogy a 6 helyett 4 órásra rövidítettem a talit. Ő meg persze kiakadt, mert mi bajom van, hiába magyaráztam, hogy csak fáradt vagyok. Akkor nyugodott meg, mikor mondtam, hogy legközelebb (mondta, hogy még jön valamikor idén) is találkozhatunk, szóljon nyugodtan. 

Azért az utolsó fél órában belehúzott, nehogymár úgy legyen vége, hogy nem lesz vége... Egyébként részben pont azért is rövidítettem le, mert rohadtul zavart, hogy képtelen elmenni. Valahogy nem láttam értelmét ott maradni, és szenvedni a semmiért. Persze tudom, hogy ez csak az én fejemben van így, mert közben azért neki jó, de az biztos, hogy ilyenkor őt is frusztrálja ez a dolog, ne mondja senki, hogy nem. 

Mindenesetre, szerintem nagyon elégedett volt, aminek örülök, tényleg, csak nekem meg rohadt megerőltető volt. Ez nem olyan dolog, amit lehet félgőzzel csinálni, sőt, még kb. teljessel sem, mert nem a végeredmény a lényeg, hanem minden egyes perc, amiben koncentrálnod kell. Na persze ez addig rendben is van, ameddig ez az egész koncentráció, és nem jut eszedbe semmi olyan, hogy kivel csinálnád ezt szívesebben, vagy valami hasonló. (Nem, nem jöttem ki a magánéleti zűrömből, de jól haladok...)

Szóval végül eljöttem 4 óra után, de kifizette a 6-ot. Ezek szerint még jobban is jártam, mert ha 6-ot maradok, akkor se adott volna többet valószínűleg... :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr3611797527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diosarok 2016.10.24. 07:24:43

Nem is tudom, én azért morcos lennék, ha arra hívnék egy prostit, hogy 6 órán keresztül szopjon, de az 4 után megunja...

Playman123 2016.11.01. 18:59:23

Már azt hittem, teljesen leállt ez a blog. Jó, hogy eszembe jutott :)

kolbi19 2016.12.04. 22:06:50

Szia suisseproject!
Regebben nema olvasotok voltam, altalaban erdekelni szokott az eletetek, mert en is gyakran igenybe veszem lanyok szolgaltatasait. Egy darabig nema olvasotok voltam, es egy jo ideig azt hittem abba is hagytatok a melot, vagy az irast, mig nem jottem fel ujra..
Remelem a jovoben is folytatjatok, en biztosan kovetni fogom a blogotokat!
Addig is minel tobb igenyes vendeget kivanok, remelem irtok meg sztorikat!:)

leany10 2017.04.23. 16:45:57

Sziasztok! Még évekkel ezelőtt írtam nektek, kezdőknek szóló tanácsért. Akkor nem végül nem vágtam bele, most viszont tényleg szeretnék, de lenne még egy kérdésem. Nem tudom, hol érdemes "hirdetni". Körülnéztem több oldalon is, ahol alkalmi partnereket lehet keresni, de a legtöbb ilyen sms-ezős kamuoldalnak tűnik, vagy valahogy nem tűnik igényesnek. (Nem finnyáskodásból mondom, csak félek, hogy "elvesznék".) Tudtok ajánlani konkrét oldalakat? Külföldieket hol lehet a legjobban megismerni?
süti beállítások módosítása