Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek

Címkék: levrov

2013.08.09. 02:22

Jönnek azért a levelek, nem kell aggódnom. Egyrészt írt valaki az egyik site-ról, amire végre fel tudtam regisztrálni. Nem igazán értettem, hogy mit akar, úgyhogy megkértem, fejtse ki, és amúgy inkább az e-mailcímemre írjon. Lehet, hogy túl nagy feladatnak tűnt, azóta nem hallottam felőle.

Aztán írt mégvalaki, de vele esélyesen nem találkozom, mert augusztus vége felé jönne, amikor én nem leszek itthon. Azért még váltottunk egy-két levelet, hogy esetleg majd legközelebb... bírom egyébként, ha korábban szól valaki, de mondjuk az egy héttel előtte jobb, mint a 3-4 hét:)


Majd megint valaki, de ő 24 órát szeretett volna ..........-ben tölteni (magyarországi fürdőváros), amit én ugye nem csinálok, bár így belegondolva jól hangzik a strandolás... hm, neeeeem, akkor sem megyek:) (és őszintén szólva még mindig nem értem, hogy miért annyira biztos benne, hogy mi 24 órán keresztül kijövünk egymással)


Most pedig kaptam egy üzenetet, hogy ráérek-e 8-a  és 11-e között napközben valamikor. Ez érdekes, mert ugye most 9-e hajnal van, tehát elég nehezen tudtunk volna tegnap találkozni. Ez egyébként valószínűleg a honlap hibája, mindig éjszaka kapom ezeket az értesítéseket, hogy valaki írt oda. No mindegy, a vasárnapnak nagyon örülök, mert bár van egy csomó tennivalóm, hétvégén nem lehet semmit elintézni. A napközben meg külön jó, délután-este úgyis egy barátnőmmel találkozom, igyekszem majd egymás utánra szervezni a kettőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr325453106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.09. 13:11:48

" bírom egyébként, ha korábban szól valaki, de mondjuk az egy héttel előtte jobb, mint a 3-4 hét:)"

Hehe, most kaptam egy ajánlatot november végére :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 13:13:50

@noname.blogger: és erre mi a válaszod?:) Én legutóbb azt írtam valakinek, hogy elvben jó, gyakorlatilag kérdezze meg azért azelőtt is egy-két héttel.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.09. 13:39:08

@Ivonn88: Hogy esélyesen órám lesz aznap és még nem tuom, lóghatok-e róla, hiszen még azt sem tudom, mi lesz az. Másik, hogy akár ZHm is lehet aznap, azt nem tudom halasztani. Emiatt egyelőre beteszem a naptárba és ha valami közelebbit tudok, szólok. Ez esélyesen 1-2 héttel előtte lesz legkésőbb.
Szóval egész hasonló mint amit te válaszoltál :)

FranciaLány 2013.08.09. 16:49:35

"A nyáron mit csinálsz, kedves? Jún.első hete?" Ez valamikor áprilsban érkezett. Persze tali az nem volt, vagy lehet, hogy volt csak nem szólt, hogy ő az. Most a legtávolabbi előjegyzésem szept első pénteke, de hozzá minden hónap első péntekén megyek. Vannak érdekes figurák. :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 16:50:44

@FranciaLány: hogyhogy nem volt? Nem válaszoltál, vagy ő nem válaszolt utána?

FranciaLány 2013.08.09. 17:12:26

Megírtam neki, hogy pár nappal elötte telefonon pontosítsunk. Arra már nem válaszolt, és olyan hívást sem kaptam ami erre utalt volna. De lehet, hogy kamuka volt, jó öreg vidéki szokás a lányok idejét lefoglalni (általában több óra, extrák, a tapasztalatlan lányok szeme felcsillan, aztán csak várnak.... - velem is előfordult egyszer, utána az lett a belső szlogenem, hogy "elvileg szabad leszek, de hiszem ha a pasi itt van az orrom elött, lehetőleg pucéran"). Mondjuk most, hogy házhoz megyek új rendszerem van, kérek egy utsó cím-tali egyeztetést egy órával elötte, 5-10 perccel előbb érkezem, és a megbeszélt tali időpont után még negyedórát várok, aztán ha se telefon, se életjel lassan irány haza. Ha 25 órán belül telón, és egy héten belül mail-en nem jelentkezik, akkor fekete lista. Rejtett számossal meg alapból nem egyeztetek. Ti hogy álltok a rejtett mukikkal? Én elsőre felveszem, de megkérem, hogy számkijelzéssel erősítse meg (az utcai fülkék nem játszanak, mert az első 3 szám ugyanaz, már megtanultam).

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 17:23:05

@FranciaLány: Wow, szerintem igen engedékeny vagy:O. Én nagyon mellre szívnám, ha nem is szólna, írhat utána akár 1-2 órával is, valami nagyon jó indok kell, hogy legközelebb is találkozzunk.

Én emlékeim szerint vagy nem vettem fel a rejtett számot, vagy megkértem, hogy hívjon vissza számkijelzéssel. A "szólj előtte egy órával" szintén tökjó dolog, én is alkalmaztam:)

FranciaLány 2013.08.09. 17:33:18

Az engedékenység onnan van, hogy van egy nagyon kedves srác, de vesebeteg, és előfordult, hogy indulás elött rosszul lett. Pár nap múlva írt mailt. Így talonban van az, hogy esetleg történt valami. De ha nixi életjel akkor listás lesz. Azt jobban utálom amikor elkezdenek alkudozni (tisztára úgy érzem magam mint a porcelán szobor a lengyel piacon).

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.09. 19:54:14

@FranciaLány: A rejtetteket vagy felveszem, vagy nem. Elvileg az a szabály hogy nem, de nem mindig tartom be.

Ha valaki telefonon előre egyeztet, mondjuk következő napra, azt szoktam, hogy megkérem, hogy küldjön egy megerősítő sms-t aznap x óráig (előtte legalább egy órával de inkább több), ha nem teszi, automata lemondásnak számít. Az ilyenekért nem haragszom, mondjuk érdekes, de volt egy olyan is aki nem küldött visszajelzést viszont eljött. Nem voltam felkészülve, se takarítás, sem egyebek, úgyhogy hazaküldtem. Marhára nem értette.
Ha viszont megbeszéljük és nem jön, pláne nincs a címen azért feketelista, hacsaknem valami nagyon jó magyarázata van rá.

Almeron 2013.08.14. 19:08:36

Sziasztok!

Kissé zavarban vagyok, mert úgy érzem, hogy egy alapvetően privát, de publikus csevegésbe írok..

De nem igazán értem, hogy mi értelme hónapokra előre lefoglalni egy időpontot. Számtalan tényező adódhat, ami semmissé teheti a találkozót.

Jómagam maximum órákkal a találkozó előtt (kb. 2-4 óra)szoktam időpontot egyeztetni, vagy esti időpontban megállapodok, hogy első vendégként kora reggel találkozók a hölggyel.
Az egy napon túli időpontok bizonytalanok, mert számos olyan eshetőség közbejöhet, ami lehetetlenné teheti az együttlétet.

Természetesen a korrektség kedvéért szükséges jelezni, hogy nem jön össze a találkozó.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.15. 10:25:36

@Almeron:
Az én esetemben olyan körülmények miatt szoktak előre időpontot foglalni, mint pl egy Magyarországon rendezett konferencia, amire messziről utazik az illető. Ezeknél akár több hónappal előre is lehet tudni a dolgot, nyilván nem szokás az ilyeneket összevissza tologatni, és ilyen heklyekre általában egyedül érkeznek a népek szóval egy haveri sörözés sem jöhet közbe. De ha pl egy üzletember Magyarországon tölt pár napot, üzleti találkozókkal, akkor az is viszonylag tervezhető.

Mivel ilyenből, de legalábbis előre egyeztetettből sok van, innentől másoknak is érdemes előre egyeztetniük, ha találkozni szeretnének. Pl most van valaki aki ma este szeretne találkozni és most írt - pech, betelt.
Meg aztán egyszerűen vannak emberek akik szeretik előre tervezni az életüket. Én is ilyen vagyok, szóval ha van ilyen lehetőség, előnyben részesítem.

Nincs olyan nálam hogy "rendelési idő" amikor csak olyat csinálok amit bármikor félbeszakíthatok. Régebben volt, de úgy jött ki hogy a nemzetközi hirdetőoldalak és az angoltudásom miatt megszaporodtak az előre egyeztett találkozók, dobtam a készenléti időt.

Az előre egyeztetett talik amúgy is hajlamosak hosszabbak lenni, ami jobban megfelel az ízlésemnek, mint sok rövid. Meg úgy tűnik, a rövid talis emberek amúgy is kevésbé buknak rám.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.15. 10:34:58

@Almeron: Egyébként én értékelem, ha külsős beleszól a beszélgetésbe.

...a témához még: magyar pasik is szoktak előre egyeztetni, náluk általában nincs rá annyira fix ok, mint a külföldieknél. Gondolom ők is szeretik előre ismerni és tervezni a programjukat.

Te mennyi időre szoktál menni a lányokhoz?

Almeron 2013.08.16. 20:05:44

@noname.blogger: altalaban egy orat szoktam holgyeknel maradni. Ketto vagy tobb ora csak visszajarokent. Kivetelek persze mindig adodnak, de, hogy tobbet maradjak szukseges, hogy partnerem ne csak szexualisan kosson le, hanem hogy "klasszikus", muvelt kurtizan legyen, es/vagy lekosson szemelyisege.

Teny, hogy ritkan van szerencsem onallo, nem "menedzselt" lanyokhoz, igy ritkan adodik, hogy napokra elore foglaljak idopontot.

Almeron 2013.08.16. 20:24:59

De, ha mar az idorol van szol, nos... Amit viszont soha nem ertettem meg, hogy miert marad sok vendeg fel orat. Ar tekinteteben ritka elonytelen, kulonosen, ha a tusolast, egyeztetest, stb... beleszamitjuk. Kb. a fel ora fele ezzel el is megy, s teny, hogy a fennmarado 15-20 percben is sima el lehet menni, de akkor is a 2-5 ezer kulonbseg igen elenyeszo.

Lanyok,nektek mi a meglatasotok?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.16. 23:19:00

@Almeron: Amikor volt nálam fél óra, azt fél óra szexxel töltött időnek számoltam és max 20 percet lehetett szánni pluszban az egyéb készülődésekre.

Ivonnál sincs fél óra, viszont suisseprojectnél van. Talán ő többet tudna mesélni erről.

Művelt kurtizán éppenséggel nem vagyok :) vagy érdekesnek talál valaki, vagy nem. Mondjuk ha vendég lennék, nem hiszem hogy elsősorban a művelt kurtizánokat találnám érdekesnek, és nem biztos, hogy kissebbség vagyok ezzel.

Érdekes ez a műveltség dolog. Egyszer valaki kérdezgetett tőlem műveltségi tesztes kérdéseket, de még a "tudomány" témán is megbuktam, pedig az volt az utolsó reményem. A kérdés azt tesztelte, hogy ismerem-e a csillagképek neveit, és nem... arról egészen tudnék beszélgetni hogy hogy keletkeznek és milyen reakciók zajlanak bennük, modjuk átlagemberhez képest egészen képben vagyok a témából, de hogy pont erről a bolygóról nézve melyek hogy látszanak, vagy hogy egy tipikus ember kutyuskára vagy inkább harci kocsira asszociál az elhelyezkedésükből, azt valahogy totál irrelevánsnak érzem. Szóval nem, nem vagyok művelt, jobban érdekel a dolgok működése, mint a címkéik.

Almeron 2013.08.20. 15:27:34

@noname.blogger: Talán nem volt a legszerencsésebb a "művelt szó". Én arra gondoltam, hogy a partner, vagy szolgáltató személyisége legyen érdekes, kommunikáljon, és nem csak egy darab fa módjára próbáljon túlesni az együttléten. Sőt némi színészi játék sem árt, hogy elhitesse az ügyféllel, hogy mennyire nyerő.
A műveltség pedig igen relatív kérdés... Mennyire tekinthető műveltnek egy elméleti fizikus, vagy egy programozó informatikus, miközben a hétköznapi életben gyakorlati hiányosságokkal küszködik...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.20. 23:56:05

@Almeron: Nem tudom, külső szemmel ilyen vagyok-e... gondolom valakinél igen, valakinél nem. Valakinek érdekes a személyiségem, valakinek idegesítő. Azt biztos, hogy létezik, nem lehet eltéveszteni :P. A kommunikálás általában megy. A színészi játék csak olyan ön-módosítgató jelleggel: eljátszani nem nagyon tudok dolgokat, viszont befolyásolni tudom a saját hangulatomat, érdeklődésemet. Illetve úgy általában szeretek figyelni, a személyre is, a mondandóra is, amit nagyon könnyű úgy értelmeznie az ügyfélnek, hogy ő nyerő.

Elméleti fizikus/programozó informatikus: egészen találó példák velem kapcsolatban :) az talán elmond valamit, hogy az efféle figurákkal kimondottan jól ki szoktam jönni és témát is mindig találunk. Minél kockább, annál jobb :)

suisseproject 2013.08.27. 22:55:13

@Almeron:
1. Van, akinek csak ennyi ideje van, pl. ebédszünetben nem akadt jobb dolga :)
2. Ha ennyi idő elég neki, akkor elfogadja, hogy ennyi az ára és nem vacillál azon, hogy több idővel jobban jött volna ki. (Félliteres kóla:)
3. Ha végképp nem akar sok pénzt költeni, mondjuk x ezre van elkülönítve, akkor is csinálhat ilyet.

Oké, nyilván nem az a csoport, aki kinézi a lányt és egy alkalmas időpontban meglátogatja, rákészül, kíváncsi a lányra stb. Inkább az, aki eldöntötte, hogy ő bizony most ki akar kapcsolódni és akit gyorsban kiválaszt és ráér, ahhoz megy.

kaktuszdzsek 2013.09.01. 15:52:10

@noname.blogger: "Egyszer valaki kérdezgetett tőlem műveltségi tesztes kérdéseket... ismerem-e a csillagképek neveit, és nem... arról egészen tudnék beszélgetni hogy hogy keletkeznek és milyen reakciók zajlanak bennük... Szóval nem, nem vagyok művelt, jobban érdekel a dolgok működése, mint a címkéik."
Jól jöhet a következő "tudós" kuncsaftnál vagy a következő műveltségi teszten ;)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.01. 16:10:00

@kaktuszdzsek: Ohh, köszi :)
Sajna műveltségi teszteken nem ilyeneket kérdeznek. Tudós kuncsaft, az már okésabb :) De mondjuk az indexes tudomány rovatot, illetve bármilyen hírportálos tudományos rovatot érdemes erős fenntartásokkal kezelni, mert erősen torzul az információ, mire eljut hozzájuk.
süti beállítások módosítása