Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezt meg mire véljem?

Címkék: hülyék levrov Ivonn

2013.09.20. 17:00

Tegnap írt nekem valaki egy egészen rendes levelet arról, hogy elég gyakran jön a környékre, és ezekre az alkalmakra keres valakit, mutatnék-e képeket meg ellátnám-e információval. Nosza, megadtam a honlapom címét. azzal, hogy nézzen szét nyugodtan.

Később kiderült, hogy nem tudja megnyitni az oldalamat. Megkérdeztem, hogy melyik országból próbálkozik - ugyanis néhány országot blokkoltam. Válasz: USA. Na, mondom, érdekes, esetleg próbálja meg mégegyszer, hátha. Semmi. Ezek után kivettem egyes országok blokkolását, mire érdekes módon közölte, hogy hoppá, most viszont működik. Visszakérdeztem - megadva a lehetőséget valamiféle kimagyarázásra -, hogy egészen biztosan az USA-ból ír? Merthogy most mindössze annyi a változás, hogy kiszedtem ezt az ország-blokkolást, ami viszont az USA-t soha nem is érintette. A válasz: hogy igen, egyébként New Yorkból ír. Visszakérdeztem, hogy izé, ugye nem baj, ha kicsit gyanakvó vagyok, merthogy én az USA-t sosem blokkoltam, és gyanús módon mégse találta a honlapot mindaddig, amíg más országokat le nem vettem a tiltólistáról. Na, erre jött a támadás, hogy teljesen rendben van, ha én nem, van még ezer másik lány a városban, aki szívesen találkozna vele, ha én nem.
Oké, gondoltam, legyünk azért kedvesek, és amúgy is érdekelt a dolog, de persze nem minden áron. Közöltem, hogy nem úgy értettem, és szeretném ezt az egész ügyet kideríteni, de persze nyugodtan kereshet másik lányt (azért eléggé megbántott, ne fenyegetőzzön itt nekem).


Az utolsó válasza:

No worries. 

If you are cool and willing to focus on answering if you will be able to provide what i am looking for, then no reason why i should want to find some other girl. if u are interested, can we talk about how we can be mutually helpful and fun for each other rather than worrying about where i am currently located. 
Azaz: semmi gond, ha hajlandó vagyok arra koncentrálni, hogy vajon képes vagyok-e azt nyújtani, amit ő keres, akkor nem keres másik lányt. Ha érdekel, tudnánk-e arról beszélni, hogy hogyan töltsük el kellemesen az időt együtt, ahelyett, hogy azon aggódom, hol van éppen.
Oké, gondoltam, akkor most kitalálunk egy tuti módszert, hogy hogyan teszteljem le az illetőt. Az üzenettel megvártam a párom, hogy segítsen, ami már csak azért is volt jó döntés, mert én egyfajta "bizonyítsd be, hogy igazat mondasz"-levelet akartam írni, ami az ő segítségével inkább "segíts nekem, hogy megoldjuk a problémát"-levél lett. Tessék:
I still don't understand how you can be in NYC if you can see my website only when I unblock other countries. How can you make me comfortable that you really are contacting from NY? I would really appreciate if you can because maybe there's a problem with my web hosting server. So here's my idea: take a photo of ANY street you want to in NY that includes a paper that says e.g. "hi .......", give me the exact street name and number (and zip code if possible), so I can use this to show my hosting server they're blocking NYC.  I would really appreciate this help.

Best regards,
..................
Azaz: nem igazán értem, hogy lehet New Yorkban, ha csak akkor látja az oldalam, amikor leveszem a tiltást más országokról. Hogyan tudna megnyugtatni, hogy tényleg onnan ír? Nagyon örülnék, ha képes lenne rá, mert lehet, hogy  a szolgáltatóval van valami gond. Szóval az ötletem: készítsen egy képet akármelyik utcáról NY-ban, amin egy lapra azt írta, hogy "hi .........", adja meg a pontos címet, és így tudok szólni a szolgáltatónál, hogy valamiért blokkolják az USA-t.
Oké, talán a levél eleje még mindig erős egy kicsit, de istenem.
Két és fél órája nem válaszol, amikor előtte percenként váltottunk levelet, és szerintem nem is fog. Eléggé biztos vagyok benne, hogy hazudott, nem is a reakciója miatt, hanem azért, mert amikor levettem az országokat a tiltólistáról, akkor hirtelen mégis látott.
Csak azért van bennem mégis némi kételkedés, mert basszus, miért hazudna bárki arról, hogy honnan ír nekem?

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr795526024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2013.09.20. 19:51:34

Van racionális magyarázata annak, ha valaki az USA-ban él vagy dolgozik, de a szerver amin keresztül kilép a világhálóra, az másik országban található. Például a world wide multiknál ez nagyon gyakori. Lehet, hogy ezt ő nem is tudja.
A másik lehetséges magyarázat az lenne, hogy proxyt használ, hogy a valódi IP-címe ne legyen lekövethető. Ezt a magyarázatot én azért nem tartom valószínűnek, mert akkor ezt már írta volna, mert ezt csak szántszándékkal csinálhatja.

Akármi is van, a megoldás, amit ti választottatok az nyújtja a legbiztosabb bizonyítékot. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy valamilyen arab, vagy más, általad letiltott országból ír, amit nem szívesen vall be.

diosarok 2013.09.20. 20:51:40

Ha feleannyira intelligens lennél, mint azt képzeled magadról, akkor magadtól is rájöttél volna arra, amit az előző kommentelő mondott. Aztán ha ennyire megválogatod a klienseidet, nem meglepő, hogy nem állnak sorban nálad. Nem csak fizetni kell érted, hanem még mindenféle fotókat is csinálni az utcán...

Playman123 2013.09.20. 21:55:14

@diosarok: Attól, hogy nem ismeri az informatikai rendszereket, még lehet intelligens. Az meg, hogy nem ugrik minden jöttmentre, már jelez egy minőségi színvonalat. Úgyhogy szerintem ez a beszólásod eléggé félresikerült. Szerintem.

Playman123 2013.09.20. 22:29:55

Most, hogy már tudom, milyen országokat blokkoltál, azt kell mondjam, hogy jogos a gyanakvásod. Azokba az országokba a multik nem telepítenek internet kilépési pontként használatos szervert.Egyedül India jöhet esetleg szóba, de ott is inkább csak call centereket üzemeltetnek.
Azt tudom elképzelni, hogy egy valóban New Yorkban dolgozó indiai otthonról írt neked.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.21. 09:01:51

@diosarok: a szerver-dolog az én fejemben is megfordult, de leginkább csak egyfajta intúícióként, mert valóban, ezekről a dolgokról kb semmit sem tudok.

"Nem csak fizetni kell érted, hanem még mindenféle fotókat is csinálni az utcán... "

Egy teljesen ártatlan kérdés: ebből a bejegyzésből az jött le, hogy én mindenkitől megkérem, hogy csináljon egy fotót bizonyítandó, hogy hol lakik? Mert ha igen, akkor nagyon félreérthetően írok :O

@Playman123: ebben az esetben nem bánom, hogy ha esetleg mégis New Yorkban van.
Akárhogy is, annyira azért nem kell a pénz, hogy kockáztassak.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.21. 13:05:56

Én azt nem értem, miért hazudna neked a hollétéről.
Egyébként miért blokkoltál egyes országokat?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.21. 14:11:48

@noname.blogger: gondolom, a negatív sztereotípiák miatt, mert korábban már volt rossz tapasztalata azzal, hogy megmondta, honnan jött, és nem fogadták.
Nagyrészt amúgy pontosan sztereotípiából fakadóan blokkoltam országokat:), pl. olyanokat, ahol jellemzően a nőket nem tisztelik különösebben, vagy pl. a fent említett Indiát, mert pl. neked voltak rossz tapasztalataid indiaiakkal.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.21. 15:05:20

@Ivonn88: Értem :) nekem már csak az arabokkal vannak fenntartásaim. Előtte a vietnámiak és az indiaiak is blokkolva voltak, de pont most nemrég találkoztam vietnámival és indiaival is, és nem volt velük semmi rossz tapasztalatom.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.21. 15:11:54

@noname.blogger: na ja, gondolom, az is lehet, hogy előtte csak véletlenül találkoztál annyi borzalmas indiaival vagy vietnámival, nem tudom, kéne erről is egy statisztika:).

Most azon gondolkozom, hogy anno amikor török vagy kínai vendéggel találkoztam, róluk mondtak csúnyákat, de pl. a kínai pasi az egyik kedvenc vendégem volt (igaz, az azért tényleg érződött rajta, hogy nem tart valami sokra, de nem agresszívan), a török srác meg..:))) Igaz, Izmirben lakott, ami az egyik legliberálisabb török város, szóval leht, nem reprezentálja a legjobban a törököket.

Igaz, valószínűleg az átlag külföldi üzletember is udvariasabb, mint a honfitársai.

Almeron 2013.09.21. 16:17:22

Szerintem egy vendég szemszögéből ez a történet teljesen másképp hanzik.
Magamból kiindulva szerintem nézzük csak mi is történhetett a másik oldalon.
A pasas elkezd levelezni a lánnyal. Nem tud fellépni a weblapjára ezért segítséget kér. A hölgy megoldja a bonyodalmat, és a képeket + leírást megtekinti, így szinte már minden sínen van. Az első lépés pipa, már csak a helyszín és az időpont kérdéses.

DE kap egy levelet, amiben rákérdeznek, hogy biztosan az USA-ból ír-e. Pasasunk nem nagyon tudja hova tenni ezt a levelet, ráadásul nem érti miért kéri számon rajta a lakhelyét. Úgyhogy jelzi, hogy nem örül a kérdésnek.

Válaszként a levélíró megjegyzik, hogy kereshet másik lányt,ha akar, viszont mi helyzet a lakhely kérdéssel.

A pasas helyében én ekkor már negligálnám a beszélgetést, mert már eléggé rosszul kezd alakulni ez az egyeztetés. Az eddigi találkozók megszervezése eddig egyszerűen ment, most viszont valami új történt. Végigpörög a fejében, hogy ki is ez a nő, és vajon ennyire akadékoskodó lesz a találkozáskor is
De a pasas türelmes, és visszaválaszol, hogy foglalkozzanak inkább megkeresése okával. Ráadásul nem érti, hogy miért annyira fontos hol él, mikor úgysem ott fognak találkozni. Teljesen lénytelen információ (az ő szempontjaiból).

És végső válaszként kap egy olyan kérést, hogy ugyan bizonyítsa be egy friss fotóval, hogy NY-ban él e vagy sem.

Huh… ez egy elég kemény kérés, ráadásul sértő is. A pasas helyében én sem válaszoltam volna.

Playman123 2013.09.21. 16:31:07

@Almeron: Logikusan hangzik amit írsz, de gondolj bele, te mire vélnéd ha valaki egy arab címről írna neked, azt állítva, hogy az USA-ban van. Ha ennek észszerű magyarázata van, azt rögtön tisztázhatta volna. Így viszont jogos a gyanakvás.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.21. 22:07:19

@Almeron: vehette a pasi támadásnak, amit írok, de érthetően leírtam, hogy miért vagyok gyanakvó: én soha nem blokkoltam az USA-t, más országokat viszont igen, és annak ellenére, hogy állítólag az USA-ból ír, a más országokat blokkolás levétele megoldotta a problémát. Leírtam, hogy miért gyanakszom, tisztázhatta volna magát.

" Úgyhogy jelzi, hogy nem örül a kérdésnek.

Válaszként a levélíró megjegyzik, hogy kereshet másik lányt,ha akar, viszont mi helyzet a lakhely kérdéssel. "

Nem ez történt. Ő volt az, aki közölte, hogy ja, amúgy találhat más lányt is, ha számomra ez az egész problémás. Igazság szerint itt egy kicsit felment bennem a pumpa, és talán én sem válaszoltam túl kedvesen. Konkrétan így nézett ki a két e-mail:

"thats fine. there are thousand of other girls in ........... I can find in case u are not comfortable with me. "

És az enyém:

"Well, I didn't mean it by that way and I was about to find a solution to find this whole thing out. But of course you can find some other girl.

Have a good luck,
........"

Vicces tény: először nem is szólt, hogy nem tudja elérni az oldalam, csak miután elküldtem, a következő levelében megkért, hogy küldjek jobb minőségű fotókat, illetve az áraimról kérdezett. Ekkor kicsit csodálkoztam, merthogy a honlapomon vannak jobb minőségű fotók, és az áraimat is láthatja. És csak akkor szólt, hogy ja, amúgy a honlapomhoz nem tudott csatlakozni.

Almeron 2013.09.22. 12:49:00

@Ivonn88:
Számomra még mindig nem egyértelmű. De fontos a biztonságérzet, így a te szempontjaidból helyesen cselekszel, hogy nem találkozol vele.

Ugyanúgy a másik oldalnak is jobb, ha a találka elmarad, mivel már megterhelte egy-két negatívnak ható levélváltás.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.22. 14:13:23

@Almeron: mármint melyik része nem az? Ha gondolod, priviben elküldöm a levelezést.

Nem tudom, ahogy visszaolvasom a leveleimet, nekem úgy tűnik, hogy végig udvarias voltam, és leginkább elnézést kértem, hogy ilyesmivel zargatom. Az utolsó levelet lehet, hogy megfogalmazhattam volna szebben is, de őszintén szólva tényleg úgy éreztem, hogy itt valaki át akar verni. És ebben az se nagyon segített, hogy ahelyett, hogy az illető komolyan vett volna és segített volna megoldani a problémát, helyette nekiállt fenyegetőzni, hogy ha nekem problémám van, találhat ő másik lányt. Nem valami udvarias hozzáállás.

Egyébként most nézem, az egyik levelem, ami után ő azt írta, hogy találhat másik lányt, utólag kicsit bunkóbbnak látszik, pedig azt még abszolút udvariasnak szántam, és még zavarban is voltam, amiért gyanúsítgatom.

Mindenesetre tényleg jobb, hogy nem találkoztunk.

tra lala 2013.09.23. 09:39:56

Ha a ficko tiltott orszagbol van, akkor nyilvan nem fog valaszolni, bar en mar az elejen megkerdeztem volna, hogy miert vagyok tiltva. Raadasul mindegy honnan vagyok, ha arabokkal nem akarsz talalkozni, akkor ugyis elkuldesz amint meglatsz, hiaba irok amerikabol vagy barhonnan mashonnan. Szoval ebbol a szemszogbol nem is ertem, miert nem kerdezi meg, hogy kiket nem fogadsz. Illetve miert hiszi azt, ha becsap honnan ir, akkor majd nem fogod egybol elzavarni, amint meglatod, hogy kicsoda.

Masfelol, meg ha igazat mond es tenyleg amerikabol ir, akkor csodalnam, ha venne a faradtsagot. En nem vennem, hacsak nincs benned valami kulonleges, amiert csakis teged akarlak. De akkor is inkabb megkernek valakit, hogy szaladjon le helyettem valahova azzal a papirral es fotozza le. Amit egyebkent a vilag barmely reszerol meg tudok tenni.

Szoval ez a foto keres egyenlo a visszautasitassal, csak ez jobban szorakoztat, mert mi van, ha tenyleg csinal fotot? De gondolom mar akkor sem talalkoznal vele.

Amugy latogatottsagi statisztikad nincs? Abban csak latszodik, hogy a levelkuldeskor honnan neztek meg.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.23. 14:31:11

@f renc: annak, aki nem ismeri ezt az escortoldalt - és leginkább csak az ismeri, aki készített honlapot -, az nem tudja kapásból, hogy azért nem tudja megnyitni az oldalt, mert blokkolva van az ország, ahonnan ír. Ha személyesen találkoznánk, nem hinném, hogy leesne, hogy honnan származik, hacsak meg nem említődik. Mondjuk nyilván megkérdezem, de ha akkor derülne ki, hogy egy általam blokkolt országból... hát, nem tudom, hogy akkor fognám magam és lelépnék-e.

Szerintem ha kedvesebben fogalmazom meg a levelet, akkor megtette volna, főleg, mert olyasmit kértem, amit kb bármikor megcsinálhat, hacsak kimozdul otthonról, a plusz fáradság egy kattintás egy telefonnal, plusz egy papírlap, amire ráírja, hogy "hello, XXX". Nem tudom, nem mondanám 100%-ra, hogy az ember megtenné, ha velem akar találkozni.

Azért megkérni valakit, hogy csinálja meg helyettem tényleg macerás lenne:), ráadásul nem biztos, hogy van is ismerőse New Yorkban.

Van statisztikám, de csak napi lebontás van, időpontra nincs.
süti beállítások módosítása