Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem.

Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az íráshoz, ami egyébként, be kell valljam, elég pontos volt. Viszont az egyiknek éppenséggel eléggé köze nincs a valósághoz:

Tévhit: A prostitúció jólétet biztosít az örömlány számára

Aki önszántából lesz prostituált, azok döntő százaléka a pénz miatt teszi ezt, de ebből nem lehet meggazdagodni. A strici vagy a bordélyház szépen megcsapolja a pénzüket, úgyhogy a luxuskurvák sem élnek olyan pompában és csillogásban, mint azt sokan gondolják, tartalékolni pedig az új élet kezdéséhez szinte képtelenség.

Nos, nem tudom, hogy meg lehet-e ebből gazdagodni, na meg engem annyira nem is motivál a meggazdagodás, mindenesetre van félretett pénzem, és ez jó. Ha figyelembe vesszük, hogy négy éve kezdtem, kevés, ha hozzáteszem, hogy egy év alatt tettem félre ennyit, szerintem egész jó. Persze köze sincs a meggazdagodáshoz, bár nem is dolgoztam agyon magam. Sep mostanában elég keményen nyomja, és szép összeget keresett az elmúlt kb másfél hónapban, nem tudom, hogy ha lenne erre ideje suli közben is, bírná-e a lendületet még egy évig ilyen tempóban, és ha igen, jönnének-e hozzá ugyanannyian, mint mostanában? A második kérdésre szerintem igen a válasz, az elsőről meg fogalmam sincs, de biztosan van olyan, akinek nem lenne problémája ilyesmivel. Az más kérdés, hogy szerintem sokunknál egyszerűen van egy limit. Szóval mondjuk azt mondanám, hogy tényleg nem lehet belőle meggazdagodni, viszont cserébe azért baromi jó fizetéseket lehet produkálni (néha ledöbbenek, hogy egy-egy hónapban suli mellett annyit keresek, mint a diplomás, magyarországi viszonylatban jól fizetett szüleim). És ugye, ahogy a cikk is írt róla, nem mindenki stricikkel meg bordélyházakkal dolgozik, szóval akár félre is lehet tenni, nem értem a tartalékolós dumát (meg a luxuskurvásat sem, átlagos árakkal is sokat tud keresni az ember).

A menstruációshoz annyit, hogy persze, lehetséges így dolgozni, de nem hinném, hogy ezzel a trükkel mindenki élne.


A szűrővizsgálatról meg annyit, hogy szerintem a legtöbb lány nem jár szűrővizsgálatokra. Az általam ismert négy kolléganő közül kettő volt valaha szűrővizsgálaton - egyszer -, illetve én is, egyszer. Viszont tekintve, hogy mind védekezünk, kivétel nélkül, a kockázat azért elég kicsi. Azért kicsit rosszul érzem magam, hogy nem megyek többször, de lusta vagyok, na.

Összegzés: a hülye cikk egy dolog, az meg már jobban zavar, ha a cikkben azt állítják, hogy ők pontosan tudnak mindent, mert EGY szexmunkás felvilágosította őket. Igaz, létezik rajta kívül többezer másik, és még a lakásosok is különböznek egymástól.

Halkan megjegyzem, többször megtörtént az is, hogy hiába nyilatkoztam én, az ebből készült írásban nem igazán jött le, hogy hogyan is vélekedek a szexmunkáról, vagy ha érthető volt is, valami igen kifacsart módon lettem ábrázolva. Nem véletlen, hogy néha azon gondolkodunk a kolléganőkkel, hogy könyvet kéne írni, de attól tartok, ez sosem valósul meg:(

Egyébként velem minden rendben. Nemrég értem haza egy félig munkajellegű nyaralásból, és ötezer e-mailre kéne válaszolnom, miközben egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék dolgozni... még kb 4 hét nekem a nyár, szóval nem tudom, talán meg kéne hajtanom és pár napra sokat szerveznem, aztán átadni magam a végleges pihinek. Tényleg nem tudom, anyagi motivációt még mindig nem találtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr955426590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigyibogyo 2013.07.26. 12:39:11

Hat, igen, gumo nonez IQ-bol leszurte a lenyeget...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 12:41:11

Jézusom, az ilyen hobbiprostik a legrosszabbak. Édeske, lófaszt ismered te ezt a világot. Legfeljebb kóstolgatod.

Démonmac1 2013.07.26. 12:48:43

@gumo nonez: és akkor mi van?
Ez is egy munka amit el kell végezni.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26. 12:54:03

Csak szólnék, hogy a
"SP mostanában elég keményen nyomja, és szép összeget keresett az elmúlt kb másfél hónapban, nem tudom, hogy ha lenne erre ideje suli közben is, bírná-e a lendületet még egy évig ilyen tempóban, és ha igen, jönnének-e hozzá ugyanannyian, mint mostanában?"
mondat végére pont kell, mert a főmondat kijelentő, és az a meghatározó, nem az, hogy a mellékmondat kérdő.

Egyébként kurva létedre egész jól írsz.

A nagy lehúzásról meg annyit, hogy nagyjából fele pénzt veszi el a ház, a másik fele marad - ami azért nem annyira kevés -, strici meg nincs.
Volt olyan csajom, aki diákkorában maga is űzte az ipart, tőle tudom.

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Hát nálad biztosan jobban ismeri, mivel benne van, te meg csak külső szemlélő vagy.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26. 12:57:25

Na igen, az említett cikk nagy rész nettó baromság, tele önellentmondásokkal (egyik pont: nincs strici, a lányok max. másik lánnyal társulnak, következő pont: a pénzt elviszi a strici; melyik, baszd meg, amelyik nincs?).

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.07.26. 12:59:09

Most egyébként a Rákóczi út lett tele kurvákkal a Blahától az Astoriáig az Emke oldalán, de néha a másikon is szoktak lenni csajok. Na, azoknál tutira van strici.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 12:59:21

@dr. Közbiztonság Szilárd: köszönöm az észrevételt:). Baromira érdekel a magyar nyelv, annak ellenére, hogy az emberek 99,9%-ához hasonlóan én is csak nagyjából használom helyesen. Mindenesetre van abban valami, amit sokan tartanak, hogy a nyelv folyamatosan változik, és ha elegen használnak valamit helytelenül, az egy idő után megszűnik helytelennek lenni. Nem tudom, hogy ez ilyen példa-e:)

A "létemre"-dolgot nem értem. Mint ahogy a legtöbb ember, a foglalkozásomon kívül még elég sokminden más is jellemez, amik hatással vannak arra, hogy pl. hogy írok.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 13:14:04

@dr. Közbiztonság Szilárd: Az a kérdés, hogy mit/kit nevezünk stricinek? A hagyományos értelemben vett strici ma már legfeljebb az utcán álló lányoknál figyel be, de ott sem mindenkinél. Viszont ha a stúdiót értjük strici alatt, akkor stimmt.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 13:30:36

Egyébként persze, hogy nem kevés pénz az, amit a lakások levesznek. Ennek ellenére néha van előnye a lakásos dolognak is, asszem, írtam is erről angolul, mindjárt megkeresem.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 13:35:33

@Ivonn: Hm, a lakások általában 400, de maximum 500 eurót kérnek miete-ként, azaz bérleti díjként, egy hétre. Ez teljesen elfogadható, ha rendben van a lakás. A többi költség a hirdetés, amit maga a lány intéz (ha van kundennummerja), vagy a lakástulaj. Ez a plusz költség. Mna, ezt az összeget azért általában max. 2 nap alatt vissza is lehet keresni.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 13:40:51

@Hátrányos helyzetű kaviár: Ez melyik országban van? Az ár lakásonként vagy dolgozónként értetendő?

Nnnna, egyébként ez igen érdekes kérdés, hogy mi számít soknak vagy kevésnek, ha leadóról beszélünk, és persze baromi sok tényező befolyásolja. Nem találom az angol nyelvű bejegyzésem erről, úgyhogy lehet, írok egyet.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 13:48:36

@Ivonn: Németország.
Általában egy szobás apartmanakról van szó. Ebben az árfekvésben max. még egy lány képzelhető el, egy tényleg nagy, két szobás, két fürdőszobás, nappalis, konyhás lakásban, ami fullra fel van szerelve.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 13:50:23

@Hátrányos helyzetű kaviár: És ezek kifejezetten ere a célra fenntartott lakások, vagy egyszerűen ennyi a lakás bérlésének ára Németországban?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 13:56:42

@Ivonn: Nem, nem, ezek kifejezetten erre a célra fenntartott lakások. Az albérleti díj egy ilyen alapterületű lakásra általában 280-350 euró között van, havonta. Mondjuk, ezek olyan lakások, amelyek normál lakóházakban vannak. A törvény szerint vagy a házkezelőségnek, vagy -ahol nincs- a lakóknak bele kell egyezniük, hogy "privát lakás" működhessen a házban.
Az FKK meg egy klubok, laufthausok, más kategória, ezek privát lakások.

gabcigirl 2013.07.26. 14:39:11

Nem túl rokonszenves, hogy a csaj ezzel az életstílussal ilyen marha büszke magára. Pláne azzal, hogy egzisztenciálisan nem is lenne rászorulva a dologra.

Tök jó, hogy az újságíráshoz is ennyire ért-ribike ne magyarázza már meg a sajtónak, mit, hogy kellene csinálni!

Ha itt valami szociológus tesztelgeti a lakosságot, akkor ügyes: ha ezt komolyan gondolja és csinálja, akkor nagy gáz van.

Stabilo 2013.07.26. 14:41:51

Nehéz az élet.
Az írás alapján van egy értelmes és gondolom jó megjelenésű nő. És mégis, miből kell hogy megéljen? Abból.
A pénz és a kevés munka párosítása mindig nagyon jó motiváció. Nagyon sokan beleesnek, majd benne ragadnak, vagy ha ki is jönnek belőle akkor már egy életen át hordozzák magukkal annak terhét.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 14:43:42

@gabcigirl: nem értek az újságíráshoz:), viszont a szexmunka témáját eddig legtöbbször igencsak elferdítve láttam/hallgattam/olvastam, amit érintettként elég nehezen tolerálok.

A szexmunka a munkám, nem az életstílusom. Nem maga az a tény tesz büszkévé, hogy a munkám speciel ez, hanem esetleg az, amikor úgy érzem, hogy jól csinálom (és nekem úgy tűnik, vagy csak nagyon kedves az összes beszámoló).

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 14:45:11

@Stabilo: egyáltalán nem törvényszerű, hogy ebből kellene megélnem. Nagyon sok évfolyamtársam van, akik ténylegesen rászorulnak arra, hogy dolgozzanak az egyetem mellett, és mégsem ezt választják. Egyébként nincs is ebben az egészben semmi furcsa, a kb semmi képesítést nem igényélő diákmunkák közt is a hostesskedés fizet a legjobban (hostesskedés alatt a rendezvényen mosolygó kosztümös lányokat értem)

Stabilo 2013.07.26. 14:56:03

Nekem a prostituáltakról mindig a gyerekkori emlékem jut eszembe. Na jó, nem annyira gyerekkori már (16-18).
Olyan helyen laktunk ahol könnyen bele lehetett látni ebbe a világba, főleg úgy, hogy volt akinek a nővére űzte a szakmát.
Embert nem láttam azóta sem annyira alázva, mint azokat a lányokat.
Ha beszélgettünk a stricikkel, akkor rendszerint csak az a kurva, vagy ez a kurva volt a nevük. Ha lejött valakinek a felesége és a haját tépte a lánynak, akkor a strici nem megvédte, hanem leszedte róla a nőt egy "hagyd már ezt a kurvát, nem ő mászott a férjedre, a te férjed mászott rá" mondattal, majd azért a békesség kedvéért lekevert egyet a szerencsétlen lánynak is (a feleség előtt), hogy neked meg megmondtam, hogy zavard el a Gézát ha akar valamit. Persze ha szerencsétlen elzavarta volna, azért még nagyobb pofon járt volna...
És millió ilyen történetet hallottunk és láttunk. Persze lehet, hogy azóta változott a helyzet és már más.

Teragigamega lélek 2013.07.26. 15:13:25

A kurva definiálása korunk igazi kihívása.
Anyagi ellenszolgáltatásért adja oda testét... hmmm... azt hiszem, elég sokan csinálják ezt a nők közül. Nem is tudom... talán a 70%-a?
Azt hiszem, a nagyon kövér/ronda nők közül nem mindegyik lesz kurva.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 15:19:04

@Teragigamega lélek: én ezzel nem értek egyet, ahogy azzal sem, amikor mások azt mondják, hogy tulajdonképpen ők a saját munkájukban is kurvák, mert csak a pénzért ugráltatják őket. Én nem így látom a szexmunkát, és nem fogom degradálni. Inkább azt mondanám, hogy ugyanúgy, mint más munkában, szolgáltatást nyújtok, és én mellesleg szeretem a munkám, sokan ugyanúgy, mint más munkáknál, nem szeretik, sokan meg nálam is jobban. És szerintem semmi köze nincs sem a szeretői léthez, sem az érdekházassághoz. Valakihez a pénzéért hozzámenni érdekházasság, valakivel lefeküdni az előléptetésért kvázi lefizetés, a szexmunka meg munka.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 15:19:53

@Stabilo: nem tudom, ma mennyire általános az, amiről írsz, viszont nem is szükségszerű, hogy ilyesmi megtörténjen azzal, aki a szexmunkát választotta.

Zed is not dead yet 2013.07.26. 15:22:01

A cikkbeli "(néha ledöbbenek, hogy egy-egy hónapban suli mellett annyit keresek, mint a diplomás, magyarországi viszonylatban jól fizetett szüleim)" megjegyzéshez annyit fűznék, hogy gondolom anyuciék nem szopnak le naponta x Db random mosdatlan faszt és végképp nem kell aggódniuk, melyik nap derül ki hogy sikerült összeszedniük valami jó kis fertőzést, amitől pikk-pakk meghalnának. Amiatt sem kell aggódniuk, hogy mi lesz a későbbi életük során, ha mindez kiderül (karrier és magánélet tekintetében is). Nem tudom a posztoló ezeket a dolgokat is beárazta-e, gondolom nem.

Hogy rendszeres egészségügyi vizsgálatra nem jár és így érintkezik mindenféle jöttmentekkel, az végképp durva, az ilyen dologért az ilyen kurvákat simán lesittelhetnék "foglalkozás közben elkövetett veszélyeztetés" vagy valami hasonló miatt, kivéve ha eleve azzal indít minden kufirc előtt (gondolom véletlenül sem) hogy "helló, lehet hogy beteg vagyok, lehet hogy nem, de remélem inkább nem".

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 15:28:15

@Zed is not dead yet: valóban nem, bár mosdatlant én sem nagyon szoktam. Mindig gumival védekezem, és én tényleg mindig védekezem, úgyhogy a nemi betegségeknek elég kicsit a kockázata. Négy éve dolgozom ezt, fél éve megcsináltattam az ehhez szükséges papírt, minden negatív volt. Egyébként nem titok, anno a hirdetőoldalon is jeleztem, hogy nincs papírom, illetve ha valaki megkérdezi, ugyanezt közlöm vele. Mellesleg szerintem a legtöbb lakásos szexmunkás nem jár rendszeresen szűrésre. Egyszer szívesen látnék amúgy egy statisztikát az átlagos, illetve a szexmunkások körében előforduló fertőzöttségi arányokról, de erre elég kicsi az esély.

Egyébként pontosan az általad felsorolt kockázatok miatt is magas a fizetés, és a sok résztvevő alapján úgy tűnik, megéri nekik, nekünk ennyiért ezt dolgozni, nyilván sok más embernek meg nem. Én pl. katona nem lennék semmi pénzért, két nap után haza akarnék rohanni.

Teragigamega lélek 2013.07.26. 15:36:58

@Ivonn:
"én ezzel nem értek egyet, ahogy azzal sem"

Mivel? :D
A tényekkel? Nem tetszenek a tények? Nézz már körül, HAHÓ

"amikor mások azt mondják, hogy tulajdonképpen ők a saját munkájukban is kurvák, mert csak a pénzért ugráltatják őket."

Nem arról van szó, hogy a munkája során kurvának meg négernek érzi magát valaki.
Hanem arról, hogy egy pasit nem azért követ, nem azért fekszik le vele, mert szereti, mert megfogta benne valami, mert fölnéz rá stb stb stb. hanem azért, mert jó, hogy a segge alatt ott a kocsi, hogy odahaza nagytévé van, hogy lehet költeni a sok baromságra a pasi pénzéből és mindezt a szerencsétlen barom meg is teszi, mert épp van neki pénze. Erről beszélek. A nők MINIMUM 70%-a manapság csak és kizárólag arra megy, hogy ilyen szerencsétlen rabszolgát csináljon a jobb sorsra érdemes pasiból. És nagyon sikeres tud ez lenni. Feministák megoldották, hogy már a több joga van a nőknek, mint a férfiaknak, mi dolgozhatunk mint az állat és tűrhetjük, hogy hülyét csináltok belőlünk. Ezek a csúnya tények, lehet kapálózni, de ez van.

"Én nem így látom a szexmunkát, és nem fogom degradálni. Inkább azt mondanám, hogy ugyanúgy, mint más munkában, szolgáltatást nyújtok, és én mellesleg szeretem a munkám, sokan ugyanúgy, mint más munkáknál, nem szeretik, sokan meg nálam is jobban."

A hivatásos prostik legalább tisztességesek. Megmondják, hogy mi mennyi, mennyi ideig tart, ennyi. Nincs hülyítés.

"És szerintem semmi köze nincs sem a szeretői léthez, sem az érdekházassághoz. Valakihez a pénzéért hozzámenni érdekházasság, valakivel lefeküdni az előléptetésért kvázi lefizetés, a szexmunka meg munka."

Ugyanígy gondolom.

A prostik közül azért van pár gusztustalan, de a többségük normális. Van pl egy blogger kurva, rajta röhög a fél magyar internet-világ.
(kurvavagyok blog)
Szép nagy hisztit levág a kuncsaftjaival kapcsolatban, persze egy rakás megjegyzés jön arról, hogy "aki kurvának megy, ne sírjon....."
Csak arra kell vigyázni, hogy az ő szintjére ne süllyedjen az ember lánya, szerintem. Nem az a ciki, ha valaki kurva, mert az legalább őszinte.

Zed is not dead yet 2013.07.26. 15:42:49

@Ivonn: Lehet hogy ez teljesen új információ, de talán még nem késő tudni: ha a tested bármelyik részével hozzáérsz az illető bármelyik testrészéhez, jó esélyed van rá hogy elkaphass akármit. Vannak betegségek, amik ellen egy gumi viszonylag hatásos, mások ellen pedig nagyjából 0 az értéke. Vannak olyanok is, ami teljesen tünetmentesek tudnak lenni aztán mikor majd sok évvel később már teljesen más életmód mellett születik egy gyerek, lehet csodálkozni a betegség következtében történő dolgokon (pl. ilyen a kankó, olvass utána).

Ha már kaptam választ, örömmel olvasnám a válaszod arra nézve is, hogy ha sikerül szétterítened valamilyen fertőzést a partnereid között, mert nem törődtél a szűrésekkel, akkor azt hogyan fogod feldolgozni magadban? "Így jártak."? Azért ezen rugózok, mert ez az egy dolog az, amiben durván inkorrekt dolognak tartom amit művelsz, egyébként felőlem mindenki azzal és azt csinál, ami neki jól esik, bánja a fene. A saját életed a te dolgod, de a másoké talán nem.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 15:43:45

@Teragigamega lélek: fogalmam sincs, mik a tények, de hacsak nem végeztél a témából felmérést (amennyiben igen, várom az e-mailcímemre), szerintem te sem. Az, hogy a saját környezetedben mit tapasztalsz, elég szubjektív dolog. Az én környezetemben ilyesmi nem történik, nyilván ez is erősen nem reprezentatív terület, de esélyesen a tiéd sem.

Lehet, hogy mindkét esetben történik szex, ettől még nem ugyanaz a két dolog. Egyrészt, akivel én találkozom, az azért jön, hogy egy jót szexeljen. Biztosan érezhet valami olyasmit is, hogy esetleg kedvelem (sokszor mondjuk tényleg), de biztosan tudhatja, hogy nem vagyok szerelmes belé vagy ilyesmi, ahogy az is erősen tisztázott, hogy egy szolgáltatást végzek, ezért találkozunk. Gondolom, az érdekkapcsolatokban nem ennyire tiszta a helyzet, de ki tudja.

Mindenesetre a szexmunkát az érdekkapcsolathoz hasonlítani számomra kicsit olyan, mint egy kalap alá venni azt, aki pénzért korrepetál, meg azt, aki így akar mondjuk megfűzni egy neki bejövő lányt/fiút. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

szvsz 2013.07.26. 15:46:00

@dr. Közbiztonság Szilárd: "Volt olyan csajom, aki diákkorában maga is űzte az ipart, tőle tudom."
A csjod még most is űzi, tőle tudom. Csaxolok.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 15:48:26

@gabcigirl: Khm, miért is? Újságíróból nem lehet kurva? Mármint szó szerint, mert egyébként ugye ... .
Na ugye.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 15:54:38

@Zed is not dead yet: Kankó: "A tünetek a nemi aktus után 3-5 nappal jelentkeznek."
Egyébként persze, pl. a hpv-t nem lehet 100%-osan kikerülni.

Nem titok, hogy járok-e szűrésre vagy sem, mellesleg az éppen aktuális negatív papír sem jelenti azt, hogy az illető 100%-osan nemi betegség-mentes. A szexmunkás valószínűleg tényleg nagyobb kockázatot jelent, viszont egyrészt szerintem nem ANNYIVAL nagyobbat, másrészt egy szexmunkás tényleg mindig használ gumit, harmadrészt nem kötelező szexmunkást meglátogatni.

Zed is not dead yet 2013.07.26. 15:57:08

"harmadrészt nem kötelező szexmunkást meglátogatni"

ez tény

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 16:00:08

Egyébként nem vagyok a szexmunka szabályozottsága ellen - amibe a szűrővizsgálat is beletartozna -, de a problémák sorában a magam számára ennél sürgetőbbet is találok.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 16:02:11

@Ivonn: Mna, most erre egyetlen viszonylagos biztonságot adó gyakorlat van, az osztrák módszer.

fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.26. 16:10:02

@Ivonn: Tenyleg jo az irasod (kicsit mas, mint a szabvany hulyeseg, ami az index hivatalaos "kurvajatol" szarmazik. A csajon messzirol latszik, hogy egy ujsagiro, akinek esetleg van egy kurva ismerose, es mellesleg megkapta az utasitast a fonokeitol (Index), hogy irjon olyan dolgokat, amivel elveheti a ferfiak kedvet a kurvazastol).
Egy dolog motoszkal megis a fejemben. Anno, sok sok eve,(lassan nem is emlekszek mar :)) en is aktiv kurvapecer voltam (nem vagyok ra buszke, de ez van). Ha nem is emlekszek minden lanyra, de azert az igazan jo elmenyeket nyujtokra, foleg, ahova tobbszor is visszajartam,igen. Belegondoltal mar, hogy mi lesz, ha harom negy ev mulva, egy allasinterjun szembetalalkozol egy kuncsaftoddal? Vagy egy targyalason a vevo oldalarol? Biztos vagy benne, hogy mindenki fogja tudni diszkretan kezelni a temat, es nem lesz egy sem, aki veletlenul elmondja valamelyik pletykafeszek kolleganodnek?
Ne ertsd felre, orulok, hogy azt csinalsz, amit szeretsz, de egy nagyon veszelyes szakmat valasztottal, es nem csak fizikai ertelemben (gondolom sok mindent nem tudnal tenni, ha egy 100 kg-os amugy rem kedves vendeged aktus kozben ugy dontene, hogy o mast is szeretne...), de sokkal inkabb lelkileg.
En, ha no lennek, biztos nem csinalnam ennyi ideig, ha kesobb masbol szeretnek majd megelni....

burakefendi 2013.07.26. 16:12:10

egyébként - nem kötekedésből - mi hajtja bele egy jól szituált, értelmiségi családból való lányt a szexiparba? az unalom? lázadás vagy bosszú a szülők ellen? vagy valaki nyomására? mert gondolom, kislányként nem ilyesmiről álmodnak a nők.

suisseproject 2013.07.26. 16:18:54

@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Szia!
Remélem, nem baj, hogy én is válaszolok. Igyekszem ilyen helyzetben a minimális kockázatra törekedni - ha valaki e-mailben ír, akkor írjon helyesen és kulturáltan, telefonon legalább köszönjön (mert sokan még ezt sem teszik meg), így máris lehet szelektálni. Olyan is volt, hogy valaki az ajtóból küldött el vendéget - ez nem én voltam.
Persze még így is van esély arra, amit írsz, de lényegesen kevesebb.

Egyébként az "index hivatalos kurvája" nekem nem tűnik újságírónak, bár nem értek hozzá. Viszont elég reális dolgokat ír, épp csak kicsit megcsömörlött. Annak tűnik :)

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 16:27:51

@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: szerintem nem újságíró az író, de ezt a véleményt biztosan befolyásolja, hogy 1.) naiv vagyok, 2.) úgy érzem, azért hiszik ezt az emberek nagyrésze, mert néha úgy érzem, azért hiszik a dolgot kamunak, mert szexmunkás, és mégis értelmesen ír (bár indulatból, ahogy azt ő is elismerte).
Valamit erősen jelez, hogy amikről ír, azok tényleg úgy vannak, leszámítva az egyéni eltéréseket. Korábban akárhány nem kollégával beszéltem - és mondtam el ugyanazokat, mint most, mutattam meg az akkori blogokat -, sosem úgy kaptam vissza a végeredményt, ahogy én azt elmondtam, valószínűleg azért, mert az nem fér bele a képbe, hogy valaki normálisan álljon hozzá ehhez a munkához.

Nem igazán tartok attól, hogy kiderül és ebből nagy bajom származik. Egyrészt valószínűleg azért, mert naiv és jóhiszemű vagyok:), másrészt azért, mert még elég távolinak érzem az öltönyös-kosztümös munka világát (pedig nincs már az olyan messze...), harmadrészt mert a vendégeim legnagyobb része esélyesen pont olyan diszkrét lenne egy ilyen helyzetben, mint én. Majd meglátjuk, melyik válik be. Egyébként is olyan munkára hajtok, ahol a legkevésbé kell másokkal együttműködni, szóval még kevesebb esély lesz az ebből, más másból fakadó súrlódásokra.

Nem érzem lelkileg megterhelőnek a dolgot. Amikor leltározás közben a nálam hatezerszer tanulatlanabb és butább "kisfőnök" ordította le a fejem, mert szólni merészeltem valamiért, és mindezt 410 forintos órabérért... na, az eléggé az volt.

Persze lehet, hogy rosszul látom, és éppen folyamatosan sérülök, de azt hiszem, eléggé figyelem a lelkiállapotom ahhoz, hogy ezt elkerüljem. Mostanában pl. nem esik annyira jól, úgyhogy hiába mondogatom, hogy dolgozni kéne, nem nagyon akaródzik:)

mojoking77 2013.07.26. 16:28:09

@suisseproject: Szia,
Kozben en is visszavaltottam a normal nick-emre (sajnos az egyik kedvenc blogomon egy kissebb "baleset" miatt nem hasznalhatom... :))
Ez az e mail-es dolog megfogott. Ezek szerint vannak vendegek, akik on line jelentkeznek be? De hat az nagyon komoly lutri, mind a ket oldal reszerol... (lassuk be a lanyok egy jelentos resze sem az, akinek kiadja magat...). Tenyleg oregszek.
A csaj amugy sokszor keveredik onellentmodasokba, ezert gondolom hogy masodkezbol kapott informaciokbol dolgozik. A stilusa is inkabb mesterkelt, mint valos. Aztan persze lehet, hogy tevedek... :)
A baj, hogy ez pont egy olyan szolgaltatas, ahol az ugyfel az elso pillanatban eszreveszi a kedvtelenseget es az undort, es ha a holgy valoban kurva lenne, a 16 eves szuzeken es a torok kamionosokon kivul egyetlen ugyfele sem lenne, ezzel a hozzaallassal.. Legalabb is en igy velem..

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 16:29:51

@burakefendi: hm, én tippre azt mondanám, hogy egyrészt kitörés a kifelé mutatott jókislány-szerepből, másrészt izgalmasnak tartottam a dolgot, és ki akartam próbálni azzal a feltétellel, hogy ha valami nagyon szörnyű, abbahagyom. Egyelőre nem volt az:)
Másrészt azután hamar rájön az ember, hogy jobban fizet és érdekesebb is, mint a legtöbb diákmunka, szóval minek választana mást?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 16:34:37

@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Hm, gondolom, te leginkább otthon mentél el lányokhoz. Khm, ott meg kissé ambivalens a lányok megítélése, amolyan "tudjuk, hogy van ilyen, de inkább nem akarjuk tudni".
Német nyelvterületen például, teljesen más ennek a szakmának a megítélése. A lányok adóznak, az értelmesebbje tb-t is fizet, meg nyugdíjalapot, szóval teljes mértékben társadalmilag is elfogadott munka.
Én már nagyon sokszor futottam össze vendéggel civilben. Igaz, az én esetem kicsit más.

mojoking77 2013.07.26. 16:37:31

@Ivonn: Amig meg tudod orizni azt, hogy ne csak a penz dominaljon, addig nincs igazan gond (remelhetoleg... :)).
Anno volt egy holgy, fogalmam sincs a nevere, o az adatlapjan megadta, hogy naponta egy, nagyon max. ket vendeget fogad, es csak olyanokat, akik a valos eletben is tetszenek neki, azaz senki ne sertodjon meg, ha a bejarattol (sot, valojaban mar a kapubol) visszaforditja oket, mert nincs kedve egyutt lenni veluk. tele volt kommentekkel az LHV (Lanyok, hazak vendegek... Tudom, oskor..) a legtobben szidtak szegenyt, mint a bokrot, talan epp ezert probaltam en is szerencset, es konkret sikerkent eltem meg, hogy fogadott..
Most gondolom erre is jonnek majd a hoborgok, hogy "mit kepzel magarol egy kurva etc etc", de pont szarjanak sunt. Szerintem ugyanis ez a kulonbseg pl egy szolgaltato holgy, es a kurva kozt. Bocs, kicsit tul bo lere eresztettem...
Az meg, hogy mind kurvak vagyunk....
Nos igen, bar szerintem csak addig, mig elvezzuk amit csinalunk. Utana atminosulunk neger rabszolgava/droidokka, kinek mi az elfogadhatobb.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 16:40:40

@mojoking77: én szinte sosem kapcsoltam be a melótelefonom, amikor rendszeresen hirdettem. Amikor csak különböző külföldi site-okon vagyok rajta, ez kicsit kockázatos is szerintem, mert tényleg nem tudhatja az illető, hogy mennyire érdemes velem találkozni. Hm, lehet, hogy keresek is valami megbízható nemzetközi beszámolós oldalt...

Milyen önellentmondásokba keveredik?

Egy kolléganőm írt egyszer másokról, és nekem úgy tűnik, hogy könnyebb elhitetni a másikkal, hogy mennyire kedveljük, mint az ember gondolná. Néha egyébként én is kifakadok egy vendég után, akkor is, ha egyébként tudom, hogy nem csinált semmi olyasmit, amihez vendégként nincs meg minden joga, viszont ezt leginkább csak ismerősöknek teszem, mert tudom, hogy ez amolyan "a szemét vevő felpróbált 10 ruhát és egyiket se vette meg"-panasz.

mojoking77 2013.07.26. 16:41:06

@Hátrányos helyzetű kaviár: Igen, meg a "vilagba valo kiszkadasom" elott tortentek. Otthon valoban nagyon alszent a hozzaallas ez ugyben (bar az is lehet, hogy a hozaszolok nickname-eit ismerik a felesegek is.. :)). Viszont messze nem is a legrosszabb. Ahol most elek, spec konkretan buncselekmeny a prostitucio es az ugyfel is buncselekmenyt kovet el vele.. (God bless this piece of sh?t..)

suisseproject 2013.07.26. 16:47:09

@mojoking77:
Az a furcsa, hogy én pont jobban szeretem az e-mailes egyeztetést. Valahogy nem az az érzésem, hogy "most felhívok egy lányt és amelyik ráér, annál ott vagyok 10 perc múlva", hanem inkább "hú, ez a lány most nagyon megfogott, valamikor találkozni szeretnék vele".

jucifer21 2013.07.26. 16:50:17

Nekem is van kurva ismerősöm. KB.2éve az.kB. 2 milliót tett félre. Előtte normálisan dolgozott éhbérért,aztán megszűnt a munkahelye.Kurvasága előtt nem volt pénze,bármennyit dolgozott csak svájci hitele. Család csóró,nem tud segíteni.
Félreértés ne essék, gyűlöli a legtöbb vendégét,de olyan színvonalon él mint soha előtte. Napi 2-4 órát dolgozik,szóval nem fáradt.
A legszebb az egészben hogy a férfiak majdnem100%a kB.3perc alatt elmegy.
Most komolyan....én megértem. Van gyomra hozzá,hát csinálja.
Ha nem lenne kereslet gondolom kínálat sem lenne .

mojoking77 2013.07.26. 16:58:35

@Ivonn: Pfff.... Hadd ne keressek utana, par hete irogattunk egymasnak..
Az a baj, (es ezt oda is beirtam), hogy ez kvazi egy onindukcios folyamat. Neked szar a kedved, megerkezik a vendeg, latja rajtad, ket dolog tortenhet. -Udvariasan koszon, es szol, hogy o ezt, igy, most nem, es balra el, vagy - megdug, de erzeketlenul, kvazi "beled ereszti az egesz heti feszultseget" (Bocsass meg ez alpari volt, tudom, de mashogy nem tudtam erzekeltetni). Barmelyik is tortenik, te meg szarabbul fogod erezni megad, es jon a kovetkezo vendeg, aki latja, hogy .. bla bla bla.)
Ez kezdi ki szerintem azokat a lanyokat, akik csak a penzert csinaljak, (kb 95%), illetve akik hosszu ideje elnek ebbol.
Aztan persze nagyon konnyen lehet, hogy hulyesegeket irogatok, reg volt mar, ehet, hogy a mai lanyok (akik mar on line rendelhetoek... :))), teljesen mashogy latjak.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 17:02:24

@mojoking77: kár, pedig tényleg érdekelne:).

Ezek szerint te nagyrészt láttad, ha a lány kedvetlen volt? Nem tudom, lehet, hogy a legtöbben mégsem jó színészek:). Bennem nagyon megmaradt, amikor olvastam a kolléganőnél, hogy egy másik lány széles mosollyal köszönt el a vendégtől, majd az ajtó becsapódása után nekiállt szidni, mert a vendég pózt mert váltani. Nekem eléggé úgy tűnt a sztoriból, hogy szegény vendég nem vágta le a lány érzéseit, és azt gondoltam, hogy ez általános jelenség.

Fene se tudja, jó lenne valami statisztika:).

mojoking77 2013.07.26. 17:03:50

@suisseproject: Viszont annal nagyobb a csalodas (termeszetesen nem rolad beszelek), mikor odaer az ember, es a gyonyoru, sportos, inteligens (az adatlaja alapjan) holgy helyett, egy harmincas, cigerette szagu, kisebbsegi holgy fogad, aki csucsformaban, (15 eve) sem nezett ki fele olyan jol sem, mint a hirdetesben szereplo.. Persze, bele lehet futni ilyenbe telefonos egyeztetes utan is, de idovel rengeteg dolgot ki lehet szurni abbol a harom negy mondatvaltasbol...

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 17:05:51

@mojoking77: valószínűleg ezért választanak olyan sokan a beszamolok-ról, mert az ilyen szempontból elég megbízhatónak tűnik. Más kérdés, hogy nem szeretem az oldal hozzáállását, ahogy úgy látom, egyik kolléganőm sem.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:07:21

@mojoking77: UK? Tele van magyar lányokkal, többek között. Tavaly én is dolgoztam ott kb. 2 hónapig. Szerintem fa...sorban se nem nincsen. Ott is olyasmi a hozzáállás, mint otthon. És sok a színes, akit én bottal sem. Ja, ok, kissé rasszista vagyok....
Hm, most van egy lány itt, nagyon el van kenődve, mert főleg török vendégei szoktak lenni.
Ramadán van ;).

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:10:32

@Ivonn: Én eddig nem sok jót hallottam a beszámolók-ról. Ismerek olyan lányokat, akik otthon is dolgoznak. Hm, talán azért elégedetlenek az oldallal, mert van összehasonlítási alapuk? ;)

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 17:12:27

@Hátrányos helyzetű kaviár: nekem nincs összehasonlítási alapom, mégis elégedetlen vagyok, igaz, én nem az oldallal, inkább a hozzáállással. Mondanál valami konkrét problémát, amiről sokszor hallasz?

mojoking77 2013.07.26. 17:14:58

@Ivonn: En alapvetoen nem lehettem a kedvence nagyon sok, a blogirohoz hasonlo lanynak, mar csak azert sem, mert a telefonos beszelgetes alapjan kb 60-70%-ot mar szurtem. Arra mindig figyeltem, hogy kulturalt es illedelmes legyek (anno meg igy tanitottak), meg akkor is, ha hatodjara is ugyanaz a gepi hangu telefonkozpontos hogy fogadott...
A helyszinen meg mindig elofordult, hogy nem az fogadott, amit megbeszeltunk, illetve, hogy lattam rajta, hogy ez mar megint mi a fasznak jott ide.... nos olyankor szinten megkoszontem, es balra el.. Volt par eset amikor ez a lanynak nem teszett, nehanyan fenyegettek is, de csak egy esetben kerult sor komolyabb atrocitasra, amikor kijott a konyhabol a kb 70 kg-os strici, es szolt, hogy a lanynak fizetni kell az idejeert, ha mar itt vagyok, de igazan nem volt o sem komoly, latta, hogy ha nem vesz elo kest, akkor felesleges eroltetni. Persze belefuthattam volna a klasszikus 150kg-os roma sracokba is, de nem tortent (szerencsem volt). Mindemellett volt olyan, ahol mar a legelso pillanatban megfofott a holgy, es vegig tokeletes volt, hozajuk vissza is jartam tobbszor is. Lehet hogy ok is kopkodtek a hatam mogott, nem tudom, de erossen ketlem..(Legalabb is remelem... :)))

mojoking77 2013.07.26. 17:16:24

@Hátrányos helyzetű kaviár: USA keleti part... Sokkal rosszabb. A sok szar Hollywood-i film, ahol hordjak be az orser a megbilincselt lanyokat nem kitalacio....

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:21:48

@Ivonn: Például, hogy a kamuzós profilokat úgy szedik le, hogy túlképp visszakövethetőek. Tudod, eszkimó, fóka, pláne otthon...

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 17:24:45

@Hátrányos helyzetű kaviár: ezt most nem értem pontosan, hogy érted, hogy visszakövethető?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:27:46

@mojoking77: Huhh, tényleg nem vetítek, de úgy két hete volt nálunk egy lány, akinek a barátnője bepróbálta USA-t. Igaz, New York. A csaj agyonizgulta magát a barátosnője miatt, mert nem jelentkezett majd egy napig. Mondtam neki, hogy biztos kiszedték a sorból. (Főleg, miután láttam a képeit, és hát a csaj szerint a barátnője kb. civilben is ugyanúgy nyomja). Mna, aztán egyszer csak jelentkezett a barátnő, tényleg kiszedték a sorból, kapott kéz-lábbilincset meg ari-nari-rucit ;). És egy ingyen éjszakát az állam költségére, miközbenj ó alaposan kifaggatták, hogy hova, meg kihez, megy ilyesmik. Persze, ő is hülye volt, szeptemberre vette meg a vissz-jegyét, és volt összesen 500 dodója... :D

mojoking77 2013.07.26. 17:32:16

@Hátrányos helyzetű kaviár: Sajnos teljesen realis. Multkor lattam bent az upper East side-on, epp hoztak le a fiuk harom azsiai lanyt, nem tul sok ruhaban, kezuk hatul, pakoltak be oket gyorsan a rabomobilba. Mocskos egy alszent orszag az is teny. Bar allitolag Kalifornia nem ennyire bigott...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:35:02

@Ivonn: Úgy, hogy a csaj, akit kidasznak mondjuk az egyik oldalukról, simán rajta van egy másik oldalukon, ugyanazzal a szöveggel, képpel. Majd ha onnan is kidasszák akkor visszakerül a "startmezőre".
Szóval, csak a pénzt nézik, a minőségbe meg szarnak bele.
Itt, egy lánynak vagy főbérlőnek simán utána lehet érdeklődni a hirdetőnél, hogy van-e valami gebasz vele, mik a visszajelzések?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:39:30

@mojoking77: Jaja, nem szeretik az európai meg ázsiai konkurenciát ;). A legtöbb hardcore pornót, animal pornót, bdsm filmeket és fétises cuccokat ott forgatják :P
"Land of freedom", he? :P

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 17:51:08

@mojoking77: Különben én, ha már úgy döntenék, hogy kurvának megyek ki az USA-ba, mondjuk 3 hónapra, akkor bizony befizetnék egy szabályos társasutazásra, és annyira szürkén szolid lennék, mint egy amish.
Mondjuk, az is hülye, aki ha már nekiindul, akkor dollárért melózik.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2013.07.26. 18:01:39

@Teragigamega lélek:

"Nem az a ciki, ha valaki kurva, mert az legalább őszinte."

Azért ez elég magas labda.:) Gondolom, teljes lelki nyugalommal fogadnád, ha kiderülne valamely közeli nőrokonodról, hogy véletlenül ezt a szakmát űzi/űzte.:)

mojoking77 2013.07.26. 18:05:29

@Hátrányos helyzetű kaviár: Nem tudom, milyen arfolyamon dolgoznak kint a holgyek, gondolom nem tul olcso fenntartani Manhattanben egy alberletet. Anno 2008-ban voltam ireknel, ott bukott meg egyik kollegank (egy emeleten laktunk, es pont akkor bucsuzott el magyarul az ajtoban egy holgytol, mikor a masik kolegammal hazaertunk a boltbol), lenyeg, hogy utananeztunk a neten, es akkor mar kb 250 Euro volt az oradijuk.. Gondolom ez nem csokkent tul sokat a valsag hatasara..
Plusz nem is beszelve a folyamatos fenyegetettsegtol. En nem birnam, hogy folyton azon parazzak, melyik vendeg helyett erkezik rendor. Ja, es ha egyszer kiutasitottak az orszagbol, akkor tortenjen barmi, te tobbet az USA-ba nem lephetsz be. Meg akkor sem, ha csak tranzit allomas lenne, mondjuk egy kozep vagy del amerikai utazashoz.. Haat,tudja a fene, megerne e?

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2013.07.26. 18:12:01

minden egyetemista kurva. jol tette orban viktor ur, higy fizetosse tette az egyetemeket, legalabb beszunteti ezt a bunszovetkezetet!!44!!!!

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 18:14:13

@mojoking77: Aranyos :D
Hm, így első blikkre az árak egy 100-assal magasabbak ott, node igen, a franc, aki gyomorgörccsel kezdené a napot minden áldott reggel. És ez csak az egyik fele. A másik, hogy a magyar lányok szervezetten mennek ki oda, így, szerintem kb. a fele a keresetüknek lemegy a főnöknek, aki biztosítja a lakást meg a hirdetést, már ha az alany egyáltalán bejut az országba. Mna ezért kár gyomorfekélyt kapni már akkor, amikor a gép csak közeledik a Kennedyhez.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 18:17:28

@Magyar Vitéz: Nem, nem... a tandíjért fognak baszni, így éppen erősíti :DDDDDDD

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 18:28:15

Nekem egy amerikai ismerősöm azt mondta, hogy nem nagyon cseszegetik a szexmunkásokat, az illető texasi, lehet, hogy ott máshogy megy.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 18:46:49

@Ivonn: Yaps, csak annyit szerettem volna még megjegyezni a poszthoz, hogy észrevételeim szerint a legtöbb lány dolgozik a mensi alatt is, kivéve azok, akiknél tényleg komoly fájdalmakkal jár a menstruáció, lásd még: görcsök, alhasi fájdalmak, vagy az első pár nap tényleg nagyon intenzív. Ilyenkor soft-tampont használnak. Igen ez volt az a szó, amit az indexes liba nem ismert. Gömb vagy szívecske alakú, szivacsszerű tamponok, amit a partner jóformán meg sem érez. Ja, és a DM-ben is kapni, csak ott nagyon szar az ár/érték aránya ... De te ezt, gondolom tudod ;).

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 18:50:18

@Hátrányos helyzetű kaviár: és ezt hogyan lehet észrevenni?:) Egyébként nem tudom, mert én még sosem használtam ilyet, én nem dolgozom, ha megvan.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 18:58:30

@Ivonn: Khm, hát úgy nagyjából, hogy néhány disznóólból szalajtott otthagyja a kib..tt tamponját a mosdókagyló szélén, pl. Jó esetben kimosva...
Egyébként meg a lányok közlékenyek, néha túlságosan is ;).
Különben ilyen tamponokat én is használok, sokkal kényelmesebbek, mint az ob vagy hasonlók, a betétekről nem is beszélve. Igaz, némileg drágábbak, de rendelni kell a netről, nem kiskereskedelemben venni, úgy simán megéri

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 19:00:11

Ohh, oké, most esik le teljesen, hogy kolléganő vagy, vagy legalábbis ilyen helyen dolgozol, mint...?

Pista Bácsi 2013.07.26. 19:04:01

Mondanám, hogy Jé, egy kurva, akivel beszélgetni is lehet :-)

Dehát nem ezért megyek kurvához...

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 19:05:55

@Pista Bácsi: nekem úgy tűnik, hogy a vendégek egy része szeret beszélgetni is. Talán ahhoz hasonlítanám, hogy én is a barátságos fodrászokat szeretem (a taxisofőr viszont ne szóljon hozzám, néha eskü, úgy érzem, hogy én szórakoztatom őt)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 19:27:35

@Ivonn: Én azt szeretem, amikor nagy ritkán echte német taxist fogok ki. Vele a Guten Tagon, Hallon, Tschüssön kívül annyit kell beszélni, hogy mi az úti cél. Slussz-passz! Imádom :).

mojoking77 2013.07.26. 19:49:49

@Hátrányos helyzetű kaviár: Aha..... Van egy tippem.. Ugye neked sem ez az egy nick-ed van?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 19:55:25

@mojoking77: Khm.. hát izé .. de most ... miért én ... mármint lettem megkérdezve? ;)

Teragigamega lélek 2013.07.26. 20:04:33

@Mj: Nincsenek véletlenek :)
Ha ezt elkezdi valaki, azt nem véletlenül csinálja.
A közeli nőrokonaim nincsenek rászorulva erre, a távoliakat meg nem ismerem...

Teragigamega lélek 2013.07.26. 20:08:18

@mojoking77: ....vagy létezik, hogy az fogad, akit vártál volna, csak a fotókon még 5 évvel azelőtti állapotában láttad, photoshoppolva, más vakolattal, stb.

mojoking77 2013.07.26. 20:08:28

@Hátrányos helyzetű kaviár: Bocsass meg, nem voltam tul diszkret.... Neha meg elofordul.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 20:09:03

@Teragigamega lélek: Ahogy én elnézem a népeket, nem rászorultság kérdése ez a munka ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 20:10:39

@mojoking77: Semmi gond :) Azt a nickemet most kicsit pihentetem. Ez is eléggé régi nickem, még anno, a szegénység-blog miatt regisztráltam .. ha még emlékszel arra a blogra ;).

mojoking77 2013.07.26. 20:10:50

@Teragigamega lélek: Nos igen, az sem szep. Regen, mikor meg aktiv voltam, volt egy forum az LHV, ott a moderator eleg jol szurte a manageri, illetve egyertelmuen a lanyok altal irt beszamolokat, es a kamu hirdeteseket is toroltek eleg hamar. Most olvastam a lanyokat, allitolag az uj portal, a beszamolok.com mar nem ennyire akkuratus.

Mr. Homn 2013.07.26. 20:16:22

Bár már másfele kanyarodott a beszélgetés, de azért elmesélem hogy egyik cimborám egy "civil" lánytól kapott olyan ajándékot hogy hetekig injekciózták miatta, míg a fizetős lányoktól sose semmit.
Csak úgy mondom. (Azt hiszem a bulvárban ez egy "kis színes" lenne :)

Tényleg jól írsz, és nemcsak a posztban, a kommentekben is. Bekerültél a kedvencek közé. ;)

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 20:19:53

@Teragigamega lélek: ha elmagyarázod, lehet, hogy érteni fogom:)

Teragigamega lélek 2013.07.26. 20:23:17

@Hátrányos helyzetű kaviár: Sajnos sikerül sok nőben igényt teremteni a mértéktelen fogyasztásra. Amit aztán meg kell fizetni valahogy...

@mojoking77: Valóban nem az. Nem is figyelik, pedig vannak egészen egyértelmű kamuk is.

@Mr. Homn: egy ismerősöm egyéves kapcsolata után majdnem egy évvel ment szűrésre és azt hiszem HPV volt, amit elkapott. Rögtön szólt a lánynak, akivel volt az egyéves kapcsolata. Tőle kapta, de a lány se tudott róla, hogy hordozza.
De hát ezt mondtam feljebb: a posztoló hagyományos értelemben kurva, a civilek meg nem hagyományosan, hanem csak úgy viselkednek. Úgy öltöznek, majdnem úgy kefélnek, csak sokkal több pénzzel húznak le...

suisseproject 2013.07.26. 20:30:45

Hm... Én teljesen meg vagyok elégedve a beszámolókkal. Egyrészt tetszik az igyekeztük, hogy minél kevesebb kamu hirdetés és beszámoló legyen (most ennyiből úgysem lehet mindet egyenként ellenőrizni, de a szándék a fontos), másrészt az onnan érkező vendégek is rendben vannak.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 20:31:16

Egyvalamit nem egészen értek: ha a beszamolokon valaki kamu hirdetéssel jelentkezik, általában az első beszámoló alapján kiderül és lekerül a honlapról. Olvastam is ilyen beszámolókat. Hogy történhet meg mégis, hogy esetleg fennmarad, és nem derül ki a dolog?

@Teragigamega lélek: szerintem egészen jól értelek, és ismételten nem értek egyet. Számomra a szexmunka "kurvaság", nem lehúzás, nem érdekdolog, hanem munka.

Teragigamega lélek 2013.07.26. 20:34:43

@Ivonn: Számodra valóban munka és tisztességesnek is tartom! Mivel megmondod, mit, meddig, mennyiért. És aztán jön a búcsú és ennyi. Ha tetszett, visszatérek, ha nem, akkor nem.

Nekem sokkal zavaróbb a föntebb "civileknek" nevezett szarkavaró lehúzós csajok hozzáállása. Akik hangosan elmondják, hogy ők nem kurvák, hanem normális nők.
Igaz, hogy prostiként öltözködnek, de szerintük csak "nőiesen".
Igaz, hogy szerintük nem a pénzre mennek, de egy ismerkedés során az első két nap elmegy annyi pénz rájuk, hogy abból egy hivatásos csajjal már 5 orgazmust kihozok. Sőt.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 20:38:11

@Teragigamega lélek: hogy őszinte legyek, engem nem érdekel különösebben. Megvan az a rossz tulajdonságom, hogy nem zavar, hogyan él a másik, amíg engem békén hagy.

suisseproject 2013.07.26. 20:46:09

@Ivonn: Kicsit lemaradtam, ha ott a beszámoló és fenn maradt a hirdető, akkor mindenki elolvashatja, hogy kamu... A "modi(k)" meg nem voltak elég figyelmesek, csak nem olvassák el a naponta többtíz beszámolót.. Gondolom.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 20:47:03

@Teragigamega lélek: Igen, ez is benne van a pakliban. Van az a réteg, aki LV 80 lityós gurulós bőrönddel jár. Nem olyan vastag ám ez a réteg, de ez tűnik fel leginkább. Aztán sokkal nagyobb az a réteg, amely csak szimplán jobban akar élni a havi 400-500 eurónál, amit otthon "rendes" munkával kereshet a szakmájában, a gyomra is beveszi, pár év alatt tartalékol is, és ha esze van, kiszáll időben.
Bááááár .....

Teragigamega lélek 2013.07.26. 20:47:10

@Ivonn: Ha csaj lennék, engem se érdekelne, hogy a többi csaj hogy húzza le a pasikat és csinálja ki őket nagyon durván. Maximum nehéz lenne, hogy újra és újra bizonyítanom kell valahogy, hogy én nem ilyen vagyok ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 20:50:10

@suisseproject: Pedig semmi más dolguk nincs.... nem, az nem munka, hogy 5 perc alatt, az eleve adott sablonba berakják egy új lány hirdetését. Az lófasz. Progit lehet rá írni.
A valódi munkájuk az lenne, hogy figyelemmel is kövessék a dolgokat. Mna, erre szarnak rá.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 20:52:10

@Hátrányos helyzetű kaviár: konkrét tapasztalaton alapul az, amit írsz? Elmeséled?

suisseproject 2013.07.26. 20:55:02

@Hátrányos helyzetű kaviár: Ha írtak rá progit, hát már az is munka :)
Egyébként engem egyszer meglátogattak, hogyaszongya én állítólag kamuképpel hirdetek, és jöttek ellenőrizni (van rajtam ismertetőjegy). Meg azért elég sok beszinek a végére odaírnak megjegyzéseket, csevegésekben is aktívkodnak, igyekeznek újítani stb... És azért elég sok hirdetést kitiltottak, ami más honlapon továbbra is megtalálható..

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 20:55:09

@Ivonn: Ha egy helyet lehúznak, mondjuk csak pár héten keresztül olyan lányok, akik csak egy 100-zasért csinálják meg az órát, akkor megnézném az arcodat, hogy mégis mit szólnál, ha a vendég úgy állítana be, hogy itt a 100-as az órára. Miközben nálad csak fél óra a 100. Nem örülnél szerintem. Nagyon nem. A vendégkör mindig olyan, amilyen a lány. Ha leadja, akkor megszívta. Ott, azon a helyen, tuti.

Teragigamega lélek 2013.07.26. 21:00:09

@Hátrányos helyzetű kaviár: Azért ez kemény dolog. Lehet sokmindent magyarázni, de a betörésre, lopásra se elfogadható szöveg az, hogy "kicsit többet akartam".

suisseproject 2013.07.26. 21:03:09

@Teragigamega lélek: Sok minden másra viszont elfogadható... Szerintem a szexmunka ide tartozik, és nem kéne egy lapon említeni a lopással...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:06:45

@Ivonn: Mivel, ugye én itt sem dolgozom aktívan, úgy mint ti, otthon meg pláne nem, csak a másodkézbeli infóim vannak. Abból viszont sok. Nem 1-2, nem 10, több. Hajlamos vagyok hitelt adni. Mondjuk, nem nyomoztam nagyon utána, csak olyasminek, amit pár kattintással ki lehet deríteni. És tényleg úgy volt. Látszik, hogy nem foglalkoznak vele normálisan.

@suisseproject: Jabocs, scriptet akartam írni ... ;) A progi már valóban munkaféle lenne ;).
Hát nem tudom, annyira nem is érdekel, de elképesztően gagyi a rendszerük.
Az meg, hogy kimennek ellenőrizni, ki is vagy te, mna az a legalja. Nem ezen múlik. Ellenőrizze az édesanyját, hogy elkészült-e a rendelt mákos gubával? Mégis hogy képzeli ezt? Évek óta emailezek meg telefonálok a Patrikkal, aki az itteni kapcsolattartóm a hirdetőhöz. Ha ide merne jönni ellenőrizni, vagy bárhova máshova, rögtön bukta lenne a szerződés.
Tavaly voltak olyan marhák, hogy összekötötték a szolgáltatásukat a Facebookkal. Nyolc tartományban perelték be őket a lányok, és a stúdiók. Fénysebességgel tűnt el az az opció ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:09:12

@Teragigamega lélek: Hm, szerinted a kurva/örömlány ugyanaz a kategória, mint a betörő és a tolvaj?

suisseproject 2013.07.26. 21:15:52

@Hátrányos helyzetű kaviár: Na várj, biztosan ugyanarról beszélünk?... A beszinek tavaly szerintem még nem volt meg a nemzetközi oldala, a callgirl-list, legalábbis mostanában harangozták csak be. Egyébként FB-s összekötésre sem emlékszem, de ez persze lehet azért, mert hamar leszedték.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 21:16:21

@Hátrányos helyzetű kaviár: ezt a hozzászólásodat speciel nem értem:), illetve a legutolsó sem a facebookkal.

Egyébként tényleg érdekelne pár példa, mert nekem eléggé úgy tűnik a korábbi szégyenfal miatt is, hogy szűrik a kamu találatokat.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:18:48

@suisseproject: @Ivonn: Khm, a német hirdetőről beszéltem, aminél itt hirdetünk többek között. Ladies ... Összehasonlítva a magyar beszivel, amitől akkor dobtam egy hátast, amikor először mondta egy lány, hogy kimentek ellenőrizni, hogy tényleg ő-e, aki hirdet? Aztakurva...!!!!

Teragigamega lélek 2013.07.26. 21:20:42

@suisseproject: Valóban, hiszen - ha nincs fertőzés - nincs sértett fél.
Ám én ezt most annak kapcsán hoztam föl, hogy mi van, ha az ÉN nőrokonomról van szó. Nos, ha pl a lányom prosti lesz, akkor nem leszek se jobban, se kevésbé jobban kiborulva, mintha az derülne ki, hogy lopott.
Így már érthető?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:22:55

@Teragigamega lélek: Nem.
Bocs, nem nekem válaszoltál, de én is hasonló kérdést tettem fel.
Szóval, nem, nem érthető. Ez egy szakma. Még mindig jobb (és jobban is fizet), mint inszeminátornak lenni egy sertéstelepen. Attól kiborulnál?

Teragigamega lélek 2013.07.26. 21:26:52

@Hátrányos helyzetű kaviár: Szakma :D
Ez jó :D
Hát, mondjuk úgy, hogy egy foglalkozás...

Sokmindenen kiborul az ember, ha sok türelmet, szeretet és nagyon sok pénzt és miegyebet áldoz arra sok évig, hogy az utódai ne ismeretlen krokodilbőrű német faszik Euróját lessék, amit akkor kapnak meg, ha lenyelték az ondóváladékukat.

suisseproject 2013.07.26. 21:29:04

@Teragigamega lélek: Értem. Tehát még mindig inkább a sertéstelep, mint az ondóváladéklesés. (Kevésbé nyíltan, de a hozzászólásod abszolút ezt sugallja.)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:30:26

@suisseproject: Igaz, bocs, félreérthető voltam.
Szóval, nagyon nem vágom, hogy mi köze egy sima szex-hirdetés szolgáltatónak a lányok polgári neveihez. És honnan veszi a bátorságot, hogy lekáderezze őket???
Kitty, b+, meg Angelika, esetleg Honey, és a többi ne érdekelje, mert nem ez a dolga, hanem valóban kiszűrni a kamukat, és nyilvántartani a megbízhatatlanokat. Mindkét oldalról.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 21:37:17

@Teragigamega lélek: Ahham, mert ha a bunkóságukat nyelik le, amikor például elmennek a győri Audi gyárba "supervisor"nak, akkor oké, ha az utód legalább porter-manager funkcióval rendelkezik hivatalosan. Az sem baj, ha közben havi 250 eurót keres ... :P
Ja, hogy ez, hogy jutott eszembe? Csak mert pár napja volt itt egy faszi az egyik lánynál, aki említette, hogy augusztusban megy Győrbe a gyárba "ellenőrizni", és röhögött. Kérdeztem, mit röhög, mondja, hogy majd szívatja kicsit az ottaniakat aztán jól bebaszik meg átkurvázza occóért azt a 4 napot, amíg ott lesz. Kész üdülés, amiért cirka 500 euró pluszt kap hó végén.
A lányod-ha van- nem keres annyit "managerként" otthon, tisztességes, becsületes munkával, amit ez a faszi fog elkurvázni meg bulizni 4 nap alatt.
Csaxóltam.

Teragigamega lélek 2013.07.26. 21:58:40

@suisseproject: Abszolút ezt.

@Hátrányos helyzetű kaviár: Jobb esetben egy nő nem is dolgozik. Rosszabb esetben igen, még rosszabb esetben meg kurvának áll. Annál is rosszabb, ha orkok támadják meg és szétcincálják a testét, hogy lassú kínhalált haljon.
Az ember igyekszik a jobbat nyújtani, szülőként, nem? Amennyire lehet.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.26. 22:11:27

@Teragigamega lélek: Napersze, a XIX század nagypolgári családmodelljében. Az egykori villáikat még láthatod Pesten ... jobbára nagykövetségek székelnek bennük...
Mna, kb. ennyit arról, hogy "egy nő nem is dolgozik", jobb esetben, ugye. De ez nem az a világ, ahol a "jobb eset" érvényesülhet, ugye ...
És, ha már nem érvényesülhet, akkor meg minden pénzt ki kell hozni, amit lehet. Mi értelme van elcseszni az éltet meg a női mivoltot, havi 300-350 eurós (ok, max. 600) parkolópályás melókkal? Hm?
Ha már melózni kell, akkor legyen pénz is belőle. Szerintem.

suisseproject 2013.07.26. 22:13:44

@Teragigamega lélek: Most ez körülbelül no komment... Én tényleg szeretném, de nincs szavam... Azért az érdekelne, hogy ha nő lennél, hogy látnád ezt a kérdést...

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 22:15:07

@Teragigamega lélek: más oldalról megközelítve: mi van, ha azt mondja, hogy neki tetszik ez a munka? Nem az ő joga eldönteni, hogy mit szeretne csinálni?

suisseproject 2013.07.26. 22:17:14

@Ivonn: Hülyevagy? A nő szüljön, az a dóga nékije :P

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 22:17:30

Érdekes, én tökre nem így állok hozzá a munkához. Egy nőnek kb annyi joga és kötelessége van, mint egy férfinak, így a melóban is. Felőlem persze bárki dönthet úgy, hogy nem dolgozik, de köszönöm szépen, én szeretnék. Nem csak azért, mert fizetés lesz belőle, hanem azért is, mert szükségem van rá. Engem nem igazán elégítene ki, hogy otthon kuksolok a négy fal között.

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 22:19:22

@suisseproject: hát, ha az a norma, hogy nem dolgozom, akkor bizony én is a pénzes pasit keresném, ahogy Teragigamega lélek szerint a legtöbb lány, hiszen a saját pénzkeresetemre nem igazán támaszkodhatnék :O

suisseproject 2013.07.26. 22:21:04

@Ivonn: Ja, eddig rosszul csináltuk...

Ivonn (törölt) 2013.07.26. 22:23:20

@suisseproject: ez nem igaz, én megtaláltam a pénzes pasit, csak vagyok olyan hülye, hogy a saját dolgaimat nem fizettetem ki vele:DD Pedig fel kéne készítenem arra, hogy ő azért van, hogy eltartson:D

franciaszeksz · http://alomlany.hu/ 2013.07.27. 03:24:29

Nekem kicsit kamunak tűnik, vagy tényleg csak hobbiprosti. HOgy nem nálam dolgozott, az zicher.
Az utolsó aktiv évemben (tavaly) a nálam dolgozó lányok átlagban 180-200 rugót vittek haza - ez jól hangzik, csak a hirdetéseket meg én fizettem.

Szúrővizsgálatra nem jártak a lányok nálam, engem nem érdekelt a dolog. (Bár egyszer bennszakadt a gumi az egyikben.)

Azt meg nem javaslom lánynak, hogy strici nélkül csinálja, az ilyen szoló lányokat kaparintottam meg anno elég könnyen.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.27. 09:00:24

"A strici vagy a bordélyház szépen megcsapolja a pénzüket"

Ez nem érv. Az ilyen szabadfoglalkozású szakmákban mindig van közvetítő. A fele az övé, a fele a közvetítőé. Így is nagyon szép pénz.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.27. 09:27:31

@franciaszeksz: Khm, hát nem, nem hangzik jól. Havi 180-200 rugó, mint írtad az baszott kevés ebben a szakmában. Szerintem még otthon is. Igen, a duplája (amit valójában keresett, ugye) is.
Csodálkozom, hogy ezért az aprópénzért te találtál olyan igényes lányt, aki neked dolgozzon. Stricit meg szerintem az tartson el, akinek sok szülőanyja van egy utcában. Pláne, otthon, ahol nincsenek a lányoknak nyelvi nehézségei.

Ivonn (törölt) 2013.07.27. 09:40:57

@franciaszeksz: évek óta dolgozunk én, és az összes ismerősöm, és vagy nem akart minket soha strici "megkaparintani", vagy csak nem vettük észre:). Nem tudom ugyanis, hogy most erőszakra vagy beédesgetésre kell gondolni? Mesélnél erről egy kicsit?
Egyébként 180-200.000 tényleg borzasztóan kevés :O

"Az utolsó aktiv évemben (tavaly) a nálam dolgozó lányok átlagban 180-200 rugót vittek haza - ez jól hangzik, csak a hirdetéseket meg én fizettem." - ezt a mondatot egyébként konkrétan nem értem. Hogy függ össze az, hogy a lányok keresete jól hangzik azzal, hogy a hirdetést te fizetted?

suisseproject 2013.07.27. 10:46:44

Én most, ezekben az intenzív melóval töltött hónapokban azt mondom, hogy 4-6-8 a normális. Sőt, igazából valamennyivel több, de ez sok mindentől függ, pl. én dolgozom hétvégén is.

suisseproject 2013.07.27. 10:48:34

@franciaszeksz: Az ilyen kijelentést vajon miért nem E/2-ben teszed meg?...

Ivonn (törölt) 2013.07.27. 10:57:23

@suisseproject: hozzá kell tenni, hogy te elég kedvező árat fizetsz leadóként, bár szerintem még 50%-kal is meglenne 3-5.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.27. 10:58:35

@suisseproject: Hm, szerintem, ha az 1000/hét tisztán megvan (azaz levonva a bérleti díj, hirdetés, megélhetés), akkor az úgy ok nagyjából. Ja, euróban, persze.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.27. 12:04:19

@suisseproject: Ühhüm, ez kb. 1800-1900 euró bevételt jelent/hét. Napokra visszaosztva olyan 300 euró körüli összeg jön ki. Ehhez kb 3-4 jól fizető vendég kell napi átlagban. Persze, sok függ az extráktól, meg hogy mit vállal be a lány (pl. escort 2-3 órára, esetleg teljes éjszakára vagy napra nagyon meg tudja dobni).
Persze, ezek átlagolások, mert van olyan nap, hogy 600-700-800 euró is bejön, másnap meg legfeljebb a "becsületbeli" egy üzlet jön csak össze, vagy még az sem.

Ivonn (törölt) 2013.07.27. 15:38:26

Én a cikket a "Nyolc tévhit a prostituáltakról" link alatt keresném.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.27. 17:27:11

most akkor tévhit, hogy azok tévhitek?
ha érted mit kérdezek... ^^

Ivonn (törölt) 2013.07.27. 17:31:40

Most biztosan viccesnek gondolod magad, úgyhogy csak egy szimpla válasz: nem állítom biztosra, szerintem az általam kiemeltek nem igazak. Egyébként mi lenne, ha elolvasnád az egész bejegyzést?

suisseproject 2013.07.27. 17:57:02

@Ivonn: Tolmácsoljam? Te hülye vagy, mert k*rva vagy, és ennek az ellenkezőjéről nem tudod meggyőzni, mert nem akarja.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.07.27. 18:08:20

:0
nektek van valami frusztrációtok?
persze ilyen "munkával" érthető a kisebbségi érzés :(

Teragigamega lélek 2013.07.29. 16:13:35

@Hátrányos helyzetű kaviár: Hát nézd, ha arra akarsz kilyukadni, hogy te még támogatod is a lányodat, ha prostinak áll, erre hadd ne reagáljak :(

@suisseproject: ....de nem vagyok nő és így nem látom sehogy nőként. És amíg nem születek újjá nőként, addig hadd ne foglalkozzak azzal, hogy milyen lehet ez. Meg milyen a menstruáció. Meg hogyan kell ügyesen hazudni, meg a többi. Maradjunk annyiban, örülök, hogy nem születtem lotyónak, hanem férfi vagyok.

@Ivonn: Ha már ott tartunk, hogy elkezdi csinálni, akkor már valóban jobb, ha tetszik neki, amit csinál. Azt soha nem bírtam, amikor valaki olyan dolgot csinál, amit nem szeret és hallgatni kell a sírást. Az fáraszt.
Lásd: kurvavagyok blog...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:23:42

@Teragigamega lélek: Fekete vagy fehér, mi?
Ha te ebből azt szűrted le, akkor nem velem baj. Én annyit mondtam, hogy a maximumot kell kihozni, ha már nem élhetünk úgy, mint 200 éve a nagypolgári családok.
Bááááár, ha tudnád mennyire prosperáló iparág volt a kerítés még ezekben a körökben is, akkor talán most nem csinálnál hülyét magadból a sértődős-támadós hozzászólásoddal.
Dreamland nem létezik, tudtad? Sőt, sosem létezett ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:27:48

@Teragigamega lélek: A 'kurvavagyok' blogos csaj sem rinyál, szerintem. Csak így névtelenül, beazonosítathatatlanul, leírta/leírja a gondolatait, véleményét, tapasztalatait a szakmájával kapcsolatban.
Ez még nem rinya. Szerintem. Persze, ha te megtaláltad magad valamelyik kevésbé szimpatikus vendégtípusban, amikről írt, akkor értelek ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:30:10

@Teragigamega lélek: Jah, nincs ellenérv, jön a lesajnálás? Tipikus :P

Teragigamega lélek 2013.07.29. 21:31:08

@Hátrányos helyzetű kaviár: Hát persze! Véletlenül se rinyál. Hogyne.
Kapja az adózatlan pénzt, közben meg posztokban és kommentekben (néhol nyilván más néven) sír keményen, milyen tahók vannak. Semmibe veszik őt, a kurvát, nem elég ápoltan megy oda, sőt, még a farka se úgy áll, hogy neki pont passzoljon.
Olvasd végig és aztán magyarázz, okoska.
Amúgy meg szájalni élőben kezdj velem, azt ajánlom.

Teragigamega lélek 2013.07.29. 21:31:41

@Hátrányos helyzetű kaviár: Milyen ellenérv te kis szerencsétlen?
Sajnállak...

Ivonn (törölt) 2013.07.29. 21:35:15

Egyrészt: az ápoltság és a tisztelet megadása alapvető, ha abból indulunk ki, hogy a szexmunkás is emberi lény, én meg abból indulok ki. A többihez nincs hozzáfűznivalóm.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:47:00

@Teragigamega lélek: Most egy hétig Bécsben vagyok. Pihizek. Igen, én megengedhetem magamnak .... úgyhogy átugorhatsz, megbeszélni. Az a kb. 7000 forint, amibe az oda-vissza buszjegy kerül, nem vághat földhöz egy ilyen sikeres embert, mint te, hm? ;)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:48:00

@Teragigamega lélek: Ja, hogy nincsenek érveid? És ezért sajnálsz? Mna, ezért a sajnálat megfelelő, csak az iránya rossz :P

Ivonn (törölt) 2013.07.29. 21:50:09

Hm, megoldható lenne a vita személyeskedések nélkül?

Teragigamega lélek 2013.07.29. 21:50:36

@Hátrányos helyzetű kaviár: Jól van haver, nyilván tényleg nagyon messze vagy :D
Elhiszem ám neked :D
Na csöndesedj el szépen a monitorod előtt, ahogy a többi hozzád hasonlóan bátor netlovag :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.29. 21:55:08

@Teragigamega lélek: A netlovaghoz hiányzik a péniszem, és nem vagyok a haverod. Ugyanis én még a havereimet is megválogatom. De az ajánlatom áll. Ugorj át, és személyesen is megbeszélhetjük, hogy mi kínoz?
És tekintettel a bloggazdára, ha még lenne hozzáfűznivalód, azt személyes üzenetben, ha leszel olyan úriember.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 00:24:34

...lemaradtam erről a beszélgetésről, kár :) Jók voltatok, lányok. De tényleg.
süti beállítások módosítása