Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

tegnapi meló

Címkék: meló esetleírás callgirl NNB

2013.10.10. 12:29

Írok néha én is,  mostanság nem sok bejegyzés származott tőlem :)

Szóval tegnapi ember.

Nagyjából két hétre előre lett megbeszélve a találkozó. A levelében írta, hogy a budapesti tartózkodása idejére keres társaságot, tehát ha jól kijövünk, több találkozó is várható, értelemszerűen hosszabbak.

Az egyik wellnesshotelben találkoztunk, elvben fél nyolckor, gyakorlatban csúszott nyolcra. Elsőre maradtunk a hotel bárjában, kicsit ismerkedni. Nálam kicsit alacsonyabb, pocakos középkorú pasi. Később kiderült, hogy belga, kora ötvenes. Elsőre nem volt igazán rokonszenves, de ellenszenves sem, úgy tűnt, nincs túl sok közös pontunk. Gyakorlatias gondolkodású, felszínes, nem különösebben érzelmes figurának tűnt, kicsit aggódtam, mit fogunk kezdeni egymással több órán keresztül.  A hotel bárjában megittam egy forró csokit, ő pedig egy kólát, közben némileg erőltetett beszélgetés. Ki mit dolgozik, mit csinál Budapesten (nyaral, két állás között egy hónap szabi), ilyenek. Őszintén szólva nem voltam túl jó passzban, előtte sokáig beteg voltam, szerintem ez látszott az arcomon is, tartottam tőle hogy nem jövök be neki, de nem volt ilyen gond.  Attól is tartottam hogy köhögni fogok és orrot fújni, de ezt is megúsztam. Ja meg kergettük a felszolgálót, aki valamiért nagyon igyekezett nem észrevenni a vendégeit. 

Ezután szobába fel, minimális beszélgetés (nem rendszeres lányoknál de előfordul, pár éve elvált, még nem heverte ki, barátnő nem nagyon működhet így) , de szinte azonnal barátkozni kezdett.  Én még elszaladtam zuhanyozni. Hosszasan csókolóztunk (imád csókolózni, azt mondja, jól csókolok,  nekem is bejött az ő stílusa), utána át az ágyra, ott hosszadalmas előjáték, leginkább csókolózás-simogatás, aztán foglalkozott röviden csak velem, utána pedig én vele, hosszabban. Kaptam egy csomó pozitív visszajelzést :). Utána gumi, néhány póz, de nem élvezett el, aztán még folytattuk valamennyi ugyanilyen, minek nevezzem, előjáték/petting jellegű dologgal. Itt már sokkal érzelmesebbnek látszott. Úgy tűnt, hiányzott már neki nagyon az érintés, simogatás, ezt később meg is fogalmazta. Egy idő után abbahagyta, pihiztünk valamennyit, de akkor is szorosan hozzám bújt, simogatott. Beszélgettünk, főleg az ő életéről. Válás, az asszony elhagyta másért, ennek egy részletesebb sztorija. Tetszett, hogy nem szidalmazta nekem a nőt. Kicsit boncolgattuk hogy mik motiválhatták az utolsó időszak problémáit. Családi dráma története, feleség fiatalkora (gyerekmolesztálókat néha szívesen kinyírnám), félidős apukaság hogyanjai. Beszélgetés a gyerekeiről, nagykamaszok, majdnem felnőttek már. Az egyik nemrég bejelentette, hogy meleg, a pasi ezen sem acsarkodott. Valamennyit ezen is témáztunk, felhoztam párhuzamos sztorit saját életemből. Irántam is érdeklődött, de nyilvánvalóan nincs közös érdeklődési területünk, úgyhogy maradtunk az emberi viszonyoknál. Család, párkapcsolat, tesók. Az ő fizikai állapota: kórosan kövér volt, valami gyomorszűkítő cuccot csináltak rajta, azóta huszonkilót fogyott és még ugyanennyit tervez fogyni. Azt mondta, királyul bevált, örül neki hogy mellette döntött. Van egy csomó "luk", sebhely a hasán, ahol műtötték.

Dicsérgette még az alakomat is, plusz úgy tűnt, szeret markolászni mindenfelé. Úgy tűnik, 70 kiló környékén átléptem egy másik kategóriába, most már nem az átlagos-vékonyakkal "versenyzek" hanem kimondottan a húsosabb formákat kedvelő pasik keresnek meg, akiknek így ideális vagyok. Érdekes, valahogy nem gondoltam volna, hogy így lesz.

Néha vicces tud lenni, hogy mennyire megváltozik valaki, ha örömet kap a másiktól... bármi egyéb helyzetben két szót nem tudnánk váltani, nulla közös téma, itt meg kimondottan barátkozott, érdeklődött, számított, hogy mit mondok... pedig pont itt semmi, de semmi érdeke nem fűződött hozzá.

Később még volt egy szexes kör, de ennek a végén sem ment el, nem is eröltette. Mondta, hogy ez általában így működik, eléggé szeszélyes, de a lényege nem is a befejezés.  Aztán megint beszélgettünk, nekem pedig lassan mennem kellett már, éjfél körül volt. Sikerült többször beleásítanom a beszélgetésbe, de egyébként neki is már lefekvési idő volt. De alig akart elengedni. Mondta, hogy oké, akkor menjek, de nem mozdult, így nem tudtam egyszerűen kiszabadulni a karjai közül :) Végül kissé határozottabban mozdultam, fel tudtam kelni. Öltöztem, közben kérdezett az anyagiakról. Most nem gondoltam, hogy engedményeket kellene tennem, rendesen felszámoltam az ágyban töltött időt.  Őszintén szólva kicsit fárasztott*, nekem, vele ellentétben, nincs hiányom ölelésből, simogatásból, ez nem olyasmi amit saját indíttatásból is csinálnék, ellentétben némelyik beszélgetésekkel. Nem volt vele gondja és az sem látszott, hogy zavarnák az új áraim. Viszont felhozta, hogy egy csomó hirdetőoldalon kisebb számok vannak, igaza van, nem frissítettem, el ne felejtsem majd megtenni.

Bejöttem neki, úgyhogy pénteken is találkozunk. Kevésbé ágyban töltős alkalomra, kora délutántól kb éjfélig. Városnézünk Budán, meg elmegyünk kajálni.

*ha valaki felhozza hogy hogy képzelem hogy még rinyálok emiatt, holott munka nélkül keresek egy csomó lóvét, plusz jódolgomban, hasonlók, eskü kitiltom a blogról.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr725561708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása