Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

levelek

2013.10.15. 14:36

Az előbb rámírt valaki a levelezőrendszerem chatjén, hogy találkozhatnánk-e Budapesten. Most nézem, már márciusban is beszéltünk, nem tudom, végül miért nem találkoztunk. Mindenesetre közöltem vele, hogy épp nem vagyok Magyarországon, de micsoda szerencse, csak pár órányira lakik tőlem. Nosza, megkérdezte, hogy mit szólnék szombaton egy balettelőadáshoz, és utána együtt töltenénk az éjszakát. Nos, az a helyzet, hogy előbb a párommal kéne egyeztetnem, mert végre megint együtt vagyunk egy pár hétig, nem biztos, hogy örülne, ha hétvégén egy fél napig nem látna. Megírtam az illetőnek, hogy még nem biztos, de estére tuti lesz. Rákérdezett, hogy akkor esetleg a péntek vagy jövő hét szerda? Megkértem, hogy várjon az esti válasszal, mert még tényleg nem tudom. Kicsit követelőzőnek tűnt...

Ezután megkérdezte, hogy küldenék-e arcképet, és aztán értetlenkedett egy sort a nemleges válaszon, merthogy ő is küldene, és mi az, nem bízom benne? És akkor itt jön az, hogy fogalmazzuk meg udvariasan, hogy nem, nem bízom benne:), miért tenném, ha egyelőre nem is ismerem?

Egyelőre nem úgy tűnik, mint aki elfogadja a választ, illetve mintha beletörődött volna abba, hogy csak este tudom megmondani, hogy mikor találkoznánk. Őszintén szólva nem nagyon tetszik a stílus: ha nem tetszenek a feltételeim, udvariasan köszönjön el és keressen valaki mást, a győzködésnek nem sok értelme van.

Egyébként megkérdeztem, hogy balett helyett lehetne-e opera, mert igazság szerint a Diótörőn kívül a balett számomra nagyon nem vonzó, viszont van egy opera, amit nagyon szeretek, és mivel a zene jobban vonz, mint a tánc, van esélye, hogy egy másik operát is jobban élveznék. Más kérdés, hogy nincs operába járós szépruhám. Majd valahogy meg kell tudnom, mennyire szokás itt kiöltözni.

(végülis tárgytalan, az előbb elköszönt azzal, hogy bocsi, de arckép nélkül nem.)

Teljesen más eset, de erről jutott eszembe: kaptam valakitől egy zavaros e-mailt arról, hogy mi lenne, ha együtt töltenénk 8 napot egy afrikai országban, napi 2000 fontot fizetne. Tyű, gondoltam, milyen kár, hogy ismeretlennel nem utazom el hosszabb időre, meg mondjuk kicsit nehéz lenne megoldani, de hm, azért hagyjuk kicsit nyitva a kérdést...

All necessary document will be arranged by my tavel agency, so feel free to get back to me because u will be paying for ur visa fee urself and i will return it to you when we meet, sorry for the conditions but that is the only way

Csak azért nem értettem, mert azt is írta, hogy megkapom a fizetésem, mielőtt elhagynám az országom. Szóval rá is kérdeztem, hogy ezek-e a lépések:

1.) kifizeti az ottartózkodásom költségeit
2.) kifizetem a vízumot
3.) találkozunk

A válaszban kiderült, hogy nem, én fizetek először az utazási ügynökségnek, ami az egészet intézi... van egy olyan érzésem, hogy az állítólagos utazási ügynökség mögött ő áll:). Viszont igen érdekes lehúzási próbálkozás, ilyennel escort oldalon még nem találkoztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr15571931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2013.10.16. 09:58:32

Ez tényleg lehúzásnak néz ki.
Egyébként is külföldre, főleg Afrikába, csak olyannal szabad menni, akivel legalább egyszer már találkoztál.
De ezt biztosan te is így gondolod :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.10.16. 13:03:38

@Playman123: olyannyira, hogy még a bejegyzésbe is beleírtam ;)
süti beállítások módosítása