Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3. nap - sok-sok érdekesség

Címkék: svájc Címkék

2012.08.01. 16:43

Na jó, akkor most leírok mindent, ami történt tegnap és ma.

Szóval, miután két napja ne történt semmi, szóltam a főnöknek, hogy azon gondolkozunk, hogy elmegyünk. Volt egy elég nagy vita, amiben kb porig alázott, és egyrészt az alárendelt pozícióm miatt (mivel ő a főnök), másrészt a nyelvi nehézségek miatt - mert ő szarul beszél angolul-, harmadrészt meg az idegen hely miatt nem nagyon tudtam érdeket érvényesíteni, és nem nagyon akartam beszólogatni. Azt mondta, hogy ha két hétnél korábban elmegyünk, akkor ki kell fizetnünk 390 frank büntetést, benne van a szerződésben, amit aláírtunk.
Elkértem, ideadta.

Mivel egyikünk se tud olyan jól németül, elküldtem az fontosabb részeket egy német ismerősömnek, aki azt mondta, hogy nehéz a helyzet, mert a szerződés valami olyasmit ír, hogy ha az első 6 hónapban átmegyünk máshoz, akkor kell kifizetni ezt a büntetést. Ez ugye azért fura, mert soha, sehol nem állítottuk, hogy 6 hónapig maradunk, sem szóban, sem a szerződésben. A két hét az engedélyből jött, de a szerződésben nincs se olyan, hogy két hétig maradunk, se olyan, hogy az engedély lejártáig. Azt mondta, hogy ez már egy ellentmondás, és nem legális a cucc. Szerintem egyszerűen egy szarul megírt szerződés, amit biztosan meg lehetne jogilag támadni, de ki akar pereskedni egy idegen országban?

Aztán olyanok is voltak a szerződésben, hogy ha kilépünk, akkor valami promóciós tevékenységekért is fizetnünk kell, amit nem értünk. Ráadásul az sincs tisztázva, hogy pontosan mennyit, szóval az egész szerződés egy nagy katyvasz.

Aztán talált egy olyat is, hogy 450 frank a foglaló, és ha előbb elmegyünk, akkor az ugrik. Még szerencse, hogy mi nem adtunk ilyet, gondoltuk...

Aztán befutott nekem egy munka, aranyos srác volt, bár nagyon nehéz figyelni, hogy benne maradjunk a félórában. Csókolóztam vele, bár utólag kiderült, hogy az egy extra, de senki sem baszogatott, szerencsére a hálószoba ezek szerint nincs bekamerázva, vagy nem nézte senki:D (megj: két kamera van, az egyik a ház előtt, a másik a konyhában)

Este viszont, amikor mentünk a pénzünkért, a tulaj közölte, hogy általában ugyan nem kéri el a foglalót, ha jó érzései vannak a lány(okk)al kapcsolatban, vagy ha már régóta dolgozik, de mivel ugye nekünk volt ez a beszélgetésünk, így a pénzt beteszi a széfbe, és megkapjuk 2 hét után. Jó, mi?


Én elhatároztam, hogy lelépek, a kérdés csak az volt, hogy mikor. Az egyik lehetőség az lett volna, hogy a német ismerős eljön értem pénteken és vasárnap vele együtt visszamegyek Pestre, a másik, hogy megkérem ezt a srácot, akivel tegnap voltam, hogy hadd aludjak nála két napig, és akkor még ma elhúzok. (beszélgetünk előtte a couchsurfingről meg ilyenekről, normálisnak látszik, ettől persze még lehet valami pszichopata, de valahogy nem hinném)

Közben viszont írt a német ismerős, hogy utánaérdeklődött azoknak a német helyeknek, amikről korábban írt, ha akarom,eljön holnap reggel, és kipróbálhatom azt a helyet két napig, nincs semmi kötelezettség maradni vagy ilyenek.a büntetést meg egyszerűen nem fogom kifizetni, próbálják meg behajtani otthon.

Mondjuk ezen a német helyen is erősen gondolkodtam, mert ez valami szauna és 85 euro a napi belépő, a fél óra 50, az egy óra 100 euró, ha ott is alszom, plusz 23 eurót kell fizetnem, szóval minimum háromszor fél órát kell dolgoznom, ha azt akarom, hogy megérje. Ráadásul szeertném valahogy behozni az utazás költségét is, meg a ruhákat, amiket dolgozni vettem az plusz kb 80 euró.

Még azon is gondolkodtam, hogy esetleg még pár napot maradok és nem az ismerősömmel jövök haza, de aztán inkább eldöntöttem, hogy tényleg csak kettőt maradok, addig meg megpróbálok nagyon sokat dolgozni, végülis ezt akartam kipróbálni itt is. Persze kockázatos, mert ha nem keresek semmit, kifizettem 108 eurót a semmiért, de az ismerősöm szerint simán keresnek a lányok.

Közben keletkezett egy kis probléma közvetlenül azelőtt, hogy elkezdtem volna írni ezt a bejegyzést: telefonáltak, és én beszéltem az illetővel. Ketten akarnak jönni, és ha lehetséges, ketten együtt lenni egy lánnyal. Nem tudtam, hogy ez lehetséges-e itt, mondjuk úgy voltam vele, hogy biztosan, de inkább azt mondtam, hogy nem tudom, nincs itt a főnök. Hogy miért? Azért, mert hiába keresnék pénzt, amíg nincs meg a 450 frank, addig úgyse látok belőle semmit. És számolgattam, ha ketten eljönnek mondjuk fél órára, az összesen 240 frank, a tegnapival együtt 360, szóval... nekem csak 330 felett érné meg, s egyébként akkor még az sem zavarna, ha mondjuk csak 20-30 frank lenne a hasznom, mert legalább nem unatkozom, legalább keresek, és mert még úgysem voltam egyszerre két pasival:)

De ezt ugye előre nem tudhatom, úgyhogy...

Na, közben visszatelefonáltak,én meg próbáltam olyan kelletlennek tűnni a telefonban, amennyire csak lehet. Aztán megemlítette, hogy nem csinálok-e "soft slave"-t, ami amúgy plusz 350 frank, és akkor még meg is érné találkozni velük. Viszont nm hinném, hogy kifizetik. Hát, nemtom, majd megpróbálok olyan kedves és lelkes lenni, amennyire csak lehet. Kár, hogy miközben telefonáltunk, nem gondoltam ezt végig, mert akkor tudtam volna kedvesebb lenni.

Egyébként hányok magamtól, hogy ilyen lettem, hogy próbálom lerázni az embereket meg minél többet legombolni róluk. Én nem vagyok ilyen, otthon "csomagárban" dolgozom, tehát mindent csinálok, amit egyébként is, nem szórakozom azzal, hogy plusz 2000  csók és hasonlók, és az időt sem nézem szigorúan. Ahogyan tisztességtelen sem vagyok, nem akarom szarban hagyni a tulajt és rosszul érzem magam, hogy így lelépek, de nekem SENKI sem mondta,hogy két hétig KELL maradnom. Azért választottam a két hetet, hogy legyen mozgásterem, ha akarjam, hazajöhessek egy hét után, de ha úgy tartja kedvem, maradhassak akár. A tulaj az e-mailben mondhatott volna erről valamit, vagy legalább azelőtt, hogy aláírjuk a szerződést. Ráadásul ugye még a szerződésből sem következik a dolog, szóval ha Sep mégjobban átrágja magát a német nyelvű szövegen, akkor is az lett volna, hogy csak akkor tudunk erről az egészről, ha már kijöttünk.

Most Sep még azt is felvetette, hogy mi lenne, ha mégis maradnék, hiszen ha korábban elhúzok, akkor is csak a foglalót vesztem el, és úgyis biztosan abból vonják le a büntetést, szóval távozhatok szabadon. Csakhát, nekem sokkal szimpatikusabb az, hogy ha holnap lelépek, ott lesz a német ismerősöm, és ha bármi gáz van, akkor ott van velem... ráadásul már ez volt a terv, és utálok folyamatosan változtatni (tegnap meg megint más volt még a terv, szóval túl sok ez így nekem..)

Jó lenne tényleg tudni, hogy ha "megbüntetnek", akkor tényleg csak az a 390 (vagy ha összegyűlik a 450 foglaló,akkor az) veszik-e el, vagy 450 PLUSZ 390.Amit persze nem tudnak behajtani rajtam, de azért egyedül nem mernék csak úgy lelépni köszönés nélkül, sokkal könnyebb, ha ott van velem valaki.

Szóval azt hiszem, nem alapozok arra,hogy most megkerestek, különben is, szerintem ez elég speciális dolog, hogy egyszerre két ember jönne, ráadásul még a slave-dolog is érdekli őket, nem alapozok erre. Igaz, a szaunában sem tudom, hogy működik a dolog, de ha az első nap nem keresek eleget, még mindig otthagyhatom, igaz, kezdek egyre jobban hinni az ismerősömnek.

A legjobb az egészben az, hogy ha ez mondjuk tegnap történt volna, amikor még nem alakult ki ez  kriptahangulat, tök boldog lennék, és alig várnám, mert mindkét dolog (két pasi, bdsm) izgat. De így? Mindegy, mivel rossz szolgáltató úgysem tudok lenni, csak olyan, aki nem élvezi, megpróbálom minél jobban kiélvezni a helyzetet, ha jönnek. És jól megpróbálom őket rádumálni a slave-re.

Később:

Úgy tűnik, "sikeresen" megúsztam a dolgot. Fantasztikus... egyébként a pasi hihetetlen, hogy mennyivel jobb főnök is lehetne... amikor vitatkoztunk, csak én próbáltam békíteni a helyzetet, és azt mondtam, hogy ez a helyzet egyikünknek sem jó,hogy nem keresek. Jó, ez se volt valami nagy próbálkozás, mert utána elkezdte nyomni a "miért várod, hogy egy nap alatt 10.000 frankot keress" és "ha más lány ilyesmit állított, hazudik" (igen, Sep kitalálta a saját adatait arról, hogy anno mennyit keresett, és ki a fene beszélt 10.000-ről?) dumát. És most mit ért el? Azt, hogy mindent megteszek, hogy ne kelljen dolgoznom, mert nincs az az isten, hogy én a tegnapi 120 frankomnál többet nála hagyjak. Gratulálok, így kell motiválni a munkavállalót. (meg így kell ugye előzetesen tájékoztatni, hogy itt nincs próbaidő...)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr724690765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása