Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Svédország

Címkék: vélemény cikkek-honlapok

2012.12.21. 23:30

A mostani HVG-ben volt egy cikk a svédországi prostitúcióról: azt mondják, a törvény jól visszaszorította, egyrészt az utcai prostitúció a negyedére esett vissza, másrészt kevesebb az internetes hirdetés is - ráadásul már nem lehetséges hatalmas mértékű  futtatóhálózatokat kiépíteni, mert "aki nagyobb forgalmat akar, hamar lebukik".

Ez persze mind nagyon szép és jó a kényszerítettek esetében, vagy annak, aki amúgy nem lát lehetőséget a kilépésre, ugyanis ott úgy látszik, valóban segítenek a kilépni szándékozóknak, és Svédországról el is tudom képzelni, hogy ezt tényleg komolyan veszi. Csak hát egyrészt nem hinném, hogy tényleg mindenkin tudnának segíteni, másrészt továbbra is ott vannak azok, akik nem szeretnének más munkát - és ez a szabályozás az utóbbi két csoport helyzetét viszont meglehetősen ellehetetlenítik.

Nálam már sokkal jobban összeszedte az ezzel kapcsolatos problémákat a TASZ, íme az erről készült interjú:

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr424954010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása