Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

(Aki most kapcsolódna be: a bloggerekről)

"Egyébként a múlt hétvégi képeket a párom a művészkedéseihez készítette, és sajna elég szarul sikerültek:(, viszont a most hétvégén lehet,hogy készülnek hirdetős képek. Bár nem tudom, most eléggé lelomboz a meló. Egyrészt a páromat zavarja, merthogy már csak két hetet vagyunk együtt, amíg elutazik négy hétre, meg amúgy is, "most olyan szar a hangulat köztünk", miközben csak hármat szeretnék összesen dolgozni a hónapban, és kurvára nem tehetek arról, hogy az emberek pont nem akkor jönnek, amikor ő nem lesz itt (illetve de, jönne valaki, amikor nem lesz itt pár napig, de meg fog jönni). Ráadásul igazából nekem sincs kedvem dolgozni, de fogok valószínűleg pénteken is, meg szombaton is, és akkor legalább már meg is van a 3 a hónapban."

Ez is olyan béna, itt sakkozok miatta ezerrel... merthogy az előző hétvégénk elég rosszul sikerült, leginkább miattam - nem vagyok kibékülve a hétvégékkel -, és erre a hétvégére valami jobbat terveztünk. Viszont már megbeszéltem a múltkori emberrel, hogy szombaton találkozunk. Aztán kiderült, hogy a jövő hét valamelyik hétköznapi napján szintén találkozom valakivel, és akkor jött a "de már csak két hétig leszünk együtt"-duma.

Szóval kitaláltam, hogy akkor csak az egyikkel találkozom, a másikkal (ezzel a hétvégivel) majd októberben, meg majd lesz még egy harmadik szeptember végén, de akkor a párom már úgyse lesz itt. Viszont már túl késő volt lemondani a hétvégit, így most az van, hogy a héten remélhetőleg kettőt dolgozom, "legalább letudom erre a hétre", vigasztaltam. Persze a fenti panaszok mellett azt is elmondja, hogy nem akar hátráltatni, és ha dolgoznom kell, dolgozzak. Viszont ettől máris rosszabbul érzem magam, és így, hogy nekem sincs kedvem dolgozni, kicsit máris nehezebb rávenni magam.


Az meg még jobban idegesít, hogy senkire sem tudok itt építeni. Kb egy hete írt valaki egy nagyon udvarias hangvételű levelet arról, hogy tudunk-e találkozni kedden a reptérnél lévő hotelben. Nagyon kedvesen válaszoltam, hogy természetesen, és a taxiköltség meg ennyi.Kb ez az egyetlen dolog, amire tudok gondolni, hogy zavarhatta, habár a taxiköltség mondjuk úgy maximum a 20%-a a másfél órás áramnak, és Magyarországon ez senkit se zavart. Tényleg nem tudom, miért nem válaszolt.

Aztán hétfőn írt valaki, hogy bocsi a kései ajánlatért, de nem találkoznánk-e aznap egy vacsira meg egy kis szexre? Válaszoltam, hogy az aznap nem igazán oké, szóljon legközelebb hamarabb. Visszaírt, hogy rendben, holnap? Válaszoltam, hogy a holnap kissé bizonytalan X és Y okok miatt. Megkérdeztem a szerdát, leokézta, én meg visszakérdeztem, hogy pontosan mikor, hol és mennyi időre szeretne találkozni. Az egész levélváltás kevesebb mint másfél óra alatt zajlott le, szóval nem tudom, mi történhetett nagy hirtelenjében az emberrel, ami miatt egyszercsak nem válaszolt többet. Mindenesetre ezen egy kicsit felhúztam magam, és az előbb írtam neki, hogy ha meggondolta magát, megtudhatnám-e az okokat. Ugyanis tényleg rohadt kíváncsi vagyok. Persze valószínűleg nem kapok választ.


És ez nem az első ilyen eset, és egy kicsit már elegem van. Magyarországon ennél azért több levelet kaptam, és esküszöm, még ma is kapok kb annyi levelet budapesti találkáról, mint itteniről, pedig azért eléggé átírtam már a legtöbb hirdetésem (most látom, azért az elmúlt heti statisztikában már inkább itteniek vannak, nem magyarok). A hétvégén csinálunk hirdetős fotókat, de a látogatások számából úgy látom, egyszerűen nem találják meg elegen az oldalamat. Ezen valami keresőoptimalizálás segítene, de valahányszor kutakodtam a témában, mindig csak odáig jutottam, hogy "legyen sok link meg sok címke". Tudom, hogy ez édeskevés ;), de mindig úgy voltam vele, hogy nem csinálom én ezt annyira komolyan, hogy szükségem legyen rá. Csak az a helyzet, hogy így meg teljesen kiszámíthatatlan a dolog. Néha úgy érzem, hogy egyszerre ír 5000 ember, aztán sokáig senki. Hogyan lehetne ezt egyenletesebbé tenni?;) Valószínűleg sehogy.

És ilyenkor valami hihetetlen módon felbosszant, amikor arról beszél, hogy az ő otthonához képest milyen rohadt alacsonyak az áraim. Igaz, ennek mondjuk az lehet az oka, hogy Amerikában ugye eléggé büntetik mindkét félt (oké, tudom, eléggé megtűrt a dolog, de akkor is), míg itt totálisan legális a dolog. Ha jobban belegondolok, láttam lányokat hasonló árakon, mint én, nem kéne a páromra hallgatni...

Egyébként pár sikertelen próbálkozás után - ami azért jó sok levelezéssel járt - lehet, hogy lesz valami egy bdsm-randiból. Meglátjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr515508005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása