Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folyamatosan kapom az értesítést a gyakorikerdesektől, ha engem érdeklő kérdés érkezett. És milyen témájú is lehetne az a kérdés..:)

Szóval a mostaniban azt tudakolta valaki, hogy a szexpartnerkereső oldalak – amik egyértelműen hirdetőoldalak szexmunkások számára – létrehozása vajon szabálysértés-e. Érdekes, hogy ezzel együtt úgy tudja, a prostitúció Magyarországon illegális:O.

Persze rögtön megkapta a választ: ezek az oldalak szimpla szexpartnerkeresőként hirdetik magukat, és mint ilyenek, semmilyen törvényt nem sértenek. Persze mindenki tudja, hogy az ott hirdetők szexuális szolgáltatást kínálnak, elvileg így mégis tiszta a dolog.

Ha belegondolunk, egyébként is röhejes kicsit, hogy persze, te szabadon nyújthatsz szexuális szolgáltatást, de nem reklámozhatod. („(2) Tilos a szexuális szolgáltatás reklámja. A szexuális szolgáltatás fogalmát és reklámozásának további korlátozásait külön törvény állapítja meg.”)

Mondjuk ez így azért elég furának tűnik, valaki megmondhatná, hogy tényleg, senki nem reklámozhat szexuális szolgáltatást, még a sajátját sem?

Az egyéb korlátozásokról, amik lényegében ellehetetlenítik a legális munkavégzést, később.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr775433708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savigny (törölt) 2013.07.31. 07:07:43

Egyébként quasi anonim blogolsz, vagy adsz it linket a hirdetésedhez?

Savigny (törölt) 2013.07.31. 23:13:54

Szeretnélek látni. f9foar@gmail.com
süti beállítások módosítása