Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1. nap

Címkék: svájc Címkék

2012.07.30. 15:02

Na, megérkeztünk a helyre, nem is volt nehéz idetalálni. Maga a bár egy családi házban található, és hasonló házak veszik körül. Kicsit fura, hogy pár utcával arrébb gyerekes családokat látok, de nem feltűnő a hely vagy ilyesmi.


mint megérkeztünk ki kellett töltenünk egy lapot a személyes adataikkal meg azokkal, hogy mit vállalunk, bár már e-mailben elküldtük, mégis csinálhattuk újra, ráadásul az egész németül volt, szóval folyamatosan szótáraztam meg kérdezgettem a szavakat. A nyelvtudás hiánya amúgy is nagy hátrány,mert a tulaj szerint max a vendégek fele beszél angolul, hát remek. Ráadásul így ajtót sem nyithatunk, bár ez nem olyan nagy baj, mert ha már megbeszélte valakivel a találkozót a vendég, akkor úgyis azzal megy el, ha meg nem, mind kimegyünk sorba, és úgy választ. Remélem, lesz esélyem. Perpillanat nem tetszem magamnak túlságosan, igaz, ebben közrejátszott, hogy nem tudtam beüzemelni a hajvasalómat, de kiderült, hogy Sep-é működik, szóval mindjárt megcsinálom.

Rajtunk kívül még két lány van, az egyik nagyon szép, és jól beszél angolul. A másik nem néz ki valami jól és csak németül tud, szóval vele nem nagyon kommunikálok.Sajnos pont ez a lány elmegy pár nap múlva, és félek, hogy az utána jövő konkurencia erősebb lesz.

Egyébként is tök szarul érzem magam, amiért nem beszélek németül, sokszor egy kis lekezelést éreztem a tulajtól, aki egyébként szintén nem beszél olyan hú, de jól angolul... egyelőre próbálom magam meghúzni, amíg be nem bizonyítom, hogy én is tudok pénzt keresni. Azt hittem, ha végre felveszem a ruhám, elérek valami hatást, de még magamnak sem tetszem igazán... meglátjuk.

Most viszont nagyon álmos vagyok, úgyhogy pihenek egy kicsit. A lány megígérte, hogy ha csönget valaki, felébreszt minket, de ugye utána még sminkelnem is kell... igaz, az nálam nagyjából öt percig tart.

Egyelőre nincsenek fent a képeim a hirdetésen, remélem, ha végre felkerülnek - valószínűleg este, mire a tulaj hazaér -, remélhetőleg beindul minden.

(Utólag egyébként hiába írtuk be, hogy miket vállalunk, a honlapon ennél sokkal több szerepelt, ráadásul valami idióta szöveg volt mindkettőnk hirdetésében, ami erősebben hajazott pornó -mint barátnő fílingre, én meg inkább ez utóbbit képviselem. Na persze az ember mondhatná, hogy dehát egy ilyen helyen pont ezt várják az embertől, nos, nekem utólag úgy tűnt, hogy bőven van kereslet arra is, amit én nyújtok)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr534686771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása