Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

-1. nap

Címkék: svájc

2012.07.28. 21:02

Azt mondják, csak elkezdeni nehéz, utána már magától is tudja folytatni az ember. Na, ez pontosan igaz volt a táskám megvarrására – kettős szándékkal kezdem így a bejegyzést: egyrészt azért, mert Sep megkért, ne olyasmikről írogassak folyamatosan, hogy még nem vettem sampont az útra, és hasonló izgalmas tények, másrészt azért, mert a fenti mondat némi átalakítással elmehetne valami facebook-bölcsességnek, de azért ez leginkább mégiscsak egy ilyen gyakorlati problémához illik.
Mindenesetre sikerült megvarrni a táskám, most boldog vagyok, egy pipa a sok tennivalóból. (úgyhogy meg is jutalmazom magam egy kis pihenéssel – nem mintha nem ezzel töltöttem volna az egész napot.)

Az elmúlt napokban egyrészt alig vártam, hogy végre megérkezzünk a bárba – mert akkor már túl lennék a pakoláson, a vonat elérésén (mindig stresszes pont), a vonatúton, mindenen. Másrészt viszont egyszerűen nem tudok belegondolni abba, hogy holnapután ilyenkor már majdnem túlleszek az első svájci munkanapomon, és egyelőre csak találgathatok, hogy milyen lesz. Mindenesetre örülök, hogy csak holnap este indul a vonat, így olyan, mintha még majdnem egy egész napom lenne itthon:). Annak már kevésbé, hogy nem maradt hálókocsis jegy, hát komolyan, mindenki Zürichbe akar utazni???

Nagyon kíváncsi vagyok egyébként, tényleg, tegnap még az is eszembe jutott, hogy mi van, ha nem keresünk SEMMIT? Akkor bizony egy csomó pénzt elköltöttem arra, hogy még csak ne is érezzem jól magam..:) (hogy mire? Elsősorban az oda -és visszaútra, de vettem két ehm, "kurvás" ruhát is) Ráadásul tegnap néztem meg, hogy mennyi a munkaidő, és borzasztóan elcsodálkozom mindig, hogy az ilyen helyeken teljesen normális a napi 12-14 óra. Ez a bár is 14 órán keresztül tart nyitva (11-01), kivéve azt hiszem, pénteken és szombaton, mert akkor 2-ig, és vasárnap, mert akkor délben nyit, és szerencsére éjfélkor bezár. Hát, nem sok képet fogunk készíteni... mondjuk tökjó lenne egy szabadnap, hogy egy kicsit körbenézzek. Ha esetleg lenne egy nagyon hosszú napom, kiveszek egyet. Aztán rájöttem, hogy TÉNYLEG mennyire, de mennyire keveset tudunk a helyről, és csak elképzeléseink vannak – nekem főleg a honlap, és az alapján, amit Sep mesélt a korábbi helyről. Annyit például tudok, hogy itt nincs recepciós, a lányok veszik fel a telefont, mindig az, aki éppen ráér. Ez kicsit vicces lesz, mert én nem tudok németül, csak a legalapvetőbb szavakat és kifejezéseket, de ezt korábban is tudta a tulaj, szóval valószínűleg nem én leszek az, aki kapkodja a telefonokat, aminek mondjuk örülök.

Aztán: mégis milyen hely ez? A honlapon szaunát említenek, amiről rögtön beugrik, hogy olvastam, Németországban szoktak 'szaunákban' dolgozni szexmunkások (hogy ez pontosan mit takar, arra már nem emlékszem). Most akkor a mi dolgunk is ez lesz, vagy ez választható? Ezen kívül szó van különböző szexpartikról, amiben nem kötelező részt venni – ennyit tudok. Illetve lehet pornófilmben szerepelni – vagy felveszik, amikor valakivel vagy? -, de ez sem kötelező. Még szerencse...
A fentiek alapján ez tűnik a leg”hardcore-abb” helynek azok közül, amiknek a honlapján eddig jártam (volt egypár).
Viszont egy nagy előnye van, amiért végül is választottuk: nem kötelező sem a csók, sem az óvszer nélküli francia. Kicsit fura lesz, mert itthon sosem dolgoztam így, de gondolom, megszokom. Hogy most miért döntöttünk így Seppel? Azért, mert más évente 20-25 új emberrel találkozni, mint egy héten ennél akár sokkal többel. Mondjuk, így belegondolva, nagyjából azonosak lehetnek a számok, valahogy mégis tartok ettől egy idegen helyen. Talán még az is közrejátszik, hogy itthon én döntöm el, kivel találkozom és kivel nem, ott viszont nem. Nem mintha ezzel kisebb arányban lenne esélyem itthon találkozni olyannal, akinek valami nemi betegsége van, nagy logika nincs benne, mégis így döntöttem.
Te jó ég, most belegondoltam: simán találkozhatok 20-25 vagy több emberrel egy hét alatt! Hű...

Szóval ez a helyzet, egy nappal az indulás előtt. Később talán érdemes lenne arról írni, hogy hosszú nézelődés után miért ezt a helyet választottuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr934684075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2012.07.29. 12:23:58

Zürich nagyon szép. Ha már ott vagytok, mindenképpen próbáljatok időt szakítani valamikor egy kis városnézésre :)
süti beállítások módosítása