Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[A címen sokat gondolkodtam, hiszen a leírt hegy nem sima lakás és nem is klub. Majd megkérdezem az írót, hogy németül hogy hívják]

(A postot Hátrányos helyzetű kaviár írta)

Valahogy úgy alakult az életem, hogy jó 3 éve belülről láthatom a police.hu-n rendre "üzletszerű kéjelgés"-nek titulált világot. Vagy inkább életformát. No, nem vagyok benne a legbelső körökben (az tilos is nekem). Én eggyel kijjebb állok, azaz én a szobaajtón kívül maradok, mint recepciós. Otthon ez a munkakör értelmezhetetlen. Így talán előbb inkább erről.

Nos, Németországban élek és dolgozom. És még mielőtt elkezdődne a mantra. Igen, adózom, én is, és a ház(ak) is. Tetszik tudni, ez itt legális.

Szóval, akkor a ház és a recepciós és a lányok és az itteni rendszer.

A recepciós
Általában (már, ahol van ilyen) az a feladata, hogy intézze a hirdetéseket, kezelje a telefonokat, fogadja a vendégeket, segítsen nekik dönteni, ha bizonytalanok, és ne engedje a lányokat a fejére nőni. Amolyan  SS-tisztbe oltott jóságos nagymama, némi lelki szemetesláda beütéssel. Természetesen a külső megjelenés, a nyelvtudás, a selymes, behízelgő hang a telefonban alapfeltétel. Mint egy jó porszívóügynöknél ;).

Ezek az általános dolgok. Aztán minden ház más, másra helyezi a hangsúlyt, mást vár el. A magam portáján maradva, legegyszerűbb egy átlagos napot leírva bemutatni ezt a fajta munkát.

"Hajnali" fél 9-kor indul a nap, amikor az esetlegesen még alvókat ráveszem, hogy mégse tegyék. A ház 10-kor nyit addig minden lánynak rendbe kell raknia a saját szobáját, és valami emberi formát öltenie, aminek azonban nagyon közel kell állnia a hirdetésben szereplő fotóihoz. Ja, én közben a közös helyiségeket tisztítom, meg a konyhát készítem elő az ebédfőzéshez, illetve a mosókonyhában bűvölöm a mosó- és szárítógépeket. 10-kor indul az érdemi munka a telefonok bekapcsolásával, a hirdetések csekkolásával (kijavították/cserélték, amit előző nap kértem), az új jelentkezők netes ellenőrzésével (hol dolgozott, milyen fórumvéleményeket írtak róla stb.).

Közben beindulnak a hívások, be-befutnak vendégek. A törzsekkel kissé bizalmasabban, a még bizonytalan újakkal "szorongásoldóan" indul a bájcsevej, közben két telefon is cseng (napersze, hogy egyszerre), terminegyeztetés (A másik is ugyanakkor akar jönni ugyanahhoz, afranc, 15-20 perc elhúzás, legfeljebb bájcsevegek). És ez így az éjféli zárásig. Közben valahogy az előző nap egyeztetett ebéd is elkészül, mosás, fürdőszobák rendszeres csekkolása (A pasik miért nem tudnak nem mindent eláztatva zuhanyozni?), cica-harcba bulldogként való belemenés (Ok, ok, többet nem kaptok azonos időszakra termint [a lakásokba 1-2 hetes időszakokra jönnek a lányok - Ivonn], de ha ezt a pár napot nem bírjátok ki egymás mellett, már most csomagolhattok!).

És akkor végre éjfél. Halleluja! Végre elszámolhatom a lányoknak a pénzüket, levakarom magamról a vakolatot, még némi pletyó, a nap átdumálása, majd kizavarok mindenkit a fenébe a szobámból, és alvás. Kb. ilyen egy átlagos, konfliktusoktól mentes nap, semmi extra-szervezési feladattal (újak érkezése, régiek távozása, a főnökök heppjeinek meghallgatása, majd lebeszélés, útközben elkeveredett lánynak segítségnyújtás, meg amire most még nem is gondolok).

A ház és a rendszer
A ház maga egy kétszintes épület, öt kifejezetten dolgozásra berendezett szobával, plusz az iroda és a kötelező mellékhelyiségek illetve alagsori mosókonyha. Egyszerre legfeljebb öt lány dolgozik, a bejárati ajtónál meg egyetlen csengőgomb, ugyanis úgyis a recis fogadja a vendégeket. Az öt külön csengő, öt névvel meg kissé közönségesen fest. A hely ugyanis, a körülményeket és az árakat tekintve eléggé a felsőbb kategóriákba sorolható, legalábbis a házas-több lányos műfajban. A körülményekről szólva, mindkét szinten fürdőszoba és mosdó, többféle tusfürdő, testápoló, dezodorok, melegen tartott törölközők, borotvahabok és egyszer használatos borotvák alap. A szobák tágasak, a franciaágyak tényleg franciaágyak, giccs, műanyag bisz-basz, lányok "alvós macija" nincs. Minden szoba külön stílusban van berendezve, és más-más színek dominálnak. A használati cuccok minőségiek. Hm, hát és az árak sem a legalacsonyabbak, de nem is a luxusnak nevezett kategória.

Először is gyorsmenet nincs (10-15 perc 40-50 euróért). A minimálisan eltölthető idő normál szervizzel a fél óra 100 euróért, az óra 150, az extrák 30 eurónál kezdődnek. A lányok 60-40-es rendszerben dolgoznak, azaz 60% a lányé, 40% a házé. Az extrák, természetesen a lányokat illetik. Igen, ez így legális, még mielőtt, ugye. A lányoknak viszont gyakorlatilag az élelmiszeren és a saját piperecikkeiken kívül nem kell költeniük semmire. A hirdetések, tisztálkodószerek a vendégek számára, mosó-és mosógatószerek, a munkához elengedhetetlen kellékek, mind a ház számlájára mennek. Hogy mégis minden hülyeséget képesek összevásárolni, az már más kérdés.
Nna igen, a lányok. De ezt talán majd legközelebb, mert így is épp elég hosszú lett posztnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr495557583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2013.10.11. 17:56:43

Érdekes, miért csak egy-két hétig maradhat egy lány. Ha egy vendég hónapokig visszajárna miatta, akkor bukja a bevételt a ház?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.11. 18:01:28

@Mária: nem hinném, hogy csak addig maradHAT, de a lányok azt hiszem, általában nem maradnak hosszú időre, mondjuk erről a szerzőt kell megkérdezni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 01:25:18

A napi 14 órás, 7/7 rendelkezésre állás elég durva lehet, nyilván azért van ez a rendszer, mert csak rövid időre jönnek a lányok. Illetve oda-vissza: A háznak nyilván ez a profilja, folyton változó kínálat, folyamatos nyitvatartás, aki odamegy, azt esélyesen ez vonzza. Gondolom nem véletlenül írta Kaviár, hogy az ő dolga pl a vendégnek segíteni választani, akinek segíteni kell az nyilván nem úgy megy oda, hogy tudja, kit akar. Nekem úgy tűnik, ez egy klasszikus bordély, nem keverendő a magyar általános modellel, ahol pár lány egy helyen rendel, de a vendégek leginkább egy adott lány hirdetésére mennek, pont mintha egyedül lenne a lakásban. Én úgy képzelem el, hogy ide sokan egyszerűen beesnek az utcáról, és kérik az "étlapot" :)

Gondolom attól még lenne visszajáró néhány lányhoz, azt meg bukják, ez van. Cserébe jönnek azok akiket érdekel a változatosság.

Ha jól tippelek, itt nem lehet olyat csinálni, hogy valaki bejárós, nem 14 órát van ott, csak mondjuk napi 8-at, és tart hétvégét is.

2013.10.12. 01:43:42

piszok olcso svajchoz kepest..szinte felar.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 15:06:56

@zseketto88: Hollandiához képest is, ha jól emlékszem, ott az ablakos rendszerben 200 egy óra, és gondolom, az ott a legolcsóbb megoldás (ez persze nem biztos)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 18:58:56

Huhh, most láttam csak, hogy tegnap kiment a poszt.
Mna, akkor. Ilyen házba (Haus, ez neki a német neve ;) ), általában 1-2 hetes terminekre jönnek a jobbára kelet-európai lányok. Ezek olyan lányok, akik nem élnek itt életvitelszerűen, hanem csak a melóra jönnek ki.
Maradhatnának tovább is, de mivel otthon általában család, miegymás, ennyit szoktak itt tölteni.
Visszajárós lány több is van, és nekik kialakult törzsvendégkörük is. Persze, mindig vannak újak is. Ezért kevert a vendégkör: törzsek és újak.
Lehet, napi 8 vagy akár 6 órát is dolgozni, lehet hétvégét szabadnak kérni, ha a lány heti bérleti díjat fizet. Akad néha ilyen is, bár ők jobbára itt élő lányok, akiknek a ház egy kissé pihenés is. Már ahhoz képest, amikor maguknak intéznek mindent.
Az árak meg. Nos, ma Németországban az alapszervizért ennél többet nem lehet kérni (alapszerviz: minden gumival, csók, kis mellerotika, szex). Illetve lehet, de nem lesz, aki kifizesse. És ezek még a gazdagabb tartományok. Az Ossieknál vagy a fővárosban ennél is trébb az árképzés.
(Azért Svájchoz egy megjegyzés, ott sem mindegy melyik tartomány. Baselben pl. kb. ugyanezek az árak, csak frankban).

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 19:46:57

@Hátrányos helyzetű kaviár: Köszi az extra infót :)

"itt élő lányok, akiknek a ház egy kissé pihenés is. Már ahhoz képest, amikor maguknak intéznek mindent. "
Basszus inkább intéznék magamnak mindent, plusz húsz másik lánynak, minthogy össze legyek zárva egy csomó csajjal egész napra :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 19:56:28

@noname.blogger: Macht nichts ;).

No, nem is mondtam, hogy ez egy kész nyaralás lenne, de arra megfelel, hogy amikor lazítani szeretnének kissé, akkor arra pont jó. Minden lánynak megvan a saját szobája, nem kell egymás s.ggében ülniük, csak, ha akarnak.
Őszintén szólva, a lány jobban jár a heti bérleti díjjal anyagilag, mint a 60-40-es rendszerrel. De ezt csak úgy megsúgtam, és csak neked ;).

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 20:00:19

@Hátrányos helyzetű kaviár: ez érdekes, mitől pihenés? Hogy nem maguknak intéznek mindent?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 20:07:38

@Hátrányos helyzetű kaviár: Minden lánynak megvan a saját szobája? Ezt úgy érted, hogy ott alhat is? Én évekkel ezelőtt egyszer kitaláltam, hogy kipróbálnék egy ilyen külföldi túrát, de olyan helyet nem találtam, ahol tényleg külön szobám lehet, ahol a munka után alhatok is, meg ahol a cuccokat tárolhatom (nyilván elzárva, nem széthányva a szobában). Volt külön dolgozó mindenkinek, de aludni csak másokkal közös szobában lehetett.
Egyébként amikor ezt írtad: "Egyszerre legfeljebb öt lány dolgozik" az nekem valamiért azt jelentette, hogy van a házban mondjuk 7 lány, de egyszerre max annyi dolgozhat ahány szoba van.

A heti bérleti díjról nem írtál. Ez hogy néz ki pontosan? Mit kap érte a lány? Nyilván tudok tippelni de egyértelműbb, ha leírod.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 20:16:28

@Ivonn88: Pontosan, semmire sincs gondja, hogy "jajj, kifogyott a sikosító, gumi, törlőkendő meg ez meg az". Minden ott van. A hirdetés is intézve van, és olcsóbban ugyanaz, mivel a ház nagy megrendelő, jelentős a kedvezmény is. A telefont sem kell kezelnie, bár volt olyan is, hogy a lány kérte, a saját melós száma legyen a hirdetésben. Ez mondjuk nekem is nagy megkönnyebülés, mert nem kell plusz egy lánnyal foglalkozzam.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 20:23:05

@noname.blogger: Mna, igen, ezek az olcsó, szarrágó helyek ismérvei. Messzire kell elkerülni az ilyet.
Nos, nálunk ez úgy működik, hogy öt dolgozós szoba, max. öt lány egyszerre. Ez nem egy kupolda. A lányoknak külön szobájuk van, amiben dolgoznak és élnek, amíg itt vannak. A szobákban, természetesen szekrények is vannak (meg tv, hifi, dvd), ahol a lány tárolhatja a személyes holmiját. Viszont munkaidőben semmilyen személyes holmi nem lehet elöl. Minden szoba zárható.
Nálunk a heti miete 700 euró. Ebben minden benne van, amit a ház kínál, a hirdetés is. A kereset teljes egészében a lányé.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 20:28:03

@Hátrányos helyzetű kaviár: Fura hogy ezért bárki fizet, a beszerzéseket el lehet intézni a sima napi vásárlásnál, elfér a sikorító a kenyér-tej-felvágott mellett a kosárban :) Nem baj persze ha nem kell foglalkoznom vele, épp csak nem ér pénzt, hogy ne kelljen. A telefonomhoz meg kimondottan ragaszkodnék, így magam tudom eldönteni hogy érdemes vele találkozni, vagy kretén és keressen mást. Oké, gondolom ha általában 30-60 percre jönnek akkor annyira nem számít.
Egyetlen okból tudnám elképzelni hogy fizessek, a dizájnlakás miatt. Nekem nincs érzékem az ilyesmihez, az apróságokhoz, befektetés is, ami külön szívás, ha elrontok valamit a dizájn megtervezésében.

Egyébként nem azért írom mert én akarok lenni a norma, csak csodálkozom az embereken, meg szájmenésem van mert mást kellene csinálnom és nincs kedvem :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 20:32:01

@Hátrányos helyzetű kaviár: Hát, én messzire elkerültem őket végül :)
Így már egészen jól hangzik a dolog. Ha egyszer ilyen külföldi túrára vetemednék, tőled fogok referenciákat kérni a házakról :)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 20:39:10

@noname.blogger: Nos, itt a heti miete a "dolgozós" lakásoknál 600-700 euró között van, általában hirdetésestől. Itt, azaz Németországban, bár a meló legális, azért nem úgy megy, mint otthon, hogy akármilyen random lakást kibérel az ember Angyalföldön vagy Zuglóban, hirdet, és mehet.
Nem. Az ilyen célra vásárolt, bérelt lakások esetében az van, hogy az illető lakóközösségnek, vagy a házgondnokságnak bele kell egyeznie a lakás ilyen célra való használatához. Akkor is, ha az a saját tulajdonod. Ha magánházról van szó, akkor meg a szomszédoknak. Aztán tartományonként, sőt azokon belül, városonként is vannak finomítások, amolyan "ez egy kicsit másképp, amazt meg mégsem"- stílusban. Szóval, ilyen ez.
Persze, lehet partizánkodni, de elég egyszer lebukni ...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 20:46:04

@Hátrányos helyzetű kaviár: See. Ha kimegyek és magamnak dolgozom, meg fogom próbálni azt csinálni mint most, azaz hotelokban találkozgatni átutazó üzletemberekkel, hosszabb időtartamokra. Ha otthon is elérhető vagyok a helyieknek, az a heti max egy-két-három találkozó szerintem nem annyira lebukós. Gondolom egy profi csajnál azért nagyobb a forgalom.
Szerinted ez megoldható?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 20:53:41

@noname.blogger:
Khm, azt tanácsolom, hogy sokemeletes bérházat válassz, semmiképp valami kertvárosi stílusú 2-3-4 emeletest, 10-12 családost. Ez utóbbiban ugyanis biztos lebuksz, előbb-utóbb.
Az escort persze, okés.
Mondjuk konkrétan Berlinben én nem dolgoznék, mert a 90-100 euró/óra kurva szar pénz ezért a melóért.

33621 2013.10.12. 21:07:26

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Kedves Váj mi! Sokunknak hiányzol a Határátkelő blogról. Légyszi és hagy abba a sértődöttséget okosabb nő vagy te annál mint hogy csak így lelépj egy szerintem jó kis közösségből.Mai napig sokan hiányolnak Hagymával egyetemben. A sajátos stílusotokkal fény voltatok az éjszakában.
Jó lenne ha te is visszatérnél oda.
Gondold át! Üdvözlet a Brassói lánynak!

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 21:09:26

@Hátrányos helyzetű kaviár: Köszi. Saját ízlés alapján is olyat választanék, utálom, ha megjegyzik a pofámat a szomszédok, pláne, ha még köszönnek is :)

Az escortra van valami törvényi szabályozás ott?

Berlinbe lakni szeretnék menni, egyéb okokból. Az olcsóság a megélhetési költségeknél is látszik, gondolom, szóval annyira nem nagy difi ha azt is számítjuk.
Az olcsóságnak van annyi előnye, hogy akkor folytathatom ott is a kedvenc műfajomat, az escortot, a mostani árnál alig többért (most 80 euro egy óra), ami azt jelenti hogy a máshonnan jövő kliensek ki is tudják fizetni az áraimat. Persze mondjuk Münchenben is lehet olcsónak lenni a cél érdekében, csak ott kevesebbet ér ugyanaz a pénz.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 21:21:24

@33621:
Szia. Köszi, igazán kedves tőled. De most tényleg, nah.
A helyzet viszont az, hogy HA anno kitiltott a blogról, azt hiszem IP cím alapján. Persze, proxyn keresztül felmehetnék éppen, de ahol nem látnak szívesen, oda nem megyek. Álruhában sem.
Hm, Hagymásit újra ott eszi a fene? Üdvözlöm az egész bandát odaát.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 21:31:50

@noname.blogger: Hm, az escort ügynökségekre, perszehogy. Ha te önállóan csinálod, akkor nem igazán törvényes, de a lebukás esélye elég kicsi. Ne vállalj két klienses megbízást, mindig várd meg, amíg először a vendég Ádám-kosztümre vetkőzik. Akkor nem igazán bukhatsz le.
Hm, Berlin valóban nem az a hű-de-drága város. Már ahhoz képest, ugye... pláne a keleti része. De tudod, nagyon sok a 20-30 eurós konkurencia. Nézd csak meg a földrajzi elhelyezkedését, és megérted.
Persze, ott is meg lehet keresni azt a pénzt, de szerintem nem mindegy, hogy ugyanazért a pénzért mennyi klienssel kell találkoznod. Tízzel vagy csak a felével?
Münchent sem igazán ajánlom. Az a végállomása a budapesti railjetnek...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 21:47:04

@Hátrányos helyzetű kaviár: "mindig várd meg, amíg először a vendég Ádám-kosztümre vetkőzik."
Mármint mivel várjak addig? Ha a pénzre gondolsz, azt a végén szoktam kérni.
Két pasit nem vállalok egyébként sem.

"De tudod, nagyon sok a 20-30 eurós konkurencia."
Óránként? Akkor csak abban tudok reménykedni, hogy nem ugyanaz a profiljuk mint az enyém. Gondolom ilyesmi Magyarországon is van, de eddig nem jelentett problémát.

Nem azt a pénzt szeretném megkeresni mint amit egy drága helyen megkeresnék, ez nem szempont. Valami olyan színvonalon szeretnék élni mint itt, vagy annál jobban, és nem szeretnék havi 20 találkozónál többet vállalni. Az utóbbi szempont fontosabb. A találkák persze lehetnek 4-8 órásak is, az az ideális hossz. Illetve szeretnék találni egy állást a rendes szakmámban, ami azt jelenti hogy csak fizetéskiegészítésnek fogom megtartani ezt a melót.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 22:05:24

@noname.blogger: Nos, ha jót akarsz magadnak, itt a pénzt mindig előre kéred el, mert úgy átverik a fejedet a palánkon, hogy nagyon. Különben, itt előre szoktak fizetni. Aki a megállapodás után nem a pénztárcája felé nyúl, azelőtt már nyithatod is az ajtót, vagy attól már fordulhatsz is ki.
Az Ádám-kosztümmel meg arra céloztam, hogy sem rendőr, sem adóellenőr nem vetkőzhet errefelé pucérra szolgálatteljesítés közben, a lebuktatás miatt. Itt nem a NAV működik, ahol természetes, hogy még egy anális vizsgálatot is bevállalnak, hogy rajtakapjanak egy számla nélkülit.

Nem, nem óránként, menetenként.
Hm, havi 20, pár órás találkozó, az nekem már meglehetősen profinak hangzik. Gyakorlatilag sem időd, sem energiád nem lesz "civil" melóra, ha te ezt tényleg így.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 22:12:04

@Hátrányos helyzetű kaviár: ezt most nem igazán értem. Escortnak lenni ügynökségnél törvényes, önállóként nem?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 22:25:14

@Ivonn88: Önállóként ugyan mennyi adót fizetnél, hm? ;)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 22:26:52

@Hátrányos helyzetű kaviár: hát ez egy elég fura hozzáállás:O. Ez azt jelenti, hogy Németországban senki sem lhet vállalkozó...?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 22:32:47

@Ivonn88: De lehet, már hogy a fenébe ne. Csak azt ne mondd, hogy te lennél, hogy az ebből származó jövedelmed kb. felét leadóznád, főként úgy, hogy csak alkalmilag foglalkozol ezzel.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 22:34:25

@Hátrányos helyzetű kaviár: szóval ezek szerint törvényes? Csak mert a válaszból nem úgy tűnik:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 22:36:12

@Hátrányos helyzetű kaviár: elég sokat kéne dolgoznom ahhoz, hogy a felét leadózzam, ha jól emlékszem, valami évi 24.000 után kéne egyáltalán bármilyen adót fizetnem. Nálam ugye a regisztrálással vannak a gondok.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.12. 22:41:47

@Ivonn88: Persze, törvényes, ha vállalkozó vagy, és adozól.
Évi 24 ezer euró, az havi 2000-et jelent. Az enyhén szólva p.csafüst ebben a szakmában. Szerinted, mikor fogja elhinni neked a finanzamt, hogy nem keresel ennyit?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.12. 22:45:18

@Hátrányos helyzetű kaviár: szóval azt mondod, hogy ha csak havi 4-5x is dolgozom - mert nekem az elég, tényleg, sehol sincs megírva, hogy sokat akarjak keresni -, minden bizonyíték nélkül közölhetik, hogy márpedig az én keresetem X, és tessék XY-nyit adózni utána?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.12. 22:49:14

@Hátrányos helyzetű kaviár:

Nálam nincs menet, egy óránál kezdődik :) Nekem nem ők lesznek a konkurencia.

Elég sokat találkoztam németekkel, ők vannak a legtöbben a külföldiek között (tipikusan nem magyarokkal dolgozom) és soha nem volt olyan gondom, hogy ne fizettek volna. Ugyanezzel a kategóriával fogok találkozni máshol is.

Tudom, hogy mások is így csinálják, mindenhol előre kérik a pénzt. Én meg nem. Működik.

Kissé úgy beszélsz velem mintha egy két hét tapasztalattal rendelkező nünüke lennék valahonnan vidékről :)

Civil melónál úgy értettem hogy ha lenne akkor kevesebbet dolgoznék.

2013.10.12. 23:32:20

@Hátrányos helyzetű kaviár: csatlakozom a kereshez, hogy gyere vissza a HAra

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.13. 00:10:03

@Ivonn88: Hát, láttam már rá példát. Igaz, csak egyszer, azt is Münchenben, de azok bajorok, ugye ;).
Nézd, nem tudom mennyire általános ez, hiszen nem ismerem egész Németországot csak pár tartományt és várost.

@noname.blogger: Jóvanna, azt nem tudhatom, hogy milyen összetételű a vendégköröd. Nem sűrűn szokott gond lenni, de jobb azt is megelőzni. Pláne, ha ez a szokás, akkor lehet gyanakodni azért, hogy problémás, ha valakinek nem akaródzik követni. Szerintem.
Bár azért kíváncsi vagyok, hogyan oldod meg majd ezt az utólagos fizetést, amikor a kliens nyúl majd a pénztárcája után? Rászólsz, hogy ne fizessen? Szerintem nem is fogja érteni, hogy-mi-van? ;).

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.13. 00:13:42

@charlieharper: Hűha! Ne már, petíció indult? :)Ennyire nem lehet unalmas ott, hogy pont én hiányzom ;). Köszi, még a végén meghatódom itt né :)
Azt pletykálták, HA előmoderál, mert nem bírja a pici lelke a trollokat. Hm, nem szeretem az előmoderált blogokat.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.13. 00:27:56

@Hátrányos helyzetű kaviár: Nem olvasod a blogot? Kiraktam egy csomó statot, ami pont arról szólt mindenféle megközelítésből, hogy milyen összetételű a vendégköröm :)

"Bár azért kíváncsi vagyok, hogyan oldod meg majd ezt az utólagos fizetést, amikor a kliens nyúl majd a pénztárcája után? Rászólsz, hogy ne fizessen? Szerintem nem is fogja érteni, hogy-mi-van? ;). "
Eddig is meglepődtek azon hogy nem kérem előre a pénzt, itt sem szokás az ilyesmi, meg ugye a többség külföldi. Kb a felük kísérletezik előre fizetéssel, a többiek maguktól csak a végén számolnak. A szokásos forgatókönyv az, hogy megkérdezi hogy mennyivel tartozik, mire két verzió van: nem tudja biztosra hogy mennyit maradok, mire azt mondom, hogy az áraimat és a feltételeket ismeri, a taxi ennyi és ennyi lesz, egyébként javaslom, hogy a végén matekozzunk. Kettes verzió, hogy tudja, ilyenkor általában már előre kiszámolta az összeget és úgy adja oda, amit ilyenkor én elfogadok, megköszönök, de nem teszem el, hanem leteszem egy mindenki számára hozzáférhető helyre és a végén nézem csak meg. Meg persze van aki úgy oldja meg, hogy amikor megérkezem, még hellyel sem kínál, máris azt mondja, hogy beszéljünk a pénzről. Amire én mondom, hogy oké, meséljen... mire persze értetlen, mire mondom, hogy az áraim fixek, ismeri őket, persze ha kérdése van, tegye fel. Máskülönben előre nem szoktam kérni a pénzt, persze attól még ahogy óhajtja.
Stb. Számtalan verzió van. Eddig egyetlen alkalommal volt problémám, a srác egyszerűen nem hozott magával pénzt. Ezt megelőzhettem volna a gyanakvással, de valahogy marhára utálom. Ennyi belefér.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.13. 02:17:41

..ja az utólag fizetés arra is jó, hogy elégedettség esetén könnyebb borravalót adni így. Az így kapott plusz összegek szerintem sokszorosan meghaladják már a veszteséget. Úgy gondolom hogy a többség, ha előre fizetett, nem fog a végén pluszbana kezembe nyomni egy bankjegyet, a kötelezően fizetendővel viszont könnyű együtt adni. Nem beszélve a kerekítésekről.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.13. 15:45:39

@noname.blogger: Bocs, tényleg nem bogarásztam át mélyrehatóan az egész blogot.
No, nem akarlak én rádumálni semmire, bár ezt a módszert kissé rizikósnak tartom. Szerencsére, csak egyszer vágtak át. De mindenkinek megvan a saját módszere, és persze az escort azért más, mint egy lakásban dolgozni, ahova a vendég megy, vagy éppen egy olyan házban, mint az én melóhelyem.
A borravaló meg, hm. Jelen esetben, ugye nálunk kerek összegek vannak. Az extrákat meg a lány beszéli meg a vendéggel (már ha tud annyira németül vagy angolul, ha nem, akkor segítek én). Mivel az extra a lányé, engem nem igazán érdekel, hogy mennyit tárgyal ki magának a megadott összeghatárok között.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.13. 20:40:47

@Hátrányos helyzetű kaviár: Nem gondoltam hogy bogarászol csak hogy követed a blogot :) ezek szerint inkább alkalmi olvasó vagy, vagy nem csíped a grafikonokat. Teljesen oké.

Régebben sokkal több volt a magyar, és gyakran csak otthon, lakáson dolgoztam. Akkor még volt fél óra is, bár nem az volt a jellemző. Nem volt probléma ekkor sem. Egyébként az egy db nemfizető is ilyen lakásos volt.
Lehet, hogy szerencse, hogy csak egy volt, nem mondjuk három, de a lassan 10 éves múltam miatt azt nem mondhatom, hogy mázlim van, hogy nem volt 100 a 10 év alatt. Túl nagy a minta.

Borravaló: nem tudom, mit nevezel kerek összegnek. 220 euró helyett 250et adni kerekítés? Nem tudom, volt-e tizese. Lehet hogy volt, lehet hogy nem. Ha nem, kérhetett volna vissza forintban, nem tette. Egyáltalán nem biztos, hogy ha az elején fizet, szintén így "kerekít". 30 euro nem egy óriási összeg, de azért jól jön. De kaptam már egyszer 50 000 Ft-ra 45 000 borravalót is, és akkoriban az még többet ért, mint most. Ha előre fizet, akkor vajon gondol rá a végén, hogy külön még egyszer fizessen? Szerintem nem. Ez az egy borravaló három (nem megtörtént) csalás árát is visszahozta.

És aztán itt van még az időtartam kérdése. Az esetek felében nem tudják pontosan előre, de ha "tudják" is, akkor is változni szokott. Ha nem tudja, kérjem előre a biztos egy óra árát, aztán a következő három órában fél óránként a következő 20 eurót? Ha egy csaj ezt csinálná velem, én tuti nem húznám annyira az időt. Valami akkor húzódik el általában, ha bele lehet feletkezni, ha fél óránként elő kell vennem a pénztárcát, ez lehetetlen. És folyamatosan képben tartani a pénz témát minden, csak nem barátnőfíling. Ha meg előre kérek egy nagy összeget és becsszóra visszaadok ha előbb végzünk, akkor végig filózhat rajta hogy átverem vagy nem, az sem segít a hangulaton. Az viszont kimondottan megdobja a dolgokat, ha egy bizalmi gesztussal indítok, látom rajtuk. Mondhatni része az imidzsemnek, hogy kimondottan kerülöm a pénz témáját. Arra van a honlapom is, hogy előre meg lehessen nézni az árakat és az összes feltételt.

Szóval ennek a stratégiának vannak azért előnyei.
Azt nem tudom, hogy a német helyi lakosok milyenek arrafelé. Majd kiderül, ha kiderül. Ha többször megszívom, mejd előre fogom kérni a pénzt. Az escortoktól viszont nem félek, valószínűleg ugyanaz az embertípus van meghívva Berlinbe konferenciára, mint amelyik Budapestre.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.13. 21:24:15

@noname.blogger: A grafikonokkal lesz a baj ;)

Hm, a magyar helyzetet ebben a témában egyáltalán nem ismerem, de nagyon nem. Szóval, nem is írnék akkor most én itt "okosságokat" a témában ;).
Németországban meg. Hm, előrebocsátom, hogy Berlinben soha nem dolgoztam, mármint recisként ugye ;). Én inkább a déli részeket ismerem.
Escortnál, szerintem követheted az eddigi bevált módszereded. Node, ha saját lakáson fogadsz vendéget, szerintem, kérd el nyugodtan előre az árat. Mert, ha a saját, ilegális lakásodon ver át, akkor semmit sem tudsz tenni. Aki kirendel magához hotelbe, az nem fogja lebuktatni magát pár száz euróért, aki viszont hozzád megy a privát lakásodba, mna, az kétesélyes. Szóval, aki a privát lakáson nem kapkod a pénztárcája után, miután előszóban is közölted vele a "merre-hány-métert", azt nyugodtan rakd ki az ajtó elé, mert nagyon esélyes, hogy egy senkiházi f.szjankó.
Szerintem, ne az otthoni tapasztalatokból indulj ki, hanem idegen földön azért nem árt egy kis egészséges gyanakvás ...
Jah, a kerek árak. Hát arra értettem, hogy nálunk ugye 100-150-250-300 a tarifa (fél-egész-másfél-két óra). Mna, ezen nem igazán van mit borravalózni. Az extrákkal lehet ilyen nem kerek számokat elérni, ahol befigyelhet a kerekítés. De hát ez már a lányok a dolga jobbára. 30 és 150 között vannak, egyébként az extrák, persze, kategóriákra bontva.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.13. 22:47:27

@Hátrányos helyzetű kaviár: Az nekem sem jönne be, ha valaki ragaszkodna hozzá, hogy NE fizessen előre. Furán jön ki.
Nem tudom, mi lesz, majd ha odajutok, érzésre eldöntöm. Ha meglesz még ez a blog, le is írom majd :)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.14. 00:05:20

@noname.blogger: Mna, olyan biztos nem lesz, hogy kifejezetten ragaszkodjon az utólagos fizetéshez ;). De ha valaki elsummákolja (célzást se tegyen rá, meg se próbálja, hanem rögtön a lényegre térne, vagy a rafináltabbja a fürdőszoba iránt tudakozódna ...) az előzetest, az nekem már gyanús lenne azért ...
Khm, miért? 2040-ben tervezed a berlini utat? ;)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.14. 01:08:07

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Olyanokkal igyekszem nem találkozni akik kapásból a lényegre térnek, nem véletlenül van a találka elején a (free) ismerkedős fél óra. Hozzám azok szoktak jönni akik ezt igénylik és értékelik.

Ha előre kérem a pénzt akkor nyilván aktívan kérem, attól nem fogom kivágni a pasit hogy én hozom szóba elsőnek a témát.

A diplomám megszerzése után tervezek kiköltözni, az meg jövő nyáron lesz, ha el nem rontom. Azaz nem út, hanem kiköltözés, arra is komoly esély van, hogy végleg. Ha melózni akarnék csak rövid távra, nem Berlinbe mennék. Ezért magyaráztam a megélhetési költségek és az árak arányát, nem tervezem Magyarországra hozni a bevételt azaz a relatív, magyar árakhoz viszonyított értéke nem sokat számít.
A kiköltözés sem olyan egyszerű mint egy egyedülálló diáklánynak, hogy két bőrönd és pápá, viszek pasit, háziállatokat, valószínűleg jónéhány bútort is. Még gondos szelekció után is esélyesen teherautót kell szerezni. Szervezés, pakolás, fene tudja, pontosan mikorra sikerül a drop. Mondjuk jövő ilyenkorra, talán.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.15. 08:07:45

@noname.blogger: Hm, szóval akkor ez egy komolyabb projekt lesz. Hm, darf ich frage, warum Berlin? ;)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.10.15. 14:38:18

@Hátrányos helyzetű kaviár: Mert nagyobb mint Budapest, kozmopolita, liberális, olcsó, mert csípem a németeket és mert Németország egy erős gazdaságú ország. És mert ott legális a meló. Ellenérv csak az, hogy túl nagy a vallás befolyása, ebből a szempontból Párizs jobb lenne, de az meg túl kozervatív más szempontokból. Ja ellenérv még a németeknél hogy az adórendszer abban az irányban fejt ki nyomást, hogy az asszony ha megszült, maradjon is végleg otthon.

(értettem a kérdést de a választ már nem tudnám németül megfogalmazni. Ivonn, esetleg fordítási gyakorlat? ... :P)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.15. 14:49:40

@noname.blogger: hahaha, olyan vicces vagy:D Egyébként jó csúnyán meg tudnám fogalmazni, de hadd ne égessem magam:))
süti beállítások módosítása