Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Első:

A megbeszélés három óra együtt töltött időre vonatkozott, kora estére. Az egyik dunaparti nagy hotelben találkoztunk, értelemszerűen taxival mentem. Késtem, de ő is, szóval még jól is jött ki, hogy sokórás vezetés után kicsit fel tudott frissülni a találkozó előtt, nem kellett rohannia.
A hotel bárjában találkoztunk. Konszolidált külsejű, negyvenes pasi, német, kb velem egymagas. Van rajta egy kis túlsúly, de semmi zavaró.
Először leültünk beszélgetni egy kicsit, megittunk egy-egy pohár bort, ásványvizet, én egy kávét hogy felébredjek (ez a meleg megöl, az agyam automatikusan kikapcsol tőle, még jó, hogy bent légkondi volt), illetve rendeltünk egy-egy salátát, főleg miatta, nem ebédelt előzőleg. Ehhez képest ő volt az, aki nem ette meg a sajátját. Elég csábítóan nézett ki, de úgy döntöttem, túl formális a helyzet ahhoz, hogy megkérjem, hadd egyem meg a részét, ha ő nem kéri :) ez csak egy a számtalan gyerekes szokásom közül, de hálistennek képes vagyok megállni, ha valakit csak pár perce ismerek :D.
A beszélgetés óvatos tapogatózással indult, általánosságban úgy tűnt, szívesebben kérdezget, mint amennyire magáról beszél. Róla alig tudtam meg valamit.

Érdekes, azonnal a legelején közölte, hogy nős, de a feleségével van egy ki nem mondot megállapodásuk, hogy mindenki járhatja a saját útját. Nem válnak el, az asszony ersően katolikus. Féltem hogy ő is, de nem kezdett téríteni. Ez kicsit szokatlan kezdés, egyrészt maga a téma, általában jóval később kerül csak szóba, ha egyáltalán, másrészt a megállapodás maga. Mondjuk ha ki nem mondott, egyáltalán nem biztos hogy a nő is ugyanezt érti alatta. Meg persze az is, hogy úgy általában alig beszélt magáról, ehhez képest is fura ez a kezdés.
Sikerült visszakérdeznie hogy úgy gondolja hogy én egyedülálló vagyok, megcáfoltam. Nem látszott hogy zavarná a dolog.
Az egyik első megjegyzése volt még, hogy nagyon szofisztikáltnak tűnök. Nem volt egyértelmű hogy miért, a megjelenésem* miatt vagy a honlapom alapján, de azonnal le is romboltam az illúziót, vigyorogtam és mondtam, hogy ezek szerint jól szimulálom. Nem tudom, ez mennyire volt vicces, eléggé ösztönösen jött, mint válasz. Az a helyzet, hogy a kifinomultságot nem is tudnám szimulálni pár percnél tovább, úgyhogy nem kár az illúzióért.


Bedobtam még az egyik kedvenc kezdőtémámat, a más szolgáltatókat.  Van-e tapasztalata, és ha igen, milyen. Azért szeretem ezt a témát, mert ha válaszol, elárulja vele egyrészt hogy hogyan áll ehhez az egészhez, másrész az elvárásait is. Meg persze kíváncsi is vagyok. Hát, ő leginkább nem válaszolt. Kiderült, hogy előzőleg négy db fizetős találkája volt már, egy romániában, három nálunk. Kérdeztem, hogy olyanok voltak-e mint én, de nem volt túl informatív a válasza. Piszkálódtam/poénkodtam kicsit, hogy ezek szerint kb annyi különbség volt, hogy ők nem vörösbort ittak a kezdőbeszélgetés alatt, hanem fehéret. Válasz: nem, ők kólát ittak. Ráadásul mind szőkék voltak, csak a román lány volt barna, de ne gondoljam, hogy az én barnaságom zavarja, neki bármilyen hajszín megfelel :).
Innen már elég egyértelmű volt, hogy nem akarja részletezni a témát, úgyhogy hanyagoltam.Azért ez aranyos módja a téma hárításának.

Még kiderült róla, hogy valamilyen nemzetközi IT jellegű cégnél manager, pár közép-európai országért felelős, azt állítja, hogy ez középvezetői pozíció náluk. Ha ő mondja.. ha még összefutunk, tuti lenyomozom, a két keresztnevét már ismerem :)
Az a konszolidált, megbízható típus, konzervatív életvitel, nyitott hozzáállás. Éles eszű. Nem domináns fajta és nem is agresszív, de képes elérni a céljait és kiállni az álláspontjáért. Kimondottan kiegyensúlyozottnak tűnik, olyavalakinek aki folyamatosan kézben tartja magát, tudja, hogy ki ő, honnan jön és mit akar, mind lokálisan, mind globálisan. Az a fajta, aki nem hajlamos félreérteni a helyzeteket, akár pozitív, akár negatív irányban. Ez nálam egy nagy pozitívum, szeretem az ilyeneket, még akkor is, ha amúgy nagyon nem értek egyet az illető céljaival.

Az elején visszahúzódóbbnak tűnt, mint később, kicsit félénknek, és végig nagyon visszafogott volt. Ez mindig kiváltja bennem a nyitogató, triggerelgető reflexet. Kicsit provokálgatok, kicsit játszadozom, óvatosan persze, nehogy túllőjek a célon, hogy elnevesse megát, vagyhogy kizökkenjen a távolságtartásból. Nagyjából sikerült, de nem egyértelműen én csináltam, ő ítélt engemokésnak. Így is jó.


Amikor befejeztük az evést, felmentünk a szobába. Nagyon udvarias, nagyon figyelmes. Kérdezi, hogy jó-e a hőmérséklet, kérek-e valamit inni. Azonnal letette a pénzt az asztalra, némileg felkerekítve azt, amit kértem. Ott hagytam, nem kérek el pénzt előre, mondjuk azért megnyugtató látni, hogy ott van. Bár ő aztán nagyon nem az a fajta, aki próbálja megúszni a fizetést. Aztán megkérdezte, hogy mi legyen. Középbéna helyzet, válasz: esetleg üljünk le. Vagy nem is, elmegyek zuhanyozni, ha akar, ő is menjen el. Zuhanyzó felé haladva végigcirógattam. Élvezem az ilyen játékot, azt, hogy nem egyből vágunk a közepébe, amúgy is bejön ez a visszafogott, nyugis típus, aki ugyanakkor bőven nem mulya. A fürdőszobában zuhany, sminkigazítás, értelme persze nem volt, sötét volt utána végig.
Az ágyban: nem csókolózik. Viszont nem is elutasító. Lelkesen franciázik nekem, a technikája nagyon nem az amit szeretek, de mivel érdeklődő és nem sértődős, ezen lehet segíteni, ha még találkozunk. Egyelőre csak alapinstrukciókat kapott, nem akarom túlságosan frusztrálni egy találka alatt. Utána pedig simogatott, forgatott, puszilgatott. Az egésznek a tempója elég lassú volt, túl lassú ahhoz, hogy rám is hasson. Simogatta a fenekemet, a gesztusaiból úgy tűnt, kimondottan bejön neki, hogy úgy domborodik, ahogy. Később meg is jegyezte, hogy rubensi idomaim vannak és neki ez tetszik, nem bukik a vékony lányokra. A rubensi idomokhoz szerintem kellene még vagy 10 kiló plusz, de értettem, mire gondol.    
Nagyon sokáig nem került rám a sor a kedveskedésben, utána pedig szomorúan konstatáltam, hogy elég kicsi és egyáltalán nem kemény. Annyira nem, hogy nem jött össze a szex sem, végül kézzel fejezte be magának. Azt mondta, nem az én hibám, régen volt utoljára. Ha az én hibám is, én tényleg mindent megpróbáltam amit csak tudtam, szóval ha lehet is többet kihozni a helyzetből, arra én nem vagyok alkalmas. De általánosságban elégedettnek tűnt, szerintem ilyesmit várt.

Utána valamennyi pihizés, beszélgetés volt. Persze megint engem faggatott, pedig magamat hallhatom eleget és nekem már elég uncsi.. azért róla is kiderültek dolgok, főleg a személyiségéről. Azt mondta, a cégnél, a pozíciója miatt végigtolták egy több napos pszichológiai vizsgálaton, ez alapján pedig úgy jellemezhető, hogy nagyon erősen elemző típus (tök jó, végre valaki), ugyanakkor kimondottan szereti az embereket. Annyira, hogy élete során talán vagy három emberrel találkozott, akit nem tudott kedvelni. Nagyon érdeklődik is irántuk, azért faggat ennyit engem.
Hm, szóval nem azért, mert különlegesen elbűvölő vagyok...   LoL. Ha ez tényleg igaz, márpedig annak tűnik, akkor sokkal több benne az "extremitás", mint amit mondott. Nagyon szokatlan hozzáállás, nem láttam még hasonlót.
Volt még némi egyéb téma, az ő életéről is kiderültek apróságok, hobbi, lakóhely, ilyenek. Többször ásított, többször kérdeztem hogy ne hagyjam-e aludni, az utolsó kivételével azt mondta, ne. Több szex nem volt.
Felöltöztem és távoztam. A végén búcsúzásként reflexből szájrapuszit kapott, meglepődni látszott. Mondta, hogy ha még keresne, tudja a számomat, ez pozitív.

Összesen három órát voltam vele (precízen betartotta a megbeszélt keretet, szokatlan), 150 eurót kaptam, ebből huszat taxira. Amúgy onnan nem hazamentem, hanem egy másik találkára, ez csökkentette volna a taxiköltséget, mondtam is neki de mondta, hogy jó így az összeg.

Közben kaptam egy sms-t a másik pasitól hogy esélyesen 11-re ér a hotelbe, ami azt jelentette, várnom kell egy órát. Az előző hotel bárjában vártam (a kettes számú pasi hotelje túl kicsi, nem tudnék ott nyugisan üldögélni), megettem egy fagyit (drága bár finom), addig megírtam ennek a szövegnek kb a felét.
Végül 10:30kor írt, hogy megérkezett, mondtam, hogy fél óra és ott vagyok.

Ez a pasi viszont némiképp kiábrándító volt. Svéd, harmincas évei végén talán, üzleti úton. Barátságos, haveri hozzáállású, nem bánt, nem durva, de amit nála csináltam, azt úgy hívnám, szexmunka. Ügyesebb volt mint az előző pasi, foglalkozott is velem, de az egész róla szólt, nem hatott rám egyáltalán. Ez van. És hiába frissen zuhanyozott, egyértelmű izzadtságszaga volt. Összességében nincs vele különösebb bajom, teljesen okés, de nem lesz a kedvencem.
Elvileg már találkoztunk, megemlítette amikor megérkeztem. Zavarban voltam, hogy nem emlékszem rá. Egy dolog van, ami talán jellegzetes volt benne, így utólag: valami nagyon gáz felsőt viselt amire óvatosan rákérdeztem, kiderült, hogy egy nagyon márkás póló. Még jó hogy csak annyit kérdeztem, különleges darab-e valamilyen módon, azt hittem, azért hordja csak mert valami személyes emlék fűzi hozzá... nem mondhatnám, hogy érzékem van a drága cuccokhoz. Szóval halványan, de rémlik hasonló jelenet régebbről valakivel, talán az is ő lehetett.
Nem csoda, hogy nem emlékszem rá egyébként: 50 perc volt az egész ajtótól ajtóig. Ha az előző találkozó is ilyen volt, minden okom megvan rá hogy ne maradjon meg emlékként.
Elégedett lehetett velem, mert hívott következő napra is, kora estére.

*Megjelenés: egy olyan szett volt rajtam amihez a kiegészítőket a nap első felében vettem csak meg és így kimondottan tetszik. Az összhatás valahogy úrinős lett, mint amilyet egyes filmekben látni. Nem tudom, mitől van bennem ez a benyomás, nem volt cél,  közben meg az egész öltözet, ruha, öv, táska, nem ér többet hatezer forintnál. A cipő pedig Interspárból van. Talán a színösszhatás teszi. Törtfehér vászon jellegű ruha, térd alá ér, rózsaszín virágokkal, drapp levelekkel. Ehhez rózsaszín öv és magassarkú cipő, halványdrapp táska. Nem, ez így nem írja le :) mindegy is. Nem olyan amit privátban is hordanék, rajtam nem nagyon lehet ruhát látni, magassarkút pláne nem, de munkaruhának teljesen jó. Király, már két nyári összeállításom is van, plusz egy téli :)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr365447417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.06. 17:06:45

Most kíváncsi lettem az összeállításra:). Egyébként hihetetlen, mennyivel jobban tudod jellemezni az embereket (mondjuk jobban is érdeklődsz)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.06. 18:58:47

@Ivonn88: Köszi :) szerintem a te leírásaidon sokat dobna, ha néhány objektív körülményt is leírnál, ez nem annyira érdeklődés kérdése. Mondjuk hogy mennyi időre hívott, mi a szokásos "menetrend" vele, ilyenek.

A ruhát szerintem már láttad, magyaráztam róla, hogy képzeld el, FEHÉR (én mindig sötét színeket hordok), meg RÓZSASZÍN virágok vannak rajta. Meg a cipőt is, ez volt az amivel dicsekedtem, hogy életem első rózsaszínű akármije :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.06. 19:54:53

@noname.blogger: nem rossz ötlet:D
A ruhára emlékeztem, a cipő most ugrik be, már csak az övet meg a táskát nem tudom elképzelni:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.06. 20:50:29

@Ivonn88: Ha erre jársz, megmutatom :D de lehet, hogy neked teljesen más lesz a benyomásod az együttesről, mint nekem.

FranciaLány 2013.08.07. 11:02:16

Ma reggeli pozitív élményem: kb 2 hetente megyek hozzá, egy idősebb, nagyon vékony pasit kell elképzelni, úgy viselkedik mint egy úriember, mindig 1 órás, és minden alkalommal valami kis apró ajándékot is ad (ma egy kis csomag marcipán gyümölcsöt). Semmi extrát nem kér, nem durva, egyetlen mániája a fenekem (kicsit riszálni kell neki vetkőzésnél), elég "gyors", utána kicsit mindig dumcsizunk. Tőle mindig mosolyogva jövök el. :)Délutánra lesz egy másik egyórás. Két nap pangás után épp ideje. :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.07. 14:14:18

@FranciaLány: Ha jó, az jó :)
Az idősebb az mennyire idős? Nekem is pont most volt egy idősebb pasi, kb hetente jár, 87 éves :)

Amúgy ő is szereti az én fenekemet :)

FranciaLány 2013.08.07. 16:17:41

Az én "madárkám" (azért hívom így mert amíg nem látod-érzed akció közben olyan törékeny, tudja, hogy így hívom, nem haragszik) 81 éves. A mostani délutáni is megvolt, ő a szokásos ifjú menedzser típus, masszázst kért, mindig ezt kéri, semmi klasszikus, lezárás franciával, aztán zuhany (húú, de jólesett, ez a kánikula már túlzás). Mára már nincs senki, kicsit házi-asszonykodom itthon, este meg én vagyok a soros ebsétáltatásban. :) Alap-mérleg: ma jó napom van. Nektek?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.07. 16:23:28

Ez olyan fura, nekem eddig a legidősebb hm... 59 éves volt. Szerintem a korom miatt, azt gondolják, hogy túl idősek vagy nem tudom...

Egyébként én már egy hete csak a lábamat lógatom:), de hétvégén lesz meló, meg a jövő héten kettő. Szokás szerint nem viszem túlzásba, bár ebből az egyik kb 2, a másik kettő 3-4 órás lesz.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.07. 16:24:03

Mellesleg már vagy 5 napja fogalmazgatok egy bejegyzést, csak vagy időm, vagy agyam nincs hozzá, hogy összerázzam:)

FranciaLány 2013.08.07. 17:12:17

Nálam meg a fiatal a ritka, az átlagom 45 év, de nem bánom, mindig az idősebbekkel találtam meg a hangot jobban. Holnap egy extásom lesz (meg kell nővérkézzem, mondjuk ezt szeretem), a péntek még kérdőjeles.

FranciaLány 2013.08.07. 17:15:36

Ebben a melegben minden kihullik az ember fejéből. Személy szerint az írási képességem pácolódott meg (az előbb extrást akartam írni). :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.07. 18:02:30

@FranciaLány: lol, nálam is 45 az átlagéletkor és én is az idősebbekkel találom meg jobban a hangot.

Ma csak egy melóm volt, az említett törzsvendég úriember, meg van valaki aki már egy ideje pedzegeti hogy találkozzunk de mindig az utolsó pillanatban találná ki, hogy na akkor most, egy óra múlva. Én meg addigra már nem szoktam ráérni. Be kellene kapcsolni a telefont de nem sok kedvem van, úgysem szokott működni, plusz a lakás egyetlen légkondija a nappaliban van, a munkához pedig át kellene mennem a hálóba. Nem mintha itt olyan lenne a dolog mint egy jégverem, összesen 4 fokkal van hűvösebb mint kint, de az már elviselhető, kombinálva a ventilátorral.

Az eddigi nap okés, de lassan össze kellene szednem magam és csinálni valami értelmeset. Mondjuk elkezdeni lementegetni a régi blogom, jaj.

Playman123 2013.08.07. 19:32:58

@noname.blogger: Találtam egy nagyon jó progit, amivel nem kell oldalanként másolgatni, hanem egyből lement mindent! :)
www.httrack.com/

Playman123 2013.08.07. 20:41:27

@Playman123: Kipróbáltam, szuperül működik :)
A használatához annyit jó tudni:
- A projekt neve bármi lehet (ez lesz a gépeden a mappa neve)
- következő lapon az URL-be beírod a blogod URL-nevét, az azonosítóhoz és a jelszóhoz pedig azt, amit ők adtak meg!
Mindent letölt a saját gépre, a linkek tartalmát is. Elvileg a képeket is, de most egy olyan blogomat töltöm, amiben nem voltak képek, így ezt még nem tudom pontosan :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.07. 20:50:41

@Playman123: eddig jól hangzik, már csak az kellene hogy elérjem a b13at, most nem ajánlja a szokásos név-jelszó cuccot

Playman123 2013.08.07. 21:14:20

Be se kell lépni a B13-ba, csak ezt a programot elindítani!

Akkor most írom lépésről-lépésre az indítás utáni teendőket:
Új projekt neve: tetszőleges (pl. NNBB13Blog)
Projekt kategória: tetszőleges, én azt írtam, hogy Blog
A letöltési útvonalat nem változtattam, de tetszőlegesen átírhatod
Továbblépés után:
Művelet: "Webhelyek letöltése" - ezt válaszd
Ezután kattints az "URL hozzáadása" gombra
A felugró ablakban kell beírni az URL címet(természetesen mindenkinek a saját blogja URL címét :) )
A Hitelesítés résznél azt az azonosítót és jelszót kell megadni, amit ők küldtek (b13blog, eebeW6Sh)
OK után alul Tovább
A következő lapon én beállítottam, hogy "nem csatlakozik szolgáltatóhoz (már csatlakozott)" - és kiszedtem a pipát a "vonalbontás ha kész" helyről, mivel állandó kapcsolatunk van
A "Befejezés" gombra kattintás után már el is kezdi másolni

Playman123 2013.08.07. 23:03:18

Most fejeztem be több blog letöltését is, úgyhogy már műküdik a B13.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.07. 23:49:08

Ehh... nekem most sem. Kezd gyanús lenni hogy valami a gépemmel van, azután kezdte ezt csinálni hogy újraindítottam. Majd megnézem.

A progi a kommenteket is lementi?

Playman123 2013.08.08. 11:11:42

Tegnap más B13-ok is panaszkodtak, hogy nem sikerült elérniük az oldalt.
Probléma lehet még az, ha esetleg proxyn keresztül kapcsolódsz - ehhez a "Beállítások" menüpontban meg tudod adni a proxyt.
Problémát okozhat az is, ha nem az a verzió van megadva, az alkalmazásban, amit valójában használsz. Ezt ugyan automatikusan állítja, de nem árt ellenőrízni - szintén a beállítások között.

Mivel úgy néz ki, hogy a csillagok szerebcsés együttállása folytán nálam működik, és az ottani saját jelszóra nincs is szükség ahhoz, hogy bármely blog letölthető legyen, ezért ha semmiképpen sem sikerülne neked, akkor letöltöm szívesen, és aztán valami google-felhőben átdobom neked. Az én blogjaim 50-60 megásak voltak, a tied valószínűleg 100 megán felüli lesz :)

Playman123 2013.08.08. 11:12:26

@noname.blogger: Igen, a kommenteket is letölti, csak a képeket nem. De ezeket is csak azért nem, mert a B13 valami speciális képfeltöltési megoldást használt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 12:19:24

@Playman123: Meg tudnád csinálni nekem? Én továbbra sem férek hozzá. Semmilyen böngészővel, a másik gépről sem, a párom gépéről sem, a szerverünkről (Victor Hugo utcából) sem.
Köszönöm.

Playman123 2013.08.08. 14:30:18

@noname.blogger: Kész a letöltés :) 150 MB az egész, tömörítve 38 MB. Ezt csak google-drive-on keresztül tudom átadni. A részleteket priviben megbeszéljük. Megy e-mail.

kapusedző 2013.08.08. 17:21:27

150 euro 3 órára nem egy komoly kereset. Írországban egy óráért fizetnek ennyit és taxizni sem kell... :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 17:51:09

@kapusedző: Simán, de én itt vagyok :) és ez sem rossz kereset. nekem legalábbis tetszik.
Elvileg majd ha a sulit befejezem, Németországba fogok költözni és ezzel is fogok foglalkozni, de hiányoznának a többórás találkozók. Nem hiszem, hogy az ottani árszínvonalon is megfizetnék, szóval majd ki kell találnom valamit.

kapusedző 2013.08.08. 17:55:51

@noname.blogger: Persze, a magyar árak szinte a töredéke a külföldinek, de ott az emberek megkeresik rá a pénzt... Itt meg nem, pedig igénye annak is lenne rá, aki 150 ezret keres egy hónapban, de meg kell gondolnia, hogy szolgáltatóra költi vagy rezsire és kajára...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 18:18:36

@kapusedző: Nem állítom, hogy itt maradni van olyan jó, mint kimenni. Nekem viszont van egy csomó szempont, ami miatt egyelőre mindenképp maradok, utána pedig megyek, de nem vagyok annyira nagyon mobil, mint sokan mások. Első a suli, be szeretném fejezni és még van egy év a diplomáig. Második a párom, az ő itteni munkái, a kutyám, kaméleonok, akvárium, ilyenek, egyik sem könnyen hordozható vagy lepasszolható, illetve nem is akarnám lepasszolni egyiket sem. Ezek miatt nem tudok csak úgy otteremni a világ bármely pontján, ha ott éppen jobb a fizu. Majd, ha letelik az év, költözködöm, de akkor véglegesre, vagy legalábbis évekre.

kapusedző 2013.08.08. 18:26:15

Ha lesz/van lehetőséged kint dolgozni, itt ne maradj! :)
süti beállítások módosítása