Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kérdés

Címkék: Ivonn szexmunka

2013.09.23. 20:46

Rpflora blogján a következő komment(részletet) olvastam:

A válaszom: "(...) felötlött bennem a kérdés, hogy esetleg máshogy vagy másról kéne írnunk? Sokan mondták, hogy csak a meló napos oldalát mutatjuk (ami szerintem nem igaz), de sosem értem, mi az, amiről írnom kéne. "

És most tényleg elgondolkodtam, hogy van-e esetleg olyan téma, amit kihagyok, és nem azért, mert nem tudok róla nyilatkozni, vagy esetleg hogy túlságosan egyoldalúan írok... tényleg nem tudom, ugyanis biztosan nem fogok részletes leírást adni arról, hogy hogyan szexelek valakivel, nem is tűnik túl érdekes témának, biztosan sokan mások is élnek szexuális életet. Az sem igaz, hogy negatívumokról nem írtam soha, és hát mindenféle általánosságot sem szeretnék mondani a szexmunkáról meg szexmunkásokról, hiszen - sok újságíróval ellentétben - pontosan tisztában vagyok azzal, hogy nem ismerek minden szexmunkást, a legtöbb általam ismert kollegina hozzm hasonló: önkéntes, sokszor diák, inkább szereti csinálni, mint nem, mindenesetre tudatos mérlegelés és döntés eredménye a szexmunka. Ha általánosságot írunk, az általában olyan forrásokból van, amik körüljárták a témát - ld a TASZ vagy a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete által megosztott tartalmak.

Szóval nem tudom... miről kéne írni?

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr175530369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 00:14:23

Én esetleg írhatnék arról, hogy a meló csökkenti a privát irányú libidómat ami néha gond tud lenni, illetve hogy hibás reflexeket épít be. Pl hogy ha valami nem jó (azaz nem fáj vagy ilyesmi de közömbös, nem okoz örömet, esetleg enyhén idegesítő), inkább kihátrálok a beleélésből, de nem igyekszem korrigálni. Ez melóban értelmes, privátban viszont nem jó.
De erről a témáról kb ennyit tudnék írni, így is épp elég idétlen, hogy ilyen témákról írok...

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 13:22:55

@noname.blogger: maga a téma szerintem nem idétlen, és én is érzékenyebb vagyok már a bénákra vagy pedig az esetleges bénázásokra, amik akár ugye a párom oldaláról is jöhetnek. Mondjuk gyanús, hogy ez mintha csak azóta állna fenn, hogy a párommal vagyok, akivel minden eddiginél jobb együtt lenni, úgyhogy eléggé magasra tette a mércét, nehezebb a közelébe kerülni, mint mondjuk két éve.

kispolgár 2013.09.27. 21:34:26

Van egy dolog amit nem értek. Bár lehet, hogy nem tudjátok erre a választ. A feleségeknek nem tűnik fel, hogy a a családi kasszából havi 15-30.000 vagy még több Ft hiányzik? Vagy mondjuk a pasas balhézik egy ideig mert nincs otthon elég szex aztán a balhé eltűnik, mert elkezd hivatásosokhoz járni. Ez nem tűnik fel az asszonynak?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.29. 14:32:05

@kispolgár: Nem hallok ilyen balhékról, szóval ezek szerint nem. Gondolom nincs náluk olyan szigorú elszámoltatás, meg általában nem a minimálbérből élők járnak csajhoz. De az is lehet, hogy az ilyen pasi tudatosan kezd spórolni az egyéb kiadásain, legalább pár hónapig, hogy legyen átmenet és ne tűnjön fel. Vagy mondjuk nem mondja meg pontosan h mennyit keres, vagy egyéb juttatásokat nem vall be otthon, vagy ilyesmi.

Ez amúgy engem is érdekelne, azon gondolkodom, hogy lehet, hogy az olyan kapcsolatokban, ahol a pasi fizetős csajhoz jár, általában nem is közös kassza van hanem inkább mondjuk fix háztartáspénz, a többi pedig nem elszámolandó. Nem tudom, nem szoktam ilyesmiről beszélgetni. Nekem az a természetes, ha a bevétel közös, de ez én vagyok.

Egyébként nem hiszem, hogy eltűnne a balhé a 15-30 000 Ft kiadástól.Aki azon feszül hogy nincs elég szex az nem lesz elégedett havi plusz két-három körtől.

kispolgár 2013.10.01. 13:24:39

@noname.blogger: Talán ez a fix háztartáspénz a legvalószínűbb.
süti beállítások módosítása