Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szigetes ember

2013.08.21. 08:02

(Ez egy kissé régebbi bejegyzés, ahogy a címből is látszik, csak mostanában kissé lustábban gyártom a bejegyzéseket)

Ma egy szlovén emberrel találkoztam. Röhögtem, mert a Sziget miatt van itt, éljenek a külföldieket vonzó események ;)).

Na, ez egy olyan találkozó volt, amikor fél óra után azon gondolkodtam, hogy na basszus, hogy fog eltelni ez a három óra, amit megbeszéltünk. Kiderült, hogy azért van itt többek között - azon túl, hogy amúgy is élvezi a Szigetet -, hogy mindenféle együtteseket hallgasson meg (állítása szerint napi 7-8-at, mindegyiket kb fél órán át), és ha tetszik, amit hall, meghívja őket náluk játszani. Meg is kérdezte, hogy mik a kedvenc együtteseim, és egy magyar együttest mondtam, aminek rögtön meg is kereste az egyik koncertfelvételét, úgyhogy elég sokáig az ment (igaz, ritka szar felvétel volt, vagy ők ilyen bénák élőben, nem tudom), íme egy pluszpont:)

Nagyjából 10 perc igen erőltetett beszélgetés után a lényegre tértünk, ami tulajdonképpen nagyon félénk csókokból és a testem két kiemelt pontjának (lehet találgatni) fogdosásából állt. Eleve egy kicsit hm, negatívan álltam hozzá az illetőhöz, ami az e-mailjeinek személytelenségéből és egyéb tényezőkből fakadtak, amiket nem emelek ki. Teljesen rendben volt ahhoz, hogy találkozzunk, de nem segített abban, hogy borzasztó odaadó legyek. Egyébként úgy tűnt, ő se nagyon igényli, eléggé kiszolgálás-alapú szexet várt el, miután lefektettem, szépen hanyatt dobta magát és úgy maradt, nem kezdeményezett. Ami részemről rendben van, tényleg.

Aztán valahol félúton elkezdtem gondolkodni, mert olyan félénknek tűnt, biztos csak meg van illetődve, lehet, hogy volt egy csomó rossz tapasztalata, nehogy már én is plusz egy legyek… ezektől a gondolatoktól automatikusan szimpatikusabbá vált, úgyhogy már kicsit én is pozitívabban álltam hozzá a dologhoz. Ami egészen addig tartott, amíg kb hm, 50%-ban a számba élvezett. Tudni kell, hogy nálam ilyen opció nincs, a fertőzések elkerülése végett (legalábbis a kockázatuk csökkentése érdekében), ami ugyan nincs kiemelve a honlapomon, de oda sincs írva, hogy lenne. A biztonság kedvéért azért meg szoktam kérni a másikat, ha már régóta franciázok, hogy szóljon, mielőtt…. itt viszont semmi jele nem volt annak, hogy ejakulálni fog, utólag úgy tűnt, hogy őt is meglepte. Na, de ezek után megint esett a szimpátia-mutatója, főleg, hogy úgy éreztem, nem sajnálja eléggé:P. Hülye helyzet, mert valószínűleg baromira nincs tisztában ennek az egészségügyi kockázatával - nagyon sokan nincsenek -, én meg dühösen épp nem azon gondolkozom, hogy hogyan tanítsam meg erre az apróságra, viszont a dühömet se fogom annyira kimutatni, mint szeretném, mert azért nem akarom tönkretenni a hangulatot. Ehelyett magamban puffogok és az ember nem válik szimpatikussá, de talán még ez a legjobb út (vagy persze az, ha elmagyaráznám, hogy ez miért gond).

(Viszont így pár nappal később jut eszembe valami (Szerintem Rpflora bejegyzése után), ami viszont szép volt tőle, hogy egész rendesen figyelt, a legtöbb pasinak nem nagyon sikerül elsőre – nem csak munkában, általában. Szóval ha valaki a csiklóval foglalkozik, nem árt, ha előtte megnedvesíti az ujjait, mondjuk benyálazza egy kicsit. Ezt általában úgy oldom meg, hogy benyálazom én, így inkább aranyossá válik a szituáció. Na, ő volt az egyetlen hosszú idő után, aki második alkalommal már magától tette meg, mert EMLÉKEZETT!)

Utána egy fokkal jobb lett a helyzet, szex után valahogy eltűnik az a zavar a viselkedésből, oldódik a légkör meg minden. Egészen jót beszélgettünk, még csak nem is vágott bele folyamatosan a szavamba;), mint ahogy előtte tette. Ajánlottam egy énekest, ami már jobban tetszett neki, kíváncsi vagyok, hogy vajon kap-e az illető meghívást :D.

A második körben már nem volt semmi különös, franciázni kezdtem, majd gumi fel és hátulról lett vége. Azért így visszagondolva elég fura, hogy nagyjából minden hiányzott az együttlétből, ami egy kicsit is intimmé teszi, bár én próbálkoztam.

Viszont ő elég elégedett volt, kaptam borravalót is, meg sok-sok szép bókot.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr795468482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ranieri (törölt) 2013.08.21. 17:19:57

Khm, az a címadás:)
Érdekes, hogy a zsigeri reakció hogy meg tudja verni az agyat. Persze csak a pillanat törtrészéig, de akkor is:)

"a Sziget miatt van itt, éljenek a külföldieket vonzó események"
A blogszemléző szerkesztőnek már tényleg semmi dolga, még azt az egy figyelemfelkeltő mondatot is készen kapja, amit kitesz a cím alá a ketrecbe:D

Viszont igazából egy tartalmi kérdésem lenne majd (mindkettőtök felé), csak elég összetett, és nem is olyan könnyű megfogalmazni. A vendégek attitűdjéhez és reakcióihoz van köze, pl. az a viszonyítási rendszer, amiben az ő elégedettségük meg értékeléseik születnek - sokszor úgy tűnik, hogy ezek teljesen függetlenek attól, hogy ti hogyan élitek meg a találkozót, meg egyáltalán attól, hogy mi történik:)
Egyelőre csak egy bemelegítő segédkérdés a témához: ha esetleg volt már alkalmad olvasni vendégek által írt beszámolókat magadról, azok mennyire szoktak hasonlítani a te saját értékelésedhez az adott találkozóról?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.21. 20:24:22

@ranieri: "ha esetleg volt már alkalmad olvasni vendégek által írt beszámolókat magadról, azok mennyire szoktak hasonlítani a te saját értékelésedhez az adott találkozóról? "
Vagy igen, vagy nem. Van, hogy egészen olyan volt az én szememben is mint az övében és olyan is van, hogy teljesen más. Extrém példája ennek, hogy egy beszámoló szerint orgazmusom volt, én viszont ilyesmiről nem tudok, sőt, színlelni sem próbáltam.

Almeron 2013.08.21. 23:46:19

@noname.blogger:
Szerintem ez inkább önmaguk fényezése. A sokat jár prostituáltaknál, az sok esetben önzővé válik a szexben, és már nem annyira célja, hogy kielégítse partnerét (is). Ez főleg társasegyüttléteknél okoz gondot :(

Ha valaki a beszámolójában közzéteszi, hogy a prostituált is elélvezett, nos akkor előfordul, hogy szándékosan "ferdít", hogy önmagának, és másoknak is bizonyítsa mekkora faszagyerek, hogy ő még egy prostit is a csúcsra juttat.
(visszaolvasva de kacifántos lett az előző mondat...)

notC 2013.08.22. 15:42:23

@Almeron: csak mint témához nagyon nem szakártő kérdezem, hogy ez miért ennyire kardinális kérdés? Mármint az orgazmus.
OK, hogy munka, de az benne van a munkaköriben, hogy nem szabad (el)élvezni? Vagy annyira nem élvezetes mégsem? Vagy az a baj, hogy maga szex lesz annyira közönséges, hogy nem lesz több, mint egy pohár vizet meginni?
Bocs, nem bántás véletlenül sem, de épp az imént olvastam a morális töprengést a katonáról, meg a pszichológusról és felvetődött bennem a kényszer vs szabad választás, és a "hétköznapi munka élvezete" közti önellentmondás.

notC 2013.08.22. 15:43:05

@noname.blogger: bocs.. erre akartam válaszolni

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.22. 17:34:23

@notC: Lehet élvezni akkor is, ha munka. Ami elveszik, legalábbis nálam, az az újdonság varázsára adott pozitív reakció. Volt néhány egyéjszakás kalandom, mielőtt belekezdtem volna, kimondottan izgalmasnak találtam őket, és az első fél-egy évben a munkánál is megvolt ez az izgalom. Utána viszont sajna elveszett :(
Ami probléma lehet ezen kívül az nem annyira az én alaphozzáállásom, hanem a pasiké. Sokaknak fontos, hogy a lánynak is jó legyen, de annyira már nem, hogy tényleg odategye magát. Privát helyzetben simán kikövetelném magamnak az "ellátást", mondván hogy én is odateszem magam hogy neki jó legyen, alap, hogy ez fordítva is így legyen (ha ez nem jön be, lehet máshoz fordulni helyettem), itt viszont erre nincs jogalapom, itt az én kedveskedésemet a pénz kompenzálja. Marad a pasi jóindulata, ami általában megvan, ugyanakkor gyakran kényelmesek is és nem akarnak ezen komolyan erőlködni. Viszont bántja őket, ha nekem nem jó. Úgyhogy ez a dolog nálam mindig kötéltánchoz hasonlít, megtalálni az egyensúlyt, és ez sokat tud rontani a relaxált hangulatomon és az így élvezeti értéken is.

A kommented elejét nem értem.. kinek kardinális kérdés, a pasiknak? Nekik gondolom egóból az, ha az. Nekem nem az.
Nem, nem fontos, hogy ne élvezzem, nyilván inkább az az, hogy élvezzem, nem vagyok mazochista.

Az említett morális töprengés amúgy Ivonntól származik, nem tőlem.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.22. 17:36:59

@Almeron: Lehet. Amennyire rémlik a beszámoló, nem volt önző jellegű szóval ha a pasi az is, esélyesen maga előtt is titkolja. Én nem emlékszem rá, nagyon régen volt. Már akkor sem tudtam beazonosítani, hogy ki írta. Az öncsalás esélyes, minthogy egészen biztos hogy nem élveztem el vele, és ha valaki nem élvez és nem is színlel akkor azt nehéz orgazmusnak nézni. Bár mint látszik, nem lehetetlen..

kaktuszdzsek 2013.08.22. 21:46:20

Lehet, hogy csak egy álarc volt ez a rendezvényszervező jellegű duma? Angolul ment a diskurzus?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.22. 22:10:12

@ranieri: köszönöm, elég nagy szükségem volt a bemelegítő segédkérdésre:).
Ha visszagondolok, nálam nincsenek hatalmas eltérések. Ahol úgy érzem, hogy túlzásokba esik az elkövető mind a teljesítményemnél, mind a reakcióimmnál, ott megfigyeltem, hogy az írója amúgy is szívesen él a túlzással, más beszámolóiban is.

Viszont van az, amikor csak látom az illetőn, hogy elégedett, beszámoló nem születik, én meg nagyon nem vagyok az... szerintem egyrészt elég jól leplezem az elégedetlenségem:), másrészt meg van egy olyan érzésem, hogy még ilyenkor is messze készségesebb vagyok, mint az átlag.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.22. 22:12:33

@kaktuszdzsek: nem rendezvényszervező az illető, hanem elvileg van valami új szórakozóhely, amit hamarosan készülnek nyitni, és oda kell heti 2-3 együttes, ami játszana. Persze, lehet kamu a dolog, ahogy kb bármi, amit nekem mond valaki.

Most ugrik be amúgy, hogy pár éve találkoztam valakivel, aki meg konkrétan a Szigetre szervezett zenészeket ;)

Egyébként igen, angolul beszéltünk.

RonaldM4U 2013.08.25. 21:03:56

Sziasztok.
Írhatna valamelyikötök egy bejegyzést arról, hogy mi az átlag szexualitás manapság. Menyire elterjedt az anal szex kérés, vagy az arcra/mellre élvezés, tehát mi izgatja a férfiak fantáziáját napjainkban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.26. 02:26:30

@michael85: Kérdezd meg esetleg Flórát a kurvavagyok blogról. Hozzá szerintem sokkal inkább átlagemberek járnak, több lánnyal is van kapcsolatban.

Arról szívesen írok, hogy mi az átlag szexualitás nálam, illetve Ivonnál. A kettő esélyesen hasonló. De pl az anális szexről meg az arcraélvezésről azért nem tudok érdemben nyilatkozni, mert én ezeket nem csinálom, ez ott van mindenhol az adatlapomon, az ezt igénylő pasik pedig nem hozzám jönnek érte.
Hogy megkavarjam, egy ilyet vállaló csaj meg azért nem mérvadó, mert ő meg többet kap ezekből :)

Szerintem amúgy az anális szex igénye elterjedt, a férfiak harmada igényelné időnként tőlem is, ha lehetne, Fiatalabb korosztályban valószínűleg még gyakoribb, csak velük nem találkozom, nálam az átlagéletkor 45 körül van. Egyszer csinálok egy ilyen korstatisztikát is és kiteszem a blogra :)
Az arcra élvezés szerintem kevésbé népszerű, azok közül is kevesen igényelnék, akik amúgy franciával mennek el. Szerintem aki aktussal fejezi be az szinte egyáltalán nem akarja így befejezni.

Ezt pl lehetne kérni tőlem, mert nem zárkózom el teljesen, de míg az anális szexre viszonylag gyakran próbálnak befűzni, erre alig valaki. Néha ugyan megkérdezik, de nem úgy tűnik, hogy fontos nekik.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.26. 12:08:52

@michael85: NNB elég jól összefoglalta, bár annyit hozzátennék, hogy nálam egyszer-kétszer előfordul, hogy megkérdezik, mehet-e a végén az arcomra. Ez általában a nagyon csak dugásra fókuszált embereknél vettem észre. A honlapomon csak az van felsorolva, amit vállalok, így néha a külföldieknek néha nem lenne egészen tiszta, hogy mi az, ami nincs, vagy legalábbis ezzel magyarázom, hogy a magyar hirdetőoldalnál a maximum, amire megkértek, a testre élvezés lehetősége volt (amit viszont vállalok).

Egyébként a honlapomról jött emberek elég jelentős része megkérdezi az análszexet, szóval nem tudom, gondolom van rá igény. Ha viszont belegondolok a korábbi párkapcsolataimba, ott elég vegyes volt a felhozatal az "undorodom tőle"-től kezdve a "nagyon izgat"-ig, átlagban nekem úgy tűnik, hogy jó dolognak számít, de nem követelmény.
süti beállítások módosítása