Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ez is találó

Címkék: képek

2013.08.01. 23:55

Bár, gondolom a másik oldalról is lehetne valami hasonlót csinálni...?

samantha.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr465439176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ttama 2013.08.04. 18:52:12

Hát valóban lehetne, de normál esetben ha minden klappol akkor mindkét fél élvezi kényeztetni a másikat. Mondjuk szexmunka esetén gondolom ez nem valami nagy móka a szolgáltató oldalról :).

ttama 2013.08.04. 18:53:19

Kivéve talán ha a vendég valamiért nagyon szimpatikus és esztétikus, se nem túl nagy, se nem túl kicsi pénisszel áldotta meg a sors.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 21:27:19

@ttama1980: Én azért feleennyire sem vagyok igényes . Mármint feleslegesnek tartom a "nagyon" jelzőt :)

Persze mindegyik fontos, viszont a vendégeim 95%-a megfelelően esztétikus, használhatóak a méretei és elég szimpatikus is ahhoz, hogy jó lehessen vele a szex. Ami leggyakrabban hiányzik az általában a technika és a mentalitás. A technikát gondolom nem kell magyarázni, annyit még hozzátennék, hogy én elég nehéz eset vagyok. A mentalitás-probléma meg olyasmi tud lenni, hogy nagyon nem bírom, ha valakinél elvárás, hogy nekem jó legyen, pláne hogy elélvezzek. Különösen, ha érezhetően erre van feltéve az egója. Ezekből egyenesen következik, hogy nem lesz jó, kicsit sem. Szóval kéretik nem cseszegetni folyton, hogy ez most mennyire jó és hogy mennyi ideig kell még folytatni hogy sikerüljön :)

Ivonn (törölt) 2013.08.04. 21:31:30

@ttama1980: Én általában szeretem csinálni, főleg akkor, ha a másik jelzi, hogy tetszik neki:) (tudom, hogy sokan csöndesek, én is az vagyok, de könnyebb a hangosabbaknál tudni, na), csak elég hamar kifáradok, ráadásul a mélytorok túlerőltetése járhat olyan negatív következményekkel, hogy onnantól fogva minden másra is képtelen vagyok (téma részletezése befejezve).

ttama 2013.08.05. 07:01:41

@noname.blogger:
Mármint azt a mentalitást tartod hibásnak ha a te élvezetedre is törekszik, vagy csak azt ha körme szakadtáig ragaszkodik a te orgazmusodhoz? Jó nyilván a másodikra gondolsz szóval ezt felesleges volt megkérdeznem :)

Az esztétikus alatt pedig azt értettem, hogy tetszik neked a farka - ami persze személyes preferencia kérdése, és szerintem erősen kapcsolatban van azzal hogy adott farok tulajdonosa szimpatikus-e neked - és azt talán picit kétkedve fogadom, hogy minden vendégedre igaz lenne :), habár éppen az objektív mérhetőség hiánya miatt ez talán el is képzelhető :).

@Ivonn:
Személyes tapasztalat szerint a mélytorkozást erőltetni nem sok értelme van. Ha a hölgynek van rá ingerenciája akkor természetesen nagyon élvezetes dolog, mert akkor ő maga veszi mélyebbre ameddig még neki is elfogadható, de egyébként csak azért hogy gúvadjon a szeme olyan mélyre tolni... hát... :) Egyébként pont ezért írtam a nem túl nagy méretet.

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 09:39:00

@ttama1980: NNB valószínűleg a másodikra gondol:). Egyébként nem tudom, őszintén szólva én nem nagyon nézegetem, hogy kinek esztétikus. Ezek szerint akkor van, akinek ronda? Engem valahogy ez nem érdekel annyira.
Inkább én szoktam erőltetni:), néha túlságosan is.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 11:18:20

@ttama1980: Nem annyira hibás, mint inkább egy számomra erősen nyomasztó mentalitás. Nem moralizálok, ez teljesen szubjektív és ugyanúgy megvan magánéletben is.
Törekedjen rá, de vegye lazán, ne elsősorban rám figyeljen. Ha eléggé laza és úgy érzem, bízhatok benne hogy nem fog mondjuk megsértődni ha én is beleszólok a dolgok alakulásába, az már egy nagyon jó kiinduló alap.
De a "most az a lényeg hogy neked jó legyen és nekem csak akkor lesz jó, ha előtte neked is"= sikítófrász, világból kirohanás.

A munka a magánélettől itt annyiban különbözik, hogy munkában nagyobb esély van rá hogy egyszerűen nincs kedvem így kb esélytelen a dolog, vagy hogy valamilyen oknál fogva a pasi maga esélytelen, így még erősebben érzem a nyomást magamon. És nem mondhatom azt, hogy most nincs kedvem, gyere vissza egy hét múlva, szóval legjobb, ha az én örömem nem feltétele az övének.

Még soha nem gondolkodtam farkakon esztétikai szempontból :) Számomra max funkcionális értéke lehet. Ez meg nem függ a szimpátiától.
Nem minden vendégem szimpatikus, de a nagyobbik része van annyira szimpatikus hogy élvezhető legyen vele a szex, ha az egyéb paraméterek stimmelnek.
Ez nem akkora nagy csoda, alapból igyekszem olyanokkal találkozni akik nem ellenszenvesek, utána pedig pozitív hangulatot, jó viszonyt teremteni. Műből nem tudnám csinálni, úgyhogy próbálom igaziból kihozni a dologból a maximumot, magam számára is. A munka szenvedés lenne, ha ezt nem tenném. A cél az olyan vendég, aki pozitív érzésekkel távozik, miközben nekem is pozitív érzéseim vannak :)

ttama 2013.08.05. 11:32:51

@noname.blogger:
Hát ha ez így van akkor azt hiszem ti ennek a munkának a szerencsésebb oldalán vagytok. Én más információkkal rendelkezem erről a munkáról és örülök, hogy rátok az nem igaz.

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 12:19:06

@ttama1980: milyen információkkal és honnan? Érdekel a téma, főleg, ha valami újat tanulhatok:)

ttama 2013.08.05. 15:18:42

@Ivonn: Hát mondjuk úgy, hogy vannak akik nem azért fognak ebbe a munkába mert érdeklik őket az emberek és ők maguk is élvezik ezt, hanem azért mert arra a kényszerpályára kerültek az életük során, hogy nem adódott más mód a megéhetésre, és szerintem addig jó amíg erről nem tanulsz újat :D.

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 15:32:22

@ttama1980: van egy olyan érzésem, hogy a választás tekintetében nem én vagyok a többség, viszont abban, hogy mennyire okés ez a meló, nem biztos, hogy kisebbség vagyok.

Ivonn (törölt) 2013.08.05. 15:33:46

Ha jól emlékszem, egyébként ez NNB-re is igaz volt a pályája kezdetén, de talán még most is.

ttama 2013.08.05. 15:34:21

@Ivonn: én ennek csak örülök :) tényleg.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 22:06:07

@ttama1980: Az, hogy miért keztem el, nem függ össze azzal, hogy szeretem vagy nem. Szerintem elmondható hogy a dolognak, főleg az élvezeti értékének nem túl jó a piárja mostanság, de soha nem is volt az :) a többség azt tudja csak róla, amit te is esélyesen tudsz: esélyesen sok pénz, borzalmas élmények árán. Ha emellé még odatesszük a társadalmi megbecsültségét, hát lázadó legyen a talpán aki csak úgy poénból belekezd :)

"és szerintem addig jó amíg erről nem tanulsz újat :D. " Egymillió bullshit és kevésbé bullshit könyv van erről, rengeteg elrettentő sztori, szóval maga a téma aligha új bárkinek. De ha autentikus forrásod van ilyesmiről, engem is érdekelne.

ttama 2013.08.06. 08:27:08

@noname.blogger: Igazából nem rémtörténetekről van szó, egyszerűen arról az oldaláról ennek a munkának amibe lelkileg megy tönkre az ember.

A kérdésnek több aspektusa van, és a lelki károknak is.

Meglátásom szerint van az a része, amibe minden olyan ember beleszaladhat aki emberekkel foglalkozik, amikor egyszerűen eleged van az emberekből és abból a tevékenységből amit csinálsz, csak ebben az esetben a másik nemből és a szexből lehet elege az embernek.

Szerintem sok olyan lány/nő csinálja ezt a munkát aki monogán beállítottságú, de sokáig sikerrel magyarázza meg magának, hogy szét tudja választani a munkát és az igazi érzelmeit, de minden egyes kuncsafttal elad a lelkéből is egy kicsit ami végül a fent említett férfiutálathoz, megcsömörlöttséghez vezethet.

A másik aspektusa a folyamatos titkolózás, füllentés, hazudozás miatti lelki teher, aminek az okozója ennek a munkának a társadalmi megítélése (elítélése) amilyen. Ha az embernek más élete is van és csak mellékesen csinálja, akkor legfeljebb pár órával/estével nem számol el mások előtt ami kivitelezhető, de ha valaki csak ezt csinálja akkor a - Na és te mivel foglalkozol? - kérdésre jönnek a kötelező hazugságok mellébeszélések. Pszichológiai okát nem tudom pontosan, de a közepesen egészséges emberi lélek úgy van bedrótozva, hogy hazudni, füllenteni, különösen számunkra fontosabb embereknek komoly diszkomfort érzettel jár és amennyiben ez az állapot éveken keresztül áll fenn az a legtöbb emberben komoly problémákat okoz.

Tfh. erre azt mondhatjátok, hogy azok a barátok/családtagok akik ezt nem értik meg azok nem is igazi barátok, stb... De azért azt tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű. Tovább bonyolódik a helyzet amennyiben gyerek is van a képben (és úgy tudom elég sok esetben van, no persze nem a 18 éves lányoknál), mert akkor a lebukás esélye nem csak őt érinti hanem a gyereket is.

Nyilván voltatok gyerekek és tudjátok, hogy pl. a többi gyerek hogyan viselkedik a szemüvegessel/kövérrel/okostojással/selypítővel/barnábbal/túl szegénnyel/esetleg túl gazdaggal, bárkivel akin van fogás, aki valamennyire kilóg a társadalomból. Persze nem a gyerekek a hibásak, hiszen csak a szüleik véleményét tükrözik...

Na meg arról nem beszélve, hogy a gyámügy hogyan harapna rá egy-egy ilyen esetre, pláne hogy most ilyen magaserkölcsös keresztényi kurzus van kialakulóban...

Most jutott eszembe még egy dolog. Nem tudom, hogy ez problémás-e vagy sem. De sok férfi ha tudja, hogy egy hölgy ezzel foglalkozik akkor azt is gondolja, hogy egyébként könnyen kapható "nőcske", ami persze lehetséges csak köze sincs a munkához.

Hát most hirtelen ennyi. Lehet kicsit összeszedetlen voltam.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.06. 10:56:45

@ttama1980: A titkolózás része rám is rosszul hat. Nem barátok előtt vagy párkapcsolatban, csak távolabbi ismerősöknél, de így is béna.

Említettél valami információkat, amikkel rendelkezel. Azért faggatlak, mert azt gondoltam, valami különleges forrásod van hozzá, mondjuk szociológus, pszichológus aki ezzel foglalkozik, vagy néhány másik szolgáltató. Olyasmi, amit nem lehet megtalálni bulvárcikkekben vagy a tiltáspárti feministák mintakollekciójában :)
süti beállítások módosítása