Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Helló mindenki,

azt hiszem, a címből mindenki számára egyértelművé vált, hogy miről lesz itt szó jövő hét hétfőtől két héten keresztül. Vagy tovább.

21 éves lány vagyok, Budapesten lakom, és ez lesz a harmadik ilyen utazásom. Első alkalommal 3 hetet töltöttem Svájcban, másodszorra pedig csak egy felet. Mindkét hely magyar tulajdonban volt, és úgy döntöttem, hogy többet nem megyek ilyen helyre, mert ugyan mindenhol lehúznak, de az ilyen nyelvtudás nélküli, eltévedt kis lánykákról, akik máshová nem is nagyon tudnának menni, nagyon komoly pénzeket gombolnak le.

Úgyhogy most egy svájci tulajdonú helyre megyek, egy bárba, ahol 40% a leadó, és ezen kívül semmilyen napidíj vagy hasonló nincs. (Az előző helyen a napi keresetedtől függően napi 10-30-50 frankot kellett fizetned a leadón felül, és engedély címén körülbelül 800 frankot vontak le, ki tudja, igaz volt-e, mert számlát vagy ilyesmit azóta sem láttam.)

Szóval ebből látszik, hogy én sem vagyok ám olyan magabiztos, mint amilyennek látszom.

A másik probléma, ami megnehezítette a helyválasztást, az az általam nyújtott szolgáltatások kérdésköre, én ugyanis nagyon nem vállalok sok mindent. Az meg azért elég kemény, ha a natúr francia alapban van (a második helyen például), de olyan honlapokat is láttam, ahol FO volt alapban. Remélem, hogy ez csak a Französisch Ohne rövidítése, és nem a Ficken Ohne-é, mert a google ezt dobta ki, amikor rákerestem.

Mindegy, ilyen helyekkel nem foglalkozunk. Ezen a helyen a főnök azt írta, azt csinálok, amit gondolok, csak legfeljebb kevesebb pénzem lesz.

Amire még esetleg kíváncsi lehet az olvasó népség: kicsit drágább a hely, mint az átlag, ki tudja, hogy ez mennyit csökkent a keresleten. Reméljük, nem sokat, vagy ha igen, majd én kompenzálom... :) Egy óra 400 frank. A legrövidebb idő 10 perc, ez 100 frank, francia VAGY aktus van benne.

Furcsa, mert itthon is csinálok ilyesmit, de sosem gondoltam, hogy valaha 10 perces vendégem lesz. Sőt, mielőtt először kimentem volna, 1 óra volt a minimum idő (vagyis másfél, de az a fél még amolyan ráhangolódási idő volt, ingyen és bérmentve). Az első kiruccanásom után döntöttem úgy, hogy lesz fél óra is, mert miért ne.

Egyelőre ennyi, bocsi az összeszedetlenségért, ha kérdése van valakinek, hajrá.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr524680260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása